paanos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 μου ήρθε κωδικός reload it "γενεθλίων" και σκέφτομαι να βάλω τα 2 γίγα για μία εβδομάδα μιας και έχω ήδη κάνει το μηνιαίο reload it μου. τα δεδομένα από το reloadit μου λήγουν 7/7 η απορία μου είναι αν: - θα μου προσθέσει μια εβδομάδα άρα 14/7 - δε θα κερδίσω χρόνο στη λήξη των δεδομένων άρα μένω 7/7 - ή χειρότερα να μου το πάει μια βδομάδα από τώρα 28/6Δεν θα κερδίσεις χρόνο, θα γίνει το 2. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχει κάποιο νόημα να έχεις και το cosmote app και το what's up app ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο Whatsup μπορείς να το έχεις μόνο στο κινητό που έχει την SIM. Το MyCosmote χρησιμεύει για συνδρομητές Κοσμοκαρτα ή Frog ή σε κάποιον άλλον για να βάζει κάρτα σε Whatsup τρίτου. Από το MyCosmote δεν μπορείς να κάνεις Reload, πάρε μοιρασε και πάρε δώσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 μου ήρθε κωδικός reload it "γενεθλίων" και σκέφτομαι να βάλω τα 2 γίγα για μία εβδομάδα μιας και έχω ήδη κάνει το μηνιαίο reload it μου. τα δεδομένα από το reloadit μου λήγουν 7/7 η απορία μου είναι αν: - θα μου προσθέσει μια εβδομάδα άρα 14/7 - δε θα κερδίσω χρόνο στη λήξη των δεδομένων άρα μένω 7/7 - ή χειρότερα να μου το πάει μια βδομάδα από τώρα 28/6To δεύτερο όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Αλλά μην περιμένεις 2 γιγα. 1 γιγα θα πάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 (για όσους δεν το πρόσεξαν) ισχυει απο σημερα η προσφορά 0,90-5gb-3ημερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Το Whatsup μπορείς να το έχεις μόνο στο κινητό που έχει την SIM. Οχι,μπορείς να το έχεις και σε άλλο κινητό. Απλά θέλει επιβεβαίωση μεσω κωδικού που έρχεται στη sim. Απαξ και το βάλεις μπορείς να το ελέγχεις κανονικά. Κατά περιοδους ζητάει πάλι πιστοποίηση. Για μόνιμη χρήση,όταν δεν μπορείς να έχεις καθόλου πρόσβαση στη σιμ,ναι δεν μπορεί να βολέψει το app του wu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Αν το έχεις σε άλλο κινητό και μπεις με δεδομένα ζητάει ταυτοποίηση, άρα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μπαίνεις μόνο με WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Για εμένα η τελευταία έκδοση είναι 7.7.1 ακόμα δεν μας ήρθε, τι γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 (edited) ακόμα δεν μας ήρθε, τι γίνεται..Τι έκδοση Android έχεις? Σε εμένα τη δείχνει κανονικά Edited June 22, 2019 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Και σε εμένα με Android 9 την 7.7.1 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 nougat εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Περίεργο. Εδώ Android 9.0 την έδωσε την αναβάθμιση. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Έγινε κάτι τρελό σήμερα με την υπηρεσία Play Now Unlimited. Άρχισε να τρώει δεδομένα από την εφαρμογή του YouTube αντί από τα απεριόριστα. Στην υποστήριξη το ψάχνουν ακόμα και θα με ενημερώσουν αύριο γιατί ενώ το πακέτο έχει ακόμα 20 ημέρες για να λήξει απενεργοποιήθηκε από μόνο του. Άντε να δούμε….. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Έγινε κάτι τρελό σήμερα με την υπηρεσία Play Now Unlimited. Άρχισε να τρώει δεδομένα από την εφαρμογή του YouTube αντί από τα απεριόριστα. Στην υποστήριξη το ψάχνουν ακόμα και θα με ενημερώσουν αύριο γιατί ενώ το πακέτο έχει ακόμα 20 ημέρες για να λήξει απενεργοποιήθηκε από μόνο του. Άντε να δούμε….. Καλά εκανες και το έφραψες, και εγω χρησιμοποιω απεριοριστο και τραβηξα μερικα σκρηνσοτς σε περιπτωση που το παθω κ γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 (edited) Καλά εκανες και το έφραψες, και εγω χρησιμοποιω απεριοριστο και τραβηξα μερικα σκρηνσοτς σε περιπτωση που το παθω κ γωΑκόμα κανένα νέο. Άντε να δούμε. Edit: τους τηλεφώνησα μόλις τώρα αλλά ακόμα το διερευνούν. Edited June 24, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Καλά, πώς εξηγείται αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Μήπως είδες βίντεο YouTube μέσα απο τον browser του κινητού και όχι από την εφαρμογή YouTube? Μηπως το είχες κάνει hotspot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Μήπως είδες βίντεο YouTube μέσα απο τον browser του κινητού και όχι από την εφαρμογή YouTube? Μηπως το είχες κάνει hotspot? Όχι και στις δυο ερωτήσεις σου. Μονο από την εφαρμογή του youtube. Από την υποστήριξη είπαν ότι είναι πολύ περίεργο γιατί φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη η υπηρεσία παρόλο είναι ενεργοποιημένη στο application... Ακόμα κανένα νέο και τους έχω πάρει ξανά για να δούμε πότε θα το φτιάξουν. Αν δεν το λύσουν μέχρι αέριο θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ για να βάλουν μυαλό. Πλήρωσα υπηρεσία που σταμάτησε να λειτουργεί χωρίς να έχει γίνει κάτι παράτυπο από την πλευρά μου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Στην εφαρμογή για κάποιες μέρες την εμφάνιζε στα ενεργά πακέτα και τώρα σταμάτησε να την εμφανιζει; αυτό συνεβη; αν στείλεις Υ στο 1330 στο δείχνει ενεργό το πακετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Στην εφαρμογή για κάποιες μέρες την εμφάνιζε στα ενεργά πακέτα και τώρα σταμάτησε να την εμφανιζει; αυτό συνεβη; αν στείλεις Υ στο 1330 στο δείχνει ενεργό το πακετο; Τα εμφανίζει όλα κανονικά στην εφαρμογή και στο μήνυμα. Το πρόβλημα φαίνεται μόνο στο σύστημα τους. Τι να το κάνω αν κάνουν να το φτιάξουν σε 3 ημέρες τότε δεν θα μου χρειάζεται. Καταγγελία για να μάθουν να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Φαντάζομαι ότι με το που τους ενημερώσεις ότι θα κάνεις καταγγελία, θα έχει λυθεί το πρόβλημα σε 1 ώρα.... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 (edited) Γνώμη μου, να στο ξανανεργοποιησουν στο μισό κόστος Edited June 24, 2019 by Mikakilo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Γνώμη μου, να στο ξανανεργοποιησουν στο μισό κόστοςΌχι να κάνουν δωρο εν μήνα ακόμα γιατί οι βλακείες πληρώνονται. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάζομαι ότι με το που τους ενημερώσεις ότι θα κάνεις καταγγελία, θα έχει λυθεί το πρόβλημα σε 1 ώρα.... :rolleyes:Όχι θα περιμένω να δω πόσες ημέρες θα κάνουν για να την φάνε μια και καλή με την καταγγελία. Αν νομίζουν οι Γερμανοί ότι θα μας κοροϊδεύουν είναι γελασμένοι αυτά στους γείτονες εξ ανατολάς που τους αγαπάνε :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 (edited) Το ίδιο συμβαίνει και με μένα, από το πρωί έχω χάσει πάνω από 3,5 GB στο youtube ενώ αντιθέτως τώρα που άρχισα να κάνω τεστ νομίζω από cosmote tv go δεν μου κατεβάζει τα διαθέσιμα δεδομενα μου. Τώρα θα τους καλέσω και γω ... Έγινε κάτι τρελό σήμερα με την υπηρεσία Play Now Unlimited. Άρχισε να τρώει δεδομένα από την εφαρμογή του YouTube αντί από τα απεριόριστα. Στην υποστήριξη το ψάχνουν ακόμα και θα με ενημερώσουν αύριο γιατί ενώ το πακέτο έχει ακόμα 20 ημέρες για να λήξει απενεργοποιήθηκε από μόνο του. Άντε να δούμε….. Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν είχες πρόβλημα και από χθες; Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια mb είχα χθες για να το τεστάρω... Edited June 24, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Το ίδιο συμβαίνει και με μένα, από το πρωί έχω χάσει πάνω από 3,5 GB στο youtube ενώ αντιθέτως τώρα που άρχισα να κάνω τεστ νομίζω από cosmote tv go δεν μου κατεβάζει τα διαθέσιμα δεδομενα μου. Τώρα θα τους καλέσω και γω ... Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν είχες πρόβλημα και από χθες; Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια mb είχα χθες για να το τεστάρω...Απο εχθές το απόγευμα είχα πρόβλημα απλά έτυχε να μπω στο my cosmote και είδα τυχαία ότι τα gb είχαν κάνει φτερά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Τι άλλα πακέτα έχεις ταυτόχρονα ενεργα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts