Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η καλοκαιρινή προσφορά 7 giga είναι ξεχωριστή με τυχόν υπάρχοντα mb?

Δεν ενσωματωνεται έτσι?

Δεν ενσωματωνεται έτσι?

Πρέπει να ενσωνατωνετε με το πακέτο των 700mb με 7 ευρω αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δηλαδή περνεις τώρα 3 4 πακέτα με 7gb με 7 ευρω και κάθε μήνα τα ανανεώνεις με 7 ευρω πακέτο.

Δεν ενσωματωνεται έτσι?

Αν ειναι αγορασμενα προστιθονται οτι εχεις + τα 7GB/7€.

Τα 600MB του φοιτητικου,το Reload it,τα παρε μοιρασε μονο μεταξυ τους.Δηλαδη Reload it με Reload it και παρε μοιρασε με παρε μοιρασε.Τα 600MB με τα 600MB του επομενου μηνα για τα φοιτητικα whats up.

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να ενσωνατωνετε με το πακέτο των 700mb με 7 ευρω αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δηλαδή περνεις τώρα 3 4 πακέτα με 7gb με 7 ευρω και κάθε μήνα τα ανανεώνεις με 7 ευρω πακέτο.

Και 120MB με 3€ να παρεις ενσωματωνονται,το ειχα διαβασει στο Frog νομιζω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αν ειναι αγορασμενα προστιθονται οτι εχεις + τα 7GB/7€.

Τα 600MB του φοιτητικου,το Reload it,τα παρε μοιρασε μονο μεταξυ τους.Δηλαδη Reload it με Reload it και παρε μοιρασε με παρε μοιρασε.Τα 600MB με τα 600MB του επομενου μηνα για τα φοιτητικα whats up.

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και 120MB με 3€ να παρεις ενσωματωνονται,το ειχα διαβασει στο Frog νομιζω.

Ακόμα καλύτερα. Τσιμπάει κάποιος 5 πακέτα 35gb δηλαδή με 35 ευρώ και κάθε μήνα απλά βάζει 3 ευρώ απλά για να ανανεωσει τα 35gb. Δεν είναι κακή ιδέα.

Τελικά το ενεργοποίησα 2 φορές (φοιτητικό what's up) και τα έχει βάλει με όσα είχα όλα μαζί με μια ημερομηνία λήξης... Μια χαρά δηλαδή

Ακόμα καλύτερα. Τσιμπάει κάποιος 5 πακέτα 35gb δηλαδή με 35 ευρώ και κάθε μήνα απλά βάζει 3 ευρώ απλά για να ανανεωσει τα 35gb. Δεν είναι κακή ιδέα.

Ναι,βαζεις 4 πακετα με 7GB τωρα και αλλα 4 στις 1/9.Συνολο 56GB και μεταφερονται.

Και ακομα και τα MB των πακετων μεταφερουν τα MB.Αρα βαζεις και το πακετο με 7,5€ με 100MB και πρακτικα εχεις απεριοριστο ιντερνετ.Δηλαδη ανετα εχεις 5GB καθε μηνα διαθεσιμα μεχρι του χρονου μονο με μεταφορα των 56GB.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

3 μήνες είναι η προσφορά όμως αν όχι 4 οπότε 6 με 8 πακέτα. Και τον υπόλοιπο χρόνο απλά βάζεις 3 ευρώ

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λήγει 2 Σεπτεμβρίου οπότε μπορείτε να βάλετε ακόμα 2 αρχές του μήνα.

δεν μπορείς να πάρεις 5 πακέτα, μέχρι 2 το μήνα είναι

Έξι πακέτα μπορείς να πάρεις. Δύο το Ιούλιο, δύο τον Αύγουστο και δύο αρχές Σεπτεμβρίου. Ήδη έχω πάρει τέσσερα...

Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά, οπότε όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Αν εγώ αγοράσω την καλοκαιρινή προσφορά των 7GB, θα προστεθούν στα μαζεμένα GB που έχω από το προνομιακό και θα ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης τους;

Και έπειτα, όταν θα ανανεώσω το προνομιακό (8,5€ για 1.5GB και 1500 λεπτά προς όλους), θα παραμείνουν τυχόν εναπομείναντα GB της καλοκαιρινής προσφοράς και μάλιστα θα ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης τους ή θα μηδενιστούν όταν περάσει ο μήνας τους;

Edited by mplamplakas

Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά, οπότε όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Αν εγώ αγοράσω την καλοκαιρινή προσφορά των 7GB, θα προστεθούν στα μαζεμένα GB που έχω από το προνομιακό και θα ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης τους;

Και έπειτα, όταν θα ανανεώσω το προνομιακό (8,5€ για 1.5GB και 1500 λεπτά προς όλους), θα παραμείνουν τυχόν εναπομείναντα GB της καλοκαιρινής προσφοράς και μάλιστα θα ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης τους ή θα μηδενιστούν όταν περάσει ο μήνας τους;

Τα 7GB δεν έχουν καμία σχέση με τα MB που παρέχει το προνομιακό. Καμιά σχέση.

Τα 7GB μεταφέρονται μόνο με τα πακέτα δεδομένων του απλού What's Up/Frog. Οπότε και έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξης, από αυτά της προνομιακής προσφοράς.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Καλησπέρα ...έχω συμβόλαιο Vodafone αλλά δεν με καλύπτει πλέον όποτε σκέφτομαι την αλλαγή σε κάρτα ...η χρήση που το θέλω είναι το πολύ 300 λεπτά προς όλους και 4gb internet...τι θα μου προτείνατε ; Είναι αλήθεια ότι για φορητότητα η κοσμοτε ζητάει 30€;; Edited by hgemwn

Καλησπέρα ...έχω συμβόλαιο Vodafone αλλά δεν με καλύπτει πλέον όποτε σκέφτομαι την αλλαγή σε κάρτα ...η χρήση που το θέλω είναι το πολύ 300 λεπτά προς όλους και 4gb internet...τι θα μου προτείνατε ; Είναι αλήθεια ότι για φορητότητα η κοσμοτε ζητάει 30€;;

Να πας καρτοκινητη Frog

60' προς ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο στα 3€ για 30 μερες.

Αν παρεις 2 πακετα την εβδομαδα διπλασιασμου 60+60,δηλαδη 120' με 3€ φτανουν για τη χρηση σου γιατι θα εχεις 240' προς ολους.

Και για ιντερνετ 5GB με 8,5€ για 25 μερες

Και 5€ για φορητοτητα

Αν στο κανουν cosmokarta/whats up αντι για φρογκ που ζητησες χρεωνεσαι 3€ για την αλλαγη σε φρογκ.

Να πας καρτοκινητη Frog

60' προς ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο στα 3€ για 30 μερες.

Αν παρεις 2 πακετα την εβδομαδα διπλασιασμου 60+60,δηλαδη 120' με 3€ φτανουν για τη χρηση σου γιατι θα εχεις 240' προς ολους.

Και για ιντερνετ 5GB με 8,5€ για 25 μερες

Και 5€ για φορητοτητα

Αν στο κανουν cosmokarta/whats up αντι για φρογκ που ζητησες χρεωνεσαι 3€ για την αλλαγη σε φρογκ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ...στον Γερμανό που πήγα δεν έχουν φρογκ και πέρα ότι επέμεναν για καρτοσυμβολαιο τους έλεγα συνέχεια για κάρτα και μόνο και εκεί μου απάντησαν απλά να ξέρετε ότι κοστίζει 30€ η φορητότητα!!!!

Η εφαρμογή της κοσμοτε δουλεύει για frog ;

Edited by hgemwn

Τα 7GB δεν έχουν καμία σχέση με τα MB που παρέχει το προνομιακό. Καμιά σχέση.

Τα 7GB μεταφέρονται μόνο με τα πακέτα δεδομένων του απλού What's Up/Frog. Οπότε και έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξης, από αυτά της προνομιακής προσφοράς.

Όσοι εχουμε προνομιακό και αγοράσουμε τα 7GB 2 φορές ανα μήνα θα προστεθούν του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου (28 GB Σύνολο) και θα εχουμε ξεχωριστά τα ΜΒ από το προνομιακό;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ...στον Γερμανό που πήγα δεν έχουν φρογκ και πέρα ότι επέμεναν για καρτοσυμβολαιο τους έλεγα συνέχεια για κάρτα και μόνο και εκεί μου απάντησαν απλά να ξέρετε ότι κοστίζει 30€ η φορητότητα!!!!

Ηθελαν να πουλησουν συμβολαιο,πανε σε αλλο καταστημα και ζητα φορητοτητα σε whats up.

Μιλα με την εξυπερετηση της whats up στο fb.

Απο 10/8 η φορητοτητα ειναι 5€ πλεον.

Ρωτα για φορητοτητα και δειξε το μηνυμα για τα 5€,να δεις πως θα το κανουν.

Εξυπηρετουν οι υπαλληλοι απο τα κεντρικα της κοσμοτε,οποτε κατα 95% ειναι πιο ενημερωμενοι απο τους υπαλληλους στο γερμανο.

για internet χρειάζεσαι 15 πακέτα (365/25=14,6) internet 5 GB ανά έτος με συνολικό κόστος 15*8,5=127,5€

για να καλύψεις 300 λεπτά χρόνο ομιλίας πρέπει να αγοράζεις εναλλάξ 3 πακέτα τον στον ένα μήνα και δυο πακέτα στον επόμενό του

οπότε στο έτος θα χρειαστείς (3+2)*6*3,02=90,6€ (εννοείται ότι θα κυνηγάς τις εβδομάδες διπλασιασμού)

συνολικό κόστος 127,5+90,6=218,1€

αν συνυπολογίσεις και φόρο κινητής τηλεφωνίας (αφαιρείται αυτόματα κατά την προσθήκη υπολοίπου) πας σε 218,1*1,12=244,272€

σου προκύπτει μέσο μηνιαιο κόστος 245€/12=20,42€

είσαι σίγουρος οτι σε συμφέρει;

Η εφαρμογή cosmote δουλεύει για frog.

για internet χρειάζεσαι 15 πακέτα (365/25=14,6) internet 5 GB ανά έτος με συνολικό κόστος 15*8,5=127,5€

για να καλύψεις 300 λεπτά χρόνο ομιλίας πρέπει να αγοράζεις εναλλάξ 3 πακέτα τον στον ένα μήνα και δυο πακέτα στον επόμενό του

οπότε στο έτος θα χρειαστείς (3+2)*6*3,02=90,6€ (εννοείται ότι θα κυνηγάς τις εβδομάδες διπλασιασμού)

αν συνυπολογίσεις και φόρο κινητής τηλεφωνίας (αφαιρείται αυτόματα κατά την προσθήκη υπολοίπου) πας σε 218,1*1,12=244,272€

Με έστειλες !!! Τι προτείνεις ;;;

300 λεπτα (ανα δευτερολεπτο) και 5GB με 20euro τον μηνα, εσυ τι λες; τον συμφαιρει η οχι;

Samsung S21 Ultra

Και στο πρωτο εξάμηνο με έξτρα προσφορές υπόψιν στην 10€υρη κάρτα 100 προς ολους ανα 3' συν 60 προς Ελλάδα και διεθνείς προορισμούς..οποτε το 10αρικο μένει για αγορά ίντερνετ.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και στο πρωτο εξάμηνο με έξτρα προσφορές υπόψιν στην 10€υρη κάρτα 100 προς ολους ανα 3' συν 60 προς Ελλάδα και διεθνείς προορισμούς..οποτε το 10αρικο μένει για αγορά ίντερνετ αν φτάνουν αυτά

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

300 λεπτα (ανα δευτερολεπτο) και 5GB με 20euro τον μηνα, εσυ τι λες; τον συμφαιρει η οχι;
Αυτό που πλησιαζ3ι σε αυτό που θέλει είναι μόνο το προμομιακο αλλά θα πρέπει να αλλάξει νούμερο. Με μια δεκάρα θα έχει 1500 προς όλους και 1500 mb. Επιπλέον 1200mb από reloadit με online ανανέωση. 200 mb από πάρε μοίρασε(2 ανανεώσεις των 5 ευρω) και αν έχει όρεξη να κάνει ποστ στο νήμα του πάρε μοίρασε για ανταλλαγή αλλά 600 mb. Σύνολο 2900mb με 3500 mb. Και όλα αυτά με μια 10αρα κάρτα. Και θα μπορεί να παίρνει και mb από πάρε μοίρασε αν έχει γνωστούς από whatsup. Εγώ από πάρε μοίρασε έχω μαζέψει 15 γιγα

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που πλησιαζ3ι σε αυτό που θέλει είναι μόνο το προμομιακο αλλά θα πρέπει να αλλάξει νούμερο. Με μια δεκάρα θα έχει 1500 προς όλους και 1500 mb. Επιπλέον 1200mb από reloadit με online ανανέωση. 200 mb από πάρε μοίρασε(2 ανανεώσεις των 5 ευρω) και αν έχει όρεξη να κάνει ποστ στο νήμα του πάρε μοίρασε για ανταλλαγή αλλά 600 mb. Σύνολο 2900mb με 3500 mb. Και όλα αυτά με μια 10αρα κάρτα. Και θα μπορεί να παίρνει και mb από πάρε μοίρασε αν έχει γνωστούς από whatsup. Εγώ από πάρε μοίρασε έχω μαζέψει 15 γιγα

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν γίνεται να κρατήσω τον αριθμό και να έχω προνομιακό ;δεν το δίνουν χωρισ να αλλάξω αριθμό ; για what’s up μιλάς ;