Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μια ερώτηση παιδιά.. Τα mb από την καλοκαιρινή προσφορά που δεν έχουν καταναλωθει μεταφέρονται αν την ξαναενεργοποιησω (την καλοκαιρινή προσφορά) πχ στις 14/9;;

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω το πακέτο cosmokarta combo με αυτόματη ενεργοποίηση. Μου έδωσαν όμως δώρο 500' για 15 ημέρες και σκέφτομαι να μην βάλω χρήματα μέχρι τοτε (και ας χάσω τα λεπτά που έχω μαζέψει).

Πρέπει να κάνω κάτι ?

Αν την μερα που έπρεπε να ενεργοποιηθεί το πακέτο δεν έχεις λεφτά, θα περιμένει πότε θα βάλεις κάρτα για να τα τραβήξει.

Κάπου διάβασα ότι η αυτόματη ενεργοποίηση από το app, σου δίνει δώρο 60'. Πώς γίνεται αυτό ?

Βάζεις από το app την αυτόματη ανανέωση (auto combo) στο whats up, και στην ενεργοποίηση σου βάζει 360 λεπτά προς όλους. Ισχύει για το combo πακέτο

Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις.

Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις.

Όλοι μας. Κανε εκκαθάριση τα cookies και μην διαλέξεις αυτόματη σύνδεση στο my cosmote.

το WiFi call δεν είναι διαφορετικό από το volte?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Πάνε μαζί αυτές οι δυο υπηρεσίες.

Όλοι μας. Κανε εκκαθάριση τα cookies και μην διαλέξεις αυτόματη σύνδεση στο my cosmote.

Πάνε μαζί αυτές οι δυο υπηρεσίες.
α οκ πάντως εμένα το mi a3 το λέει μη συμβατό ακόμα έστειλα sms και έτσι έλεγε

Νέος στο whatsup.

Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο auto combo 10€

Λήγει 21/09

Αν βάλω αυτόματη ανανέωση με πιστωτική 12ευρω κάθε 20 του μήνα θα είμαι εντάξει;;

Να ανανεώνει αυτόματα το πακέτο μηπως και κάποια φορά το ξεχάσω

52cdd3e5375bcc2f87dd0148b413bc00.jpg

Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

α οκ πάντως εμένα το mi a3 το λέει μη συμβατό ακόμα έστειλα sms και έτσι έλεγε

Αν λέει μη συμβατό το sms οι πιθανότητες να δουλέψει σωστά ειναι 50-50. Για την ενεργοποίηση πάντως είτε πρέπει να βρεις μια συμβατή συσκευή, να βάλεις εκεί την sim σου και να στείλεις το sms, ειτε να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση και να ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν αυτοί

Νέος στο whatsup.

Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο auto combo 10€

Λήγει 21/09

Αν βάλω αυτόματη ανανέωση με πιστωτική 12ευρω κάθε 20 του μήνα θα είμαι εντάξει;;

Να ανανεώνει αυτόματα το πακέτο μηπως και κάποια φορά το ξεχάσω

52cdd3e5375bcc2f87dd0148b413bc00.jpg

Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι κομπλε θα εισαι. Καθε 20 του μηνος θα μπαινει η καρτα αυτοματα και αυτοματα παλι θα ενεργοποιειτε το πακετο εφοσον εχεις την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου ενεργη.

Εγώ 19 θα το έκανα για να είμαι σιγουρος ότι η αυτόματη ανανέωση του πακέτου θα έχει λεφτά να τραβήξει.

Τα αυτόματα πακέτα δεν ενεργοποιούνται 1 μέρα νωρίτερα;
Ναι...

.

Από Mi 9 Lite με Tapatalk

Edited by minotavros
No root->No problem

Άρα κάθε μήνα ενεργοποιούνται -1 μέρα. Πως θα συγχρονιστεί με την αυτόματη μηνιαία ανανεωση;

Κανονικα ενεργοποιουνται. Δηλαδη αν ληγει το πακετο στις 12 το μεσημερι την Δευτερα θα ενεργοποιηθει Κυριακη μετα τις 12 το μεσημερι. Το να το ενεργοποιησουμε εμεις στις 12 την επομενη μερα δηλαδη μεχρι τις 12 το μεσημερι την Δευτερα ειναι σαν να κερδιζουμε μια μερα και παει στις 31 το πακετο. Δηλαδη στις 30 ενεργοποιησεις πακετου κερδιζεις ενα πακετο δωρο με λιγα λογια. Αν θες να κερδιζεις την μερα θα βαλεις ανανεωση καρτας την μερα που ληγει το πακετο. Δηλαδη Δευτερα στις 12 ληγει το πακετο? Θα βαλεις να κανει αυτοματη ανανεωση τη Δευτερα με 12 ευρω και μολις μπει η καρτα θα ανανεωθει και το πακετο. Πιστευω να μπαινει η καρτα πριν τις 12 δεν ξερω αν εχει καπου να ελεγξουμε τι ωρα ακριβως θα μπαινει.