king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Νομίζω στο CU τα λεπτά μεταφέρονται μόνο αν βάλεις το ίδιο πακέτο, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Εγώ ρωτάω αν στο what's up βάλεις διαφορετικό πακέτο, αν μεταφέρονται τα λεπτά του ίδιου τύπου. Αν δηλαδή βάλεις καινούργιο πακέτο που έχει λεπτά προς όλους, αν θα μαζέψει ό,τι έχεις σε λεπτά προς όλους. Λογικά θα τα μεταφέρει αλλά πρέπει να το δοκιμάσουμε για σίγουρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Λογικά θα τα μεταφέρει αλλά πρέπει να το δοκιμάσουμε για σίγουρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Πάντως εγώ που έβαλα ίδιο πακέτο με την προηγούμενη φορά, μετέφερε τα λεπτά προς όλους και τα MB. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Πάντως εγώ που έβαλα ίδιο πακέτο με την προηγούμενη φορά, μετέφερε τα λεπτά προς όλους και τα MB. Ε λογικα θα μεταφερει και τα προς wu. Ειδωμεν. Μενει να κανουμε καμποσες δοκιμες ακομα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Αν έχουμε και λεπτά προς what's up και προς όλους και βάλουμε μόνο προς όλους τα what's up θα χαθούν. Είναι το λογικό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Ναι , εγω απαντουσα στην περιπτωση που εχει αγορασει διαφορετικα πακετα που ομως παρεχουν προς wu λεπτα ομιλιας. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Το λογικό είναι να μεταφέρονται του ίδιου πακέτου, ό,τι έκανε τόσα χρόνια η vodafone δηλαδή. Αν ισχύει όμως κάτι διαφορετικό αλλάζει κατά πολύ το πράγμα! :happy: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Εγώ ανανέωσα προχτές με το πακέτο των 8€. Σκέφτομαι να ανανεώσω με ένα που έχει 200' προς όλους και 100 MB, να δω αν μου προσθέσει τα λεπτά προς όλους σε νέα ημερομηνία. Τα MB θα μεταφερθούν σίγουρα. Αν μεταφερθούν και τα λεπτά, θα μιλάμε για τεράστια αλλαγή στην καρτοκινητή της Cosmote. Αν μπορείς να μαζέψεις αβέρτα λεπτά προς όλους, θα μιλάμε πρακτικά ότι θα είναι πλέον περιττά τα συμβόλαια. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Εγώ ανανέωσα προχτές με το πακέτο των 8€. Σκέφτομαι να ανανεώσω με ένα που έχει 200' προς όλους και 100 MB, να δω αν μου προσθέσει τα λεπτά προς όλους σε νέα ημερομηνία. Τα MB θα μεταφερθούν σίγουρα. Αν μεταφερθούν και τα λεπτά, θα μιλάμε για τεράστια αλλαγή στην καρτοκινητή της Cosmote. Αν μπορείς να μαζέψεις αβέρτα λεπτά προς όλους, θα μιλάμε πρακτικά ότι θα είναι πλέον περιττά τα συμβόλαια. Κατά εκεί πάει η δουλειά. Εγώ με το promo 4 και το πάρε μοίρασε είναι κομπλέ για όσο συνεχίσει. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Αν μεταφερθούν και τα λεπτά, θα μιλάμε για τεράστια αλλαγή στην καρτοκινητή της Cosmote. Αν μπορείς να μαζέψεις αβέρτα λεπτά προς όλους, θα μιλάμε πρακτικά ότι θα είναι πλέον περιττά τα συμβόλαια. Μηπως παραβλεπεις τη πιθανοτοτητα να συνεχιστει το γαιτανακι των αυξησεων στη καρτοκινητη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μηπως παραβλεπεις τη πιθανοτοτητα να συνεχιστει το γαιτανακι των αυξησεων στη καρτοκινητη; Καθόλου. Άσχετο το ένα με το άλλο κατ' εμέ. Μέχρι πριν μισό-ένα χρόνο, έβαζα ένα πακέτο για ομιλία και μηνύματα, κι άλλο ένα για MB. Οι τιμές των πακέτων αυξήθηκαν μεν, αλλά πλέον προστέθηκαν πακέτα με ενσωματωμένα MB, ώστε να μαζεύεις τον όγκο δεδομένων σου, χωρίς να βάζεις νέο πακέτο. Κάτι είναι κι αυτό. Συν ότι πλέον έχεις επιπλέον επιλογές για δεδομένα (που είναι το νούμερο ένα ζητούμενο σήμερα), με τα καινούργια ημερήσια, για ΣΚ, και εβδομαδιαία πακέτα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Και κάτι ακόμα.... Πόσα χρόνια έχετε να ενεργοποιήσετε πακέτο sms; Προσωπικά στο μόνο που έχω είναι αυτά που μπαίνουν δωρεάν στο frog κάθε πουσουκου χαχα. Πλέον είναι "απαρχαιωμενος;" τρόπος επικοινωνίας, εκτός και αν δεν υπάρχει καλή κάλυψη ίντερνετ εκεί που είσαι και αναγκαστικά καταφευγεις σε sms. Βέβαια με τίποτα δεν αντικαθισταται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και ακτινοβολίας που σου προσφέρει η επικοινωνία με SMS. Για αυτό σε εμένα ακόμα και τώρα που σπάνια έως ποτέ, τα χρησιμοποιώ..μπορώ να πω ότι παραμένει κορυφαίος ο τρόπος αυτός. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Εμενα παντως η προσωπικη μου πεποιθηση ειναι οτι εως το τελος του '17 θα ακολουθησει νεα αυξηση τιμων (σε ολο το κλαδο) αυτη τη φορα στα βασικα πακετα καρτοκινητης (τα 6 σε 7 τα 3 σε 3,5 κοκ), ισως και με ταυτοχρονη αυξηση παροχων για να περασουν ευκολοτερα οι ανατιμησεις. Edited August 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 επισης να προσθεσω πως ολα αυτα που λετε προϋποθετουν να βαζει καποιος καρτα καθε μηνα! προσωπικα μια χαρα την εβγαζα με μια καρτουλα 10 ευρω το 3 μηνο! mb, gb για την ακριβεια ειχα μαζεψει (frog), αρα απλα τα ανανεωνα με το πακετο των 3 ευρω (3*3=9), οποτε καρτα εβαζα καθε 3μηνο! το συστημα με τις ανανεωσεις (λεπτων και mb) δεν ειναι και τοσο "αθωο" οσο φαινεται, γιατι θελει να οδηγησει ολους τους χρηστες στο να βαζουν καρτα καθε μηνα και να αγοραζουν πακετα σωρηδον καθε μηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Και κάτι ακόμα.... Πόσα χρόνια έχετε να ενεργοποιήσετε πακέτο sms; Προσωπικά στο μόνο που έχω είναι αυτά που μπαίνουν δωρεάν στο frog κάθε πουσουκου χαχα. Πλέον είναι "απαρχαιωμενος;" τρόπος επικοινωνίας, εκτός και αν δεν υπάρχει καλή κάλυψη ίντερνετ εκεί που είσαι και αναγκαστικά καταφευγεις σε sms. Βέβαια με τίποτα δεν αντικαθισταται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και ακτινοβολίας που σου προσφέρει η επικοινωνία με SMS. Για αυτό σε εμένα ακόμα και τώρα που σπάνια έως ποτέ, τα χρησιμοποιώ..μπορώ να πω ότι παραμένει κορυφαίος ο τρόπος αυτός. Τα sms χρειάζεται να υπάρχουν, έστω ως επιλογή ανάγκης, γιατί δεν επικοινωνείς μόνο με άτομα που έχουν smartphone, ώστε να στείλεις μήνυμα με email ή με κάποιο messenger app. Υπάρχει ακόμα αρκετά σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού που δεν τα πάει καλά με τη τεχνολογία κι έχει ένα απλό κινητό για κλήσεις και μηνύματα. Επίσης, καλό είναι για ώρα ανάγκης να έχεις στην κάρτα λίγο υπόλοιπο ώστε αν χρειαστεί να στείλεις ένα sms, για την περίπτωση που είσαι σε περιοχή με χάλια σήμα, όπου δε θα έχεις κάλυψη για κλήσεις και ίντερνετ. 9 στις 10 φορές, είναι πιο εύκολο να φύγει ένα μήνυμα. Μου έχει τύχει αρκετές φορές στο ανατολικό Πήλιο που έχει αρκετά σημεία με τρύπες κάλυψης δικτύου. Όμως το ότι τα sms γενικά τείνουν να εκλείψουν ως καθημερινή μορφή επικοινωνίας, ή έστω χρησιμοποιούνται αρκετά λιγότερο, λόγω του ότι έχουν αντικατασταθεί με πιο φτηνές ή εντελώς δωρεάν λύσεις, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθές. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 @patickdrd .Καλά , αν δεν είναι αθώο δεν σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις Απλά αν δεν χρειάζεσαι πακέτο κάθε μήνα μην το αγοράσείς και κράτα τις βασικές χρεώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Έχει δοκιμάσει κάποιος να ανανεώσει χρόνο ομιλίας με πακέτο διαφορετικό από την προηγούμενη ανανέωση και να μεταφέρθηκαν τα λεπτά του ίδιου τύπου; Για παράδειγμα, κάποιος που έβαλε 400wu + 200 προς όλους, και την επόμενη φορά έβαλε 200 προς όλους, πριν λήξει το προηγούμενο, τα λεπτά προς όλους μεταφέρθηκαν;;; Θένκιου.Με τη δοκιμή που έκανα εγώ δε μεταφέρονται. Θεωρώ ότι γενικά γίνεται μόνο με ίδιο πακέτο. Είχα Combo Call them all (400' προς WU και 300' προς όλους με 7,06€) και έβαλα το promo4 και το καθένα έχει δική του ημερομηνία. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Με τη δοκιμή που έκανα εγώ δε μεταφέρονται. Θεωρώ ότι γενικά γίνεται μόνο με ίδιο πακέτο. Είχα Combo Call them all (400' προς WU και 300' προς όλους με 7,06€) και έβαλα το promo4 και το καθένα έχει δική του ημερομηνία. Μηπως συμβαίνει αυτό επειδή το promo4 δεν είναι από τα "κανονικά" πακέτα και αποτελεί ένα είδος προσφοράς::: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Με τη δοκιμή που έκανα εγώ δε μεταφέρονται. Θεωρώ ότι γενικά γίνεται μόνο με ίδιο πακέτο. Είχα Combo Call them all (400' προς WU και 300' προς όλους με 7,06€) και έβαλα το promo4 και το καθένα έχει δική του ημερομηνία. Μήπως η συγκεκριμένη λογική δε δουλεύει στα προνομιακά πακέτα, αλλά μόνο στα "κανονικά". Με πρόλαβες @sigmamee. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μήπως η συγκεκριμένη λογική δε δουλεύει στα προνομιακά πακέτα, αλλά μόνο στα "κανονικά". Με πρόλαβες @sigmamee. :) :D:D:D Ας περιμένουμε τον επόμενο...εγώ το Ειδικό πακέτο μιάς και πρόσφατα μετακόμισα εδω οποτε θα αργησω να βαλω νεο πακετο. Σκοπευω να βαλω το 200' προς ολους να δω αν θα μεταφερθουν με τα 1500 (η οτι απο αυτα απομεινουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 :D:D:D Ας περιμένουμε τον επόμενο...εγώ το Ειδικό πακέτο μιάς και πρόσφατα μετακόμισα εδω οποτε θα αργησω να βαλω νεο πακετο. Σκοπευω να βαλω το 200' προς ολους να δω αν θα μεταφερθουν με τα 1500 (η οτι απο αυτα απομεινουν) Το ειδικο πακετο ειναι το "φοιτητικο"/προνομιακο με τα 1500'+1,5gb ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 @patickdrd .Καλά , αν δεν είναι αθώο δεν σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις Απλά αν δεν χρειάζεσαι πακέτο κάθε μήνα μην το αγοράσείς και κράτα τις βασικές χρεώσεις Φυσικά, αλλά εγώ είπα ότι η κάθε εταιρεία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, θα βρει τρόπο να τα πάρει από αλλού και προφανώς έκαναν μελέτη και θα βγάλουν περισσότερα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Το ειδικο πακετο ειναι το "φοιτητικο"/προνομιακο με τα 1500'+1,5gb ; Ειναι αυτο που εβγαλε η κοσμοτρ ως προνομιακο για να χτυπησει τη Wind με τα πολλα πακετα ειδικης προσφορας.Εμενα ειδαν οτι ο πατερας μου εχει f2g και cu φοιτητικο και τον πηραν τηλεφωνο για να παρει αυτη τη προσφορα... Θα παρει πισω κοσμο παλι η κοσμοτε και θα σαρωσει οπως το 2009. Απλα θα αλλαξει ο βασικος ανταγωνιστης. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μηπως συμβαίνει αυτό επειδή το promo4 δεν είναι από τα "κανονικά" πακέτα και αποτελεί ένα είδος προσφοράς:::Μήπως η συγκεκριμένη λογική δε δουλεύει στα προνομιακά πακέτα, αλλά μόνο στα "κανονικά". Με πρόλαβες @sigmamee. :)Δεν το γνωρίζω αυτό.. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μπερδευτηκα, το 1500'+1,5gb με 8,5€ (με νεα αριθμοδοτηση) λεγεται και promo4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μπερδευτηκα, το 1500'+1,5gb με 8,5€ (με νεα αριθμοδοτηση) λεγεται και promo4;Όχι το promo4 είναι 600 προς WU και 200' προς όλους με 4€. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts