Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναφέρθηκα στο Vodafone CU, για What's Up το γνωρίζω αυτό που λες.

Και στο CU μεταφέρονται μόνο τα ΜΒ, αρκεί να ανανεώσεις πριν λήξει το πακέτο σου, και πρέπει να ανανεώσεις με το ίδιο ακριβώς πακέτο, αλλιώς τα χάνεις.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και στο CU μεταφέρονται μόνο τα ΜΒ, αρκεί να ανανεώσεις πριν λήξει το πακέτο σου, και πρέπει να ανανεώσεις με το ίδιο ακριβώς πακέτο, αλλιώς τα χάνεις.

CU mb και λεπτά ομιλίας με αγορά του ίδιου πακέτου. What's up mb που αγοράζεις. Δηλαδή αν έχεις μαζέψει πολλά μπορείς να πάρεις και αυτό των 3€ απλά και μόνο για να μεταφέρεις την ημερομηνία λήξης.

Sent from my XT1068

CU mb και λεπτά ομιλίας με αγορά του ίδιου πακέτου. What's up mb που αγοράζεις. Δηλαδή αν έχεις μαζέψει πολλά μπορείς να πάρεις και αυτό των 3€ απλά και μόνο για να μεταφέρεις την ημερομηνία λήξης.

Sent from my XT1068

Ναι σωστά, μόνο που με το πακέτο των 3€ δεν έχεις 4G. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν θυμάμαι αν είχα τέτοιο θέμα παλιότερα που το είχα πάρει, αλλά δεν επιμένω. Θεωρητικά δηλαδή αν έχεις 2 GB που λήγουν σήμερα και πάρεις το πακέτο των 3€ από αύριο σου κόβει την ένδειξη 4G;

Sent from my XT1068

Αν sim/συσκευή υποστηρίζει 4g δεν έχεις θέμα. Νόμιζα αυτό το ψέμα είχε ξεπεραστεί προ πολλού.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Αν sim/συσκευή υποστηρίζει 4g δεν έχεις θέμα. Νόμιζα αυτό το ψέμα είχε ξεπεραστεί προ πολλού.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Δεν το έχω δοκιμάσει. Δηλαδή με το πακέτο των 3€ σερφάρεις κανονικά με 4G;

Δεν είναι ψέμα. Παλιότερα δεν ήταν το 4g διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα,στα φτηνά των 3 ευρώ π.χ. δεν έδινε 4g. Τώρα απλά δεν ξέρω αν ισχύει,ίσως είναι διαθέσιμο το 4g σε όλα τα πακέτα πλέον.

Εγώ βάζω πάντα πακέτο mb των 3€! Εδώ κ ένα χρόνο. Πριν είχα σύνδεση!

Και έχω πάντα 4g+ (σε σημεία που υπάρχει αυτή η δυνατότητα όχι παντού) και μου φαίνεται περίεργο που λέτε ότι δεν πιάνει 4g το πακέτο των 3€

Edit :

Μίλησα με την εξυπηρέτηση 0e239a0b392ec1ba1904aed3cbbc078c.jpg

Το πρώτο μήνυμα που δεν φαίνεται ήταν "Καλησπέρα, έχω καρτοκινητο what's up"

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις έχεις!!!!! :D Edited by lek88

Δεν είναι ψέμα. Παλιότερα δεν ήταν το 4g διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα,στα φτηνά των 3 ευρώ π.χ. δεν έδινε 4g. Τώρα απλά δεν ξέρω αν ισχύει,ίσως είναι διαθέσιμο το 4g σε όλα τα πακέτα πλέον.

Εγώ βάζω πάντα πακέτο mb των 3€!

Και έχω πάντα 4g+ (σε σημεία που υπάρχει αυτή η δυνατότητα όχι παντού) και μου φαίνεται περίεργο που λέτε ότι δεν πιάνει 4g το πακέτο των 3€

Μίλησα με την εξυπηρέτηση 0e239a0b392ec1ba1904aed3cbbc078c.jpg

Το πρώτο μήνυμα που δεν φαίνεται ήταν "Καλησπέρα, έχω καρτοκινητο what's up"

Προφανώς ισχύει αυτό που λέτε παιδιά, αφού το επιβεβαιώνει η εξυπηρέτηση πελατών. Εφόσον επομένως με ενδιαφέρει απλά να κουβαλάω τα GB που έχω μαζεμένα, θα βάζω αυτό το πακέτο και με το reload it με PayPal θα παίρνω άλλα 1200ΜΒ για ένα μήνα. Μια χαρά.

καλησπερα παιδια κανει καποια εταιρία μεταφορα υπολοιπου χωρίς να εχεις κανει ανανεωση ανω τν 20ε τους τελευταίους 3-4 μηνεσ?

Εχω φοιτητικο whats up με τα γνωστα πακετα ομιλιας ενεργοποιημενα. Εαν παω εξωτερικο σε χωρα της Ε.Ε θα μπορω να καταναλωνω απο τον δωρεαν χρονο ομιλιας συμφωνα με τους νεους ορους της περιαγωγης που ισχυει απο 15/6/2017? Το μονο σαφες ειναι οτι δεν θα χρεωνομαι τις εισερχομενες κλησεις. Επισης η αναγνωριση κλησης στη κοσμοτε σε περιαγωγη ειναι ακομη ανενεργη?

οχι τα φοιτητικα δεν περιλαμβανονται στην δωρεαν περιαγωγη,θα πρεπει να αγορασεις καποιο πακετο απο αυτα που διατιθενται για ολους. Για την αναγνωριση γραφουν πολλοι οτι υπαρχει πλεον,καποιοι ισως σε καποια συνεργαζομενα δικτυα ή σε κάποιες χωρες εχουν γραψει οτι δεν ειχαν.

Εχω φοιτητικο whats up με τα γνωστα πακετα ομιλιας ενεργοποιημενα. Εαν παω εξωτερικο σε χωρα της Ε.Ε θα μπορω να καταναλωνω απο τον δωρεαν χρονο ομιλιας συμφωνα με τους νεους ορους της περιαγωγης που ισχυει απο 15/6/2017? Το μονο σαφες ειναι οτι δεν θα χρεωνομαι τις εισερχομενες κλησεις. Επισης η αναγνωριση κλησης στη κοσμοτε σε περιαγωγη ειναι ακομη ανενεργη?

Όχι δέν θα μπορείς, στο εξωτερικό θέλεις πακέτο με λεπτά "προς όλους". Τα mb δουλευουν κανονικα οπως επίσης και η αναγνώριση κλήσης.Πρόσεξε τον ΤΡΟΠΟ χρέωσης γιατί σε εμενα εκανα 3 κλήσεις και με χρέωνε το 3λεπτο ΠΡΙΝ μιλήσω!!!

ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ!!!(μιλαμε για Ιταλια και ειχα επιλέξει ΤΙΜ).Απίστευτο κι ομως αληθινο!!Αυτο το διαπίστωσα τυχαια γιατι ειχα αλλου την σιμ και αλλου την εφαρμογη wu και το παρακολουθουσα.Τα λεπτα " έφυγαν πρίν "ανοιξει" η γραμμη!!Και αργούσε κιολας να ανοίξει!!(4°-5° μπιπ).Στο 13888 δεν το πιστευαν!!Δυστυχως δεν ειχα άλλα λεπτα για να τους το αποδείξω και εκτος αυτου γύριζα Ελλαδα.Άν ξανατύχει όμως θα το δικιμασω μαζι τους.(με το 13888).

Δες το κι εσυ και ενημέρωσε μας.

Παιδια, υπαρχει αν ξερετε κανενα καρτοκινητο, ειτε της κοσμοτε ειτε αλλου παροχου που να κραταει το χρηματικο σου υπολοιπο σου πανω απο 3 μηνες και να μην χρειαζεται να βαλεις καρτα τουλαχιστον καθε τριμηνο?

Παιδια, υπαρχει αν ξερετε κανενα καρτοκινητο, ειτε της κοσμοτε ειτε αλλου παροχου που να κραταει το χρηματικο σου υπολοιπο σου πανω απο 3 μηνες και να μην χρειαζεται να βαλεις καρτα τουλαχιστον καθε τριμηνο?

Κανένα πια. Με προϋποθέσεις, που αναφέρθηκαν 5 posts παραπάνω, γίνεται με sharing 5€ και άνω στην Cosmote.

13555 και μετά το 0

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

13555 και μετά το 0

Ευχαριστώ φίλε! Το ξεχνάω που και που. Εν τω μεταξύ, πρόσφατα ανακάλυψα ότι μπορείς να στείλεις τρεις φορές από 100mb, (σύνολο 300mb) στην ίδιο αριθμό, μέσω του πάρε μοίρασε.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Ευχαριστώ φίλε! Το ξεχνάω που και που. Εν τω μεταξύ, πρόσφατα ανακάλυψα ότι μπορείς να στείλεις τρεις φορές από 100mb, (σύνολο 300mb) στην ίδιο αριθμό, μέσω του πάρε μοίρασε.

Προσθέτεις τον ίδιο αριθμό στο #pare_moirase και στους 3 φίλους +

ή

Τον βάζεις σε άλλες χρονικές στιγμές (μη δηλώνοντας τους άλλους 2);

5 ευρω καθε 3 μηνες με ονλαιν ανανεωση μεσω χρεωστικης ή πιστωτικης.

Καλησπέρα, θα πάει ο πατέρας μου Πολωνία για μερικές ημέρες! Έχει φοιτητικο wats up αλλά επειδή δεν ισχύει στην περιαγωγή θα πρέπει να του βάλω κάποια από τα υπόλοιπα κλασικά πακέτα. Τι προτείνετε; Θα χρειαστεί και data και ομιλία και SMS!

Μηιως αξίζει μα πάρει από εκεί κάποιο τοπικό καρτοκινητο για data?

Προσθέτεις τον ίδιο αριθμό στο #pare_moirase και στους 3 φίλους +

ή

Τον βάζεις σε άλλες χρονικές στιγμές (μη δηλώνοντας τους άλλους 2);

Τον ιδιο αριθμο και στους τρεις φιλους

[sIGPIC][/sIGPIC]