Mark_K Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Ζητάει κωδικό όταν έχει ενεργοποιηθεί η εφαρμογή σε άλλη συσκευή. Επειδή έχω διπλή SIM και έχω την εφαρμογή και στις 2 συσκευές, κάθε φορά που θα ενεργοποιήσω την μια, όταν θα πάω στην άλλη ζητάει κωδικό. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Μπορώ να πάρω ένα νούμερακι whats up και να το βάλω σε ένα gps tracker? Μπορώ μέσα από κάποια εφαρμογή να ενεργοποιω πακέτα και συγκεκριμένα τα 100sms προς όλους για ένα μήνα και να φορτώνω με υπόλοιπο την κάρτα χωρίς να έχω πρόσβαση στην κάρτα δίνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Μπορώ να πάρω ένα νούμερακι whats up και να το βάλω σε ένα gps tracker? Μπορώ μέσα από κάποια εφαρμογή να ενεργοποιω πακέτα και συγκεκριμένα τα 100sms προς όλους για ένα μήνα και να φορτώνω με υπόλοιπο την κάρτα χωρίς να έχω πρόσβαση στην κάρτα δίνεις;Αυτό μπορείς να το κάνεις με Cosmoκαρτα/Frog, έχουν το ίδιο πακέτο και υποστηρίζουν το MyCosmote. Το Whatsup έχει μερικά πακέτα στο MyCosmote (όχι όλα) και για να έχεις όλες τις υπηρεσίες πρέπει να χρησιμοποιείς το Whatsup App, το οποίο απαιτεί την SIM στην συσκευή ή να βάζεις κάθε φορά τον κωδικό με SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Αυτό μπορείς να το κάνεις με Cosmoκαρτα/Frog, έχουν το ίδιο πακέτο και υποστηρίζουν το MyCosmote. Το Whatsup έχει μερικά πακέτα στο MyCosmote (όχι όλα) και για να έχεις όλες τις υπηρεσίες πρέπει να χρησιμοποιείς το Whatsup App, το οποίο απαιτεί την SIM στην συσκευή ή να βάζεις κάθε φορά τον κωδικό με SMS. Ποιο από τα 3 πακέτα συμφερη για gps tracker? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Ποιο από τα 3 πακέτα συμφερη για gps tracker? Πρέπει να ξέρεις ότι θα πρέπει να βάζεις κάθε 2 μήνες 10 ευρώ η κάθε 3 μήνες 12 ευρώ για να μπορεί να δουλέψει σε περίπτωση που το χρειαστείς και δεν ξέρω αν συμφέρει τόσα χρήματα σε κάρτες τον χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 μπορείς να πάρεις όποια άλλη κάρτα θες από τις άλλες εταιρείες . Η Cosmote δεν υποστηρίζει έλεγχο από το internet παρά μονο από whatsup app το οποίο λήγει κάθε 30 ημέρες και άρα απαιτεί τον συνεχή έλεγχο με την sim,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 (edited) μπορείς να πάρεις όποια άλλη κάρτα θες από τις άλλες εταιρείες . Η Cosmote δεν υποστηρίζει έλεγχο από το internet παρά μονο από whatsup app το οποίο λήγει κάθε 30 ημέρες και άρα απαιτεί τον συνεχή έλεγχο με την sim,. Τι προτεινης ; Με το cosmote app δεν μπορώ να κάνω απομακρυσμένο έλεγχο μέσω ίντερνετ για whats up,cosmokarta η frog; Να ενεργοποιω πακέτο τα 100sms με 4.03€ προς όλους και να φορτώνω υπόλοιπο. Edited January 23, 2019 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Τι προτεινης ; Με το cosmote app δεν μπορώ να κάνω απομακρυσμένο έλεγχο μέσω ίντερνετ για whats up,cosmokarta η frog; Να ενεργοποιω πακέτο τα 100sms με 4.03€ προς όλους και να φορτώνω υπόλοιπο. Cosmokarta δεν έχω , στα άλλα δύο μπορείς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 μπορείς να πάρεις όποια άλλη κάρτα θες από τις άλλες εταιρείες . Η Cosmote δεν υποστηρίζει έλεγχο από το internet παρά μονο από whatsup app το οποίο λήγει κάθε 30 ημέρες και άρα απαιτεί τον συνεχή έλεγχο με την sim,.Και από το MyCosmote για Cosmoκαρτα/Frog με μια εγγραφή στο cosmote.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ούτε σε μενα ισχυει. Εχω τη σιμ στη 2η θεση,και παιζει κανονικα ενω σε αλλη συσκευή εχω και του πατερα μου τον αριθμο περασμενο στην εφαρμογή και δουλευει κι εκει μια χαρα. Δεν μας διευκρίνησε ο φίλος τι λειτουργικό έχει η συσκευή του. Το λειτουργικό είναι ADROID KITKAT στην έκδοση 4.4.2-310FHN1 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλημέρα, για γενική χρήση μόνο δεδομένων 4G τι συμφέρει περισσότερο, what's up, frog? Έχω δει πχ στην frog με 4.44 πακέτο 2gb για 25 ημέρες. Κάτι άλλο ίσως? Ευχαριστώ. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Το λειτουργικό είναι ADROID KITKAT στην έκδοση 4.4.2-310FHN1 Ο ένοχος πιθανόν να είναι το παλιό λειτουργικό. Απο android 5 και πάνω στέλνει κωδικό και μπορείς να έχεις την εφαρμογή ανεξάρτητα από τη σιμ σε αλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ναι αλλά αν καταλάβει ότι είσαι σε άλλο δίκτυο ή έχεις άλλη κάρτα ζητάει πάλι κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 (edited) Κάποιος ανταλλαγή 300mb από το pare_moirase; Edit: εχει γινει η ανταλλαγη Edited January 28, 2019 by eksixaraktires Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μόλις μου ήρθε νέο πακέτο δεδομένων 4 ευρώ 4 GB Internet για 10 μέρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Πάω να κάνω επέκταση υπολοίπου, και μου λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, τον Δεκέμβριο είχα βάλει δύο δεκαρες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Πρέπει να έχεις λιγώτερα από 2.00 ευρώ. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=CreditExtensionService_BCC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μόλις μου ήρθε νέο πακέτο δεδομένων 4 ευρώ 4 GB Internet για 10 μέρες Σχόλιο #29996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 1.44 εχω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Θα έχεις FROG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Πώς μπορώ να μιλήσω με εκπρόσωπο στο 13888? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλείς 13888 και όταν σου πεί για Αγγλικά πατήστε 1 πατάς 1 . Είναι ο πιό γρήγορος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Θα έχεις FROG.Wup εχω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλείς 13888 και όταν σου πεί για Αγγλικά πατήστε 1 πατάς 1 . Είναι ο πιό γρήγορος τρόπος. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Τη θα γινει με τα 10 ευρω ανανεωσεις τελικα εως 31-1-2019 θα ειναι μετα γινοντε 12ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts