Vasileios Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Για τo πακέτο 100 ΜΒ, τα ΜΒ που πρόκειται να ανταλλαχτούν θα πρέπει να προέρχονται από τα παρακάτω πακέτα: 600MB /6€ 120MB /3,02€ SMS THEM ALL 600 PLUS 120MB SMS THEM ALL 600 PLUS 250MB https://www.whatsup.gr/el/pare_dwse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Για τo πακέτο 100 ΜΒ, τα ΜΒ που πρόκειται να ανταλλαχτούν θα πρέπει να προέρχονται από τα παρακάτω πακέτα: 600MB /6€ 120MB /3,02€ SMS THEM ALL 600 PLUS 120MB SMS THEM ALL 600 PLUS 250MB https://www.whatsup.gr/el/pare_dwse Α οκ, σ' ευχαριστώ. Είχα την εντύπωση πως οποιοδήποτε πακέτο που αγοράζεις και περιέχει ΜΒ (χωρίς να είναι από μπόνους), μπορείς να τ' ανταλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Για τo πακέτο 100 ΜΒ, τα ΜΒ που πρόκειται να ανταλλαχτούν θα πρέπει να προέρχονται από τα παρακάτω πακέτα: 600MB /6€ 120MB /3,02€ SMS THEM ALL 600 PLUS 120MB SMS THEM ALL 600 PLUS 250MB https://www.whatsup.gr/el/pare_dwse Καλησπέρα Βασίλειε. Έχω την εντύπωση ότι το πακέτο 600ΜΒ με 6€ πλέον έχει μετατραπεί σε 700ΜΒ με 7€, αν μιλάμε για What's Up. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Ναι όπως τα λες είναι... Καλησπέρα Βασίλειε. Έχω την εντύπωση ότι το πακέτο 600ΜΒ με 6€ πλέον έχει μετατραπεί σε 700ΜΒ με 7€, αν μιλάμε για What's Up. η 900mb με αυτόματη ανανέωση Edited May 2, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Παιδιά κάποιες διευκρινίσεις θα ήθελα για να είμαι 100% σίγουρος. Συγγενικό μου πρόσωπο θα ταξιδέψει στη Γερμανία . 1) Γνωρίζω πως μπορεί να μας καλεί, έχοντας ενεργοποιημένο πακέτο που περιέχει λεπτά προς όλους (καταναλώνοντας αυτά). Σωστά; 2) Εγώ που έχω What's Up, όταν καλώ το συγκεκριμένο πρόσωπο, πρέπει να έχω πακέτο προς διεθνείς προορισμούς ή με τις τελευταίες αλλαγές στο roaming, θα καταναλώνονται τα λεπτά προς What's Up; 3) Από εκεί μπορεί να ανανεώνει το χρόνο ομιλίας; Μπορεί να καλεί το 1314; 4) Εάν όχι, από εδώ εγώ μπορώ να ανανεώνω το χρόνο ομιλίας του; Αυτά παιδιά. Για κάποια έχω γνώση, ωστόσο θα ήθελα να είμαι 1000% σίγουρος, μιας και είναι πολύ σημαντικό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Καλησπέρα Βασίλειε. Έχω την εντύπωση ότι το πακέτο 600ΜΒ με 6€ πλέον έχει μετατραπεί σε 700ΜΒ με 7€, αν μιλάμε για What's Up. Ναι αλλά αυτά λέει η παραπομπή. Από την στιγμή που δίνω οαραπομοή δεν μπορώ να το διορθώσω, Παιδιά κάποιες διευκρινίσεις θα ήθελα για να είμαι 100% σίγουρος. Συγγενικό μου πρόσωπο θα ταξιδέψει στη Γερμανία . 1) Γνωρίζω πως μπορεί να μας καλεί, έχοντας ενεργοποιημένο πακέτο που περιέχει λεπτά προς όλους (καταναλώνοντας αυτά). Σωστά; 2) Εγώ που έχω What's Up, όταν καλώ το συγκεκριμένο πρόσωπο, πρέπει να έχω πακέτο προς διεθνείς προορισμούς ή με τις τελευταίες αλλαγές στο roaming, θα καταναλώνονται τα λεπτά προς What's Up; 3) Από εκεί μπορεί να ανανεώνει το χρόνο ομιλίας; Μπορεί να καλεί το 1314; 4) Εάν όχι, από εδώ εγώ μπορώ να ανανεώνω το χρόνο ομιλίας του; Αυτά παιδιά. Για κάποια έχω γνώση, ωστόσο θα ήθελα να είμαι 1000% σίγουρος, μιας και είναι πολύ σημαντικό. 1.σωστά εξαιρούνται τα πάρε δώσε. 2. Δεν άλλαξε τίποτα. Ποτέ δεν χρειαζόσουν πακέτο προς διεθνείς για να καλέσεις Ελληνικό νούμερο. 3. Ναι αλλά το 1314 χρεώνεται με 3λεπτη κλήση ή με κανονική χρέωση Ας προτιμήσει το ΑΡΡ 4. Ναι καλώντας 6971001314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Η κλήση στο 1314 χρεώνεται? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Απ'οτι εχει αναφερθει ναι,οταν εισαι σε περιαγωγή. Φυσικά όχι εντός Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Ναι αλλά αυτά λέει η παραπομπή. Από την στιγμή που δίνω οαραπομοή δεν μπορώ να το διορθώσω, 1.σωστά εξαιρούνται τα πάρε δώσε. 2. Δεν άλλαξε τίποτα. Ποτέ δεν χρειαζόσουν πακέτο προς διεθνείς για να καλέσεις Ελληνικό νούμερο. 3. Ναι αλλά το 1314 χρεώνεται με 3λεπτη κλήση ή με κανονική χρέωση Ας προτιμήσει το ΑΡΡ 4. Ναι καλώντας 6971001314 Καλημέρα και ευχαριστώ. Άρα όταν τον καλώ, θα καταναλώνονται τα What's Up λεπτά. Άψογα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Όταν είναι κάποιος με ελληνικό νούμερο στην Ευρώπη, όσοι τον καλούν από Ελλάδα θα χρεώνονται όπως χρεωνονταν σαν να καλούν στην Ελλάδα. Η μοναδική διάφορα (προς το καλύτερο) από το περασμένο Ιουνη είναι ότι αυτός στην Ευρώπη δε χρεώνεται 'τελος εισερχομενης κλησης σε περιαγωγή' που ήταν γύρω στα 0,06/λεπτο. Βασικά θυμάμαι ήταν 0,11 και στο τέλος είχε φτάσει 0,04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Όταν είναι κάποιος με ελληνικό νούμερο στην Ευρώπη, όσοι τον καλούν από Ελλάδα θα χρεώνονται όπως χρεωνονταν σαν να καλούν στην Ελλάδα. Η μοναδική διάφορα (προς το καλύτερο) από το περασμένο Ιουνη είναι ότι αυτός στην Ευρώπη δε χρεώνεται 'τελος εισερχομενης κλησης σε περιαγωγή' που ήταν γύρω στα 0,06/λεπτο. Βασικά θυμάμαι ήταν 0,11 και στο τέλος είχε φτάσει 0,04 Ετσι ακριβώς τα ήξερα και εγώ, τώρα που επιβεβαιώθηκα, είμαι ήσυχος! Ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Ο Γερμανός μπορεί να κάνει ανανέωση 6 ευρώ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ο Γερμανός μπορεί να κάνει ανανέωση 6 ευρώ? Όχι, μόνο από δέκα και πάνω πλέον Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Διάβασα μερικές σελίδες προς τα πάνω αλλά δεν το βρήκα. Έχω what's up και το έχω βάλει σε συσκευή συναγερμού Έχω βρει πως ανανεώνεις αλλά πώς μπορώ να ενεργοποιω πακέτο μήνυματων χωρίς να βγάζω κάρτα σιμ; Sent from my H30-U10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Δοκίμασε την εφαρμογή my cosmote. Αν δεν έχεις, φτιάξε λογαριασμό στο site τους, και συνδέσου με αυτόν στην εφαρμογή. Από ότι βλέπω σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιείς πακέτα. Η εφαρμογή του what's up από ότι βλέπω θέλει να σου στείλει sms στον ίδιο αριθμό για να ενεργοποιηθεί. Ίσως μπορείς να το κάνεις και αυτό, αλλά κάθε φορά που μπορεί να τύχει κάτι και να θέλει ενεργοποίηση θα πρέπει να βγάζεις την κάρτα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 καλημέρα και καλο ΣΚ! επειδή τα εχω περασει και εγω με αλλα μηχανήματα ρουτερς, η εφαρμογή του W.U πρεπει να είναι στην συσκευή η ιδια η καρτα δεν παιζει αν είναι σε άλλο μηχανημα. Οποτε με cosmote app γινεται η δουλεια αλλα δεν κανει τα ιδια πραγματα ακριβως που κανει το w.u app. για να βαλεις πακετα νομιζω μπορεις όμως. Αλλα άλλες λειτουργιες που εχει το w.u app εκει δεν υπαρχουν καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Καλημέρα, το άλλο Σαββατοκύριακο πάω Ιταλία 3 μέρες για να ενεργοποιήσω την περιαγωγή χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια εκτός του να την βάλω ενεργή απο τις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Η εφαρμογή σας λειτουργεί; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Η εφαρμογή σας λειτουργεί; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι.. . . Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Σε μένα τίποτα, ούτε μέσω περιηγητή μπορώ να μπω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση κοιτα μηπως χρειάζεται να την κάνεις. Υ. Γ. Και 2η εταιρεία ανακοίνωσε μειωση του χρόνου ισχύος υπολοίπου στους 2 μήνες. Ζήτημα χρόνου να έρθει και η σειρά της κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Η εφαρμογή σας λειτουργεί; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν καμιά ώρα δεν λειτουργούσε η εφαρμογή. Και ούτε το http://www.whatsup.gr. Πλέον όλα οκ. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Καλημέρα, το άλλο Σαββατοκύριακο πάω Ιταλία 3 μέρες για να ενεργοποιήσω την περιαγωγή χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια εκτός του να την βάλω ενεργή απο τις ρυθμίσεις; Όχι τίποτα άλλο Προσοχή: Δωρεάν ΜΒ δεν παίζουν σε Roaming (εκτός από τα πάρε μοίρασε που παίζουν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Όχι τίποτα άλλο Προσοχή: Δωρεάν ΜΒ δεν παίζουν σε Roaming (εκτός από τα πάρε μοίρασε που παίζουν ) Ναι ναι το ξέρω.. Θα αγοράσω το πακέτο με τα 4 ευρώ που δίνει για μια βδομάδα 3 giga..Απο αυτά 1100 mb μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Παιδιά, η φθηνότερη λύση για να διατηρήσει κάποιος στην Cosmote έναν αριθμό, ποια είναι, τώρα που πλέον και το μηδενικό πάγιο θα φτάσει τα 6€; Δίκτυο καλύτερα να μην αλλάξω, στην περιοχή μου, Edited May 5, 2018 by Vasileios Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα. Τα σχετικά μηνύματα διαγράφτηκαν. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts