kmpatra Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Νομίζω online δεν τα δίνει, μόνο από κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Τα δίνει online μόνο σε κοσμοκαρτα και frog. Σε whatsup διπλασιάζει το bonus του reloadit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Λανθασμένα πιστεύω πως από 12€ και πάνω ανανέωση, μέσω χρεωστικής, δίνει 600mb για 15 ημέρες; Νομίζω online δεν τα δίνει, μόνο από κατάστημα. Τα δίνει online μόνο σε κοσμοκαρτα και frog. Σε whatsup διπλασιάζει το bonus του reloadit Cosmoκαρτα: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ananeosi_xronou_omilias_cosmokarta.html Whatsup: https://www.whatsup.gr/el/katastimata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Μου ηρθε αυτη η αρκετα ευχαριστη ειδοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ναι ισχύει η προσφορά για τα combo πακέτα των 8,5 και 10 ευρώ,μέχρι 31/3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Η μεταφορά (easy transfer) 10€ από καρτοκινητο σε καρτοκινητο ανανεώνει το χρόνο ομιλίας του αποδέκτη ? Και πόσο, κατά 2 μήνες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Σε μεταφορά των 5 ευρώ που έχω κάνει από wu σε wu η λήξη του υπολοιπου ανανεώνεται για 2 μήνες και μπορείς να κάνεις και το πάρε μοιρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Η μεταφορά (easy transfer) 10€ από καρτοκινητο σε καρτοκινητο ανανεώνει το χρόνο ομιλίας του αποδέκτη ? Και πόσο, κατά 2 μήνες ? Το σκεπτικό μου είναι αν μπορείς με τον τρόπο αυτό (μεταφέροντας 10€ από το ένα στο αλλο), να διατηρήσεις 2 νούμερα cosmote, η κάπου θα σε μπλοκάρει το σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 - Oι συνδρομητές Kαρτοκινητής, δεν θα μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, αν δεν έχουν πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας 20€ και άνω τους τελευταίους 4 μήνες (120 ημέρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Αυτό, εντάξει!!! Αλλά λύνεται αφού θα βάζω σε αυτό χρηματα για να τροφοδοτώντας το άλλο. Το θέμα είναι μήπως κάποιο άλλο κόφτη έχουν βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Επίσης να μην είναι σε καθεστώς φραγής ο αποδέκτης (να έχει περάσει το δίμηνο δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Μπορείς να κάνεις 4 μεταφορές ανά ημερολογιακο μήνα εάν εννοείς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Επίσης να μην είναι σε καθεστώς φραγής ο αποδέκτης (να έχει περάσει το δίμηνο δηλαδή). Με την μεταφορά 10€, δεν παρατείνεται το υπόλοιπο και ο χρόνος? Δεν λογίζεται ανανέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Επίσης να μην είναι σε καθεστώς φραγής ο αποδέκτης (να έχει περάσει το δίμηνο δηλαδή) Η φραγή νομίζω μπαίνει στο τέλος του τριμήνου. Στο 2μηνο χανονται τα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 H μεταφορά μπλοκάρει τον αποδέκτη. Ο αποδέκτης δεν μπορεί πλέον να κάνει μεταφορά μέχρι να κάνει πρώτα μία ανανέωση. το δώρο των 500 ΜΒ με αγορά του πακέτου των 8,5 ευρώ διαρκεί 5 ημέρες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ο αποδέκτης ΔΕΝ θα κάνει μεταφορά. Μόνο θα δέχεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) Στις παρατηρήσεις με ψηλά γράμματα στην εφαρμογή του wu - cosmote easy transfer γράφει: οι μεταφορές χρόνου ομιλίας που θα λάβει ο συνδρομητής καρτοκινητής από 5 ευρώ και πανω επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου και την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού του. Edited February 6, 2019 by Alexpag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Η φραγή νομίζω μπαίνει στο τέλος του τριμήνου. Στο 2μηνο χανονται τα χρηματα. Σωστο. Αν εχει μηδενισει ομως το υπολοιπο μπορει να δεχτει χρήματα? Μεταξύ 2ου και 3ου μήνα? Ειχα την εντύπωση πως οχι. Ας μας το ξεκαθαρίσει κάποιος. Οι μεταφορές 5 & 10€ παρατείνουν την διάρκεια για 2 μήνες κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Σωστο. Αν εχει μηδενισει ομως το υπολοιπο μπορει να δεχτει χρήματα? Μεταξύ 2ου και 3ου μήνα? Ειχα την εντύπωση πως οχι. Ας μας το ξεκαθαρίσει κάποιος. Οι μεταφορές 5 & 10€ παρατείνουν την διάρκεια για 2 μήνες κανονικά.Μπορεί κανονικά. Η φραγή να μην έχει ενεργοποιηθεί μόνο μετά το τρίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Μπορεί κανονικά. Η φραγή να μην έχει ενεργοποιηθεί μόνο μετά το τρίμηνο. Οποτε μπορει να στελνει 5ε καθε 3μηνο, αρκει ο δοτης αριθμος να εχει ανανεωσει συνολικα τουλαχιστον 20ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Μου ήρθε προσφορά 1 ευρώ 5gb 10 ημέρες αλλά δεν λέει πως ενεργοποιήτε. Τώρα δεν μπορώ να την βρω στην εφαρμογή μέσα ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Πρέπει να κάνεις ανανέωση με 12€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Kαλησπερα στην παρεα.απο εχθες στον κοσμο του whats up....θελω λιγο την βοηθεια σας....στα πλαισια ανανεωσης του σταθερου και του οτε tv μου εκαναν μια προσφορα για αποδοση 600 mb σε whats up που ηδη διατηρουσα...απο εχθες λοιπον αλλαξα το ΄΄κυριο΄΄ νουμερο μου (και αυτο whats up),.σημερα λοιπον επικοινωνω μαζι τους και πολυ ευγενικα τους αναφερω οτι επιθυμω την αποδοση της προσφορας να την δεχεται ο αλλος μου αριθμος.η απαντηση ηταν ΟΧΙ. ειναι τοσο δυσκολο αυτο να πραγματοποιηθει???εχει τυχει σε αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) Ο.Κ Να θυμάσαι ότι πέρνεις ένα μηνιαίο και τα άλλα εβδομαδιαία . Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έγινε τροποποίηση στο μήνυμα. Τι σημαίνει "παίρνεις ένα μηνιαίο και τα άλλα εβδομαδιαία"; Edited February 6, 2019 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts