Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν μερικά λεπτά ενεργοποίησα την προσφορά των απεριόριστων δεδομένων. Δεν ξέρω αν ισχύσει άτυπη παράταση ή αν πρόκειται για τη γνωστή ευελιξία της Cosmote.

Κόλλημα του συστήματος θα ήταν. Τυχερός ήσουν που την πείρες. ;)

Μπορεί βέβαια και να την αφήσουν μέχρι το πρωί

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε ποια σελίδα μπορώ να δω αναλυτικά τα μβ; σε εκείνη την κίτρινη δείχνει συνέχεια 3107 τ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παρέλαβα τη σιμ από τη φορητότητα, την έχω βάλει εδώ καμιά ώρα στο κινητό, δείχνει να έχει σήμα Cosmote, αλλά δεν λειτουργεί, όποτε με καλούν, λέει: "Ο αριθμός που καλέσατε έχει φραγή εισερχομένων..." Αργεί τόσο πολύ να γίνει η μετάβαση;

Παρέλαβα τη σιμ από τη φορητότητα, την έχω βάλει εδώ καμιά ώρα στο κινητό, δείχνει να έχει σήμα Cosmote, αλλά δεν λειτουργεί, όποτε με καλούν, λέει: "Ο αριθμός που καλέσατε έχει φραγή εισερχομένων..." Αργεί τόσο πολύ να γίνει η μετάβαση;
έκανες Εσύ Μια κλήση Για να ενεργοποιηθεί ο Αριθμός; π.χ. 1314

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έκανες Εσύ Μια κλήση Για να ενεργοποιηθεί ο Αριθμός; π.χ. 1314

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστό, αυτό ήταν. Σ' ευχαριστώ.

Πώς θα δω αν ο αριθμός μου είναι Cosmokarta ή What's Up;

Σωστό, αυτό ήταν. Σ' ευχαριστώ.

Πώς θα δω αν ο αριθμός μου είναι Cosmokarta ή What's Up;

Αν καλέσεις 1314 και είναι cosmokarta θα σου πει καλώς ήρθατε στην cosmokarta.

Κομπλέ, λύθηκε κι αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Τώρα αντιμετωπίζω 2 ακόμα προβλήματα.

Πρώτον, ενώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή MyCosmote (μόνο και μόνο για να πάρω τα 4GB για 7 μέρες - το οποίο μάλιστα κάπου μου το πέταξε όταν την κατέβασα), αφού έβαλα τα στοιχεία μου, δεν μ' αφήνει να περάσω τον αριθμό μου, καθε φορά που προσπαθώ, μου λέει κάτι δεν πήγε καλά.

Το δεύτερο πρόβλημα ίσως να έχει να κάνει και με το πρώτο. Έχω βάλει ήδη 2 10άρες κάρτες (μέσω εφαρμογής What's Up) και με Reloadit και πακέτα έχω πάνω από 3.5GB. Έστειλα ήδη και 4G στο 1333. Παρόλα αυτά, όποτε ενεργοποιώ 4G, ίντερνετ γιοκ. Ούτε καν στο 3G.

Τι μπορεί να συμβαίνει, ρε παιδιά;

Κομπλέ, λύθηκε κι αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Τώρα αντιμετωπίζω 2 ακόμα προβλήματα.

Πρώτον, ενώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή MyCosmote (μόνο και μόνο για να πάρω τα 4GB για 7 μέρες - το οποίο μάλιστα κάπου μου το πέταξε όταν την κατέβασα), αφού έβαλα τα στοιχεία μου, δεν μ' αφήνει να περάσω τον αριθμό μου, καθε φορά που προσπαθώ, μου λέει κάτι δεν πήγε καλά.

Το δεύτερο πρόβλημα ίσως να έχει να κάνει και με το πρώτο. Έχω βάλει ήδη 2 10άρες κάρτες (μέσω εφαρμογής What's Up) και με Reloadit και πακέτα έχω πάνω από 3.5GB. Έστειλα ήδη και 4G στο 1333. Παρόλα αυτά, όποτε ενεργοποιώ 4G, ίντερνετ γιοκ. Ούτε καν στο 3G.

Τι μπορεί να συμβαίνει, ρε παιδιά;

Κάνε μια επανεκκίνηση

Στο τσατ που ρώτησα μου είπαν πως για το MyCosmote καλύτερα να προσπαθήσω αύριο γιατί ίσως να μην έχουν περάσει στα πληροφοριακό τους σύστημα. Και για το 4G με ρώτησε αν έχω ενεργοποιήσει μέσω της συσκευής το 4G, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί, αφού το μόνο που κάνω είναι να ανοίγω τα δεδομένα. Χρειάζεται κάτι περαιτέρω;

Στείλε START στο 1333.

Έστειλα και μου ήρθε απαντητικό μήνυμα:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ.

Edited by mplamplakas

Tο apn τα έχεις σωστά περασμένο? Είναι η λέξη internet στο apn

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επειδη τωρα μολις εκανες φορητοτητα, θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τώρα από το τσατ μου είπαν να κλείσω τη συσκευή για λίγο και ύστερα να ξαναπροσπαθήσω.

EDΙT: Το έκανα, πάλι τίποτα.

Τι θα κάνω, ρε παιδιά, τα χρειάζομαι αύριο πρωί πρωί τα δεδομένα οπωσδήποτε!

Edited by mplamplakas

Τώρα από το τσατ μου είπαν να κλείσω τη συσκευή για λίγο και ύστερα να ξαναπροσπαθήσω.

EDΙT: Το έκανα, πάλι τίποτα.

Τι θα κάνω, ρε παιδιά, τα χρειάζομαι αύριο πρωί πρωί θα δεδομένα οπωσδήποτε!

Ούτε το 3g δε λειτουργεί;

Όχι, ούτε το 3G

Για να ενεργοποιηθει το 4G πρέπει να στείλεις μήνυμα 4G στο 1333

Χρειάζεται να έχει υπόλοιπο η γραμμή για να σταλθεί.

Το έχω κάνει. Και είχα υπόλοιπο.

Έχω ξενερώσει τελείως, γιατί έχει περάσει πολλή ώρα και δεν έχει γίνει τίποτα.

Δοκίμασε να επιλέξεις WCDMA σαν προτιμώμενο τύπο δικτύου (δηλ 3G - είδα ότι λες πως δεν λειτουργεί, αλλά λέω μήπως για κάποιο λόγο λειτουργήσει αν επιλέξεις αποκλειστικά αυτό). Περίμενε πχ 10 δευτερόλεπτα και μετά άνοιξε τα δεδομένα. Λειτουργεί μήπως τουλάχιστον αυτό για να κάνεις αύριο τη δουλειά σου;

Σε μένα αν επιλέξω μόνο LTE (δηλ 4G) δεν έχω καν σύνδεση στο δίκτυο ούτε για κλήση, μάλλον επειδή η sim είναι κάπου 10 ετών. Οπότε επιλέγω LTE/WCDMA και πάντα γυρίζει στο WCDMA αυτόματα.

Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τι φταίει. Νομίζω ότι όλα έχουν γίνει σωστά, δεν μπορώ να διακρίνω ποια είναι αυτή η μικρή λεπτομέρεια που μου ξεφεύγει, αν έχω παραλείψει κάτι, δηλαδή.

Και επανεκκίνηση έκανα, και το έκλεισα για κανά 5λεπτο, και 4G (όπως και START) έστειλα στο 1333, και τις ρυθμίσεις στο APN τσέκαρα. Και να πεις ότι τουλάχιστον λειτουργούσε το 3G, πάει στο καλό.

Τι σκ@τ@ μπορεί να είναι;

EDIT: Δεν μπορώ να το βρω αυτό που λες jaranor, αλλά αν απενεργοποιήσω το 4G μου γυρνάει κατευθείαν σε 3G αλλά και πάλι τίποτα...

Edited by mplamplakas

Στον τυπο apn έχεις βάλει κάτι; Εμένα γράφει default. Μπας κι εχεις ανοιξει καμμια επιλογή για volte ή vowifi; Αν και λίγο άσχετο ποτέ δεν ξέρεις...