kmpatra Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 τι να σου πω το πρωι τους τα ειπα,με βαλανε στην αναμονη καμποση ωρα και μετα με παραπέμψανε σε καταστημα....τωρα στο τσατ μου απαντησανε,τους ειπα τι γινεται,περιμενα ωσπου οταν πηγα να γραψω παλι δεν με αφηνε το συστημα...για απλα πραγματα ταλαιπωρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Τι μήνυμα σου βγάζει? Ότι είναι λάθος ο κωδικός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ξαναμίλησα, άκρη δεν βγήκε. Η εντολή δικτύου για τη φραγή εισερχομένων είναι **35**κωδικός#αποστολή Βγάζει πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κώδικας mmi. Αν το κάνω από το μενού του τηλεφώνου βγάζει σφάλμα δικτύου ή κάρτας sim. Μου ειπαν στην αρχή οτι μπορεί να θέλει το pin 2 αντί γιά κωδικό φραγής...ούτε και με αυτόν παίζει. Θυμάμαι οτι οι παλιές κάρτες σιμ είχαν διάφορες ιδιοτροπίες. Εχω twin sim από τα Χριστούγεννα όμως,δεν είναι παλιές. Και στις 2 τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Θέλει πρώτα ενεργοποίηση από την Cosmote ή το MyCosmote. Μετά μπορείς να ενεργοποιείς/απενεργοποιεις με το πληκτρολόγιο της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 το δοκιμαζω στο mycosmote και μου λεει οτι υπαρχει παραγγελια σε εκκρεμοτητα. Υπαρχει οντως κατι απο το 2017 που λεει οτι η παραγγελια εχει υποβληθει και οχι "ολοκληρώθηκε" όπως στις πιο παλιές...πιθανόν αυτό να εμποδίζει την κατασταση.Το ανέφερα στο chat και μου ειπαν οτι λογικα θα υπαρχει καποιο αιτημα σε εξελιξη.Επειδη κουραστηκα και καταλαβα οτι δεν παιζει να βγαλω ακρη,το παρατησα.Αλλωστε ειναι κατι για το οποιο δεν καιγομαι αμεσα...ισως στειλω αναλυτικο email απο τη φορμα,εκει μπορει να το κοιταξουν πιο σωστα...αυτο που δεν ξεκαθαριστηκε,μιας και πηρα 2 διαφορετικες απαντησεις απο την εξυπηρετηση,ειναι αν κοβονται τα δεδομενα και τα εισερχομενα μηνυματα με τη φραγη εισερχομενων κλησεων...με αλλα λογια θα ηθελα να δουλευει η καρτα ως μια mobile broadband sim κατα περιόδους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Έβαλα σε ένα κινητό πακέτο των 8.5 ευρώ που δίνει και 500mb και στέλνεις και σε άλλο νούμερο αλλά δεν ήρθε SMS. Γνωρίζει κάποιος που στέλνουμε τον αριθμό του άλλου ώστε να πάρουμε τα 500mb? Γιατί SMS δεν βλέπω να έρχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Θα σου έρθει αυτοματοποιμενο sms και θα πρέπει να απαντήσεις γράφοντας τον αριθμό του κινητού που θες να στείλεις τα 500mb απλά μπορεί να αργεί λίγο θα σου έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ναι το γνωρίζω ότι έρχεται απλά έχει 3 ώρες και ακόμα τίποτα. Θα περιμένω και βλέπουμε αύριο αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ελπίζω να πάρουμε αβερτα πολλά γκιγκα και πάλι άνευ πληρωμής. Ήταν χορταστικά. Εξάλλου τόσα λεφτά τους έχουμε αφήσει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Στείλε τον αριθμό του κινητού στο 1350 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Στείλε τον αριθμό του κινητού στο 1350 . Μόλις χρεώθηκα 0,5€ εξαιτίας σας χαχα ... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Ελπίζω να πάρουμε αβερτα πολλά γκιγκα και πάλι άνευ πληρωμής. Ήταν χορταστικά. Εξάλλου τόσα λεφτά τους έχουμε αφήσει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι όντως μια χαρά ήταν... εχεις ακούσει κάτι? θα βγάλει και άλλες προσφορές? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Ναι όντως μια χαρά ήταν... εχεις ακούσει κάτι? θα βγάλει και άλλες προσφορές? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν είδα κάτι καινούργιο... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 το δοκιμαζω στο mycosmote και μου λεει οτι υπαρχει παραγγελια σε εκκρεμοτητα. Υπαρχει οντως κατι απο το 2017 που λεει οτι η παραγγελια εχει υποβληθει και οχι "ολοκληρώθηκε" όπως στις πιο παλιές...πιθανόν αυτό να εμποδίζει την κατασταση.Το ανέφερα στο chat και μου ειπαν οτι λογικα θα υπαρχει καποιο αιτημα σε εξελιξη.Επειδη κουραστηκα και καταλαβα οτι δεν παιζει να βγαλω ακρη,το παρατησα.Αλλωστε ειναι κατι για το οποιο δεν καιγομαι αμεσα...ισως στειλω αναλυτικο email απο τη φορμα,εκει μπορει να το κοιταξουν πιο σωστα...αυτο που δεν ξεκαθαριστηκε,μιας και πηρα 2 διαφορετικες απαντησεις απο την εξυπηρετηση,ειναι αν κοβονται τα δεδομενα και τα εισερχομενα μηνυματα με τη φραγη εισερχομενων κλησεων...με αλλα λογια θα ηθελα να δουλευει η καρτα ως μια mobile broadband sim κατα περιόδους... Όταν θέλω να κάνω φραγή εισερχομένων κλήσεων χωρίς να κοπούν τα sms και τα δεδομένα κάνω κάτι πολύ απλό. Κάνω προώθηση όλων των κλήσεων σε μη υπαρκτό νούμερο. Οπότε όποιος καλεί ακούει ότι "το νούμερο που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή" . Με αυτό τον τρόπο το μειονέκτημά είναι ότι ο καλών δεν ακούει το μήνυμά ότι έχω κάνει φραγή εισερχομένων κλήσεων και εγω δεν μπορώ να δω μετά ποιος με κάλεσε. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Στείλε τον αριθμό του κινητού στο 1350 . Ευχαριστώ πολύ. Το μεσημέρι θα το κάνω. Τα 50 λεπτά που γράφει ο φίλος είναι γιατί δεν είχε βάλει πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 https://www.whatsup.gr/fragi-kliseon βαζω τις εντολες για τις φραγες αλλα δεν θελει με κανενα τροπο να ενεργοποιησει φραγη. Υπαρχει πιθανοτητα,μιας και ειδα αργα τον σωστο κωδικο φραγης,να το εχω κλειδωσει. Στην εξυπηρετηση με εβαλαν στην αναμονη για να βγαλουν ακρη αλλα τελικα με παρεπεμψαν σε καταστημα. Απο το mycosmote επισης,που εχει επιλογες φραγης με γειωνει λεγοντας οτι εκκρεμει αλλο αιτημα...Το εχει κανει κανεις να δουλεψει? Και η πιο ουσιωδης ερωτηση,που απαντηθηκε μεν απο την εξυπηρετηση αλλα θελω να την διασταυρώσω...η φραγη εισερχομενων,κόβει και τα sms και το ιντερνετ? τα πάντα? ή μόνο τις κλήσεις? Καλημέρα, Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στις υπηρεσίες που σχετίζονται με την φραγή υπηρεσιών. Οπότε το αίτημα συνεχίζει να υπάρχει προς υλοποίηση και μέσα στην εφαρμογή. Πήγαινε εδώ https://www.cosmote.gr/fixed/f2r και το τεχνικό τμήμα θα επιλύσει το θέμα που αντιμετωπίζεις. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Το fixed στο url μου θυμίζει σταθερή τηλεφωνία. Ή δεν έχει σχέση? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν δέχεται κινητά εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Ευχαριστώ πολύ. Το μεσημέρι θα το κάνω. Τα 50 λεπτά που γράφει ο φίλος είναι γιατί δεν είχε βάλει πακέτο? Αστειεύετε , μην τον πέρνεις σοβαρά. Δεν υπάρχει χρέωση για το μήνυμα αστο 1350 μόλις έστειλα χωρίς να έχω βάλει πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 (edited) Το fixed στο url μου θυμίζει σταθερή τηλεφωνία. Ή δεν έχει σχέση? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν δέχεται κινητά εκεί Πήγαινε εκεί που λέει "Χρειάζεστε βοήθεια" επίλεξε τηλεφωνία, πρόσθεσε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σου και θα σε καλέσουν. Είναι ο μόνος τρόπος να επιλυθεί αυτό που αντιμετωπίζεις. Edit: Ειδάλλως στη φόρμα επικοινωνίας, περιέγραψε λεπτομερώς το θέμα και ζήτα να δηλωθεί ως τεχνικό πρόβλημα. Διότι για τεχνικό πρόβλημα πρόκειται. https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#!portal/201600000002048/contact_us Edited March 29, 2019 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Αστειεύετε , μην τον πέρνεις σοβαρά. Δεν υπάρχει χρέωση για το μήνυμα αστο 1350 μόλις έστειλα χωρίς να έχω βάλει πακέτο. Δεν το κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ οπότε όταν δεν έρχεται μήνυμα για τα 500mb στέλνουμε εμείς στο 1350 τον αριθμό που θέλουμε να στείλουμε και περνουμε από 500mb. Χθες έστειλα στο 1330 1333 1314 τον αριθμό το 1350 το ξέχασα τελείως. Άλλες φορές έχει έρθει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Παιδια, απο χτες ειναι ο αδερφος μου Γερμανια, εχει κοσμοκαρτα, κι ενω θυμαται οτι στην Ελλαδα ειχε χρηματα, ωστοσο με κανα δυο τηλεφωνακια που τον πηραμε εμεις, μας λεει οτι του βγαζει μηνυμα οτι τελειωνει η καρτα! Οκ, θα παω εγω γερμανο να του βαλω απο εδω μια, αλλα τι συμβαινει; Δεν υποτιθεται οτι εχουμε περιαγωγη χωρις εξτρα χρεωση; Τι μπορει να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 χρειαζεται να εχει ενεργο πακετο με χρονο ομιλιας προς ολους,όχι μονο χρηματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 (edited) Αστειεύετε , μην τον πέρνεις σοβαρά. Δεν υπάρχει χρέωση για το μήνυμα αστο 1350 μόλις έστειλα χωρίς να έχω βάλει πακέτο. Δεν αστειεύομαι, μου έφαγαν 50 λεπτά!!!! Το πριν Το μετά Edited March 29, 2019 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 απο το 1350? μηπως ηταν απο κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 (edited) Όχι μου φάγαν λεφτά! Με πήρε στο λαιμό του ο άλλος και κάνει και χιουμορακι! Edited March 29, 2019 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts