oasisAthens Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Καλημέρα παιδιά... Ξέρει κανείς πως παίρνουμε σε Whatsup τα 2 Gb για 7 ημέρες μέσω του Cosmote One? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ορίστε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ναι αλλά με 40λεπτά τα 400mb, για δύο άτομα, αν δεν κάνω λάθος είναι το πιο φθηνό "πακέτο". Μιλάμε για ανθρώπους που κάνουμε μια ανανέωση το μήνα και ίσως θέλουμε παραπάνω data.Ναι έτσι είναι αλλα δεν το υποστηρίζει η Cosmote με τον τρόπο που το σκέφτηκες (και εννοείται ότι δεν το σκεφτηκες μόνο εσύ) Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 @oasisAthens Κάνεις πρώτα το συνδυασμο και θα ερχονται οπως και τα 1000'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
circadian Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ναι έτσι είναι αλλα δεν το υποστηρίζει η Cosmote με τον τρόπο που το σκέφτηκες (και εννοείται ότι δεν το σκεφτηκες μόνο εσύ) τι ακριβώς χάνω; αν κάνουμε εγώ και εσύ ανανέωση από 10 ευρώ σήμερα, και τα παίξουμε μπάλα μπρος πίσω θα μπορούμε σε κάθε μεταφορά να κάνουμε πάρε μοίρασε ή μετά την πρώτη στο κόβει; αυτό ρωτούσα και πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αυτή η κουτοπονηρια του Έλληνα έχει καταστρέψει τα πάντα. Αν μετά τα καταργήσουν για όλους τα πάρε δώσε θα την πληρώσουν και οι άλλοι που είναι νόμιμοι. Έλεος πια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Α οκ. ναι μετά το πρώτο easy transfer που θα δεχθεί ένα νούμερο, δεν μπορεί να στείλει πίσω αν πρώτα δεν βάλει πάλι κάρτα. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αυτή η κουτοπονηρια του Έλληνα έχει καταστρέψει τα πάντα. Αν μετά τα καταργήσουν για όλους τα πάρε δώσε θα την πληρώσουν και οι άλλοι που είναι νόμιμοι. Έλεος πια. Σωστά η εταιρεία έχει μαύρη τρυπά δις από το "πάρε-μοίρασε". Έλεος είναι να νομίζει κάποιος ότι "επωφελείται" από τις υποτιθέμενες προσφορές και bonus τις οποίες τις έχει πληρώσει στο πολλαπλάσιο και μάλιστα ότι για την μελλοντική κατάργηση θα ευθύνονται τάχα οι χρήστες που έκαναν... χρήση.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Όποιος δεν θέλει δεν αγοράζει, και χρησιμοποιεί σήματα καπνού. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αυτή η κουτοπονηρια του Έλληνα έχει καταστρέψει τα πάντα. Αν μετά τα καταργήσουν για όλους τα πάρε δώσε θα την πληρώσουν και οι άλλοι που είναι νόμιμοι. Έλεος πια. Έτσι όπως σκέφτονται οι καταναλωτές σκέφτονται και οι εταιρίες. Φαύλος κύκλος. Ο καθένας από την δική του πλευρά προσπαθεί εννοείται να κερδίσει όσο γίνεται περισσότερα. Όπως ειπώθηκε δεν θα πέσει η εταιρία έξω από τα mb που είναι αέρας κοπανιστός. Αγοράζοντας ΜΒ πληρώνεις όλα τα υπόλοιπα κόστη της εταιρίας εκτός από ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 η ανανεωση με καρτα που πριν ειχε προβλημα,πλεον γινεται κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 τι ακριβώς χάνω; αν κάνουμε εγώ και εσύ ανανέωση από 10 ευρώ σήμερα, και τα παίξουμε μπάλα μπρος πίσω θα μπορούμε σε κάθε μεταφορά να κάνουμε πάρε μοίρασε ή μετά την πρώτη στο κόβει; αυτό ρωτούσα και πριν.Φίλε μου δεν είσαι ο πρώτος που το σκέφτεται ούτε ο τελευταίος. Αυτό γινόταν παλιά πριν βάλουν κριτήρια για να χρησιμοποιήσεις το easy transfer. Πλέον πρέπει να έχεις κάνει 20 ευρώ ανανεώσεις τους τελευταίους 4 μήνες. Επιπλέον σε περίπτωση που έχεις λάβει χρήματα από easy transfer δεν μπορείς να στείλεις εσύ αν δεν κάνεις ξανά ανανέωση 10 ευρώ κι ας πληρεις το κριτήριο των 20 ευρώ το τετράμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 η εταιρια ξερει πολυ καλα πως δουλευει το παρε-μοιρασε. Δεν νομιζω οτι εδω καποιος ποσταρε καποια τρυπα του συστηματος προς εκμεταλλευση,ουτε παρανομο τροπο αποκτησης mb. Αν υπηρχαν τετοια πραγματα θα ειχαν κλεισει χτες...και η εταιρια που αφηνει να δουλευει οπως δουλευει το παρε-μοιρασε,αυριο το αλλαζει και δεν μπορει κανεις να τους πει τιποτα. Με την εννοια οτι για την συγκεκριμενη υπηρεσια δεν εβγαιναν ανακοινωσεις αλλαγων ποτε,ουτε διαφημιζοταν επισημα ο τροπος λειτουργιας,και ειδικα το οτι απο μεταφορα 5 ευρω ανοιγει η δυνατοτητα διαμοιρασμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Σωστά η εταιρεία έχει μαύρη τρυπά δις από το "πάρε-μοίρασε". Έλεος είναι να νομίζει κάποιος ότι "επωφελείται" από τις υποτιθέμενες προσφορές και bonus τις οποίες τις έχει πληρώσει στο πολλαπλάσιο και μάλιστα ότι για την μελλοντική κατάργηση θα ευθύνονται τάχα οι χρήστες που έκαναν... χρήση.:rolleyes: Κι άλλο αετοπουλο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Κύριοι επικεντρωθείτε στην ουσία του νήματος. Η περαιτέρω όξυνση δεν θα ωφελήσει πουθενά. Ο καθένας πράττει όμως νομίζει. Έχει υπάρξει αλλαγή/αναβάθμιση στην εφαρμογή What's Up ώστε να τροποποιείται / ενεργοποιείται το COSMOTE One και εκεί; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Υ.Γ Πέραν του My Cosmote app. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Κύριοι επικεντρωθείτε στην ουσία του νήματος. Η περαιτέρω όξυνση δεν θα ωφελήσει πουθενά. Ο καθένας πράττει όμως νομίζει. Έχει υπάρξει αλλαγή/αναβάθμιση στην εφαρμογή What's Up ώστε να τροποποιείται / ενεργοποιείται το COSMOTE One και εκεί; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Υ.Γ Πέραν του My Cosmote app. Καλησπερα. Ναι με προχθεσινη αναβαθμιση προσθεσαν για cosmote one και στην εφαρμογη της whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Καλησπερα. Ναι με προχθεσινη αναβαθμιση προσθεσαν για cosmote one και στην εφαρμογη της whats up. Καλησπέρα King! Που ακριβώς φίλε μου; Γιατί ψάχνω και τίποτα. Μήπως έχεις την καλοσύνη να μου αναφέρεις και την έκδοση; Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αν έχεις δικαίωμα έρχεται ειδοποίηση πάνω αριστερά στο menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αν έχεις δικαίωμα έρχεται ειδοποίηση πάνω αριστερά στο menu. Το έχω ήδη ενεργοποιήσει μέσω του My Cosmote app φίλε Πάνο. Απλά ήθελα να ξέρω που ακριβώς βρίσκεται στην εφαρμογή What's Up, για τυχών αλλαγές που θέλω να κάνω μελλοντικά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Το έχω ήδη ενεργοποιήσει μέσω του My Cosmote app φίλε Πάνο. Απλά ήθελα να ξέρω που ακριβώς βρίσκεται στην εφαρμογή What's Up, για τυχών αλλαγές που θέλω να κάνω μελλοντικά.Αλλαγές δεν γίνονται, μόνο ενεργοποίηση. Στο σημείο της ενεργοποίησης ζητάει μόνο αριθμό σταθερού και ταυτότητα, μετά για αλλαγές πρέπει να μπεις στο MyCosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Αλλαγές δεν γίνονται, μόνο ενεργοποίηση. Στο σημείο της ενεργοποίησης ζητάει μόνο αριθμό σταθερού και ταυτότητα, μετά για αλλαγές πρέπει να μπεις στο MyCosmote. Άρα είναι μια επιλογή ενεργοποίησης (για αυτούς που τη δικαιούνται) που εμφανίζεται και δεν υφίσταται εντός του app. Κατανοητό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Εκδοση 3.7.19. Ισως εμφανιζετε σε οσους το αφμ περιλαμβανει και σταθερη και κινητη οπως εγραψαν τα παιδια πιο πανω. Εχω κανει cosmote one σε αφμ με 6 συνδεσεις καθε μηνα περνουν ολοι απο 1000 λεπτα μεταξυ τους. 5 whats up και 1 σταθετο ote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Δεν έχω σταθερό στο ΑΦΜ και μου ηρθε ειδοποίηση, άρα τυχαίο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Αντενδεικνυομένων των αφηρημένων -καίτοι πλήρων- περιγραφών, ιδού παράδειγμα «βγαλμένο απ' τη ζωή»: Τροφοδοτώ Cosmoκάρτα "προνομιούχα" -όντως δωρίζουσα τα 450'&200MB ανανέωσης- με το ελάχιστο εφικτό €10÷2μηνο, +τηρώντας αχρεωστί 2 What's Up [φοιτητικό &promo4] ενώ ανταλλάσσω μεταξύ τους (300+100)MB μηνιαίως· τα Δεδομένα +αθροίζονται εσαεί, κόστος +ολικό διατήρησής τους ~€1,6̅÷μήνα δι' 1 έκαστο των 3 –η κράτηση τού 12% της κάρτας & η μηνιαία χρέωση 2×20λ€ αμφοτέρων των χρηματικών μεταβιβάσεων #Easy_Transfer, προς 2μηνη οιονεί ανανέωση -όρα παράταση ισχύος υπολοίπου & ενεργοποίηση τής περί ης ο λόγος δυνατότητος- των άλλων 2… εξυπακούονται:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts