Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, sou_d said:

Περιμένω σαν την κόμπρα 🤣🤣

Εγώ πάντως θα την εξαντλήσω την προσφορά του free2go.. βαρέθηκα να παίζω προς το παρόν, είναι και καλή σαν προσφορά.. ας ηρεμήσω για κάνα χρόνο και βλέπουμε..

Υ.Γ.: https://m.youtube.com/watch?v=Uju3qpXVwZI

• Απαντήσεις 44,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με βαση αυτα που λενε οι προϋποθέσεις για να πάρει καποιος τα απεριόριστα για 9 μηνες, στο what's up φτανει να παίρνετε ενα DIY των 8,50 ευρώ καθε μηνα.

Edited by VIPdriver

1 minute ago, VIPdriver said:

Με βαση αυτα που λενε οι προϋποθέσεις για να πάρει καποιος τα απεριόριστα για 9 μηνες, στο what's up φτανει να παίρνετε ενα DIY των 8,50 ευρώ καθε μηνα.

Μιλάς για την τρέχουσα προσφορά ή της Πρωτοχρονιάς;

Τώρα δεν είναι απεριόριστα..

55 minutes ago, cu2goup said:

Μιλάς για την τρέχουσα προσφορά ή της Πρωτοχρονιάς;

Τώρα δεν είναι απεριόριστα..

Μπερδεύτηκα, για τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 200 gb

Ερώτηση, έχω μαζέψει μερικά GB internet από το πακέτο COSMOKAPTA COMBO TO ALL με 11,50€ που αγοράζω μέχρι τώρα κάθε μήνα, αν πάρω το άλλο πακέτο COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED με 13,50€ τα data που έχω θα προστεθούν με τα 2,5GB του πακέτου ;

13 minutes ago, advantix said:

Ερώτηση, έχω μαζέψει μερικά GB internet από το πακέτο COSMOKAPTA COMBO TO ALL με 11,50€ που αγοράζω μέχρι τώρα κάθε μήνα, αν πάρω το άλλο πακέτο COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED με 13,50€ τα data που έχω θα προστεθούν με τα 2,5GB του πακέτου ;

Όχι.. μόνο το ίδιο πακέτο αφορά το Rollover..

30 minutes ago, advantix said:

17 minutes ago, cu2goup said:

Όχι.. μόνο το ίδιο πακέτο αφορά το Rollover..

Εϊμαι στην κατηγορία cosmote to all με 11,50€ και στις λεπτομέρειες διαβάζω αυτό: • Τα ΜΒ / SMS προς όλους του πακέτου που δεν καταναλώνονται εντός ενός μήνα από την ενεργοποίηση του πακέτου, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί ίδιο πακέτο ή Unlimited Calls (MB/SMS) ή DIY (για τα λεπτά/ΜΒ/SMS που θα επιλεχθούν εκ νέου) ή Data Month 4GB, ή DATA MONTH AUTO (για τα ΜΒ) πριν την ημερομηνία λήξης του. Στην περίπτωση αυτή, η ημερομηνία λήξης καθορίζεται σύμφωνα με την τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης πακέτου.

Redmi By Xiaomi

29 minutes ago, Nikos_96 said:

Εϊμαι στην κατηγορία cosmote to all με 11,50€ και στις λεπτομέρειες διαβάζω αυτό: • Τα ΜΒ / SMS προς όλους του πακέτου που δεν καταναλώνονται εντός ενός μήνα από την ενεργοποίηση του πακέτου, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί ίδιο πακέτο ή Unlimited Calls (MB/SMS) ή DIY (για τα λεπτά/ΜΒ/SMS που θα επιλεχθούν εκ νέου) ή Data Month 4GB, ή DATA MONTH AUTO (για τα ΜΒ) πριν την ημερομηνία λήξης του. Στην περίπτωση αυτή, η ημερομηνία λήξης καθορίζεται σύμφωνα με την τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης πακέτου.

Οκ έχεις δίκιο. Άρα μεταφέρονται.

@Nikos_96 κάτσε αδερφέ τελικά σε αυτό που γράφεις δεν περιλαμβάνεται το πακέτο που θέλεις να βάλεις. Πού γράφει COMBO UNLIMITED;

Edited by cu2goup

1 hour ago, cu2goup said:

Οκ έχεις δίκιο. Άρα μεταφέρονται.

@Nikos_96 κάτσε αδερφέ τελικά σε αυτό που γράφεις δεν περιλαμβάνεται το πακέτο που θέλεις να βάλεις. Πού γράφει COMBO UNLIMITED;

Νόμιζα οτι αναφερόσουν σε what's up. Και πάλι όμως στους όρους και προϋποθέσεις στην cosmokarta γράφει:  ▪ Τα ΜΒ των πακέτων που δεν καταναλώνονται εντός ενός μήνα από την ενεργοποίηση του πακέτου δεν μεταφέρονται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία λήξης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου με MB μηνιαίας διάρκειας. Στην περίπτωση αυτή η ημερομηνία λήξης καθορίζεται βάση της τελευταίας ημερομηνίας ενεργοποίησης πακέτου Internet.

Redmi By Xiaomi

15 minutes ago, Nikos_96 said:

Νόμιζα οτι αναφερόσουν σε what's up. Και πάλι όμως στους όρους και προϋποθέσεις στην cosmokarta γράφει:  ▪ Τα ΜΒ των πακέτων που δεν καταναλώνονται εντός ενός μήνα από την ενεργοποίηση του πακέτου δεν μεταφέρονται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία λήξης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου με MB μηνιαίας διάρκειας. Στην περίπτωση αυτή η ημερομηνία λήξης καθορίζεται βάση της τελευταίας ημερομηνίας ενεργοποίησης πακέτου Internet.

Οκ.. δοκίμασε λοιπόν, και πες μας να ξέρουμε!! 😉

3 minutes ago, cu2goup said:

Οκ.. δοκίμασε λοιπόν, και πες μας να ξέρουμε!! 😉

Εγώ απάντησα σε εσένα που ήσουν κατηγορηματικός οτι δεν γίνεται.. Εγώ καταλαβαίνω απο την ανάλυση οτι γίνεται αυτό που θέλει ο φίλος απο πάνω εκτός αν κάνω τόσο πολύ λάθος απο αυτά που διαβάζω..

cosmokarta.png

Redmi By Xiaomi

Μια educated guess είναι ότι τα MB δε θα χαθούν (αυτά που ειναι από το rollover του  COSMOKAPTA COMBO TO ALL των 11,50€), αλλά θα χαθούν τα όποια λεπτά ομιλίας έχουν μαζευτεί. Επίσης τα sms θα γίνουν rollover κανονικά.

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

17 ώρες πριν, advantix said:

Εγώ μεταφέρω λεπτά, sms και mb διαλέγοντας μια το DIY και μια το combo to all 11, 5 ευρώ. Σε What’s Up. Δε ξέρω για cosmokarta. Λογικό το ίδιο θα γίνεται. Λογικά θα μεταφέρει ότι αγοράζεις αλλά να έχει κάποια μονάδα μετρησης. Εννοώ δε μπορεί να μεταφέρει τις απεριόριστες κλείσεις μαζί με 1500 λεπτά, θα σου πάρει μόνο τα 1500 λεπτά. 

Δουλεύει σε όλους σας η εφαρμογή του What's up?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

1 ώρα πριν, manosn2 said:

Δουλεύει σε όλους σας η εφαρμογή του What's up?

Ναι.

Στο πακέτο 2.5GB Calls to all βάζει +5GB.

7.5GB απεριόριστα ομιλία 13,50€.

22 ώρες πριν, advantix said:

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω.

Επιβεβαιώνω λοιπόν ότι στα ήδη ΜΒ που είχα προστέθηκαν τα 2,5GB από το πακέτο COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED με 13,50€ με λήξη ένα μήνα μετά. ( 2025-03-21 14:21)

Τα λεπτά ομιλίας που είχα από το προηγούμενο πακέτο COSMOKAPTA COMBO TO ALL με 11,50€ διατηρούνται μέχρι την ημερομηνία λήξης τους.

Φυσικά πήρα και τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας από το νέο πακέτο COMBO UNLIMITED που λήγουν ένα μήνα μετά.

Πήρα και τα 2GB δώρο με την ανανέωση υπολοίπου 15€ που έβαλα.

Πήρα και τα 5GB δώρο που δίνει αν κάνεις αγορά του πακέτου COMBO UNLIMITED από 17/2 μέχρι 31/3 σύμφωνα με την ανακοίνωση.

😀

Edited by advantix

Λοιπόν παιδιά, ρώτησα σε κατάστημα Cosmote για το 3€ που θέλουνε οι online φορητότητες. Στα καταστήματα δεν το θέλουνε.

Βέβαια τις προσφορές του online όπως την τρέχουσα με τα 200GB δεν την έχουν στο κατάστημα.

Πριν το 3€, συνήθιζαν στα καταστήματα να έχουν τις ίδιες προσφορές με το online.

Αυτά τα νέα..

Edit: Επίσης να πούμε ότι έπαψε να τα παίρνει "μαύρα" (αν το έκανε) η Cosmo για το κούριερ.

IMG_20250217_185533.jpg

Edited by cu2goup

1 hour ago, cu2goup said:

Λοιπόν παιδιά, ρώτησα σε κατάστημα Cosmote για το 3€ που θέλουνε οι online φορητότητες. Στα καταστήματα δεν το θέλουνε.

Βέβαια τις προσφορές του online όπως την τρέχουσα με τα 200GB δεν την έχουν στο κατάστημα.

Πριν το 3€, συνήθιζαν στα καταστήματα να έχουν τις ίδιες προσφορές με το online.

Αυτά τα νέα..

Γλιτώνεις τα 3€ αλλά σου ζητάνε αναγκαστικά να βάλεις 8 η 13€ ?

1 hour ago, GREGORYMO said:

Γλιτώνεις τα 3€ αλλά σου ζητάνε αναγκαστικά να βάλεις 8 η 13€ ?

Ναι .. μπαίνει ως υπόλοιπο βέβαια..

Edited by cu2goup

Βασικα, με τις ονλαιν προσφορες που τρεχουν τωρα, χαλαλι το 3ευρο. Παιρνεις συνολικα περισσότερα στο 9μηνο-12μηνο.

1 minute ago, VIPdriver said:

Βασικα, με τις ονλαιν προσφορες που τρεχουν τωρα, χαλαλι το 3ευρο. Παιρνεις συνολικα περισσότερα στο 9μηνο-12μηνο.

Κλάιν το 3€ αν είναι Ονλάιν..

Ευελπιστώ να πάρει προσφορά το what's up μήπως σπάσω τα συμβόλαια Nona λόγο σήματος άλλα τώρα δεν είμαι να δίνω πάλι πεταμένα χρήματα σε ποινές. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

5 minutes ago, Antonio21 said:

Ευελπιστώ να πάρει προσφορά το what's up μήπως σπάσω τα συμβόλαια Nona λόγο σήματος άλλα τώρα δεν είμαι να δίνω πάλι πεταμένα χρήματα σε ποινές. 

Τρέχει μια 200GB