lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά μόλις ενεργοποίησα το Wificall στο Samsung Galaxy A5 2016 μου. Και έχω μερικές ερωτήσεις..... 1) του έκανα επανεκκίνηση. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση από μένα για να δουλέψει; 2) θα έχω μόνο WiFi call η και sms? 3) δεν θα έπρεπε να φαίνεται κάπου (ίσως πάνω στην μπάρα) ότι λειτουργεί αυτή η υπηρεσία;; 4) πληρώνω τίποτα έξτρα σε αυτό σαν συνδρομή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά μόλις ενεργοποίησα το Wificall στο Samsung Galaxy A5 2016 μου. Και έχω μερικές ερωτήσεις..... 1) του έκανα επανεκκίνηση. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση από μένα για να δουλέψει; 2) θα έχω μόνο WiFi call η και sms? 3) δεν θα έπρεπε να φαίνεται κάπου (ίσως πάνω στην μπάρα) ότι λειτουργεί αυτή η υπηρεσία;; 4) πληρώνω τίποτα έξτρα σε αυτό σαν συνδρομή; Καλησπέρα. Χωρίς να ξέρω κάτι περισσότερο για την υπηρεσία, μήπως θα πρέπει να είσαι σε σημείο χωρίς σήμα κινητής, και να είσαι συνδεδεμένη σε κάποιο WiFi, ώστε να δεις την ένδειξη "Cosmote WiFi" ; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλησπέρα. Χωρίς να ξέρω κάτι περισσότερο για την υπηρεσία, μήπως θα πρέπει να είσαι σε σημείο χωρίς σήμα κινητής, και να είσαι συνδεδεμένη σε κάποιο WiFi, ώστε να δεις την ένδειξη "Cosmote WiFi" ; Καλησπέρα! Ναι δεν έχω καθόλου σήμα κινητής αλλά είμαι με WiFi.... Και δεν ξέρω αν θέλει κάτι παραπάνω από μένα για να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλησπέρα! Ναι δεν έχω καθόλου σήμα κινητής αλλά είμαι με WiFi.... Και δεν ξέρω αν θέλει κάτι παραπάνω από μένα για να δουλέψει. Οχι,απλα θα γινεται εκτροπη της κλησης μεσω wifi και οχι μεσω δικτυου κινητης. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλησπέρα! Ναι δεν έχω καθόλου σήμα κινητής αλλά είμαι με WiFi.... Και δεν ξέρω αν θέλει κάτι παραπάνω από μένα για να δουλέψει. Εφόσον δεν έχεις σήμα κινητής και είσαι συνδεδεμένη σε WiFi, δε δοκιμάζεις να κάνεις κάποια κλήση, να δεις τι γίνεται; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Τι αλλαγές γίνονται από 1/9? Ηρθε σμσ να παω σε κατάστημα να ενημερωθώ Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/24072017_CALLTHEMALL300i.pdf σελιδα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Εφόσον δεν έχεις σήμα κινητής και είσαι συνδεδεμένη σε WiFi, δε δοκιμάζεις να κάνεις κάποια κλήση, να δεις τι γίνεται; Όταν πάω να κάνω κλήση τυχαίνει και πιάνω μια γραμμή δικτύου.... Ίσα ίσα! Και δεν μπορώ να το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Όταν πάω να κάνω κλήση τυχαίνει και πιάνω μια γραμμή δικτύου.... Ίσα ίσα! Και δεν μπορώ να το δοκιμάσω Βάλτο σε λειτουργία πτήσης και μετά άνοιξε το WiFi. Είσαι σίγουρη ότι το τηλέφωνό σου (και η έκδοση λογισμικού που έχεις) το υποστηρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Βάλτο σε λειτουργία πτήσης και μετά άνοιξε το WiFi. Είσαι σίγουρη ότι το τηλέφωνό σου (και η έκδοση λογισμικού που έχεις) το υποστηρίζει? Το δοκίμασα και τίποτα...... Μου κάνουν κλήση και λέει ότι το έχω κλειστό. Είμαι με λολιποπ. Μου έχει έρθει η νουγκατ αλλά δεν την έχω περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Το δοκίμασα και τίποτα...... Μου κάνουν κλήση και λέει ότι το έχω κλειστό. Είμαι με λολιποπ. Μου έχει έρθει η νουγκατ αλλά δεν την έχω περάσει. Βαλε Nougat,θελει και τη τελευταια εκδοση για να δουλεψει.Επισης σε samsung κινητα θελει και το csc της κοσμοτε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/24072017_CALLTHEMALL300i.pdf σελιδα 2 Βλέπω πως στο νέο πακέτο που θα βάλουν, το COMBO CALL THEM ALL 300-i, αν ανανεώσεις πριν τη λήξη του, μεταφέρονται και τα λεπτά! «Ο χρόνος ομιλίας που δεν καταναλώνεται εντός της εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν τη λήξη της ισχύος του ενεργοποιηθεί νέο πακέτο CALL THEM ALL 300-i». Ελπίζω να αρχίσει να γίνεται και στα άλλα πακέτα του What's Up, όπως στο Vodafone CU. (Μεταφορά Λεπτών). Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Βαλε Nougat,θελει και τη τελευταια εκδοση για να δουλεψει.Επισης σε samsung κινητα θελει και το csc της κοσμοτε. Πωωωω.... Αναγκαστικά.... Την έχω βάλει και κατεβαίνει. Έχω μεγάλο πρόβλημα με το σήμα και πρέπει να το λύσω τώρα με το WiFi calling... Οπότε θα βάλω νουγκατ θέλω δεν θελω. Οταν λες csc τι εννοείς; Για βοήθα γιατί μου βάζεις δύσκολα :D Edited August 1, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Πωωωω.... Αναγκαστικά.... Οταν λες csc τι εννοείς; Για βοήθα γιατί μου βάζεις δύσκολα :D Θελει να εχεις την εκδοση της κοσμοτε,δηλαδη το firmware που εχουν τα κινητα που πουλαει η κοσμοτε στα καταστηματα της ή στον γερμανο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Θελει να εχεις την εκδοση της κοσμοτε,δηλαδη το firmware που εχουν τα κινητα που πουλαει η κοσμοτε στα καταστηματα της ή στον γερμανο. Α ναι. Από Γερμανό το εχω πάρει! Θέλει κάποια ρύθμιση από μένα έξτρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Α ναι. Από Γερμανό το εχω πάρει! Θέλει κάποια ρύθμιση από μένα έξτρα;Γιατι νομιζω πως μονο τα S7 και S7 edge με firmware της coxmote το υποστηριζουν; Νομιζω τσαμπα παιδευεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Γιατι νομιζω πως μονο τα S7 και S7 edge με firmware της coxmote το υποστηριζουν; Νομιζω τσαμπα παιδευεσαι... Αφού ήρθε μήνυμα ότι υποστηρίζει και το Α5. Μέχρι προχθές έλεγε ότι δεν είναι διαθέσιμο για την συσκευή μου. Σήμερα μπήκε κανονικά Κάθε μέρα μπαίνουν νέες συσκευές στην διαθεσιμότητα. Στην αρχή ήταν μόνο τα s7 και κάτι iPhone. Edit : η απάντηση που είχε έρθει στις 27 Ιουλίου 2 Edit : έβαλα την νουγκατ και λειτουργεί άψογα το WiFi calling!! Edited August 1, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Αφού ήρθε μήνυμα ότι υποστηρίζει και το Α5. Μέχρι προχθές έλεγε ότι δεν είναι διαθέσιμο για την συσκευή μου. Σήμερα μπήκε κανονικά Κάθε μέρα μπαίνουν νέες συσκευές στην διαθεσιμότητα. Στην αρχή ήταν μόνο τα s7 και κάτι iPhone. Edit : η απάντηση που είχε έρθει στις 27 Ιουλίου 2 Edit : έβαλα την νουγκατ και λειτουργεί άψογα το WiFi calling!! Ωραια,αντε να το χαρεις.Γραφει και Cosmote Wifi ως Παροχος ετσι; Αν δεν σου κανει κοπος ανεβασε ενα screenshot. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Βλέπω πως στο νέο πακέτο που θα βάλουν, το COMBO CALL THEM ALL 300-i, αν ανανεώσεις πριν τη λήξη του, μεταφέρονται και τα λεπτά! «Ο χρόνος ομιλίας που δεν καταναλώνεται εντός της εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν τη λήξη της ισχύος του ενεργοποιηθεί νέο πακέτο CALL THEM ALL 300-i». Ελπίζω να αρχίσει να γίνεται και στα άλλα πακέτα του What's Up, όπως στο Vodafone CU. (Μεταφορά Λεπτών). Ναι, πλέον μόνο τα μηνύματα δεν μεταφέρονται. Χρόνος ομιλίας και MB/GB μεταφέρονται ευτυχώς. Πολύ καλή εξέλιξη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ναι, πλέον μόνο τα μηνύματα δεν μεταφέρονται. Χρόνος ομιλίας και MB/GB μεταφέρονται ευτυχώς. Πολύ καλή εξέλιξη. Φίλε Πάνο το δοκίμασες σε κάποιο από τα τωρινά πακέτα και μεταφέρονται (τα λεπτά ομιλίας) ; Υπάρχει κάποια ανακοίνωση και για τα τωρινά πακέτα; Γιατί αλλιώς αφορά μόνο αυτό, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα λεγόμενα της εταιρείας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Νικόλα, στην οθόνη κλειδώματος γράφει πανω αριστερά Cosmote WiFi calling και πάνω δεξιά δίπλα στην δόνηση έχει ένα τηλεφωνακι συνδεδεμένο στο ίντερνετ. Στην αρχική οθόνη δεν λέει αυτό αριστερά. Έχει μόνο το τηλεφωνακι δεξιά και που και που φεύγει αυτό και μπαίνει στην θέση του ένα μικρό που γράφει volte κάτι. Δν πρόλαβα να δω γιατί έμεινε δευτερόλεπτα. Για να το δοκιμάσω έβαλα λειτουργία πτήσης και ανοιξα το WiFi. Δέχομαι και κάνω κλήσεις κανονικά χωρίς σήμα κινητής συν sms αποστολή και λήψη! Για μένα ήταν μεγάλο πρόβλημα αυτό με το μηδενικό σήμα κινητής εδώ που μένω και το ήθελα οπωσδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Φίλε Πάνο το δοκίμασες σε κάποιο από τα τωρινά πακέτα και μεταφέρονται (τα λεπτά ομιλίας) ; Υπάρχει κάποια ανακοίνωση και για τα τωρινά πακέτα; Γιατί αλλιώς αφορά μόνο αυτό, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα λεγόμενα της εταιρείας. Στο 8άρι το πακέτο που βάζω, με 400+400 προς what's up, 100+100 προς όλους και 100MB (νομίζω super combo call them all plus i λέγεται), τα λεπτά και τα μηνύματα δε μεταφέρθηκαν, παρόλο που έβαλα πακέτο πριν λήξει. Τα GB που έχω μαζεμένα μεταφέρθηκαν μ' αυτά τα 100 MB που έχει το πακέτο. Μάλλον η μεταφορά χρόνου ομιλίας ισχύει μόνο σε συγκεκριμένα πακέτα. :what: Νικόλα, στην οθόνη κλειδώματος γράφει πανω αριστερά Cosmote WiFi calling και πάνω δεξιά δίπλα στην δόνηση έχει ένα τηλεφωνακι συνδεδεμένο στο ίντερνετ. Στην αρχική οθόνη δεν λέει αυτό αριστερά. Έχει μόνο το τηλεφωνακι δεξιά και που και που φεύγει αυτό και μπαίνει στην θέση του ένα μικρό που γράφει volte κάτι. Δν πρόλαβα να δω γιατί έμεινε δευτερόλεπτα. Για να το δοκιμάσω έβαλα λειτουργία πτήσης και ανοιξα το WiFi. Δέχομαι και κάνω κλήσεις κανονικά χωρίς σήμα κινητής συν sms αποστολή και λήψη! Για μένα ήταν μεγάλο πρόβλημα αυτό με το μηδενικό σήμα κινητής εδώ που μένω και το ήθελα οπωσδήποτε. Άντε ωραία, τέλος καλό όλα καλά. :) Edited August 1, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Άλλες φορές βγάζει αυτό (δίπλα στην δόνηση) Τέλος πάντων όμως... Αφού μπήκε όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλησπέρα,γνωρίζετε αν τα μβ από την cosmote prepaid Mastercard μεταφέρονται; ΑΝ εννοείς το #pare_dwse, θα σου πω την άλλη βδομάδα, αν και από αυτή την προπληρωμένη κάρτα, δεν αναφέρεται τα 200ΜΒ (για 3 μέρες) ή τα 750ΜΒ (για 7 μέρες) στα προς ανταλλαγή πακέτα... Επίσης, ΜΗΝ ξεχνάμε τους τρόπους ενεργοποίησης, που έχουν αναφερθεί πιο πριν, αλλά "χάθηκαν": Παίζει κάνα τηλ από τα παιδιά που μοιράζουν το προνομιακό whatsup? δευτέρα θα είμαι Αθήνα οπότε ευκαιρία να τσιμπήσω ένα!! στείλτε μου σε p.m. Οποίος βρει το πακέτο με τα 1500 σε επαρχία ας ενημερώσει παιδιά!! Ζ9 στο 1330 ΜΟΥ ήρθε μήνυμα για 1500 προς όλους κ 1,5 γιγα για έξι μήνες με 8,5 ευρώ στέλνοντάς Α (κένο) 6 στο 1256 ΑΝ και άποψή μου (υπογραμμίζω: Άποψή μου) ότι θα μπει στα προς ενεργοποίηση πακέτα (και αυτό του 1500+1536) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ εντός του τρέχοντος έτους στο app του WU. Για αυτό το λόγο, ΝΑ μην τρέχετε....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Άλλες φορές βγάζει αυτό (δίπλα στην δόνηση) Τέλος πάντων όμως... Αφού μπήκε όλα καλά! Το WiFi calling και το VoLTE είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα, απλά στην πρώτη περίπτωση δρομολογεί τις κλήσεις VoIP από WiFi και στη δεύτερη από το LTE δίκτυο δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts