mplamplakas Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τελικά, ο κάθε χρήστης μπορεί να ΔΕΧΤΕΙ ως τρία δώρα απ' αυτά που δίνει τώρα, τα Χριστούγεννα, η Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Τελικά, ο κάθε χρήστης μπορεί να ΔΕΧΤΕΙ ως τρία δώρα απ' αυτά που δίνει τώρα, τα Χριστούγεννα, η Cosmote;Έχω την εντύπωση ότι είναι για 3 από το καθένα 3x ΛΕΠΤΆ ΟΜΙΛΙΑΣ 3x MB 3x SMS Δεν είμαι σίγουρος της επόμενες μέρες θα ξέρω Edited December 17, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τελικά, ο κάθε χρήστης μπορεί να ΔΕΧΤΕΙ ως τρία δώρα απ' αυτά που δίνει τώρα, τα Χριστούγεννα, η Cosmote;3 δώρα μαξ Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 3 δώρα μαξ Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔηλαδή προχτές που προσπαθούσα να σου στείλω τα SMS είχες λάβει αλλά τρία δώρα και από τα άλλα που δίνει και δεν μπορούσες να λάβεις τα SMS....? Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Δηλαδή προχτές που προσπαθούσα να σου στείλω τα SMS είχες λάβει αλλά τρία δώρα και από τα άλλα που δίνει και δεν μπορούσες να λάβεις τα SMS....?Ναι είχα λάβει 2 φορές SMS και μια MB και δεν γίνονταν να σταλεί άλλο. 3 δώρα μαξ είναι δυστυχώς τσιγκουνα φέτος η cosmote. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ναι είχα λάβει 2 φορές SMS και μια MB και δεν γίνονταν να σταλεί άλλο. 3 δώρα μαξ είναι δυστυχώς τσιγκουνα φέτος η cosmote. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ έχω λάβει μια φορά λεπτά δύο φορές MB. σε πιστεύω. αλλά θα δοκιμάσω της επόμενες μέρες να δω τι γίνεται. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 3 δώρα μαξ είναι δυστυχώς τσιγκουνα φέτος η cosmote. Όπως επίσης και οι 3 ημέρες να καταναλώσουμε το δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όπως επίσης και οι 3 ημέρες να καταναλώσουμε το δώρο. Απαράδεκτοι... :mad: Οπως πάνε, από του χρόνου τα δώρα θα έχουν διάρκεια μισή ώρα κι ότι προλάβεις... :p Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Οι προνομιακοι αριθμοί what's up είναι 4G?Περιπου ποσό καιρο έχουν που κυκλοφορούν ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όλοι είναι 4g!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Οι προνομιακοι αριθμοί what's up είναι 4G?Περιπου ποσό καιρο έχουν που κυκλοφορούν ξέρει κανείς? Το σχετικό θέμα ξεκίνησε 1 Σεπτεμβρίου 2017 Άρα πρέπαι να ξεκίνησε Ιούλιο - Αύγουστο , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456601 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Το σχετικό θέμα ξεκίνησε 1 Σεπτεμβρίου 2017 Άρα πρέπαι να ξεκίνησε Ιούλιο - Αύγουστο , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456601 Ευχαριστώ φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 καλησπερα! θα παω ρωμη την επομενη βδομδα και θελω να ρωτησω για περιεγωγη.... χρησιμοποιω το πακετο με 8,5 ευρω το μηνα για 1500λεπτα προς ολους και 1500mb. απο οτι εχω δει δεν χρησιμοποιουνται στην περιαγωγη απο οτι λεει στις πληροφοριες του πακετου. πρεπει να αγορασω καποιο αλλο πακετο ετσι? ειτε ομιλιας ειτε ιντερνετ? και απο οτι ειδα και το giga day σε αφηνει μονο 250mb και μετα σε χρεωνει για τα mb που χρησιμοποιεις. οτι αλλο ενεργοποιησω θα χρησιμοποιηθει αυτοματα οταν ξεκινησω περιαγωγη? επειδη στην εφαρμογη δειχνει πανω πανω τα λεπτα ομιλιας και mb του πακετου τ ων 8,5ευρω που ληγουν νωριτερα απο ολα... ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 καλησπερα! θα παω ρωμη την επομενη βδομδα και θελω να ρωτησω για περιεγωγη.... χρησιμοποιω το πακετο με 8,5 ευρω το μηνα για 1500λεπτα προς ολους και 1500mb. απο οτι εχω δει δεν χρησιμοποιουνται στην περιαγωγη απο οτι λεει στις πληροφοριες του πακετου. πρεπει να αγορασω καποιο αλλο πακετο ετσι? ειτε ομιλιας ειτε ιντερνετ? και απο οτι ειδα και το giga day σε αφηνει μονο 250mb και μετα σε χρεωνει για τα mb που χρησιμοποιεις. οτι αλλο ενεργοποιησω θα χρησιμοποιηθει αυτοματα οταν ξεκινησω περιαγωγη? επειδη στην εφαρμογη δειχνει πανω πανω τα λεπτα ομιλιας και mb του πακετου τ ων 8,5ευρω που ληγουν νωριτερα απο ολα... ευχαριστω!! Ακριβώς. Πρέπει να αγοράσεις πακέτο που να έχει λεπτά προς όλους. Όπως και πακέτο δεδομένων. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 καλημερα δινω sms ή λεπτα ομιλιας ......θελω mb ευχαριστω στειλτε pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Δινω mb θελω λεπτα ή sms ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημερα δινω sms ή λεπτα ομιλιας ......θελω mb ευχαριστω στειλτε pm Αν δεν σου εστειλε κανεις,στειλε μου πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Δινω mb θελω λεπτα ή sms ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν σου εστειλε κανεις,στειλε μου πμ Πώς ακριβώς το κάνετε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 με τα δωρα διαρκειας 3 ημερων που δινει η εταιρια ενοψει Χριστουγεννων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι κάνουμε για data στην Αμερική (ΗΠΑ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np79 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι κάνουμε για data στην Αμερική (ΗΠΑ) ? Η φθηνότερη λύση είναι να παρείς αμερικάνικη κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι κάνουμε για data στην Αμερική (ΗΠΑ) ? Αγοραζεις απο εκει. Δεν αξιζει να χρησιμοποιεις το ελληνικο. Τον Απριλιο που ημουν εκει αγορασα καρτα της Τ-Mobile. Εχει δυο πακετα που μπορει να σου χρησιμευσουν. 1) για μεχρι 21 μερες και 2) να παρεις παλι πακετο για 1 μηνα. Αν χρειαστεις μπορεις να βαλεις με +15$ να παιρνεις και τζαμπα σε ελληνικα σταθερα και κινητα. Ποσες μερες θα πας; δες αυτο το link και αν εχεις αποριες ρωτα. https://prepaid-phones.t-mobile.com/prepaid-international-tourist-plan Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 με τα δωρα διαρκειας 3 ημερων που δινει η εταιρια ενοψει Χριστουγεννων. Α ναι μωρέ, το είχα ξεχάσει. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oioxi Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι κάνουμε για data στην Αμερική (ΗΠΑ) ? μετεπιβίβαση στη Μαδρίτη και κάρτα Vodafone από Ισπανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα σας.Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά αλλά το κόλπο με το πάρε μοίρασε που μπορούσε ένας μόνο αριθμός να πάρει όλα τα MB έχει σταματήσει να ισχύει?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα σας.Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά αλλά το κόλπο με το πάρε μοίρασε που μπορούσε ένας μόνο αριθμός να πάρει όλα τα MB έχει σταματήσει να ισχύει?Ευχαριστώ.Ισχύει κανονικά Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts