Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίμενε μήπως θέλει λίγες μέρες να ενεργοποιηθει. Αυτόματη ανανέωση υπολοίπου μπορείς να ρυθμίσεις και από το my cosmote app. Με την αυτόματη ανανέωση κάθε Χ του μήνα θα τραβάει το ψ ποσό από την χρεωστική σου. Για να ενεργοποιηθεί πακέτο ομιλίας μπορεί να γίνει αυτόματα (κάθε 30 μέρες εφόσον έχει λεφτά) αλλά για το reload it πρέπει να γίνεται χειροκίνητα μετά από κάθε ανανέωση.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Με την προϋπόθεση να έχω διπλή sim πάντα, σωστά;Για τη δημιουργία twin sim μου δίνουν δύο καινούριες sim, ή υπάρχει δυνατότητα να κρατήσω την υπάρχουσα και να προστεθεί και η δεύτερη με τον ίδιο αριθμό;
Όχι. Αναγκαστικά θα πρέπει να αντικαταστήσεις την παλιά

Περίμενε μήπως θέλει λίγες μέρες να ενεργοποιηθει. Αυτόματη ανανέωση υπολοίπου μπορείς να ρυθμίσεις και από το my cosmote app. Με την αυτόματη ανανέωση κάθε Χ του μήνα θα τραβάει το ψ ποσό από την χρεωστική σου. Για να ενεργοποιηθεί πακέτο ομιλίας μπορεί να γίνει αυτόματα (κάθε 30 μέρες εφόσον έχει λεφτά) αλλά για το reload it πρέπει να γίνεται χειροκίνητα μετά από κάθε ανανέωση.

μίλησα μαζί τους στο 13888 και μου είπαν πως αυτό γίνεται επειδή έχει γίνει σήμερα η αλλαγή και χρειάζεται ακόμη κάποιες ώρες προκειμένου να γίνει η αλλαγή στα συστήματά τους.

Επίσης κάτι τελευταίο, αν επιλέξω το πακέτο Auto COMBO CALL THEM ALL PLUSi που λέει πως ανανεώνεται αυτόματα κάθε 30 ημέρες, θα μου μεταφέρει με αυτόν τον τρόπο ότι υπόλοιπα έχουν μείνει από τον προηγούμενο μήνα στον επόμενο ή πρέπει να κάνω κάθε μήνα εγώ "χειροκίνητα" την επιλογή πακέτου, μια ημέρα πριν την λήξη του;

μίλησα μαζί τους στο 13888 και μου είπαν πως αυτό γίνεται επειδή έχει γίνει σήμερα η αλλαγή και χρειάζεται ακόμη κάποιες ώρες προκειμένου να γίνει η αλλαγή στα συστήματά τους.

Επίσης κάτι τελευταίο, αν επιλέξω το πακέτο Auto COMBO CALL THEM ALL PLUSi που λέει πως ανανεώνεται αυτόματα κάθε 30 ημέρες, θα μου μεταφέρει με αυτόν τον τρόπο ότι υπόλοιπα έχουν μείνει από τον προηγούμενο μήνα στον επόμενο ή πρέπει να κάνω κάθε μήνα εγώ "χειροκίνητα" την επιλογή πακέτου, μια ημέρα πριν την λήξη του;

Θα στα μεταφέρει αυτόματα από μόνο του μια μέρα πριν τη λήξη αρκεί να έχει χρήματα μέσα η κάρτα
No root->No problem

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα φίλε μου. Έκανα την φορητότητα χτες το απόγευμα και ακόμα δε μπορώ να το συνδέσω στο cosmote Id μου ούτε έχω πάρει απάντηση για το cosmote one.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όμως παιδιά λίγο προσοχή γιατί υπάρχει "παγίδα" στην υπόθεση και μπορεί να την πατήσετε....

Εάν ρυθμίσετε να γίνονται όλα αυτόματα (αυτόματη ανανέωση χρόνου & αυτόματη αγορά πακέτου) υπάρχει κενό μεταξύ τους.

Δηλαδή διαλέγω κάθε 15 του μήνα να τραβάει 10€ από την κάρτα και να τα προσθέτει στο υπόλοιπο μου. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Τώρα η αυτόματη αγορά πακέτου θα γίνει κάθε 30 ημέρες (αφού για τόσο χρόνο ισχύει)

Όμως κάποιοι μήνες έχουν 31 ημέρες και έτσι μένω μια μέρα πίσω...

(Εντάξει κερδίζω τον Φεβρουάριο 1-2 ημέρες θα μου πεις αλλά στην πλειοψηφία θα χάνω 1 ημέρα κάθε 2 μήνες)

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δω την ημερομηνία τελευταίας ανανέωσης σε what's up που εχει φραγή λόγω μη ανανέωσης γύρω στους 5-6 μήνες;

Θέλω να το ανανεώσω για να μην χαθεί ο αριθμός (πρόκειται για κινητό φίλου που βρίσκεται εξωτερικό. Η sim είναι στα χέρια μου).

Ο αριθμός χάνεται μετά από 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση.

Οπότε μην πετάτε λεφτά πιο νωρίς.

Αν βάλεις την σιμ και πατήσεις 1314 νομίζω σου λέει με λεπτομέρειες την λήξη κλπ.

Μετά από 11 μήνες χάνεται ο αριθμός.

Θα στα μεταφέρει αυτόματα από μόνο του μια μέρα πριν τη λήξη αρκεί να έχει χρήματα μέσα η κάρτα
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα φίλε μου. Έκανα την φορητότητα χτες το απόγευμα και ακόμα δε μπορώ να το συνδέσω στο cosmote Id μου ούτε έχω πάρει απάντηση για το cosmote one.

Από αύριο προσπαθήστε παιδιά....

Έτσι γίνεται στο what's up

Ευχαριστώ Τόλη! Θα δοκιμάσω αύριο!

Ο αριθμός χάνεται μετά από 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση.

Οπότε μην πετάτε λεφτά πιο νωρίς.

Αν βάλεις την σιμ και πατήσεις 1314 νομίζω σου λέει με λεπτομέρειες την λήξη κλπ.

Μετά από 11 μήνες χάνεται ο αριθμός.

Δυστυχώς δεν μου λέει τίποτα το 1314. Δεν ξέρω στα σίγουρα πότε ήταν η τελευταία ανανέωση...

Αυτό προσπαθώ: Να μην πετάξω τσάμπα λεφτά για κάτι που δεν θα γίνει άμεσα χρήση.

Δυστυχώς δεν μου λέει τίποτα το 1314. Δεν ξέρω στα σίγουρα πότε ήταν η τελευταία ανανέωση...

Αυτό προσπαθώ: Να μην πετάξω τσάμπα λεφτά για κάτι που δεν θα γίνει άμεσα χρήση.

Αν μπορείς να βρεις ποτέ έβαλες τελευταία φορά κάρτα ειναι εύκολο. Επειδή το έψαξα πριν λίγες μέρες, " μετά από 1 χρόνο έχεις περιθώριο 30 ημερών". Αυτό βρήκα γραμμένο. Βάλε καμμία εβδομάδα νωρίτερα να είσαι και σίγουρος

Το 1314 δεν σου λέει πότε λήγει ο χρόνος ομιλίας?

Δεν σου λέει πχ. 0€ που λήγουν 8 Ιουνίου 2019? παράδειγμα είναι.

Δεν μπορείς καν να καλέσεις?

Όταν καλείς στο 1314 δεν ακούς ηχογραφημένο μήνυμα? Εγώ αφού το καλέσω πατάω 2 και μου λέει ημερομηνία λήξης της σύνδεσης.

Καλησπέρα σας,

Επειδή η Vodafone cu καταργει το πακέτο combo και το καινούργιο που δίνει δεν έχει sms.

Το whatsup τι κάνει;;

Είχα βολευτει με το cu combo 600.

Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δίνει και sms και έχει αναφερθεί στο σχετικό θέμα (περί καρτοκινητών της vodafone).

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπέρα σας,

Επειδή η Vodafone cu καταργει το πακέτο combo και το καινούργιο που δίνει δεν έχει sms.

Το whatsup τι κάνει;;

Είχα βολευτει με το cu combo 600.

Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πιθανών να προχωράει και η cosmote σε αντίστοιχες αλλαγές με την Vodafone στα καρτοκινητα λόγο του ότι θα βγάλουν τα λεπτά προς what's up και θα τα κάνουν προς cosmote (φυσικά θα αυξήσουν τις τιμές). Μπορεί στο τέλος και να μην συμβεί τίποτα.

Sms δεν έχεις, από τη 'μέρα που έκανες την ανανέωση;

Huawei Nova 5T

Όμως παιδιά λίγο προσοχή γιατί υπάρχει "παγίδα" στην υπόθεση και μπορεί να την πατήσετε....

Εάν ρυθμίσετε να γίνονται όλα αυτόματα (αυτόματη ανανέωση χρόνου & αυτόματη αγορά πακέτου) υπάρχει κενό μεταξύ τους.

Δηλαδή διαλέγω κάθε 15 του μήνα να τραβάει 10€ από την κάρτα και να τα προσθέτει στο υπόλοιπο μου. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Τώρα η αυτόματη αγορά πακέτου θα γίνει κάθε 30 ημέρες (αφού για τόσο χρόνο ισχύει)

Όμως κάποιοι μήνες έχουν 31 ημέρες και έτσι μένω μια μέρα πίσω...

(Εντάξει κερδίζω τον Φεβρουάριο 1-2 ημέρες θα μου πεις αλλά στην πλειοψηφία θα χάνω 1 ημέρα κάθε 2 μήνες)

Επειδή μπερδεύτηκα τώρα λίγο μ' αυτό, εγώ, που θα κάνω μόνο την ανανέωση πακέτου αυτόματα (ενώ κάρτα θα βάζω χειροκίνητα), δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί το πακέτο μου αφού λήξει και χάσω ό,τι έχω μαζέψει, έτσι δεν είναι; Εννοείται, αφού θα έχω βάλει λεφτά μέσα πριν τη λήξη του πακέτου.

Επειδή μπερδεύτηκα τώρα λίγο μ' αυτό, εγώ, που θα κάνω μόνο την ανανέωση πακέτου αυτόματα (ενώ κάρτα θα βάζω χειροκίνητα), δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί το πακέτο μου αφού λήξει και χάσω ό,τι έχω μαζέψει, έτσι δεν είναι; Εννοείται, αφού θα έχω βάλει λεφτά μέσα πριν τη λήξη του πακέτου.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, μην ανησυχείς. Το πακέτο ενεργοποιείτε πάντα 1 μέρα νωρίτερα και αν δεν έχεις χρήματα σου έρχεται μήνυμα ενημερωτικό να σου θυμήσει να βάλεις κάρτα. Η ημερομηνία λήξης του πακέτου είναι η ίδια είτε θα το ενεργοποιουσες χειροκίνητα είτε αυτόματα, κι ας ενεργοποιείτε το αυτόματο μια μέρα νωρίτερα. Απλώς φρόντισε να έχεις επαρκές υπόλοιπο.

Ακόμα τίποτα όσο αφορά την προσθήκη σύνδεσης στο cosmote Id. Είναι όντως τόσο μεγάλη διαδικασία η κάτι παίζει με τα σύστηματα τους άραγε;

Ακόμα τίποτα όσο αφορά την προσθήκη σύνδεσης στο cosmote Id. Είναι όντως τόσο μεγάλη διαδικασία η κάτι παίζει με τα σύστηματα τους άραγε;

Όπως έχει ξαναναφερθεί υπάρχει πολυήμερη απεργία σε εξέλιξη. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπολειτουργούν κάποια συστήματα. Εσύ δοκίμαζε συχνά-πυκνά πάντως, ποτέ δεν ξέρεις...