Barblon Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Επειδή έγινε φραγή θα πρεπει να κάνεις ανανέωση (ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ναι αν έχει φραγή, δεν γίνεται easy transfer Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Μια ερώτηση παιδιά.. Τα mb από την καλοκαιρινή προσφορά που δεν έχουν καταναλωθει μεταφέρονται αν την ξαναενεργοποιησω (την καλοκαιρινή προσφορά) πχ στις 14/9;; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Μεταφέρονται με εκ νέου αγορά της καλοκαιρινής προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Έχω το πακέτο cosmokarta combo με αυτόματη ενεργοποίηση. Μου έδωσαν όμως δώρο 500' για 15 ημέρες και σκέφτομαι να μην βάλω χρήματα μέχρι τοτε (και ας χάσω τα λεπτά που έχω μαζέψει). Πρέπει να κάνω κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Αν την μερα που έπρεπε να ενεργοποιηθεί το πακέτο δεν έχεις λεφτά, θα περιμένει πότε θα βάλεις κάρτα για να τα τραβήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Κάπου διάβασα ότι η αυτόματη ενεργοποίηση από το app, σου δίνει δώρο 60'. Πώς γίνεται αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Κάπου διάβασα ότι η αυτόματη ενεργοποίηση από το app, σου δίνει δώρο 60'. Πώς γίνεται αυτό ? Βάζεις από το app την αυτόματη ανανέωση (auto combo) στο whats up, και στην ενεργοποίηση σου βάζει 360 λεπτά προς όλους. Ισχύει για το combo πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 σε frog πως ενεργοποιουμε το volte παιδιά; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 wificall στο 1333 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 wificall στο 1333το WiFi call δεν είναι διαφορετικό από το volte? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις. Όλοι μας. Κανε εκκαθάριση τα cookies και μην διαλέξεις αυτόματη σύνδεση στο my cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 το WiFi call δεν είναι διαφορετικό από το volte? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Πάνε μαζί αυτές οι δυο υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις. Όλοι μας. Κανε εκκαθάριση τα cookies και μην διαλέξεις αυτόματη σύνδεση στο my cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Πάνε μαζί αυτές οι δυο υπηρεσίες.α οκ πάντως εμένα το mi a3 το λέει μη συμβατό ακόμα έστειλα sms και έτσι έλεγε Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Νέος στο whatsup. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο auto combo 10€ Λήγει 21/09 Αν βάλω αυτόματη ανανέωση με πιστωτική 12ευρω κάθε 20 του μήνα θα είμαι εντάξει;; Να ανανεώνει αυτόματα το πακέτο μηπως και κάποια φορά το ξεχάσω Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 α οκ πάντως εμένα το mi a3 το λέει μη συμβατό ακόμα έστειλα sms και έτσι έλεγε Sent from my Mi A3 using Tapatalk Αν λέει μη συμβατό το sms οι πιθανότητες να δουλέψει σωστά ειναι 50-50. Για την ενεργοποίηση πάντως είτε πρέπει να βρεις μια συμβατή συσκευή, να βάλεις εκεί την sim σου και να στείλεις το sms, ειτε να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση και να ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν αυτοί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Νέος στο whatsup. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο auto combo 10€ Λήγει 21/09 Αν βάλω αυτόματη ανανέωση με πιστωτική 12ευρω κάθε 20 του μήνα θα είμαι εντάξει;; Να ανανεώνει αυτόματα το πακέτο μηπως και κάποια φορά το ξεχάσω Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κομπλε θα εισαι. Καθε 20 του μηνος θα μπαινει η καρτα αυτοματα και αυτοματα παλι θα ενεργοποιειτε το πακετο εφοσον εχεις την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου ενεργη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Τα αυτόματα πακέτα δεν ενεργοποιούνται 1 μέρα νωρίτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Εγώ 19 θα το έκανα για να είμαι σιγουρος ότι η αυτόματη ανανέωση του πακέτου θα έχει λεφτά να τραβήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 (edited) Τα αυτόματα πακέτα δεν ενεργοποιούνται 1 μέρα νωρίτερα;Ναι... . Από Mi 9 Lite με Tapatalk Edited August 29, 2020 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Άρα κάθε μήνα ενεργοποιούνται -1 μέρα. Πως θα συγχρονιστεί με την αυτόματη μηνιαία ανανεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Άρα κάθε μήνα ενεργοποιούνται -1 μέρα. Πως θα συγχρονιστεί με την αυτόματη μηνιαία ανανεωση; Κανονικα ενεργοποιουνται. Δηλαδη αν ληγει το πακετο στις 12 το μεσημερι την Δευτερα θα ενεργοποιηθει Κυριακη μετα τις 12 το μεσημερι. Το να το ενεργοποιησουμε εμεις στις 12 την επομενη μερα δηλαδη μεχρι τις 12 το μεσημερι την Δευτερα ειναι σαν να κερδιζουμε μια μερα και παει στις 31 το πακετο. Δηλαδη στις 30 ενεργοποιησεις πακετου κερδιζεις ενα πακετο δωρο με λιγα λογια. Αν θες να κερδιζεις την μερα θα βαλεις ανανεωση καρτας την μερα που ληγει το πακετο. Δηλαδη Δευτερα στις 12 ληγει το πακετο? Θα βαλεις να κανει αυτοματη ανανεωση τη Δευτερα με 12 ευρω και μολις μπει η καρτα θα ανανεωθει και το πακετο. Πιστευω να μπαινει η καρτα πριν τις 12 δεν ξερω αν εχει καπου να ελεγξουμε τι ωρα ακριβως θα μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts