elkons Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 6 minutes ago, Konsta_ntina said: Πολύ εύκολο το βλέπω. Τσίμπησε η μεταφορική το 3€ 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 7 minutes ago, Konsta_ntina said: Πολύ εύκολο το βλέπω. Φαίνεται πως εισπράττει 3ευρα από τον κόσμο. Τώρα με ποιον τρόπο το δικαιολογεί κλπ δεν μπορούμε να ξέρουμε. Τα αποδεικτικά συναλλαγών είναι στις τράπεζες ηλεκτρονικά. Αν είναι παράνομο και θέλει κάποιος να το ελέγξει, μπορεί. Από κει και πέρα τους λογαριασμούς της Cosmote με το κράτος δεν θα τους ελέγξουμε ποτέ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 29 minutes ago, Konsta_ntina said: Η ενεργοποίηση μέσω κοσμοτέ πήρε 5' σε 2 νούμερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από την εφαρμογή του φρόγκ δεν δούλευε σωστά και γυρνώντας στην εφαρμογή της κοσμοτέ όλα ήταν άψογα. Συνιστώ αυτή την διαδικασία. Έχει μέσα 0,25€ και δέχεται και κάνει κλήσεις για ένα δίμηνο. Η απόδειξη λέει 0€ οπότε το 3ευρο πήγε μαύρο στην μεταφορική. Να το δοκιμάσω φίλε με την εφαρμογή της cosmote; Με την εφαρμογή του what’s up το είχα κάνει, να το κάνω ή θα τα κάνω χειρότερα τα πράγματα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, opmgls said: αν είναι έτσι θα έπρεπε να δίνει τα λεπτά και με το data month. Κάποιος εδώ στο νήμα είπε ότι δεν δίνει (λεπτά) Κανένας δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Sms δε δίνει με το data month, data και ομιλία δίνει κανονικά. 2 ώρες πριν, opmgls said: Edited December 28, 2024 by Serafeim1981 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 (edited) 39 minutes ago, dimtz said: Να το δοκιμάσω φίλε με την εφαρμογή της cosmote; Με την εφαρμογή του what’s up το είχα κάνει, να το κάνω ή θα τα κάνω χειρότερα τα πράγματα; Η ενεργοποίηση γίνεται μέσα στην εφαρμογή της κοσμοτέ, ενώ στην φρόγκ γίνεται εξωτερικά. Μου ζητούσε να φτιάξω κοσμοτέ id password κλπ ενώ στο cosmote app όλα έγιναν μόνα τους. Και μετά την ενεργοποίηση μπήκε αυτόματα στην εφαρμογή. Για καινούργιο νούμερο. Σε φορητότητα ίσως πάρει παραπάνω. Edited December 28, 2024 by Konsta_ntina 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 4 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Κανένας δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Sms δε δίνει με το data month, data και ομιλία δίνει κανονικά. Πολύ ωραίά! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 Ποια είναι η διαδικασία ενεργοποίησης μέσω COSMOTE app? Τι βήματα ακολουθούμε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 24 minutes ago, akis8607 said: Ποια είναι η διαδικασία ενεργοποίησης μέσω COSMOTE app? Τι βήματα ακολουθούμε; Τα γράφει όλα στην εφαρμογή με λεπτομέρειες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους. Από Cosmote συμβόλαιο μπορώ να πάω με φορητότητα στο whatsup? Σας ευχαριστώ 2 Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 2 ώρες πριν, geovision said: Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους. Από Cosmote συμβόλαιο μπορώ να πάω με φορητότητα στο whatsup? Σας ευχαριστώ Μπορείς να κάνεις μετατροπή σε κάρτα, αλλά όχι φορητότητα. Η φορητότητα γίνεται μεταξύ διαφορετικών παρόχων. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 1 ώρα πριν, minast said: Μπορείς να κάνεις μετατροπή σε κάρτα, αλλά όχι φορητότητα. Η φορητότητα γίνεται μεταξύ διαφορετικών παρόχων. Απλά δεν θα μπορείς να πάρεις την προσφορά των 9 μηνών που τρεχει εκτος αν το κάνεις καρτοκινητό φορητότητα σε άλλη ετερεια και μετά πάλι φορητοτττα σε καρτοκινητό στην COSMOTE 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Εγώ θα έχω την sim αύριο. Η φορητότητα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη? Αύριο λήγει το πακέτο που έχω στην προηγούμενη εταιρεία (vodafone) και θα πρέπει να κάνω ανανέωση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 5 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Καλημέρα στην παρέα , επιτέλους συνδέθηκα στο what’s up, έχω βάλει κάρτα 13 ευρώ, πως επιλέγω τώρα για να έχω την προσφορά απειροστικά ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 19 minutes ago, dimtz said: Καλημέρα στην παρέα , επιτέλους συνδέθηκα στο what’s up, έχω βάλει κάρτα 13 ευρώ, πως επιλέγω τώρα για να έχω την προσφορά απειροστικά ; Οι οδηγίες λένε να αγοράσεις ένα από τα συγκεκριμένα πακετα. Δεν το έχω κάνει, ας το επιβεβαιώσει και κάποιος που το έχει κάνει. 1 2 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) Ας μας πει κάποιος τον τρόπο Edited December 30, 2024 by dimtz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 1 hour ago, dimtz said: Ας μας πει κάποιος τον τρόπο Για να αγοράσεις κάποιο πακέτο πας από κάτω στο Shop και εκεί έχει όλα τα πακέτα με ονομασίες Τα απεριόριστα GB & λεπτά ομιλίας του Δώρου: (α) Προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου CALLS TO ALL, UNLIMITED CALLS, DATA MONTH, DIY. Ενεργοποίησε κάποιο από αυτά τα πακέτα και θα λάβεις και τα απεριόριστα ταυτόχρονα. 4 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ευχαριστώ πολύ φίλε, όλα καλά , ενεργοποιήθηκε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 4 minutes ago, dimtz said: Ευχαριστώ πολύ φίλε, όλα καλά , ενεργοποιήθηκε Παρακαλώ 🙂 Καινούριος είσαι στη COSMOTE; Τελικά παίζει καλά στη περιοχή σου από τον προηγούμενο πάροχο; Μη ξεχάσεις να στείλεις SMS στο 1333 με τη λέξη WIFICALL ώστε να ανοίξει VoLTE,VoWIFI για να έχεις καθαρές κλήσεις και σε σημεία που δεν έχεις καλό σήμα κινητής αλλά έχει wifi να συνεχίζει η κλήση μέσω wifi πχ στο υπόγειο. Αν έχεις 5G συσκευή επίσης, στείλε SMS στο ίδιο νούμερο (1333) τη λέξη 5G. 2 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Να σου πω την αλήθεια σαν σήμα με την nov@ είχα καλύτερο αλλά πολύ χαμηλές ταχύτητες internet για αυτό και την έκανα , δεν αντιμετωπίζω όμως κανένα πρόβλημα κλήσεων, ήμουν και παλιά συνδρομητής Έχω στείλει εδώ και τρεις ώρες τις εντολές που λες αλλά δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη,αναφέρει ότι το αίτημα είναι υπό επεξεργασία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Σου στέλνουν μήνυμα ότι θα έρθει ο κούριερ με την κάρτα 10:00 με 17:00 δεν έρχεται ποτέ … καλα θα πάει και αυτό ….ωραια εταιρία διάλεξαν για τις κάρτες … 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 5 minutes ago, ANAGNPANA said: Σου στέλνουν μήνυμα ότι θα έρθει ο κούριερ με την κάρτα 10:00 με 17:00 δεν έρχεται ποτέ … καλα θα πάει και αυτό ….ωραια εταιρία διάλεξαν για τις κάρτες … Courier Center ή Speedex; Έχουν πλακώσει και άδειες αύριο παραμονή 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 7 minutes ago, ANAGNPANA said: Σου στέλνουν μήνυμα ότι θα έρθει ο κούριερ με την κάρτα 10:00 με 17:00 δεν έρχεται ποτέ … καλα θα πάει και αυτό ….ωραια εταιρία διάλεξαν για τις κάρτες … Ναι παιδιά, δεν διάλεξαν καμία ωραία εταιρία. Όλες αυτό κάνουν. Το έχω πετύχει και από acs και από ταχυδρομική και από speedex αυτό. Είναι τακτική τους για ο, τι και να σου φέρουν. Απλά θέλουν κυνήγι να τους πάρεις τηλέφωνο και να πεις θα είμαι σπίτι, αφού λέτε ότι θα έρθετε, μη φύγετε κλπ. Μπας και φιλοτιμηθουν.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) Και εγώ περιμένω... Edited December 30, 2024 by Antonio21 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Επειδή το tracking έχει και προσωπικά στοιχεία, ίσως να μη θέλεις να το έχεις δημόσιο... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts