Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω στο CU τα λεπτά μεταφέρονται μόνο αν βάλεις το ίδιο πακέτο, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.

Εγώ ρωτάω αν στο what's up βάλεις διαφορετικό πακέτο, αν μεταφέρονται τα λεπτά του ίδιου τύπου. Αν δηλαδή βάλεις καινούργιο πακέτο που έχει λεπτά προς όλους, αν θα μαζέψει ό,τι έχεις σε λεπτά προς όλους.

Λογικά θα τα μεταφέρει αλλά πρέπει να το δοκιμάσουμε για σίγουρα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λογικά θα τα μεταφέρει αλλά πρέπει να το δοκιμάσουμε για σίγουρα.

Πάντως εγώ που έβαλα ίδιο πακέτο με την προηγούμενη φορά, μετέφερε τα λεπτά προς όλους και τα MB.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντως εγώ που έβαλα ίδιο πακέτο με την προηγούμενη φορά, μετέφερε τα λεπτά προς όλους και τα MB.

Ε λογικα θα μεταφερει και τα προς wu. Ειδωμεν.

Μενει να κανουμε καμποσες δοκιμες ακομα.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Αν έχουμε και λεπτά προς what's up και προς όλους και βάλουμε μόνο προς όλους τα what's up θα χαθούν. Είναι το λογικό.

Ναι , εγω απαντουσα στην περιπτωση που εχει αγορασει διαφορετικα πακετα που ομως παρεχουν προς wu λεπτα ομιλιας.

Το λογικό είναι να μεταφέρονται του ίδιου πακέτου, ό,τι έκανε τόσα χρόνια η vodafone δηλαδή. Αν ισχύει όμως κάτι διαφορετικό αλλάζει κατά πολύ το πράγμα! :happy:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Εγώ ανανέωσα προχτές με το πακέτο των 8€. Σκέφτομαι να ανανεώσω με ένα που έχει 200' προς όλους και 100 MB, να δω αν μου προσθέσει τα λεπτά προς όλους σε νέα ημερομηνία. Τα MB θα μεταφερθούν σίγουρα. Αν μεταφερθούν και τα λεπτά, θα μιλάμε για τεράστια αλλαγή στην καρτοκινητή της Cosmote.

Αν μπορείς να μαζέψεις αβέρτα λεπτά προς όλους, θα μιλάμε πρακτικά ότι θα είναι πλέον περιττά τα συμβόλαια.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ ανανέωσα προχτές με το πακέτο των 8€. Σκέφτομαι να ανανεώσω με ένα που έχει 200' προς όλους και 100 MB, να δω αν μου προσθέσει τα λεπτά προς όλους σε νέα ημερομηνία. Τα MB θα μεταφερθούν σίγουρα. Αν μεταφερθούν και τα λεπτά, θα μιλάμε για τεράστια αλλαγή στην καρτοκινητή της Cosmote.

Αν μπορείς να μαζέψεις αβέρτα λεπτά προς όλους, θα μιλάμε πρακτικά ότι θα είναι πλέον περιττά τα συμβόλαια.

Κατά εκεί πάει η δουλειά. Εγώ με το promo 4 και το πάρε μοίρασε είναι κομπλέ για όσο συνεχίσει.

Αν μεταφερθούν και τα λεπτά, θα μιλάμε για τεράστια αλλαγή στην καρτοκινητή της Cosmote.

Μηπως παραβλεπεις τη πιθανοτοτητα να συνεχιστει το γαιτανακι των αυξησεων στη καρτοκινητη;

Μηπως παραβλεπεις τη πιθανοτοτητα να συνεχιστει το γαιτανακι των αυξησεων στη καρτοκινητη;

Καθόλου. Άσχετο το ένα με το άλλο κατ' εμέ. Μέχρι πριν μισό-ένα χρόνο, έβαζα ένα πακέτο για ομιλία και μηνύματα, κι άλλο ένα για MB. Οι τιμές των πακέτων αυξήθηκαν μεν, αλλά πλέον προστέθηκαν πακέτα με ενσωματωμένα MB, ώστε να μαζεύεις τον όγκο δεδομένων σου, χωρίς να βάζεις νέο πακέτο. Κάτι είναι κι αυτό.

Συν ότι πλέον έχεις επιπλέον επιλογές για δεδομένα (που είναι το νούμερο ένα ζητούμενο σήμερα), με τα καινούργια ημερήσια, για ΣΚ, και εβδομαδιαία πακέτα.

Και κάτι ακόμα.... Πόσα χρόνια έχετε να ενεργοποιήσετε πακέτο sms; Προσωπικά στο μόνο που έχω είναι αυτά που μπαίνουν δωρεάν στο frog κάθε πουσουκου χαχα.

Πλέον είναι "απαρχαιωμενος;" τρόπος επικοινωνίας, εκτός και αν δεν υπάρχει καλή κάλυψη ίντερνετ εκεί που είσαι και αναγκαστικά καταφευγεις σε sms.

Βέβαια με τίποτα δεν αντικαθισταται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και ακτινοβολίας που σου προσφέρει η επικοινωνία με SMS.

Για αυτό σε εμένα ακόμα και τώρα που σπάνια έως ποτέ, τα χρησιμοποιώ..μπορώ να πω ότι παραμένει κορυφαίος ο τρόπος αυτός.

Εμενα παντως η προσωπικη μου πεποιθηση ειναι οτι εως το τελος του '17 θα ακολουθησει νεα αυξηση τιμων (σε ολο το κλαδο) αυτη τη φορα στα βασικα πακετα καρτοκινητης (τα 6 σε 7 τα 3 σε 3,5 κοκ), ισως και με ταυτοχρονη αυξηση παροχων για να περασουν ευκολοτερα οι ανατιμησεις. Edited by stefanos1999

επισης να προσθεσω πως ολα αυτα που λετε προϋποθετουν να βαζει καποιος καρτα καθε μηνα!

προσωπικα μια χαρα την εβγαζα με μια καρτουλα 10 ευρω το 3 μηνο!

mb, gb για την ακριβεια ειχα μαζεψει (frog), αρα απλα τα ανανεωνα με το πακετο των 3 ευρω (3*3=9),

οποτε καρτα εβαζα καθε 3μηνο!

το συστημα με τις ανανεωσεις (λεπτων και mb) δεν ειναι και τοσο "αθωο" οσο φαινεται,

γιατι θελει να οδηγησει ολους τους χρηστες στο να βαζουν καρτα καθε μηνα και

να αγοραζουν πακετα σωρηδον καθε μηνα!

Και κάτι ακόμα.... Πόσα χρόνια έχετε να ενεργοποιήσετε πακέτο sms; Προσωπικά στο μόνο που έχω είναι αυτά που μπαίνουν δωρεάν στο frog κάθε πουσουκου χαχα.

Πλέον είναι "απαρχαιωμενος;" τρόπος επικοινωνίας, εκτός και αν δεν υπάρχει καλή κάλυψη ίντερνετ εκεί που είσαι και αναγκαστικά καταφευγεις σε sms.

Βέβαια με τίποτα δεν αντικαθισταται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και ακτινοβολίας που σου προσφέρει η επικοινωνία με SMS.

Για αυτό σε εμένα ακόμα και τώρα που σπάνια έως ποτέ, τα χρησιμοποιώ..μπορώ να πω ότι παραμένει κορυφαίος ο τρόπος αυτός.

Τα sms χρειάζεται να υπάρχουν, έστω ως επιλογή ανάγκης, γιατί δεν επικοινωνείς μόνο με άτομα που έχουν smartphone, ώστε να στείλεις μήνυμα με email ή με κάποιο messenger app. Υπάρχει ακόμα αρκετά σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού που δεν τα πάει καλά με τη τεχνολογία κι έχει ένα απλό κινητό για κλήσεις και μηνύματα.

Επίσης, καλό είναι για ώρα ανάγκης να έχεις στην κάρτα λίγο υπόλοιπο ώστε αν χρειαστεί να στείλεις ένα sms, για την περίπτωση που είσαι σε περιοχή με χάλια σήμα, όπου δε θα έχεις κάλυψη για κλήσεις και ίντερνετ. 9 στις 10 φορές, είναι πιο εύκολο να φύγει ένα μήνυμα. Μου έχει τύχει αρκετές φορές στο ανατολικό Πήλιο που έχει αρκετά σημεία με τρύπες κάλυψης δικτύου.

Όμως το ότι τα sms γενικά τείνουν να εκλείψουν ως καθημερινή μορφή επικοινωνίας, ή έστω χρησιμοποιούνται αρκετά λιγότερο, λόγω του ότι έχουν αντικατασταθεί με πιο φτηνές ή εντελώς δωρεάν λύσεις, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθές.

@patickdrd .Καλά , αν δεν είναι αθώο δεν σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις

Απλά αν δεν χρειάζεσαι πακέτο κάθε μήνα μην το αγοράσείς και κράτα τις βασικές χρεώσεις

Έχει δοκιμάσει κάποιος να ανανεώσει χρόνο ομιλίας με πακέτο διαφορετικό από την προηγούμενη ανανέωση και να μεταφέρθηκαν τα λεπτά του ίδιου τύπου; Για παράδειγμα, κάποιος που έβαλε 400wu + 200 προς όλους, και την επόμενη φορά έβαλε 200 προς όλους, πριν λήξει το προηγούμενο, τα λεπτά προς όλους μεταφέρθηκαν;;;

Θένκιου.

Με τη δοκιμή που έκανα εγώ δε μεταφέρονται. Θεωρώ ότι γενικά γίνεται μόνο με ίδιο πακέτο.

Είχα Combo Call them all (400' προς WU και 300' προς όλους με 7,06€) και έβαλα το promo4 και το καθένα έχει δική του ημερομηνία.

5b04cd4543ce842b3e841229b032ea86.jpge4d52775a9a6d6a1e4d4e7128957faf1.jpg696d81683a3992cc34f898378ccdea92.jpgc3eeb3d26db8d3056ffc57092c16dbf4.jpg83d14380de40f7175ba84f513d1a7b58.jpgc1e6db70a0c0dfcd9bb4ee3b75cc4753.jpg

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Με τη δοκιμή που έκανα εγώ δε μεταφέρονται. Θεωρώ ότι γενικά γίνεται μόνο με ίδιο πακέτο.

Είχα Combo Call them all (400' προς WU και 300' προς όλους με 7,06€) και έβαλα το promo4 και το καθένα έχει δική του ημερομηνία.

5b04cd4543ce842b3e841229b032ea86.jpge4d52775a9a6d6a1e4d4e7128957faf1.jpg696d81683a3992cc34f898378ccdea92.jpgc3eeb3d26db8d3056ffc57092c16dbf4.jpg83d14380de40f7175ba84f513d1a7b58.jpgc1e6db70a0c0dfcd9bb4ee3b75cc4753.jpg

Μηπως συμβαίνει αυτό επειδή το promo4 δεν είναι από τα "κανονικά" πακέτα και αποτελεί ένα είδος προσφοράς:::

Μήπως η συγκεκριμένη λογική δε δουλεύει στα προνομιακά πακέτα, αλλά μόνο στα "κανονικά".

Με πρόλαβες @sigmamee. :)

Μήπως η συγκεκριμένη λογική δε δουλεύει στα προνομιακά πακέτα, αλλά μόνο στα "κανονικά".

:D:D:D Ας περιμένουμε τον επόμενο...εγώ το Ειδικό πακέτο μιάς και πρόσφατα μετακόμισα εδω οποτε θα αργησω να βαλω νεο πακετο. Σκοπευω να βαλω το 200' προς ολους να δω αν θα μεταφερθουν με τα 1500 (η οτι απο αυτα απομεινουν)

:D:D:D Ας περιμένουμε τον επόμενο...εγώ το Ειδικό πακέτο μιάς και πρόσφατα μετακόμισα εδω οποτε θα αργησω να βαλω νεο πακετο. Σκοπευω να βαλω το 200' προς ολους να δω αν θα μεταφερθουν με τα 1500 (η οτι απο αυτα απομεινουν)

Το ειδικο πακετο ειναι το "φοιτητικο"/προνομιακο με τα 1500'+1,5gb ;

@patickdrd .Καλά , αν δεν είναι αθώο δεν σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις

Απλά αν δεν χρειάζεσαι πακέτο κάθε μήνα μην το αγοράσείς και κράτα τις βασικές χρεώσεις

Φυσικά, αλλά εγώ είπα ότι η κάθε εταιρεία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, θα βρει τρόπο να τα πάρει από αλλού και προφανώς έκαναν μελέτη και θα βγάλουν περισσότερα ακόμα

Το ειδικο πακετο ειναι το "φοιτητικο"/προνομιακο με τα 1500'+1,5gb ;

Ειναι αυτο που εβγαλε η κοσμοτρ ως προνομιακο για να χτυπησει τη Wind με τα πολλα πακετα ειδικης προσφορας.Εμενα ειδαν οτι ο πατερας μου εχει f2g και cu φοιτητικο και τον πηραν τηλεφωνο για να παρει αυτη τη προσφορα...

Θα παρει πισω κοσμο παλι η κοσμοτε και θα σαρωσει οπως το 2009.

Απλα θα αλλαξει ο βασικος ανταγωνιστης.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μηπως συμβαίνει αυτό επειδή το promo4 δεν είναι από τα "κανονικά" πακέτα και αποτελεί ένα είδος προσφοράς:::

Δεν το γνωρίζω αυτό..

Μπερδευτηκα, το 1500'+1,5gb με 8,5€ (με νεα αριθμοδοτηση) λεγεται και promo4;
Όχι το promo4 είναι 600 προς WU και 200' προς όλους με 4€.