YAziDis Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Ποσο ευκολο ειναι με τους τελευταιους νομους εαν θελω: - να παω απο μια εταιρια στην αλλη με συμβολαιο, χωρις επιδοτηση συσκευης - την πρωτη μερα να τραβιξω μια καταγγελια συμβασης εντος των 14 ημερων - να ζητησω να το κανω καρτα Ετσι και αλλιως, με τον τελευταιο νομο που εχει βγει, δεν πληρωνεις το πεναλντυ νομιζω, αλλα τη διαφορα απ την εκπτωση που εχεις λαβει. Ισως αυτο ειναι μια λυση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Και εγώ αυτό πιστεύω γιατί ίδιες κάρτες είναι. Βέβαια σε άλλη εταιρεία στην Wind που ρώτησσα δεχόταν φορητότητα σε καρτοκινητό, μάλλον γιατί δεν έχει πολλούς πελάτες. Άμα όμως κάποιος κάνει φορητότητα σε συμβόλαιο κοσμοτε για παράδειγμα στο κοσμοτε μηδενικό πάγιο (που τώρα κάπως αλλιώς το λέει στο site) και μετά το κόψεις και το κανεις καρτοκινητό ή καλέσεις στο 13897 για να κάνεις φορητότητα, δεν θα πετύχεις φορητότητα σε καρτοκινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Και εγώ αυτό πιστεύω γιατί ίδιες κάρτες είναι. Βέβαια σε άλλη εταιρεία στην Wind που ρώτησσα δεχόταν φορητότητα σε καρτοκινητό, μάλλον γιατί δεν έχει πολλούς πελάτες. Άμα όμως κάποιος κάνει φορητότητα σε συμβόλαιο κοσμοτε για παράδειγμα στο κοσμοτε μηδενικό πάγιο (που τώρα κάπως αλλιώς το λέει στο site) και μετά το κόψεις και το κανεις καρτοκινητό ή καλέσεις στο 13897 για να κάνεις φορητότητα, δεν θα πετύχεις φορητότητα σε καρτοκινητό; το κοσμοτε μηδενικο παγιο δεν υπαρχει απο οσο γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 το κοσμοτε μηδενικο παγιο δεν υπαρχει απο οσο γνωριζω. Αν δεν κάνω λάθος το μηδενικό πάγιο υπαρχει αλλα μετατράπηκε σε μηνιαία παγια χρεωση 2,5 ευρώ. Σχεδόν μηδενικό θα επρεπε να λεγεται.;) Sent from my iPhone XS using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Ποσο ευκολο ειναι με τους τελευταιους νομους εαν θελω: - να παω απο μια εταιρια στην αλλη με συμβολαιο, χωρις επιδοτηση συσκευης - την πρωτη μερα να τραβιξω μια καταγγελια συμβασης εντος των 14 ημερων - να ζητησω να το κανω καρτα Ετσι και αλλιως, με τον τελευταιο νομο που εχει βγει, δεν πληρωνεις το πεναλντυ νομιζω, αλλα τη διαφορα απ την εκπτωση που εχεις λαβει. Ισως αυτο ειναι μια λυση Sent from my iPhone using Tapatalk Όταν κανείς σύνδεση και την κόβεις αμέσως, πληρώνεις δυο πάγια θέλεις δεν θέλεις. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Αν δεν κάνω λάθος το μηδενικό πάγιο υπαρχει αλλα μετατράπηκε σε μηνιαία παγια χρεωση 2,5 ευρώ. Σχεδόν μηδενικό θα επρεπε να λεγεται.;) Sent from my iPhone XS using Tapatalk Λέγεται βασικο πλεον και εχει παει στα 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Ίδιες είναι οι κάρτες. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν επιτρέπουν στους υπαλλήλους τα καταστήματα την φορητοτητα για να κερδίσουν συμβόλαια. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ένα καταστημα για κάποιο λόγο ξεμένει από κάρτες σιμ για αντικατάσταση και έχει μόνο για φορητότητα συμβολαίου. Μπορεί να του δώσει της φορητότητας και με αυτή να του κάνει αντικατάσταση που θέλει? Εφόσον τα καταστήματα δεν επιτρέπουν στους υπαλλήλους να κάνουν φορητοητα σε καρτοκινητο τότε γιατί ούτε αν καλέσεις στο 13888 δεν έχουν κάρτες? Από την κουβέντα καταλαβαίνω ότι πολιτική της cosmote είναι "προτιμώ να έχω πελάτη που να μου τα σκάει παρά κάποιον που μου δίνει 10 ευρώ το μήνα ή το δίμηνο,οπότε τον διώχνω", χμμμ ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν κανείς σύνδεση και την κόβεις αμέσως, πληρώνεις δυο πάγια θέλεις δεν θέλεις. Αν κάνεις σύνδεση όντως προπληρωνεις δύο πάγια, αν το κόψεις τις πρώτες μέρες δηλαδή δεν σου επιστρέφει ο,τι έχεις προπληρώσει και σε βάζει να επιστρέψεις και την έκπτωση που έχεις λάβει για τους δύο μήνες όπως ισχύει με το νέο κανονισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Αν κάνεις σύνδεση όντως προπληρωνεις δύο πάγια, αν το κόψεις τις πρώτες μέρες δηλαδή δεν σου επιστρέφει ο,τι έχεις προπληρώσει και σε βάζει να επιστρέψεις και την έκπτωση που έχεις λάβει για τους δύο μήνες όπως ισχύει με το νέο κανονισμό? ναι ακριβως Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 καλησπερα αξιζει πιο πολυ η κοσμοκαρτα ή το whats up για ομιλια προς ολους; αποκλειστικα προς ολους με νοιαζει ! 450 λεπτα προς ολους δεν δινει η κοσμοκαρτα; . ισχυει και για νεες συνδεσεις; . επισης στην κοσμοκαρτα το μπονους ανανεωσης ειναι mb οπως και στο whats up ?. το καλο με την κοσμοκαρτα εχει πακετο εξτρα με 2 ευρω 100 λεπτα προς ολους με διαρκεια 30 ημερες αλλα δεν ξερω εαν μεταφερονται στον επομενο μηνα ! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 (edited) Δες εδώ αναλύτικα για τη κοσμοκαρτα https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_CK# Το 450' προς όλους ήταν παλιά προσφορά, μη διαθέσιμη πλέον εδώ και χρόνια. Αυτά που έχει είναι 300' ή 350' με συνδυασμούς με SMS ή MB και το φθηνότερο ξεκινάει από 8.5 ευρώ. Τα λεπτά του extra δε μεταφέρονται, τα βασικά πακέτα μεταφέρουν τα λεπτά πάντως. Το πρόβλημα με το extra είναι ότι πρέπει να το βάλεις έως 7 μέρες από το βασικό πακέτο, δηλαδή πρέπει να ξέρεις προκαταβολικά ότι θα μιλήσεις αρκετά, αλλιώς πάει υπέρ κοσμοτέ. Άποψή μου, αν δε σε ενδιαφέρουν MB ή SMS ως μέρος πακέτου, βάλε frog και βάζε το πακετάκι 60' όταν έχει τη προσφορά κάθε 2-3 βδομάδες που δίνει 120' με 3.02 ευρώ. Επειδή είναι χρέωση από το 1ο δευτερόλεπτο (η ερώτηση που έκανες στο thread του frog) και επειδή πιθανότατα θα κάνεις και αρκετές κλήσεις κάτω από 3 λεπτά, υπέθεσε ότι πχ βάζεις 3 πακετάκια 360' με 9.06 ευρώ, με συντελεστή χρήσης πχ 0.75 είναι σαν να έχεις 360'/0.75=480' πακέτου τύπου κοσμοκάρτα με 3' ελάχιστη χρέωση (το 0.75 που θέτω εδώ είναι για πολύ χρήση ανά κλήση, εγώ πχ έχω συντελεστή 0.55 στις κλήσεις μου - ψάξε ποστς μου στο thread του frog να βρεις τη συζήτηση για το συντελεστή αν θέλεις να το υπολογίσεις). Οπότε για χρήση με 0.75 συντελεστή, δίνεις 9.06 ευρώ για 480' με το φρογκ vs 350' με 8.5 ευρώ της κοσμοκάρτας σε μια θεωρητικά από τις χειρότερες χρήσεις ενάντια στο frog. με πιο νορμάλ συντελεστή πχ 0.65 τα 360/0.65=550' με 9.06 ευρώ με frog vs 350'/8.5 ευρώ της κοσμοκάρτας. Το επιπλέον πλεονέκτημα με το frog είναι ότι βάζεις μόνο όποτε χρειάζεσαι το πακετάκι, δε μυρίζεις τα νύχια σου αν χρειάζεσαι πχ να βάλεις το extra, πχ αν όντως θέλεις τέτοια χρήση σε λεπτά, κάθε 2 βδομάδες που δίνεται η προσφορά βάζεις 1-2 πακετάκια οπότε δε διατρέχεις το κίνδυνο να χάσεις τα λεπτά που μαζεύονται (μεταφέρονται με αγορά του πακέτου). Επίσης σημαντικότατο, δε βάζεις πακέτο αν δε το χρειάζεσαι - αντί 3 πακετάκια πχ βάζεις μόνο ένα το μήνα αν έχεις μαζέψει ήδη αρκετά λεπτά - το πιο σημαντικό !!!!!! Με κοσμοκάρτα βρέξει χιονίσει το ελάχιστο 8.5 θα το δίνεις κάθε μήνα. Αυτά. ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Αν ακριβύνουν το πακετάκι του frog, φυσικά αλλάζουν οι υπολογισμοί αλλά σε επικοινωνία που είχα μαζί τους σχετικά με κάτι φήμες που κυκλοφορούσαν τη προηγούμενη βδομάδα είπαν ότι δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση σχετικά με αυξήσεις/τροποποιήσεις κτλ στο frog. Όσο για το whatsup, είναι ακόμα χειρότερο γιατί δε μεταφέρεται κανένα πακέτο και δίνει αρκετά λιγότερα λεπτά προς όλους. Μόνο αν έχεις αρκετούς φίλους με whatsup συμφέρει καθώς και για MB/SMS. Για τη χρήση που ζητάς νομίζω είναι μακράν η χειρότερη επιλογή. Edited February 9, 2019 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 καλησπερα αξιζει πιο πολυ η κοσμοκαρτα ή το whats up για ομιλια προς ολους; αποκλειστικα προς ολους με νοιαζει ! 450 λεπτα προς ολους δεν δινει η κοσμοκαρτα; . ισχυει και για νεες συνδεσεις; . επισης στην κοσμοκαρτα το μπονους ανανεωσης ειναι mb οπως και στο whats up ?. το καλο με την κοσμοκαρτα εχει πακετο εξτρα με 2 ευρω 100 λεπτα προς ολους με διαρκεια 30 ημερες αλλα δεν ξερω εαν μεταφερονται στον επομενο μηνα ! . Καλύτερα wu αντί για κοσμοκαρτα, με 7.5 έχεις 300 λεπτά προς όλους και 400 προς wu, επίσης με ανανέωση online έχεις reload it για 1.2 gb για ένα μήνα. Τα λεπτά μεταφέρονται αν επιλέξεις το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο. Το ίδιο και αν επιλέξεις την αυτόματη ενεργοποίηση. Τα the από reload it επίσης μεταφέρονται αν κάνεις ανανέωση πριν λήξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Καλύτερα wu αντί για κοσμοκαρτα, με 7.5 έχεις 300 λεπτά προς όλους και 400 προς wu, επίσης με ανανέωση online έχεις reload it για 1.2 gb για ένα μήνα. Τα λεπτά μεταφέρονται αν επιλέξεις το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο. Το ίδιο και αν επιλέξεις την αυτόματη ενεργοποίηση. Τα the από reload it επίσης μεταφέρονται αν κάνεις ανανέωση πριν λήξουν ωραια ,με τη αυτοματη ανανεωση με καρτα 10 ή 12 ευρω μεταφερονται τα προηγουμενα; και χανεις 100 λεπτα online bonus σωστα ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 ωραια ,με τη αυτοματη ανανεωση με καρτα 10 ή 12 ευρω μεταφερονται τα προηγουμενα; και χανεις 100 λεπτα online bonus σωστα ; . 300' παίρνεις και αν ενεργοποιήσεις το πακέτο από την εφαρμογη, δεν είναι απαραίτητο να έχεις αυτόματη ενεργοποίηση. Κατά τα άλλα κάνουν κανονικά rollover όλα τα λεπτά και τα mb και μάλιστα τόσο με το πακέτο των 7,5 όσο και των 8,5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 ωραια ,με τη αυτοματη ανανεωση με καρτα 10 ή 12 ευρω μεταφερονται τα προηγουμενα; και χανεις 100 λεπτα online bonus σωστα ; . Δεν έχει σημασία η κάρτα. Επιλέγεις αυτόματη ενεργοποίηση και μεταφέρεται κανονικά ότι έχει μείνει από τα προηγούμενα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πότε να ενεργοποιήσεις νέο πακέτο, αρκεί βέβαια το υπόλοιπο να είναι αρκετό. Τα 100 λεπτά δεν τα χάνεις, μαζί με αυτά είναι 300 προς όλους. Αν εννοείς για το reload it θέλεις 10 ευρώ ή περισσότερα για να σου έρθει κωδικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 (edited) Παιδιά είστε σίγουροι για το WU? https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_WH# Πλέον πουθενά δε λέει για μεταφορά λεπτών με ανανέωση, αντίθετα λέει ρητά ότι λήγουν στις 30 μέρες. Λέει μόνο για τη μεταφορά των MB στην ανανέωση!!! Από την άλλη η κεντρική σελίδα λέει ακόμα για μεταφορά λεπτών, αλλά έλεγε για μεταφορά και ο παραπάνω τιμοκατάλογος. Αντίθετα στη κοσμοκάρτα το λέει ρητά η ανανέωση πακέτου μεταφέρει τα λεπτά που μαζεύτηκαν. Η αλήθεια είναι ότι θυμόμουν να λέει ρητά και στο τιμοκατάλογο του WU για μεταφορά λεπτών, δε ξέρω ίσως ετοιμάζονται στο WU να το καταργήσουνε. Επίσης, όλα τα πακέτα δίνουν 200' προς όλους, νομίζω μόνο αν κάνεις την ανανέωση από την εφαρμογή σου δίνει ένα bonus δεν είμαι σίγουρος. Όπως και να έχει, αν ο στόχος είναι για προς όλους δε συμφέρει σε σχέση με τα άλλα. Επίσης μπορεί κάποιος να εξηγήσει τη διαφορά COMBO CALL THEM ALL PLUSi με 8.5 ευρώ vs COMBO CALL THEM ALL EXTRAi με 10 ευρώ, δίνεις 1.5 ευρώ παραπάνω για να κερδίσεις τι;; Edited February 10, 2019 by apagogeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλα για την ώρα, μεταφερονται κανονικά και τα λεπτά ομιλίας προς ολους και αυτά προς wu του πακέτου combo call them all και με ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής δίνει 300' προς ολους Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Δεν έχει σημασία η κάρτα. Επιλέγεις αυτόματη ενεργοποίηση και μεταφέρεται κανονικά ότι έχει μείνει από τα προηγούμενα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πότε να ενεργοποιήσεις νέο πακέτο, αρκεί βέβαια το υπόλοιπο να είναι αρκετό. Τα 100 λεπτά δεν τα χάνεις, μαζί με αυτά είναι 300 προς όλους. Αν εννοείς για το reload it θέλεις 10 ευρώ ή περισσότερα για να σου έρθει κωδικός αφού γράφει ότι με online ενεργοποίηση σου δίνει 100 λεπτά bonus. άρα στην αυτόματη ενεργοποίηση δεν πρέπει να τα δίνει! καταλαβαίνω ότι το προηγούμενο υπόλοιπο μεταφέρεται αλλά δεν νομίζω ότι μπαίνουν αλλά εκατό λεπτά στην αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου όταν βάζεις κάρτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 (edited) Στην εφαρμογή στο πακέτο με την αυτόματη ανανέωση, γράφει οτι δίνει 300 προς ολους. Το μονο που δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα ειναι τα sms τα οποία όμως, μπορείς μέχρι 3 φορές το μήνα να κάνεις παρε-δωσε και να τα ανταλλαξεις με mb, λεπτά προς wu ή προς ολους για 3 ημέρες Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 10, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 (edited) Η διαφορά του πακέτου των 8,5 ευρώ από εκείνο των 10 είναι ότι των 10 δίνει 200 mb παραπάνω. Αν το πακέτο ενεργοποιηθεί αυτοματα δίνει 300' προς όλους. Αν το πακέτο ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής δίνει 300' προς όλους. Αν ενεργοποιηθεί από το 1330 δίνει 200' προς όλους. Σε κάθε περίπτωση αν ενεργοποιηθεί είτε των 7,5 είτε των 8,5 ευρώ πριν να λήξει το προηγούμενο κάνει κανονικά rollover λεπτών και mb, όχι sms. Υπάρχει και μια παγίδα. Αν ενεργοποιηθεί των 8,5 ευρώ και την επόμενη φορά των 10 και αντίστροφα ΔΕΝ θα γίνει rollover. Στην κοσμοκαρτα το bonus mb από ανανέωση είναι για 15 μέρες ενώ στο Wu με το reload το δώρο ειναι για ένα μήνα. Οπότε με το Wu παίρνει κάποιος και 300' προς όλους και δώρο mb για ένα μήνα όπου όλα κάνουν rollover. Στην κοσμοκαρτα το bonus mb ΔΕΝ κάνει rollover. Edited February 10, 2019 by cuibono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 αφού γράφει ότι με online ενεργοποίηση σου δίνει 100 λεπτά bonus. άρα στην αυτόματη ενεργοποίηση δεν πρέπει να τα δίνει! καταλαβαίνω ότι το προηγούμενο υπόλοιπο μεταφέρεται αλλά δεν νομίζω ότι μπαίνουν αλλά εκατό λεπτά στην αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου όταν βάζεις κάρτα . Στην αυτόματη ενεργοποίηση δίνει κανονικά τα +100 προς ολους, σύνολο 300 προς όλους. Το ξαναγράφω, δεν έχει σημασία τη κάρτα βάζεις, και δεν κάνει αυτόματη ενεργοποίηση όταν βάζεις κάρτα αλλά όταν τελειώσουν τα λεπτά ή λήξουν, οπότε για να κάνει την αυτόματη ενεργοποίηση θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 7.5 ευρώ υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Στο What's Up μεταφέρονται τα πάντα, πλην τα sms. Τέλος, η αυτόματη ενεργοποίηση, δίνει κανονικά τα 100' bonus (προς όλους), όπως η χειροκίνητη μέσω της εφαρμογής. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Στο What's Up μεταφέρονται τα πάντα, πλην τα sms. Τέλος, η αυτόματη ενεργοποίηση, δίνει κανονικά τα 100' bonus (προς όλους), όπως η χειροκίνητη μέσω της εφαρμογής. Εχετε δικιο!! το γραφει << Kαι μην ξεχνάς ότι με την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου COMBO CALL THEM ALL i / COMBO CALL THEM ALL Plus i, κάθε 30 μέρες από την τελευταία ενεργοποίηση θα έχεις αυτόματα 100’ bonus προς όλα τα δίκτυα. >> πηγη : https://www.whatsup.gr/el/services/combo-call-them-all-plusi . πολυ καλο αυτο! ( ιδιαιατερα για ηλικιωμενους που δεν ξερουνε πως να το ενεργοποιησουνε ! , ηδη εχω γνωστους που βαζουνε καρτα και δεν ξερουνε να ενεργοποιησουνε πακετο και θα τους βαλω την αυτοματη ενεργοποιηση, απλα δεν ξερω αμα ξανα βαλουνε καρτα πριν της 30 ημερες για να μην ληξει το προηγουμενο πακετο , μηνπως δεν τα προλαβουνε και τα χασουνε; ή ισως να μην γινει η ενεργοποιηση αυτοματα; . ( τωρα εχω χαθει με τις 2 παραπανω αποριες μου ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Εχετε δικιο!! το γραφει << Kαι μην ξεχνάς ότι με την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου COMBO CALL THEM ALL i / COMBO CALL THEM ALL Plus i, κάθε 30 μέρες από την τελευταία ενεργοποίηση θα έχεις αυτόματα 100’ bonus προς όλα τα δίκτυα. >> πηγη : https://www.whatsup.gr/el/services/combo-call-them-all-plusi . πολυ καλο αυτο! ( ιδιαιατερα για ηλικιωμενους που δεν ξερουνε πως να το ενεργοποιησουνε ! , ηδη εχω γνωστους που βαζουνε καρτα και δεν ξερουνε να ενεργοποιησουνε πακετο και θα τους βαλω την αυτοματη ενεργοποιηση, απλα δεν ξερω αμα ξανα βαλουνε καρτα πριν της 30 ημερες για να μην ληξει το προηγουμενο πακετο , μηνπως δεν τα προλαβουνε και τα χασουνε; ή ισως να μην γινει η ενεργοποιηση αυτοματα; . ( τωρα εχω χαθει με τις 2 παραπανω αποριες μου ) . Αν δεν επαρκεί το υπόλοιπο δεν θα γίνει αυτόματα ενεργοποίηση. Χρήματα μπορείς να βάλεις όποτε θέλεις, η ενεργοποίηση θα γίνει όταν τελειώσουν τα λεπτά ή όταν λήξει τα πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Αν δεν επαρκεί το υπόλοιπο δεν θα γίνει αυτόματα ενεργοποίηση. Χρήματα μπορείς να βάλεις όποτε θέλεις, η ενεργοποίηση θα γίνει όταν τελειώσουν τα λεπτά ή όταν λήξει τα πακέτο ωραια ,αρα μπορει να χαθει; . το προηγουμενο πακετο και μην γινει rollover ?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 ωραια ,αρα μπορει να χαθει; . το προηγουμενο πακετο και μην γινει rollover ?. Είναι αυτονόητο πως αν δεν υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για να ενεργοποιηθεί το πακέτο τη στιγμή που λήγει ότι δεν θα ενεργοποιηθεί και θα χαθεί το rollover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts