takpanos Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 σήμερα,κατόπιν αιτήματός μου,διακόπηκε το συμβόλαιο που είχα με οτέ (ζήτησα μετατροπή σε κάρτα).ήδη δεν έχω σύνδεση στο τηλέφωνο,σε 6 ώρες,γράφει σε μνμ που μου έστειλαν,ενεργοποιείται η κάρτα και θα πρέπει να κάνω μια εξερχόμενη κλήση για να γίνει αυτό.θέλω να γίνει what's up κάρτα.τί βήματα ακολουθώ τώρα?στέλνω αλπακ στο 1314 με χρέωση 10€ και απλώς κάνω μια κλήση και είμαι έτοιμος?Δεν έχει χρέωση η πρώτη αλλαγή σε γουατσ απ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 α) Κάνεις μία εξερχόμενη κλήση π.χ. μια κλήση στο 1314 που είναι δωρεάν. Αν καλέσεις 1314 θα χρειαστεί να ακούσεις όλο το μήνυμα . β) μετά από 5 λεπτά θα εχουν ενεργοποιηθεί τα μηνύματα σου. Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 γ) Θα σου ζητηθεί να στείλεις W για whats up ή F για FROG . Η πρώτη αλλαγή σε WU είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Δεν έχει χρέωση η πρώτη αλλαγή σε γουατσ απ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk α) Κάνεις μία εξερχόμενη κλήση π.χ. μια κλήση στο 1314 που είναι δωρεάν. Αν καλέσεις 1314 θα χρειαστεί να ακούσεις όλο το μήνυμα . β) μετά από 5 λεπτά θα εχουν ενεργοποιηθεί τα μηνύματα σου. Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 γ) Θα σου ζητηθεί να στείλεις W για whats up ή F για FROG . Η πρώτη αλλαγή σε WU είναι δωρεάν. ευχαριστώ πολύ Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Εγώ που θέλω να πάω από συμβόλαιο Wind σε What's Up, ποια είναι ακριβώς η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω, ούτως ώστε κάποια στιγμή να μου το αλλάξουν και να μη με έχουν συνέχεια στην αναμονή λόγω του ότι... "δεν έχουν sim"; Κάπου το γράφατε (νομίζω να πάω σε κατάστημα και να επιμένω; ) αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Θα πας σε κατάστημα κοσμοτε ή Γερμανός και θα τους πεις αυτό που θέλεις να κάνεις και θα τους ρωτήσεις πότε (ημερομηνία) θα γίνει η αλλαγή. Εάν δεν έχουν κάρτες σιμ, θα σου το πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 (edited) Υπάρχει περίπτωση να περιμένω πολύ καιρό μέχρι να γίνει αυτή η αλλαγή; Ρωτάω γιατί θυμάμαι ότι είχα διαβάσει διάφορα περίεργα στο forum. Ότι ταλαιπωρούν πολύ τους χρήστες μέχρι να αλλάξουν δίκτυο και λοιπά. Edited November 22, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Πρώτα πρέπει να μάθεις πότε λήγει το συμβόλαιο σου και να δεις εάν θα πρέπει να επιστρέψεις ποσοστό επιδότησης, ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση από την δική σου εταιρία. Μετά βρίσκεις κατάστημα που να έχει κάρτα σιμ διαθέσιμη. Από τη στιγμή που δεν θα έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με την παλιά εταιρία και βρεις σιμ της νέας εταιρίας, θα μπορούν να σου πουν ακριβής ημερομηνία αλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Το μόνο που έκανα ήταν ανανέωση χρόνου ομιλίας στις 20/11, 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Το μόνο που έκανα ήταν ανανέωση χρόνου ομιλίας στις 20/11, 10€. Εξαιρετική προσφορά. Λιωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Πρώτα πρέπει να μάθεις πότε λήγει το συμβόλαιο σου και να δεις εάν θα πρέπει να επιστρέψεις ποσοστό επιδότησης, ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση από την δική σου εταιρία. Μετά βρίσκεις κατάστημα που να έχει κάρτα σιμ διαθέσιμη. Από τη στιγμή που δεν θα έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με την παλιά εταιρία και βρεις σιμ της νέας εταιρίας, θα μπορούν να σου πουν ακριβής ημερομηνία αλλαγής. Σ' ευχαριστώ! Αν ξεκινήσω τη διαδικασία αφού λήξει το συμβόλαιο, είμαι καλυμμένος από τυχόν καθυστερήσεις, μιας και φαντάζομαι δεν θα υπάρχει επιστροφή ποσοστού επιδότησης, λόγω λήξης, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Για σιγουριά καλύτερα να καλέσεις την εξυπ.πελατων να σε ενημερωσουν. Θα σου έλεγα να ρωτήσεις σε κατάστημα, αλλά παίζει πολλή πονηριά από τους υπαλλήλους και πανεύκολα λένε χοντρά ψέμματα για να καταφέρουν το στόχο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Μου δώσανε ένα καλό δώρο 7 μέρες απεριόριστο ίντερνετ, το πήραν και άλλοι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Εγώ το πήρα. 3εκ. Μb τώρα λέει ότι είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 (edited) Για σιγουριά καλύτερα να καλέσεις την εξυπ.πελατων να σε ενημερωσουν. Θα σου έλεγα να ρωτήσεις σε κατάστημα, αλλά παίζει πολλή πονηριά από τους υπαλλήλους και πανεύκολα λένε χοντρά ψέμματα για να καταφέρουν το στόχο τους. Οκ, έμαθα από εξυπηρέτηση ότι λήγει τον Γενάρη. Αν, αφού λήξει, πάω σε 3-4 καταστήματα Cosmote ή Γερμανός αντί για 1, έχω περισσότερες πιθανότητες να καταφέρω να πάω What's Up γρηγορότερα ή είναι η μία η άλλη; Μου δώσανε ένα καλό δώρο 7 μέρες απεριόριστο ίντερνετ, το πήραν και άλλοι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ανανέωση σ' το έδωσαν όπως και του φίλου από πάνω; Παίζει να είναι δώρο λόγω Black Friday ή είναι απλά τυχαίο; Edited November 23, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Πριν 20 μέρες έκανα ανανέωση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Εγώ έκανα ανανέωση, 20/11 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Εσείς που πήρατε απεριόριστο ίντερνετ δώρο, αγοράζετε πακέτα ίντερνετ, ή χρησιμοποιείτε WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Μόνο ίντερνετ όχι, βάζω κάρτα όμως κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Αγοράζω το after dark αλλα και wifi Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Μωρή κοσμοτε δώσε απεριόριστο ίντερνετ με 5€/εβδομαδα και θα σε κάνουμε βασίλισσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Γιατί 5 ευρο τη βδομάδα το μήνα πρέπει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Μια 20αρα για μηνιαίο απεριόριστο ίντερνετ + μια 10αρα για ομιλία = 30€/μηνα και όλα προπληρωμενα δεν νομίζω να τους χαλάσει! Κανένα σοβαρό "στέλεχος" δεν υπάρχει να τους το προτείνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Μια 20αρα για μηνιαίο απεριόριστο ίντερνετ + μια 10αρα για ομιλία = 30€/μηνα και όλα προπληρωμενα δεν νομίζω να τους χαλάσει! Κανένα σοβαρό "στέλεχος" δεν υπάρχει να τους το προτείνει;Τόσο κάνουν τα απεριόριστα συμβόλαια στην Ευρώπη. Εδώ ακόμα και σε πολύ μικρές αγορές δίνουν 100gb και απεριόριστη ομιλία για 50 ευρώ εδώ όμως πρέπει τα κορόιδα να πληρώνουν έως και 180 ευρώ για να έχουν τα αντίστοιχα πχ το απεριόριστο της Cosmote. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Έβαλα καρτούλα sim what's up, στην οποία ενεργοποίησα το πακέτο play now σε 4G router και παίζει κανονικά (αφαιρεί από το play now) μοιράζοντας τη σύνδεση σε κινητά και PS4, για YouTube και Netflix. Είχα ένα άγχος για το αν θα γίνεται μιας και το καλοκαίρι από συγκεκριμένη συσκευή δεν αφαιρούσε από αυτό. Ευτυχώς όλα καλά. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Μια 20αρα για μηνιαίο απεριόριστο ίντερνετ + μια 10αρα για ομιλία = 30€/μηνα και όλα προπληρωμενα δεν νομίζω να τους χαλάσει! Κανένα σοβαρό "στέλεχος" δεν υπάρχει να τους το προτείνει; 30€, για το υπάρχον δίκτυο δε δίνω σε καμία περίπτωση. Όταν και αν αποφασίσουν να δώσουν σοβαρό δίκτυο και οι 3, που δε χαλάει με το ψιλόβροχο, το συζητάω. Μέχρι τότε, με 3τοκοσμικό δίκτυο, μόνο 3κοσμικές τιμές μπορούν να ζητούν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts