GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 12:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:20 μμ 28 minutes ago, johnny_htc said: Όντως, το χα ξεχάσει. Άρα το 15αρι του φίλου είναι από αλλού λογικά Ο άνθρωπος το εξήγει: Δεν απάντησε απλά στην έρευνα! Έκανε και δημιουργικές προτάσεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Έρευνα στο What's Up χωρίς να δίνει τίποτα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Παρασκευή στις 01:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:03 μμ 1 hour ago, johnny_htc said: Όντως, το χα ξεχάσει. Άρα το 15αρι του φίλου είναι από αλλού λογικά Τα έχω πάρει και εγώ τα 15gb. Σε άσχετο χρόνο και μετά από καμιά βδομάδα από έρευνα που έγραψα και κάτι σα σχόλιο, μου ήρθε το sms με το δώρο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 04:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:42 μμ 4 ώρες πριν, elkons said: Έρευνα στο What's Up χωρίς να δίνει τίποτα. Το what s up ΠΟΤΕ δεν δίνει. Το θεωρεί γρουσουζιά 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ 29 minutes ago, GREGORYMO said: Το what s up ΠΟΤΕ δεν δίνει. Το θεωρεί γρουσουζιά Ας πάρουν ένα 5 τότε 😃 Δεν είναι όμως κακιά η βαθμολογία 🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. Σάββατο στις 11:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:43 μμ υπάρχει στα καρτοκινητά της cosmote πακέτο unlimited data & ομιλία με 25€ και αν ναι πως το ενεργοποιώ σε κοσμοκάρτα?? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:45 μμ Απλά βρίσκεις το πακέτο και το ενεργοποιείς αν έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον 25€. Υ.Γ Στο Cosmote app για κάποιο λόγο δε το βρήκα μόνο στο What's Up. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 12:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:41 πμ 44 minutes ago, elkons said: Απλά βρίσκεις το πακέτο και το ενεργοποιείς αν έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον 25€. Υ.Γ Στο Cosmote app για κάποιο λόγο δε το βρήκα μόνο στο What's Up. Στην frog γενικά δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο, ούτε στην ιστοσελίδα του whatsup (στην εφαρμογή πράγματι υπάρχει). Για cosmokarta δεν ξέρω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:48 πμ Στο Cosmote app έχω και το What's Up νούμερο κ δε τη βρήκα εκεί τη προφορά Στο What's Up app τη βρήκα και μάλιστα για χιλιοστή φορά έχει διορία εώς 20/1 ενεργοποίηση. Και το συγκεκριμένο ξεκίνησε γύρω στον Αύγουστο. Ωραία φάση γιατί να μη το αφήσουν μεσα; Α ναι μετά θα φάνε το neo με τα 33€ το ξέχασα.. οπότε όσο υπάρχει η προσφορά αυτή δεν εχει νόημα κάποιος να χει Cosmote NEO 33€ απεριοριστα. Ελπίζω να ξανά πάρει διορία πιο μετά ενεργοποίηση στο What's Up. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 07:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:08 πμ 6 ώρες πριν, elkons said: Στο Cosmote app έχω και το What's Up νούμερο κ δε τη βρήκα εκεί τη προφορά Στο What's Up app τη βρήκα και μάλιστα για χιλιοστή φορά έχει διορία εώς 20/1 ενεργοποίηση. Και το συγκεκριμένο ξεκίνησε γύρω στον Αύγουστο. Ωραία φάση γιατί να μη το αφήσουν μεσα; Α ναι μετά θα φάνε το neo με τα 33€ το ξέχασα.. οπότε όσο υπάρχει η προσφορά αυτή δεν εχει νόημα κάποιος να χει Cosmote NEO 33€ απεριοριστα. Ελπίζω να ξανά πάρει διορία πιο μετά ενεργοποίηση στο What's Up. Είναι όντως καλή φάση. Μακάρι να κρατηθούν τέτοιες παροχές. Απλά ναι, το neo μετά δεν έχει νόημα ύπαρξης. Μπορουν βέβαια το What's up να το κάνουν πολύ δυνατό σαν καρτοκινητο, ειδικά άμα δουν τα καλούδια του cu, σίγουρα μπορεί να απογειωθεί 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:40 πμ 11 ώρες πριν, odim said: υπάρχει στα καρτοκινητά της cosmote πακέτο unlimited data & ομιλία με 25€ και αν ναι πως το ενεργοποιώ σε κοσμοκάρτα?? Δεν υπάρχει σε cosmokarta. 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:58 πμ 17 minutes ago, Serafeim1981 said: Δεν υπάρχει σε cosmokarta. Έχω βάλει ένα νούμερο what's up στο Cosmote app και ούτε εκεί δεν φαίνεται αυτό το πακέτο με απεριόριστα data και ομιλία,μόνο στο What's Up app φαίνεται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 12:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:09 μμ Οι χρήστες what's up μόνο με την εφαρμογή του what's up μπορούν να βλέπουν τα πάντα σχετικά με τον αριθμό τους. 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:11 μμ Καλύτερα εκεί είναι και η όλη η διαχείριση του αριθμού,είναι πιο εύχρηστο. Το θετικό με το Cosmote app είναι οι έρευνες να τσιμπάω κάνα έξτρα gb στο καρτοκινητό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Κυριακή στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:06 μμ 5 ώρες πριν, elkons said: Καλύτερα εκεί είναι και η όλη η διαχείριση του αριθμού,είναι πιο εύχρηστο. Το θετικό με το Cosmote app είναι οι έρευνες να τσιμπάω κάνα έξτρα gb στο καρτοκινητό. Οπως και στο COSMOTE app δεν υπάρχουν καθόλου και τα DIY πακέτα του what’s up δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό ; Για να έχεις και τις δύο εφαρμογές ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 07:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:08 πμ 13 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Οπως και στο COSMOTE app δεν υπάρχουν καθόλου και τα DIY πακέτα του what’s up δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό ; Για να έχεις και τις δύο εφαρμογές ; Νομίζω ότι τα DIY είναι αποκλειστικότητα του what's up. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 07:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:22 πμ 13 minutes ago, VIPdriver said: Νομίζω ότι τα DIY είναι αποκλειστικότητα του what's up. Προφανώς τα έχουν μόνο στην εφαρμογή του Whats Up για να είναι και πιο εύχρηστα στη χρήση, να είναι designato κλπ κλπ. Δύσκολο να ενσωματώσουν τα πάντα σε μια εφαρμογή, γιατί μετά αρχίζει και γίνεται και δύσχρηστη. Επιπλέον σιγά το πράμα να έχεις δύο εφαρμογές στο κινητό, κλαιν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. Δευτέρα στις 08:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:32 πμ Καλημερα Αν απο συμβολαιο cosmote πας σε Whats Up η Frog, θεωρειται φορητοτητα και ισως κανουν προσφορα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:49 πμ 15 minutes ago, mastorantza said: Καλημερα Αν απο συμβολαιο cosmote πας σε Whats Up η Frog, θεωρειται φορητοτητα και ισως κανουν προσφορα? Οχι, δεν θεωρείται φορητότητα, αλλά αν πας να κάνεις μετάβαση σε καρτοκινητο ουσιαστικά, σίγουρα θα σε ρωτήσουν γιατί και πιθανότατα θα περιμένεις κάποια προσφορά θεωρώ μετά. Έχει λήξει το συμβόλαιο σου; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. Δευτέρα στις 09:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:22 πμ λιγει σε 1 μηνα, απο 15ευρω για ανανεωση θελουν 28ευρω (unlimited all). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 09:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:30 πμ 6 minutes ago, mastorantza said: λιγει σε 1 μηνα, απο 15ευρω για ανανεωση θελουν 28ευρω (unlimited all). Μπορείς να δοκιμάσεις και φορητότητα σε άλλον πάροχο αν θέλεις ώστε να σε πάρουν τηλέφωνο πίσω για προσφορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. Δευτέρα στις 09:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:43 πμ Σωστα, εφοσον δεν γινεται φορητοτητα το παω σε vf. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 11:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:00 πμ 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Νομίζω ότι τα DIY είναι αποκλειστικότητα του what's up. Ποιο το νόημα ύπαρξης της Cosmokarta μεταξύ What's Up; Μόνο το data me now αλλάζει, τίποτα άλλο ως προς τα πακέτα απλά wh έχεις και tokens,diy κλπ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:19 πμ 17 minutes ago, elkons said: Ποιο το νόημα ύπαρξης της Cosmokarta μεταξύ What's Up; Μόνο το data me now αλλάζει, τίποτα άλλο ως προς τα πακέτα απλά wh έχεις και tokens,diy κλπ Η κοσμοκαρτα εμένα μου φαίνεται για απλούς συνδρομητές χωρις να ασχολούνται πολύ, ενω το what's up για πιο ψαγμένους που θα κάτσουν να το ψάξουν λίγο περισσότερο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. Δευτέρα στις 11:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:22 πμ Στην Cosmoκάρτα μπορείς να καλείς 2 νούμερα Cosmote με χρέωση 0,02€/λεπτό. Δίνεις μια φορά 5€, ενεργοποιείς την υπηρεσία και από εκεί και μέρα στην ουσία μιλάς δωρεάν με αυτά τα δύο νούμερα. Για όποιον τον ενδιαφέρει φυσικά...😎 3 5 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts