Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το reload it ποια από τα δυο να είναι άραγε ξέρεις κάνεις?? Τα 9.000 κάτι ή τα 1000 κάτι????

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"Μπακαλίστικος" τρόπος εύρεσης. Δες στα sms σου απο το whatsup τι ενεργοποίησες πρώτα όταν έβαλες κάρτα. Θα γράφει το sms τι είδους mb πήρες και ανάλογα την ώρα και την σειρά που ήρθαν τα sms, θα ξέρεις

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Οταν το reload ληγει στις 3 αυγ ξερουμε ποτε ακριβως η να το κανω στις 2 για σιγουρια?

Οταν το reload ληγει στις 3 αυγ ξερουμε ποτε ακριβως η να το κανω στις 2 για σιγουρια?
Στην εφαρμογή λέει ακριβώς ημερομηνία και ώρα. Καλό θα ήταν να το κάνεις μια μέρα νωρίτερα για σιγουριά

Ο φίλος ρωτάει για τον κωδικο, που λέει μόνο ημερομηνία, αλλά και στις 2 περιπτώσεις καλό είναι να το κάνετε μια μέρα νωρίτερα.

Όλη μέρα την 3 Αυγούστου μέχρι 23:59 λίγο πριν μπει 4 Αυγούστου
No root->No problem

Τα mb του reloadit (όπως και όλα τα mb) λήγουν ακριβώς την ώρα που αναφέρεται στην εφαρμογή. Αν είσαι "τυχερός", παίζει μέχρι και εώς 15-20' μετά την λήξη τους,αν ανανεώσεις να επανέλθουν. Αλλά αυτό μην το θεωρείς δεδομένο, γιαυτο πάντα ανανεώνεις πριν την ημερομηνία λήξης τους

Όλη μέρα την 3 Αυγούστου μέχρι 23:59 λίγο πριν μπει 4 Αυγούστου
Edit:Αναφέρομαι στη λήξη του κωδικού reload
No root->No problem

Για τον κωδικο reload λεω παιδια που δε γραφει ωρα. Αναφερει οτι ληγει στις 3 αυγ

Για τον κωδικο reload λεω παιδια που δε γραφει ωρα. Αναφερει οτι ληγει στις 3 αυγ

Κάντο σήμερα το βράδυ για σιγουριά. Εγώ έτσι κάνω.

Καλησπέρα φιλοι μου

Θέλω να αλλάξω απο την vodafone cu σε cosmote whats up, αλλα δεν ξέρω τις χρεώσεις - διαδικασίες που πρέπει να ακολουθησω. Βασικα αν παώ σε ενα κατάστημα cosmote θα μου ζητήσουν χρηματα για μεταφορα του αριθμου μου απο cu σε cosmote? Ποσα ειναι αυτα? Και εαν εχει καποιος υπολοιπο στην καρτα του πχ 10 ευρώ αυτα χανονται η μεταφέρονται? Ειναι γρήγορη διαδικασια η θα με πρηξουν στα τηλεφωνα η vodafone και καλα να με κρατήσει?

Ελπιζω να μην σας κουρασα - ελπίζω να με ξεμπλέξετε :lol::lol::lol:

Τα χρήματα; χάνονται .

Η διαδικασία είναι γρήγορη αν θέλει το κατάστημα. Πολλά καταστήματα λένε ότι τάχα δεν έχουν κάρτες SIM για φορητότητα και προσπαθούν να σου πουλήσουν συμβόλαιο.

Πιθανόν να σε πάρει η Vodafone για αντιπροσφορά. Δεν χάνεις τίποτα να την ακούσεις.

Θα σου ζητήσουν ίσως 8 ευρώ για την SIM Αλλά μπορεί και να μην σου ζητήσουν.

Επίσης η μεταφορά θα γίνει σε Cosmokarta.

Στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 θα το αλλάξεις σε Whats Up.

Edited by Vasileios

-πας σε κατάστημα, γνωρίζοντας τα στοιχεία που είναι δηλωμένη η βονταφον κάρτα σου (ακριβώς τα στοιχεία) και ζητάς "φορητότητα σε καρτοκινητο". Εάν δεν είναι στα δικά σου στοιχεία, χρειάζεσαι εξουσιοδότηση.

-το κόστος άλλοι λένε 5€ άλλοι λένε 10€

-στο κάνουν πρώτα κοσμοκάρτα και μετά δωρεάν αλλάζει σε whats up.

-τα λεφτά του βονταφον χάνονται

-τα περισσότερα μαγαζιά λένε ότι δεν έχουν κάρτα σιμ για φορητότητα ή διάφορα άλλα για να αποφύγουν την εξυπηρέτηση. Σε κάποιους έχουν πει ότι πρέπει να κάνουν πρώτα συμβόλαιο. Ίσως πιο εύκολο να πάρεις νέο αριθμό whats up

Καλησπέρα φιλοι μου

Θέλω να αλλάξω απο την vodafone cu σε cosmote whats up, αλλα δεν ξέρω τις χρεώσεις - διαδικασίες που πρέπει να ακολουθησω. Βασικα αν παώ σε ενα κατάστημα cosmote θα μου ζητήσουν χρηματα για μεταφορα του αριθμου μου απο cu σε cosmote? Ποσα ειναι αυτα? Και εαν εχει καποιος υπολοιπο στην καρτα του πχ 10 ευρώ αυτα χανονται η μεταφέρονται? Ειναι γρήγορη διαδικασια η θα με πρηξουν στα τηλεφωνα η vodafone και καλα να με κρατήσει?

Ελπιζω να μην σας κουρασα - ελπίζω να με ξεμπλέξετε :lol::lol::lol:

Εγω το εκανα απο cu. Δεν ειχαν τα καταστηματα και εστειλα mail συη κοσμοτε. Μου εστειλαν τη καρτα σπιτι και εδωσα 5 ευρω για τη καρτα

Γεια σας. Μπορώ να ενεργοποιήσω πακέτο ομιλίας μέσω μηνύματός; συγκεκριμένα το πακέτο πού εχει 300 λεπτά 50 μηνύματα 600mb. Ευχαριστώ

Μου ήρθε δώρο κωδικός reloaded γενεθλίων στο what's up. Θέλω να ενεργοποιήσω τα 1200 mb, αλλά αύριο μπαίνει φραγή λόγο τριμήνου. Θα πρέπει να κάνω ανανέωση ή θα παραταθεί η διάρκεια.

Η διάρκεια του υπολοίπου παρατείνεται μόνο με ανανέωση χρόνου ομιλίας. Επίσης ο κωδικός γενεθλίων δίνει τα δωρα της offline ανανέωσης δηλαδή 600 MB για ένα μήνα.

Καλημέρα παιδιά.. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρήκα αν και έψαξα... Είχα μέσα 0.86..εβαλα ακόμη 10 ευρώ και μου δείχνει ότι έχω μόνο 9.76...τα υπόλοιπα τι γίνανε;;;;

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα! Το Σάββατο κατέβασα την εφαρμογή my cosmote και μου έδωσε δώρο 1gb για 5 ημέρες με δυνατότητα ενεργοποίησης μέσα σε 6 ημέρες.

Χθες που το τσέκαρα υπήρχε ακόμα στην εφαρμογή. Σήμερα εξαφανίστηκε. Έκανα και διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής την σεταρα πάλι από την αρχή και τίποτα, δεν υπάρχει.

Μπορώ να το βρω κάπως;