cu2goup Δημ. Κυριακή στις 06:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:43 μμ 15 minutes ago, VIPdriver said: Και που δίνει 8ε η κιου, τι μπορείς να αγορασεις; Τίποτα.. Απλώς το επεσήμανα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Κυριακή στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:08 μμ 1 hour ago, opmgls said: Οπότε δεν λογίζεται κανονικη ανανέωση και ο κόσμος δεν την ξέρει γιατι δεν διαφημιζεται πουθενα. Όχι μόνο δεν την ξέρει ο κόσμος αλλά ούτε στην νόβα δεν την ξέρουν. Με παίρνουν διάφοροι από νόβα κυρίως για ίντερνετ, κινητό με συμβόλαιο σε ακριβές τιμές. Τους λέω δεν ενδιαφέρομαι γιατί πληρώνω 8€ το τρίμηνο και έχω 10 ώρες ομιλίας και λίγα δεδομένα όταν είμαι έξω και νομίζουν ότι κάνω πλάκα. Μου λένε ότι η ανανέωση είναι 13-15€ τον μήνα σε κατάστημα και δεν γνωρίζουν ούτε ότι υπάρχει και εφαρμογή. Ο κόσμος δεν ξέρει απολύτως τίποτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 07:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:15 μμ 6 minutes ago, Konsta_ntina said: Όχι μόνο δεν την ξέρει ο κόσμος αλλά ούτε στην νόβα δεν την ξέρουν. Με παίρνουν διάφοροι από νόβα κυρίως για ίντερνετ, κινητό με συμβόλαιο σε ακριβές τιμές. Τους λέω δεν ενδιαφέρομαι γιατί πληρώνω 8€ το τρίμηνο και έχω 10 ώρες ομιλίας και λίγα δεδομένα όταν είμαι έξω και νομίζουν ότι κάνω πλάκα. Μου λένε ότι η ανανέωση είναι 13-15€ τον μήνα σε κατάστημα και δεν γνωρίζουν ούτε ότι υπάρχει και εφαρμογή. Ο κόσμος δεν ξέρει απολύτως τίποτα. Ε και εσύ, πες τους δε σε καλύπτει το σήμα, μην τα λες όλα. Θα μου πεις τι έμεινε? Τίποτα δεν αφήσαν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Δευτέρα στις 07:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:14 πμ 13 ώρες πριν, cu2goup said: Φίλε μου ο κόσμος όχι απλώς δεν ψάχνεται.. ακούει για το ετήσιο και σε κοιτάει με μισό μάτι γιατί σκέφτεται πως εσύ που τους τα λες "τα παίρνεις" από τις εταιρείες και "κάποιο λάκκο έχει η φάβα.." Είναι σαν τα καναρίνια που δεν τους πειράζει να είναι μέσα στο κλουβί γιατί απλώς δεν ξέρουν πώς είναι να είσαι ελεύθερος.. Άσε που γενικά αρέσει στον κόσμο η κατάσταση και φαίνεται και από τις εκλογές.. εδώ θα είμαστε.. Αν ήταν τραγική γενικότερα, θα είχαν φύγει όλοι. Εγώ προσωπικά στα μέρη που κινούμαι και για τις ανάγκες μου ήταν οκ. Δλδ με μία καλή προσφορά όπως το ετήσιο την είχα άνετα. +1000 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Δευτέρα στις 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:12 πμ 17 ώρες πριν, cu2goup said: Αν ήταν τραγική γενικότερα, θα είχαν φύγει όλοι. Εγώ προσωπικά στα μέρη που κινούμαι και για τις ανάγκες μου ήταν οκ. Δλδ με μία καλή προσφορά όπως το ετήσιο την είχα άνετα. Αναφέρομαι γενικότερα στην ποιότητα του δικτύου. Σε περιοχές της Χαλκιδικής που πάω για κάμπινγκ δεν πιάνει ούτε με αίτηση. Υποθέτω ούτε σε νησια. Επίσης σε έντονες κακοκαιρίες είναι η πρώτη που πέφτει. Αν είσαι σε μεγάλη πόλη χωρίς να κάνεις μεγάλες αποστάσεις από λίγο έως πολύ θα πιάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 11:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:33 πμ 12 minutes ago, gpapas640 said: Αναφέρομαι γενικότερα στην ποιότητα του δικτύου. Σε περιοχές της Χαλκιδικής που πάω για κάμπινγκ δεν πιάνει ούτε με αίτηση. Υποθέτω ούτε σε νησια. Επίσης σε έντονες κακοκαιρίες είναι η πρώτη που πέφτει. Αν είσαι σε μεγάλη πόλη χωρίς να κάνεις μεγάλες αποστάσεις από λίγο έως πολύ θα πιάνει. Δυστυχώς η Χαλκιδική τα τελευταία 15 χρόνια έχει γεμίσει σπίτια, μπιτσόμπαρα και ξαπλώστρες. Εκτός εαν πας στο κάμπινγκ του ΑΠΘ, που ο χαμός είναι διασκέδαση. Θυμαμαι στο MAMBA (σιγά μην το ξέρει κάποιος εδώ μεσα) δεν έπιανε καμμία εταιρία. Στη συζήτηση τώρα: απο προσωπικές εμπειρίες βλεπω την μεγαλυτερη καλυψη της περιφέρειας από την κοσμοτέ. Οι αλλες 2 παιζουν σχεδον παντου μαζι, με καποιες εξαιρεσεις. Για μενα η βονταφονάρα εχει πλεονεκτημα λογω γρηγοροτερης ανταποκρισης σε εξυπηρέτηση πελατών και τεχνικού τμήματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. Δευτέρα στις 03:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:34 μμ Όσοι εχετε κοσμοκαρτα, στο app της Cosmote εχει ακόμη την επιλογή γι ανανέωση μέσω Paypal (μέχρι τον Ιανουάριο ήταν η τελευταία των Μοϊκανών) ή την κατάργησαν κι αυτοί? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Δευτέρα στις 04:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:06 μμ 31 minutes ago, gilbaba said: Όσοι εχετε κοσμοκαρτα, στο app της Cosmote εχει ακόμη την επιλογή γι ανανέωση μέσω Paypal (μέχρι τον Ιανουάριο ήταν η τελευταία των Μοϊκανών) ή την κατάργησαν κι αυτοί? Συνεχίζει να το έχει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. Χθες στς 01:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:57 μμ Είμαι κι εγώ κάτοχος whats up φοιτητικό και μιας και το Νοέμβριο θα λήξουν τα προνόμια θα κοιτάξω για frog. Είτε στην Black Friday που βγάζουν τη προσφορά για προπληρωμή για ένα χρόνο είτε τώρα πιο άμεσα με τα απλά πακέτα. Τα λεφτά που έχω μέσα στο whats up μπορούν να μεταφερθούν στη frog αν αλλάξω τώρα ή μπορώ να τα πάρω πίσω κάπως; Εάν μπορώ να τα πάρω πίσω με ποιο τρόπο γίνεται και υπάρχει κάποια ημερομηνία καταληκτική; Ευχαριστώ πολύ! 1 Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 02:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:15 μμ Σε αλλαγή απο whatsup σε frog τα λεφτά δεν χάνονται. Αν αλλάξεις τώρα θα χασεις ο,τι ενεργή φοιτητική προσφορά έχεις. Αν θες να πας στην προσφορά της φρογκ με το ετησιο πακετο, δεν το δινουν σε υπαρχοντες συνδρομητες κοσμοτε. Πρέπει να πας αλλου (οποτε χανεις το υπολοιπο) και να κανεις αιτηση για φορητότητα στο κατάστημα φρογκ,μαζι με την πληρωμη του ετήσιου. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. Χθες στς 02:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:33 μμ 15 minutes ago, kmpatra said: Σε αλλαγή απο whatsup σε frog τα λεφτά δεν χάνονται. Αν αλλάξεις τώρα θα χασεις ο,τι ενεργή φοιτητική προσφορά έχεις. Αν θες να πας στην προσφορά της φρογκ με το ετησιο πακετο, δεν το δινουν σε υπαρχοντες συνδρομητες κοσμοτε. Πρέπει να πας αλλου (οποτε χανεις το υπολοιπο) και να κανεις αιτηση για φορητότητα στο κατάστημα φρογκ,μαζι με την πληρωμη του ετήσιου. Τα mb, λεπτά, sms που έχω μαζέψει από συνεχόμενες ανανεώσεις θα χαθούν όλα όμως, όχι μόνο το τελευταίο πακέτο που έχω βάλει, σωστά; 1 Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 02:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:38 μμ 2 minutes ago, _dimdim_ said: Τα mb, λεπτά, sms που έχω μαζέψει από συνεχόμενες ανανεώσεις θα χαθούν όλα όμως, όχι μόνο το τελευταίο πακέτο που έχω βάλει, σωστά; Διαβασε στην ανακοινωση εαν εχεις δικαιωμα να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Για το ετησιο φρογκ, οπως πολυ σωστα εγραψε ο φιλος, πρεπει να ερθεις απο αλλη εταιρια, ή καινουριο αριθμο. Ριξε μιά ματιά στο τελευταίο μου ποστ στο τοπικ του CU και ισως σε βολεύει καποιο 3μηνο μεχρι να ερθει η Black Friday. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 03:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:01 μμ Δεν το ανεφερα διοτι καταλαβα ότι ήθελε να μεινει ως Νοέμβριο στην κοσμοτε. Αν θέλει να πάρει πίσω το υπολοιπο θα πρέπει να κανει φορητότητα τον επόμενο μηνα,εφ'οσον τον επηρεάζουν οι αλλαγές του φοιτητικού what's up . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν On 18/5/2026 at 7:06 ΜΜ, minast said: Συνεχίζει να το έχει. Η φορητότητα προς Kosmokarta είναι δωρεαν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts