Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τo πακέτο 100 ΜΒ, τα ΜΒ που πρόκειται να ανταλλαχτούν θα πρέπει να προέρχονται από τα παρακάτω πακέτα:

600MB /6€

120MB /3,02€

SMS THEM ALL 600 PLUS 120MB

SMS THEM ALL 600 PLUS 250MB

https://www.whatsup.gr/el/pare_dwse

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για τo πακέτο 100 ΜΒ, τα ΜΒ που πρόκειται να ανταλλαχτούν θα πρέπει να προέρχονται από τα παρακάτω πακέτα:

600MB /6€

120MB /3,02€

Α οκ, σ' ευχαριστώ. Είχα την εντύπωση πως οποιοδήποτε πακέτο που αγοράζεις και περιέχει ΜΒ (χωρίς να είναι από μπόνους), μπορείς να τ' ανταλλάξεις.

600MB /6€

120MB /3,02€

Καλησπέρα Βασίλειε. Έχω την εντύπωση ότι το πακέτο 600ΜΒ με 6€ πλέον έχει μετατραπεί σε 700ΜΒ με 7€, αν μιλάμε για What's Up.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι όπως τα λες είναι...

Καλησπέρα Βασίλειε. Έχω την εντύπωση ότι το πακέτο 600ΜΒ με 6€ πλέον έχει μετατραπεί σε 700ΜΒ με 7€, αν μιλάμε για What's Up.

η 900mb με αυτόματη ανανέωση

7b2e37e645ad60df5a0e6f4609d1c199.jpg

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Παιδιά κάποιες διευκρινίσεις θα ήθελα για να είμαι 100% σίγουρος. Συγγενικό μου πρόσωπο θα ταξιδέψει στη Γερμανία .

1) Γνωρίζω πως μπορεί να μας καλεί, έχοντας ενεργοποιημένο πακέτο που περιέχει λεπτά προς όλους (καταναλώνοντας αυτά). Σωστά;

2) Εγώ που έχω What's Up, όταν καλώ το συγκεκριμένο πρόσωπο, πρέπει να έχω πακέτο προς διεθνείς προορισμούς ή με τις τελευταίες αλλαγές στο roaming, θα καταναλώνονται τα λεπτά προς What's Up;

3) Από εκεί μπορεί να ανανεώνει το χρόνο ομιλίας; Μπορεί να καλεί το 1314;

4) Εάν όχι, από εδώ εγώ μπορώ να ανανεώνω το χρόνο ομιλίας του;

Αυτά παιδιά. Για κάποια έχω γνώση, ωστόσο θα ήθελα να είμαι 1000% σίγουρος, μιας και είναι πολύ σημαντικό.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Ναι αλλά αυτά λέει η παραπομπή. Από την στιγμή που δίνω οαραπομοή δεν μπορώ να το διορθώσω,

Παιδιά κάποιες διευκρινίσεις θα ήθελα για να είμαι 100% σίγουρος. Συγγενικό μου πρόσωπο θα ταξιδέψει στη Γερμανία .

1) Γνωρίζω πως μπορεί να μας καλεί, έχοντας ενεργοποιημένο πακέτο που περιέχει λεπτά προς όλους (καταναλώνοντας αυτά). Σωστά;

2) Εγώ που έχω What's Up, όταν καλώ το συγκεκριμένο πρόσωπο, πρέπει να έχω πακέτο προς διεθνείς προορισμούς ή με τις τελευταίες αλλαγές στο roaming, θα καταναλώνονται τα λεπτά προς What's Up;

3) Από εκεί μπορεί να ανανεώνει το χρόνο ομιλίας; Μπορεί να καλεί το 1314;

4) Εάν όχι, από εδώ εγώ μπορώ να ανανεώνω το χρόνο ομιλίας του;

Αυτά παιδιά. Για κάποια έχω γνώση, ωστόσο θα ήθελα να είμαι 1000% σίγουρος, μιας και είναι πολύ σημαντικό.

1.σωστά εξαιρούνται τα πάρε δώσε.

2. Δεν άλλαξε τίποτα. Ποτέ δεν χρειαζόσουν πακέτο προς διεθνείς για να καλέσεις Ελληνικό νούμερο.

3. Ναι αλλά το 1314 χρεώνεται με 3λεπτη κλήση ή με κανονική χρέωση Ας προτιμήσει το ΑΡΡ

4. Ναι καλώντας 6971001314

Απ'οτι εχει αναφερθει ναι,οταν εισαι σε περιαγωγή. Φυσικά όχι εντός Ελλάδας.

Ναι αλλά αυτά λέει η παραπομπή. Από την στιγμή που δίνω οαραπομοή δεν μπορώ να το διορθώσω,

1.σωστά εξαιρούνται τα πάρε δώσε.

2. Δεν άλλαξε τίποτα. Ποτέ δεν χρειαζόσουν πακέτο προς διεθνείς για να καλέσεις Ελληνικό νούμερο.

3. Ναι αλλά το 1314 χρεώνεται με 3λεπτη κλήση ή με κανονική χρέωση Ας προτιμήσει το ΑΡΡ

4. Ναι καλώντας 6971001314

Καλημέρα και ευχαριστώ.

Άρα όταν τον καλώ, θα καταναλώνονται τα What's Up λεπτά. Άψογα.

Όταν είναι κάποιος με ελληνικό νούμερο στην Ευρώπη, όσοι τον καλούν από Ελλάδα θα χρεώνονται όπως χρεωνονταν σαν να καλούν στην Ελλάδα. Η μοναδική διάφορα (προς το καλύτερο) από το περασμένο Ιουνη είναι ότι αυτός στην Ευρώπη δε χρεώνεται 'τελος εισερχομενης κλησης σε περιαγωγή' που ήταν γύρω στα 0,06/λεπτο. Βασικά θυμάμαι ήταν 0,11 και στο τέλος είχε φτάσει 0,04

Όταν είναι κάποιος με ελληνικό νούμερο στην Ευρώπη, όσοι τον καλούν από Ελλάδα θα χρεώνονται όπως χρεωνονταν σαν να καλούν στην Ελλάδα. Η μοναδική διάφορα (προς το καλύτερο) από το περασμένο Ιουνη είναι ότι αυτός στην Ευρώπη δε χρεώνεται 'τελος εισερχομενης κλησης σε περιαγωγή' που ήταν γύρω στα 0,06/λεπτο. Βασικά θυμάμαι ήταν 0,11 και στο τέλος είχε φτάσει 0,04

Ετσι ακριβώς τα ήξερα και εγώ, τώρα που επιβεβαιώθηκα, είμαι ήσυχος! Ευχαριστώ φίλε.

Ο Γερμανός μπορεί να κάνει ανανέωση 6 ευρώ?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ο Γερμανός μπορεί να κάνει ανανέωση 6 ευρώ?

Όχι, μόνο από δέκα και πάνω πλέον

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Διάβασα μερικές σελίδες προς τα πάνω αλλά δεν το βρήκα.

Έχω what's up και το έχω βάλει σε συσκευή συναγερμού

Έχω βρει πως ανανεώνεις αλλά πώς μπορώ να ενεργοποιω πακέτο μήνυματων χωρίς να βγάζω κάρτα σιμ;

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

Δοκίμασε την εφαρμογή my cosmote. Αν δεν έχεις, φτιάξε λογαριασμό στο site τους, και συνδέσου με αυτόν στην εφαρμογή. Από ότι βλέπω σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιείς πακέτα. Η εφαρμογή του what's up από ότι βλέπω θέλει να σου στείλει sms στον ίδιο αριθμό για να ενεργοποιηθεί. Ίσως μπορείς να το κάνεις και αυτό, αλλά κάθε φορά που μπορεί να τύχει κάτι και να θέλει ενεργοποίηση θα πρέπει να βγάζεις την κάρτα.

Sent from my SM-G930F

καλημέρα και καλο ΣΚ!

επειδή τα εχω περασει και εγω με αλλα μηχανήματα ρουτερς, η εφαρμογή του W.U πρεπει να είναι στην συσκευή η ιδια η καρτα δεν παιζει αν είναι σε άλλο μηχανημα.

Οποτε με cosmote app γινεται η δουλεια αλλα δεν κανει τα ιδια πραγματα ακριβως που κανει το w.u app.

για να βαλεις πακετα νομιζω μπορεις όμως. Αλλα άλλες λειτουργιες που εχει το w.u app εκει δεν υπαρχουν καν.

Καλημέρα, το άλλο Σαββατοκύριακο πάω Ιταλία 3 μέρες για να ενεργοποιήσω την περιαγωγή χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια εκτός του να την βάλω ενεργή απο τις ρυθμίσεις;

Η εφαρμογή σας λειτουργεί;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ναι..

.

.

No root->No problem

Σε μένα τίποτα, ούτε μέσω περιηγητή μπορώ να μπω

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση κοιτα μηπως χρειάζεται να την κάνεις.

Υ. Γ. Και 2η εταιρεία ανακοίνωσε μειωση του χρόνου ισχύος υπολοίπου στους 2 μήνες. Ζήτημα χρόνου να έρθει και η σειρά της κοσμοτε.

Πριν καμιά ώρα δεν λειτουργούσε η εφαρμογή. Και ούτε το http://www.whatsup.gr.

Πλέον όλα οκ.

Καλημέρα, το άλλο Σαββατοκύριακο πάω Ιταλία 3 μέρες για να ενεργοποιήσω την περιαγωγή χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια εκτός του να την βάλω ενεργή απο τις ρυθμίσεις;

Όχι τίποτα άλλο

Προσοχή: Δωρεάν ΜΒ δεν παίζουν σε Roaming (εκτός από τα πάρε μοίρασε που παίζουν )

Όχι τίποτα άλλο

Προσοχή: Δωρεάν ΜΒ δεν παίζουν σε Roaming (εκτός από τα πάρε μοίρασε που παίζουν )

Ναι ναι το ξέρω.. Θα αγοράσω το πακέτο με τα 4 ευρώ που δίνει για μια βδομάδα 3 giga..Απο αυτά 1100 mb μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή.

Παιδιά, η φθηνότερη λύση για να διατηρήσει κάποιος στην Cosmote έναν αριθμό, ποια είναι, τώρα που πλέον και το μηδενικό πάγιο θα φτάσει τα 6€;

Δίκτυο καλύτερα να μην αλλάξω, στην περιοχή μου,

Edited by Vasileios
Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα. Τα σχετικά μηνύματα διαγράφτηκαν.
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!