kmpatra Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 για το 2ο που ρωτας,reloadit με 10€ δινει δωρο μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Με 5€ σου δίνει δώρο 100mb προς όλους μέσω του πάρε-μοίρασε και το πάρε καβάντζα που δίνει για 2 φορές το μήνα 500mb ή κλήσεις προς wu για 1 ώρα. Πακέτα προς όλους δυστυχώς δεν έμεινε τίποτε φθηνό. Το φθηνότερο για ένα μήνα διάρκεια είναι στα 7.5€ και δίνει 300 προς όλους και 400 λεπτά προς wu και με 10€ online ανανέωση παίρνεις εναν κωδικό reloadit που δίνει 1,2gb για ένα μήνα και τα 100mb απο το πάρε-μοιρασε, το παρε καβάντζα και εφόσον έχεις περίσσευμα απο το πακέτο προς όλους των 7.5€ μπορεις να κάνεις και το πάρε-δώσε μέχρι 3 φορές το μήνα και να πάρεις για 2 ημέρες (η 3 αν το κάνεις μετά τις 12 το μεσημέρι) και να ανταλλάξεις τα λεπτά ομιλίας με κάποια sms ή mb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Ευχαριστώ πολύ για το 2ο που ρωτας,reloadit με 10€ δινει δωρο μονο.Με 5€ σου δίνει δώρο 100mb προς όλους μέσω του πάρε-μοίρασε και το πάρε καβάντζα που δίνει για 2 φορές το μήνα 500mb ή κλήσεις προς wu για 1 ώρα. Πακέτα προς όλους δυστυχώς δεν έμεινε τίποτε φθηνό. Το φθηνότερο για ένα μήνα διάρκεια είναι στα 7.5€ και δίνει 300 προς όλους και 400 λεπτά προς wu και με 10€ online ανανέωση παίρνεις εναν κωδικό reloadit που δίνει 1,2gb για ένα μήνα και τα 100mb απο το πάρε-μοιρασε, το παρε καβάντζα και εφόσον έχεις περίσσευμα απο το πακέτο προς όλους των 7.5€ μπορεις να κάνεις και το πάρε-δώσε μέχρι 3 φορές το μήνα και να πάρεις για 2 ημέρες (η 3 αν το κάνεις μετά τις 12 το μεσημέρι) και να ανταλλάξεις τα λεπτά ομιλίας με κάποια sms ή mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Παιδιά από την εφαρμογή του what's up με ήρθε προσφορά για φοιτητικο πακετο. Είναι μόνο για φοιτητες ή ο καθένας μπορεί να το πάρει το πακέτο? Δίνεις πανελλήνιες? Για το what's up είσαι ήδη φοιτητής γράφει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Παιδιά από την εφαρμογή του what's up με ήρθε προσφορά για φοιτητικο πακετο. Είναι μόνο για φοιτητες ή ο καθένας μπορεί να το πάρει το πακέτο? Δίνεις πανελλήνιες? Για το what's up είσαι ήδη φοιτητής γράφει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Προφανώς πρέπει να παρουσιάσεις αποδείξεις για το ότι δίνεις πανελλήνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnPtolemais Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Καλησπέρα στην παρέα... Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό topic ! Υπάρχει πρόβλημα με της κάρτες sim για WhatsUp ? Γιατί σε 2 μαγαζιά που ρώτησα μου είπαν οτι πρέπει να κάνω συμβόλαιο και μετά να πάω σε whatsup... τώρα είμαι σε σύνδεση με την wind ... ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Καλησπέρα στην παρέα... Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό topic ! Υπάρχει πρόβλημα με της κάρτες sim για WhatsUp ? Γιατί σε 2 μαγαζιά που ρώτησα μου είπαν οτι πρέπει να κάνω συμβόλαιο και μετά να πάω σε whatsup... τώρα είμαι σε σύνδεση με την wind ... ευχαριστω ! Εξυπναδες της Cosmote...πανε σε αλλο καταστημα.Για αθηνα αν εισαι δοκιμασε προς γαλατσι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnPtolemais Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Οχι φίλε είμαι επαρχία Πτολεμαΐδα... αν πάρω κατευθείαν την cosmote λες να έχω τύχη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Εμφανίστηκε στην εφαρμογή η προσφορά του wu για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το πακέτο gigask δηλαδή 3gb απο 2€ προσφορά στα 0.90€ και με διάρκεια μέχρι Δευτέρα βράδυ 23.59 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Εμφανίστηκε στην εφαρμογή η προσφορά του wu για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το πακέτο gigask δηλαδή 3gb απο 2€ προσφορά στα 0.90€ και με διάρκεια μέχρι Δευτέρα βράδυ 23.59 Το βρήκαν με τα 90 λεπτα ποιος ξέρει πόσα βγάζουν από αυτές τις δήθεν προσφορές. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Το βρήκαν με τα 90 λεπτα ποιος ξέρει πόσα βγάζουν από αυτές τις δήθεν προσφορές. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆς κάνουν για αρχή μόνιμα τα 22 cents ανά GB και ας βγάζουν όσα θέλουν. Θυμίζω η τιμή καταλόγου είναι 7 ευρώ 700MB. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Άς κάνουν για αρχή μόνιμα τα 22 cents ανά GB και ας βγάζουν όσα θέλουν. Θυμίζω η τιμή καταλόγου είναι 7 ευρώ 700MB. Sent from my G8341 using Tapatalk άλλο 30 ημέρες όμως και άλλο 3!:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Προσωπικά θα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος αν έδιναν το εβδομαδιαίο πακέτο 3gb-->0.90€ μόνιμα αντί των 4€ που έχει τώρα και πολύ ικανοποιημένος αν στα 7€ το μήνα έδιναν 15gb αντί των 700mb που είναι τώρα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Προσωπικά θα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος αν έδιναν το εβδομαδιαίο πακέτο 3gb-->0.90€ μόνιμα αντί των 4€ που έχει τώρα και πολύ ικανοποιημένος αν στα 7€ το μήνα έδιναν 15gb αντί των 700mb που είναι τώρα. Πώς βγήκε αυτή η τιμολόγηση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Άς κάνουν για αρχή μόνιμα τα 22 cents ανά GB και ας βγάζουν όσα θέλουν. Θυμίζω η τιμή καταλόγου είναι 7 ευρώ 700MB. Sent from my G8341 using Tapatalk Αν ήταν 90λεπτα το μήνα το 1gb δεν θα έλεγα όχι. Αλλά 3 μέρες είναι κλέψιμο ρε ****το. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Πώς βγήκε αυτή η τιμολόγηση; Sent from my iPhone using Tapatalk Tην έβγαλα εγώ επειδή έτσι με συμφέρει. :lol: Ευσεβείς πόθοι :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Σιγα σιγα,με το μαλακό,άρχισαν να χρεώνουνε και τα δώρα,έστω και με μικροποσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosjgr Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Καλημέρα σας. Έχω ένα συμβόλαιο για το προσωπικό μου νούμερο με το δίκτυο της Cosmote αλλά επειδή η εταιρία στην οποία εργάζομαι μου έχει δώσει μία Dual συσκευή και ταυτόχρονα ένα νέο νούμερο με συμβόλαιο (πάλι Cosmote) ενδιαφέρομαι να μετατρέψω στον προσωπικό μου νούμερο σε καρτοκινητό. Βασικά ερωτήματα είναι εάν θα το γυρίσω σε whatsup ή cosmoΚάρτα (Ποια η διαφορά?). Επίσης οι περισσότεροι στην οικογένειά μου έχουνε Cosmote συμβόλαιο. Τέλος ποιο θα είναι το ελάχιστο ποσό που θα πρέπει να βάζω στο καρτοκινητό για να έχει ισχύ (μη φραγή εισερχομένων κτλ). Να σημειώσω ότι μάλλον δεν θα το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου καθώς οι κλήσεις και τα data θα γίνονται από το νέο (εταιρικό) νούμερο. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 H cosmokarta έχει την υπηρεσία να καλεις δύο αριθμούς με χρέωση 0.02 το λεπτό. Το Whats up έχει όλα τα άλλα καλά εκτός από αυτό. Θα πρέπει να βάζεις 5 ευρώ κάθε 3 μήνες για να διατηρείς το υπόλοιπο σου ή κάθε 4 μήνες για να μην μπει φραγή εισερχομένων κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 (edited) Το ελάχιστο ποσό ειναι 5€ για online ανανέωση ή 10€ αν γίνεται σε κατάστημα,καθε 3 μήνες. Απο την στιγμή που δεν θα χρησιμοποείται για εξερχομενη κίνηση είναι λίγο αδιάφορο τι πακέτο θα βάλεις. Όταν αλλάξει σε καρτοκινητο θα ειναι κοσμοκαρτα. Μπορεις να το κανεις ή whatsup χωρίς χρέωση ή frog με χρέωση 3€. Θα προτεινα το 2ο καθως εχει πακετο 3€ με 60' προς ολους (ή 120' ανα 2 εβδομάδες περίπου) με χρεωση ανα δευτερόλεπτο οπότε ειναι και το πιο φτηνό που τυχον θα χρειαστείς. Αυτοί που θα σε καλουν απο σύμβολαιο cosmote με δωρεάν χρόνο προς κοσμοτε δεν θα χρεωνονται φυσικά. Το whatsup έχει κυρίως πακέτα προς whatsup και προς όλους πιο ακριβά όμως.Δες στο whatsup.gr Πακετα προς ολη την κοσμοτε δεν υπάρχουν στην καρτοκινητή τους.(πλην της υπηρεσίας 0.02 το λεπτό στην κοσμοκαρτα που ανεφερε ο vasileios,με αρχικό κόστος ενεργοποίησης 5€). Edited May 22, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 (edited) Το ελάχιστο ποσό ειναι 5€ για online ανανέωση ή 10€ αν γίνεται σε κατάστημα,καθε 3 μήνες. Απο την στιγμή που δεν θα χρησιμοποείται για εξερχομενη κίνηση είναι λίγο αδιάφορο τι πακέτο θα βάλεις. Όταν αλλάξει σε καρτοκινητο θα ειναι κοσμοκαρτα. Μπορεις να το κανεις ή whatsup χωρίς χρέωση ή frog με χρέωση 3€. Θα προτεινα το 2ο καθως εχει πακετο 3€ με 60' προς ολους (ή 120' ανα 2 εβδομάδες περίπου) με χρεωση ανα δευτερόλεπτο οπότε ειναι και το πιο φτηνό που τυχον θα χρειαστείς. Αυτοί που θα σε καλουν απο σύμβολαιο cosmote με δωρεάν χρόνο προς κοσμοτε δεν θα χρεωνονται φυσικά. Το whatsup έχει κυρίως πακέτα προς whatsup και προς όλους πιο ακριβά όμως.Δες στο whatsup.gr Πακετα προς ολη την κοσμοτε δεν υπάρχουν στην καρτοκινητή τους.(πλην της υπηρεσίας 0.02 το λεπτό στην κοσμοκαρτα που ανεφερε ο vasileios,με αρχικό κόστος ενεργοποίησης 5€).Και εγώ frog λέω να το κάνει γιατί έχει το μικρότερο πακέτο σε χρήματα 3.02€ σε περίπτωση που το θέλει χρόνο ομιλίας + ότι με 4.44€ βάζει2GB εάν θέλει και με 8.50€ 5 GB για 25 μέρες αντίστοιχα Να πούμε εδώ ότι η αλλαγή σε frog κοστίζει 3€ Edited May 22, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Καλημέρα σας. Έχω ένα συμβόλαιο για το προσωπικό μου νούμερο με το δίκτυο της Cosmote αλλά επειδή η εταιρία στην οποία εργάζομαι μου έχει δώσει μία Dual συσκευή και ταυτόχρονα ένα νέο νούμερο με συμβόλαιο (πάλι Cosmote) ενδιαφέρομαι να μετατρέψω στον προσωπικό μου νούμερο σε καρτοκινητό. Βασικά ερωτήματα είναι εάν θα το γυρίσω σε whatsup ή cosmoΚάρτα (Ποια η διαφορά?). Επίσης οι περισσότεροι στην οικογένειά μου έχουνε Cosmote συμβόλαιο. Τέλος ποιο θα είναι το ελάχιστο ποσό που θα πρέπει να βάζω στο καρτοκινητό για να έχει ισχύ (μη φραγή εισερχομένων κτλ). Να σημειώσω ότι μάλλον δεν θα το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου καθώς οι κλήσεις και τα data θα γίνονται από το νέο (εταιρικό) νούμερο. Σας ευχαριστώ Μπορεις να κανεις το καρτοκινητο Frog αν εχεις πολλα λεπτα στο εταιρικο σου συμβολαιο.5Gb με 8,5€ και 2Gb με 4,4€. Γενικα ομως συμφερει το whats up αν το θες για εισερχομενες καθε 4 μηνες.Βαζε 5€ καθε 4 μηνες και παιρνε 1+1 κωδικους deals for you για everest,goodys και αλλα.20 λεπτα το μηνυμα στο 19019.Απλα το υπολοιπο ληγει στις 90 μερες απο την τελευταια ανανεωση,ξοδεψε τα λεφτα σου μεσα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Παίδες καλημέρα. Μια ερώτηση. Αυτός που έχει σε wu ενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέωση του πακέτου call them all i δλδ 300 προς όλους 400 προς wu k 100 Mb με 7,50€ αν δεν καταναλωθούν τα λεπτά στον μήνα προστίθενται με τα επόμενα;Επειδή βλέπω πως δεν απαντήθηκε, ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Επειδή βλέπω πως δεν απαντήθηκε, ξέρει κανείς; Ναι πηγαινουν στον επομενο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosjgr Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Εάν μπορώ να απαντήσω συνολικά να πω ότι έχω αρκετό χρόνο ομιλίας και ΜΒ με το εταιρικό οπότε θα γίνονται όλα από εκεί. Από αυτά που κατάλαβα (σωστά λέει ο φίλος για Deals for you) εάν το κατάλαβα σωστά μπορώ να το κάνω whats-up να βάζω 5 ευρώ ανα 3 μήνες αλλά το πεντάευρο χάνετε μετά από 90 ημέρες? Αυτά τα 5 ευρώ τα οποία πρέπει θεωρητικά να καταναλωθούν μέσα σε 90 ημέρες μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για sms και κλήσεις αλλά πάει με τιμή καταλόγου ο χρόνος ομιλίας; Σας Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts