Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, cu2goup said:

Να ρωτήσω κάτι..

Υποθετικά παίρνουμε την τρέχουσα προσφορά και ξεκινάμε επί εννέα μήνες και ενεργοποιούμε το πακέτο των 11,80€ (13€ κάρτα)..

Στο τέλος της προσφοράς θα έχουμε 9000 λεπτά ομιλίας και μαζεμένα όλα τα GB από το πακέτο μέσω του rollover;;

Δεν πιστεύω να τρώει πρώτα τα δεδομένα του πακέτου ε;;

Νομίζω ότι στα νούμερα που έχουν μαρκαριστει να παίρνουν αυτή την προσφορά το σύστημα με το που ενεργοποιείς το πακέτο μετατρέπει αυτόματα τα δεδομένα και τα λεπτά του πακέτου που αναφέρεσαι σε απεριόριστα, οπότε δεν μένει κάτι. Στο τέλος του μήνα λήγει σαν πακέτο και πρέπει να ξαναβάλεις. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που έγραψα παραπάνω αλλά εγώ έτσι το έχω καταλάβει. Την έχω την προσφορά του whatsup που βγήκε τις μέρες της πρωτοχρονιάς αλλά δεν έχει χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω ακόμη.

Edited by opmgls

• Απαντήσεις 45,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

37 minutes ago, opmgls said:

Νομίζω ότι στα νούμερα που έχουν μαρκαριστει να παίρνουν αυτή την προσφορά το σύστημα με το που ενεργοποιείς το πακέτο μετατρέπει αυτόματα τα δεδομένα και τα λεπτά του πακέτου που αναφέρεσαι σε απεριόριστα, οπότε δεν μένει κάτι. Στο τέλος του μήνα λήγει σαν πακέτο και πρέπει να ξαναβάλεις. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που έγραψα παραπάνω αλλά εγώ έτσι το έχω καταλάβει. Την έχω την προσφορά του whatsup που βγήκε τις μέρες της πρωτοχρονιάς αλλά δεν έχει χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω ακόμη.

Από την εικόνα παρακάτω προκύπτει πως τα δώρα μπαίνουν αθροιστικά στο πακέτο και δεν μετατρέπεται το πακέτο σε κάτι. Αλλιώς θα ήταν στρογγυλό 200GB και όχι 203 που γράφει.

Screenshot_2025-03-14-08-49-07-780_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Edited by cu2goup

25 minutes ago, cu2goup said:

Από την εικόνα παρακάτω προκύπτει πως τα δώρα μπαίνουν αθροιστικά στο πακέτο και δεν μετατρέπεται το πακέτο σε κάτι. Αλλιώς θα ήταν στρογγυλό 200GB και όχι 203 που γράφει.

Screenshot_2025-03-14-08-49-07-780_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Σωστό αυτό που γράφεις αλλα τώρα κατάλαβα ότι αναφερόμαστε σε διαφορετικές προσφορές.
Αυτή που αναφέρεσαι εσύ είναι η πρόσφατη προσφορά που δίνει πεπερασμένο αριθμό δεδομένων, ενώ εγώ αναφέρομαι στην άλλη (κάπως παρόμοια) της πρωτοχρονιάς που δίνει (αν κάποιος την είχε πάρει τότε) απεριόριστα δεδομένα ενεργοποιώντας τα ίδια πακέτα.

On 12/3/2025 at 9:39 ΜΜ, vslk said:

Ναι, μόνο για το WU, το πακέτο των 8,50€ (4gb/μήνα) δείνει τα δωρεάν λεπτά και GB

Παίζει εμένα να μη μου το βγάζει επειδή έχω φοιτητικό;

είμαι ήδη με WU που το βλέπετε 4gb / 8.5€ με χρόνο ομιλίας .. .βλέπω μόνο τα 4gb/8.5€ χωρίς χρόνο ομιλίας

Το πακέτο data month 4gb/μήνα 8,50€ δεν περιέχει ομιλία και sms. Όσοι όμως πάρουν την 9μηνη προσφορά που τρέχει (online παραγγελία και ενεργοποίηση, φορητότητα ή νέος αριθμός), μπορούν με την ενεργοποίηση αυτού του πακέτου να πάρουν δώρο τα απεριόριστα λεπτά και τα 200gb.

Edited by vslk

Καλησπέρα παιδιά, εγώ που είμαι σε frog, με ποιον τρόπο μπορώ να πάρω την προσφορά την 9μηνη προσφορά με τα 200gb; 

Δεν βλέπω επιλογή κάπου στο mycosmote.

Η προφορά δεν ισχύει για υφιστάμενους πελάτες μόνο για νέους είτε με φορητότητα ή νέα συνδεση.

Γίνεται να γυρίσω σε κάποιο καρτοκινητό wind πχ ή vodafone και να επιστρέψω ξανά cosmocarta; 

Έχει εικόνα κάποιος τι θα στοιχίσει και αν αξίζει;

10 ώρες πριν, Da_rudakos said:

Γίνεται να γυρίσω σε κάποιο καρτοκινητό wind πχ ή vodafone και να επιστρέψω ξανά cosmocarta; 

Έχει εικόνα κάποιος τι θα στοιχίσει και αν αξίζει;

Γίνέται. Πάρε στον αριθμό 2109995100 και πες ότι θέλεις να κάνεις φορητότητα στο F2g. Θα οσυ στείλουν sim στο σπίτι, θα στείλιες χαρτιά ταυτοποίησης μεσω viber ή email και θα ενεργοποιηθείς στο δίκτυο nova χωρίς να πληρώσεις κάτι. Λογικά θα πάρει λιγότερο απο βδομάδα. Μετά ξανακάνεις φορητότητα οπου θέλεις

22 minutes ago, opmgls said:

Γίνέται. Πάρε στον αριθμό 2109995100 και πες ότι θέλεις να κάνεις φορητότητα στο F2g. Θα οσυ στείλουν sim στο σπίτι, θα στείλιες χαρτιά ταυτοποίησης μεσω viber ή email και θα ενεργοποιηθείς στο δίκτυο nova χωρίς να πληρώσεις κάτι. Λογικά θα πάρει λιγότερο απο βδομάδα. Μετά ξανακάνεις φορητότητα οπου θέλεις

ΕΓΩ όταν πήρα τηλέφωνο μου ζήτησαν να στείλω πρώτα την ταυτότητα καί ΜΕΤΑ έστειλαν την sim

3 ώρες πριν, GREGORYMO said:

ΕΓΩ όταν πήρα τηλέφωνο μου ζήτησαν να στείλω πρώτα την ταυτότητα καί ΜΕΤΑ έστειλαν την sim

Εννοείται κι εγώ έτσι έκανα και σε 2 ημέρες ήμουν στην νόβα.

Πως θα σου στείλουν σιμ με τον αριθμό σου χωρίς να έχουν στοιχεία; Απλή λογική.

1 ώρα πριν, Konsta_ntina said:

Πως θα σου στείλουν σιμ με τον αριθμό σου χωρίς να έχουν στοιχεία; Απλή λογική.

Δεν είναι έτσι.. στις αρχές τις προσφοράς ζητούσες 2-3 σιμ και σου τις στέλνανε απλώς με μία διεύθυνση.

Και μετά όποτε ήθελες ξεκινούσες τη διαδικασία φορητότητας με ταυτότητα κλπ.

5 minutes ago, cu2goup said:

Δεν είναι έτσι.. στις αρχές τις προσφοράς ζητούσες 2-3 σιμ και σου τις στέλνανε απλώς με μία διεύθυνση.

Και μετά όποτε ήθελες ξεκινούσες τη διαδικασία φορητότητας με ταυτότητα κλπ.

Ακριβώς!

21 minutes ago, Da_rudakos said:

Μετά λέτε θα μπορώ να γυρίσω κανονικά στην προσφορά της cosmoκαρτα;

Καρτοκινητό είναι. Την έπόμενη μέρα φεύγεις. Το έχουν κάνει πολλοί από το φόρουμ.

31 minutes ago, opmgls said:

Καρτοκινητό είναι. Την έπόμενη μέρα φεύγεις. Το έχουν κάνει πολλοί από το φόρουμ.

Καμιά φορά λέω κρίμα που τους εκμεταλλευόμαστε έτσι..

Από την άλλη έχουν ακριβύνει τόσο οι υπηρεσίες τους μέσα σε λίγα χρόνια που δεν αξίζουν κανένα έλεος.

25 minutes ago, cu2goup said:

Καμιά φορά λέω κρίμα που τους εκμεταλλευόμαστε έτσι..

My sweet summer child

2 minutes ago, sou_d said:

My sweet summer child

Πραγματικά, θα πάθουν τίποτα, θα νιώθουμε ενοχές μετά 😂🤣

17 ώρες πριν, opmgls said:

Ακριβώς!

16 ώρες πριν, sou_d said:

My sweet summer child

16 ώρες πριν, johnny_htc said:

Πραγματικά, θα πάθουν τίποτα, θα νιώθουμε ενοχές μετά 😂🤣

Να πούμε ότι στα εταιρικά πρατήρια της Avin δίνουν δωρεάν κάρτες τόσο για νέο αριθμό όσο και για φορητότητα. Ιδανικές για ημερήσια εκδρομή στο δίκτυο της Nova και επιστροφή.

Μας ενδιαφέρει όσον αφορά το τρόπο που θα αποκτούμε τις προσφορές της Cosmote!! 😉😂😂😂

Edited by cu2goup

4 minutes ago, cu2goup said:

Να πούμε ότι στα εταιρικά πρατήρια της Avin δίνουν δωρεάν κάρτες τόσο για νέο αριθμό όσο και για φορητότητα. Ιδανικές για ημερήσια εκδρομή στο δίκτυο της Nova και επιστροφή.

Μας ενδιαφέρει όσον αφορά το τρόπο που θα αποκτούμε τις προσφορές της Cosmote!! 😉😂😂😂

Άλλα δίνουν, αλλά δεν δίνουν.. Πέρυσι ένα διάστημα έβαζα καύσιμο στα Μέγαρα και ένα στον Άλιμο, αλλά ένα τρίμηνο μου έλεγαν δεν έχουν. Ε σταμάτησα να ασχολούμαι ααχαχχα😅🤣

41 minutes ago, cu2goup said:

Πως μπορώ να βρω ποιά είναι τα εταιρικά πρατηρια της Avin στη Θεσσαλονίκη;

8 minutes ago, VIPdriver said:

Πρέπει να έχει χάρτη στο site με τα πρατήρια και όταν πατάς, ανοίγει την ιδιοκτησία. Είναι μια εταιρεία που διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό πρατηρίων θα καταλάβεις ποια είναι, μην την αναφέρουμε εδώ μέσα και φανει6ως διαφήμιση 😏

7 minutes ago, VIPdriver said:

Στον παρακάτω σύνδεσμο άμα ζουμάρεις Θεσσαλονίκη και κάνεις κλικ ανα πρατήριο έχει τηλέφωνο να ρωτήσεις αν δίνουν κάρτες NOVA. Βέβαια υπάρχει και τηλέφωνο εξυπηρέτησης στα κετνρικά αλλά δεν νομίζω να ξέρουνς τέτοιες πληροφορίες. Ίσως σου πουν ποια είναι τα εταιρικά πρατήρια, αλλά δεν θα ξέρεις αν  δίνουν καρτοκινητή NOVA.
https://www.avinoil.gr/chartis-pratirion-avin/

2 minutes ago, opmgls said:

Στον παρακάτω σύνδεσμο άμα ζουμάρεις Θεσσαλονίκη και κάνεις κλικ ανα πρατήριο έχει τηλέφωνο να ρωτήσεις αν δίνουν κάρτες NOVA. Βέβαια υπάρχει και τηλέφωνο εξυπηρέτησης στα κετνρικά αλλά δεν νομίζω να ξέρουνς τέτοιες πληροφορίες. Ίσως σου πουν ποια είναι τα εταιρικά πρατήρια, αλλά δεν θα ξέρεις αν  δίνουν καρτοκινητή NOVA.
https://www.avinoil.gr/chartis-pratirion-avin/

Για να τκν βοηθήσουμε, τα πρατήρια με το μπλε στεφάνι στο λογότυπο είναι τα εταιρικά όπως κατάλαβα από τον χάρτη 😏