Jump to content

galgio21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by galgio21

  1. Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος οδηγός ή βίντεο που να δείχνει πως να συνδέσω λογαριασμό real debrid που αγόρασα, σε kodi 19,3 που έχω εγκαταστήσει το gkobu. Μπορεί σε κάποιους από εσάς να φαίνεται εύκολο αλλά δυστυχώς δεν είμαι εξοικειωμένος ούτε και έχω τον χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο. Το tv box ειναι ενα παλιό beelink ultimate χωρίς φυσικά να εχω πειράξει το λογισμικό του.
  2. Ξαφνικά εδώ και δύο ημέρες δεν συγχρονίζει τα βήματα στην εφαρμογη health στο τηλέφωνο. Όλα τα άλλα είναι κανονικά .
  3. Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
  4. Καλησπέρα, μου ζήτησε γνωστός μου να του προτείνω ένα smartwatch που να έχει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες μετρήσεις παλμών και εάν είναι δυνατόν να στέλνει μήνυμα για afib. Το iwatch που του πρότεινα δεν του κάνει γιατί δεν έχει iPhone smartphone. Κάποια άλλη πρόταση;
  5. Αναβάθμιση από 24αρα σε 50αρα γραμμή, συν vodafone tv, με αθλητικό περιεχόμενο πόσο παίζει αυτή τη στιγμή; τελειώνει το συμβόλαιο σε ένα μήνα και δεν με έχουν καλέσει ακόμα.
  6. galgio21

    Nova 4G

    Σε εμένα που μου έτυχε να χαλάσει η κάρτα σιμ το καλοκαίρι , μου δώσανε μια καινούρια με άλλο αριθμό με 200 λεπτά προς όλους και 1 gb νομίζω, και θα με καλούσαν για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός μου. Να μην πολυλογώ μετά από πολλά τηλέφωνα και επισκέψεις που έκανα στο κατάστημα ενεργοποιήθηκε μετά από μια εβδομάδα. Απίστευτη ταλαιπωρία.
  7. Έχω q και whats up, κλήσεις δέχομαι στην q. Τις επαφές τις μετέφερα με Bluetooth από smartphone. Τα ίδια μου έκανε και όταν τις πέρασα από το gmail.
  8. Έκανα την αλλαγή στον κατάλογο προσθέτοντας το +30, αλλά και πάλι δεν εμφανίζει το όνομα. Μόνο αν το προσθέσω στον κατάλογο δουλεύει.
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι διακοπές τώρα και δεν το πήρα μαζί μου μιας και το χρησιμοποιώ μόνο στην δουλειά. Θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω και θα ενημερώσω.
  10. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Όταν αποθηκεύω τον αριθμό σε υπάρχουσα επαφή μετά η αναγνώριση δουλεύει. Διαφορετικά μου βγάζει μόνο τον αριθμό χωρίς όνομα. Εχεις βρει λύση για το πρόβλημα;
  11. Αν μεταφέρω τον αριθμό μου από q, πόσο θα μου δώσουν το συγκεκριμένο πακέτο w 5gb;
  12. Θέλω να μεταφέρω ένα νούμερο από κιου σε vodafone καρτοσυμβόλαιο. Χρειάζομαι 500 λεπτά και 3gb. Σε τι τιμή μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω και αν έχει κάποιος τηλ. από αντιπρόσωπο που κάνει προσφορές.
  13. Μπορώ να το συνδέσω σε ασύρματο φορτιστή;
  14. Ευχαριστώ. Θα πάω να ρωτήσω σε κατάστημα όταν ανοίξουν και πάλι. Καλή δύναμή σε όλους.
  15. Διπλή σιμ σε φοιτητικό υπάρχει; Εάν υπάρχει πιο είναι το κόστος;
  16. Η προσφορά δίνεται και σε κατόχους απλού και οχι φοιτητικού cu;
  17. Δεν γνωρίζω για πιο λόγο έγινε αυτό. Δεν κάλεσα την εξυπηρέτηση για κάποιο παράπονο, και η χρήση που κάνω ειναι 10-15€ τον μηνα.
  18. Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα. Στο πλαίσιο εξυπηρέτησης σας πιστώνουμε 10€ στο υπόλοιπό σας. Ευχαριστούμε. Βλέπω στην εφαρμογή και όντως έχουν πιστωθεί 10€. Έχει συμβεί και σε άλλους;
  19. Τελικά αγόρασα το garmin 35 που ήταν και η αρχική επιλογή μου. Ευχαριστώ τους φίλους smpt και dimgeo για την βοήθειά τους.
×
×
  • Create New...