alany Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Ανακοινώθηκαν τα πακέτα Giga Now που είναι για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου κ καρτοκινητής https://www.spametouskanones.gr/ Edited July 12, 2017 by alany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Αν μείνει αυτό, το frog θα μου είναι άχρηστο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Summer offer, οπότε δύσκολο. Σε frog πάντως δεν μπορώ να το βρω. Μάλλον δεν ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 γραφει οτι τα πακετα ενεργοποιουνται και μεσω 1330. Αν ισχυει στο φρογκ θα υπαρχει κι εκει. Λέει βεβαια,whatsup και cosmokarta,οπότε χλωμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Εν τω μεταξύ, στο application βλέπω κι άλλο πακετάκι internet. Με 4€ έχεις 3 GB για μια βδομάδα. Δεν ξέρω αν είναι καινούργιο πακέτο, τώρα το πρόσεξα. Καλό αυτό, πλέον έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές απ' ό,τι παλιότερα.Εδώ όλα τα καινούρια πακέτα!! https://www.spametouskanones.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Εδώ όλα τα καινούρια πακέτα!! https://www.spametouskanones.gr Ναι, τα είδα. Πολλές επιλογές για όλους. Άρχισαν ήδη και τα πρώτα τηλεοπτικά διαφημιστικά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πολύ καλά πακέτα!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το 10gb για 2 μηνες ειναι σουπερ! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Μετά το τρίλεπτο είναι ανα δευτερόλεπτο , εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COMBO_CALL_THEM_ALL2e6303cf-fa18-402f-9904-3ba54e50592c Σε κλήση διάρκειας 4 λεπτών και 52 δευτερολέπτων αφαιρέθηκαν 5 λεπτά. Θα τους καλέσω να δω τι ισχύει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το διαφημιστικό πάντως έχει πολλή πλάκα ! Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Θεωρώ μεγάλη απαίτηση να βάζεις μάθε μήνα 6 ευρώ πακέτο ενώ δεν το χρειάζεσαι. Υπάρχει και πακέτο με 3,02€. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Αυτο σε δεσμεύει αρκετά όμως γιατί κάθε μήνα βάζεις πακέτο ίντερνετ χωρίς να το χρειάζεσαι. Εγώ έχω 4gb από το πάρε μοίρασε και κάθε μήνα προσθέτω ακόμα 2gb τρώω και 500mb με 700 και είμαι κομπλέ. Χωρίς να βάλω καθόλου χρήματα όμως. Θεωρώ μεγάλη απαίτηση να βάζεις μάθε μήνα 6 ευρώ πακέτο ενώ δεν το χρειάζεσαι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Δε με πειράζει η δέσμευση, μη σου πω ότι δεν το θεωρώ καν δέσμευση. Μ' αυτό τον τρόπο έχω πάντα ίντερνετ, χωρίς να σκεφτώ ποιο πακέτο να βάλω. Έχω πάντα διαθέσιμο μπόλικο όγκο δεδομένων ίντερνετ, ανεξαρτήτως της εκάστοτε προσφοράς. Κι αυτό με βολεύει γιατί δεν έχω σταθερή κατανάλωση ΜΒ/GΒ. Το ένα μήνα μπορεί να χαλάσω 200ΜΒ, τον επόμενο να χαλάσω 2GΒ. Υπάρχει και πακέτο με 3,02€. Μ' αυτό το πακέτο όμως δεν έχεις 4G. Edited July 12, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Μ' αυτό το πακέτο όμως δεν έχεις 4G. Μιλώ για ανανέωση των data που έχουν μαζευτεί. Edited July 12, 2017 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Καλό φαίνεται Edited July 12, 2017 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Αν ανανεώσουμε μεταφέρονται ή τα χάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Αν ανανεώσουμε μεταφέρονται ή τα χάνουμε? Λογικά τα GΒ της προσφοράς έχουν ξεχωριστή ημερομηνία λήξης, οπότε δε θα μεταφέρονται. Edited July 12, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Summer offer, οπότε δύσκολο. Σε frog πάντως δεν μπορώ να το βρω. Μάλλον δεν ισχύει Μετά είδα ότι είναι summer offer, αλλά αν μείνει κάτι παρόμοιο από φθινόπωρο, θα αφήσω το frog μιας και έχω ήδη το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο στα 11.5 (αντί για 16.5). Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Σε frog πάντως δεν μπορώ να το βρω. Μάλλον δεν ισχύει Ισχύει και για frog απ' ό,τι λένε τα παιδιά στο αντίστοιχο thread. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7256278#post7256278 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Καλημέρα. Σήμερα τα ξημερώματα έγινε η διακοπή από σύνδεση για να γίνει καρτοκινητο. Μου βγάζει Σημα cosmote όταν έκανα επανεκκίνηση αλλά όταν πάω να κάνω τη πρώτη κλήση μου λέει να πάω να δηλώσω το κινητο στο Γερμανό η στον ΟΤΕ. Αυτο το είχα κάνει με τα χαρτιά που είχα υπογράψει για τη μετατροπή του τηλ από σύνδεση σε καρτοκινητο. Να περιμένω η να καλέσω τη. Εξυπηρέτηση από άλλο νούμερο; ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Καλημερα παιδια με πηρανε απο cosmote και μου ειπανε οτι θα μου δωσουνε καρτα whats up δωρεαν η οποια θα εχει μεσα την προσφορα με 8,5 ευρω 1500' + 1,5 GB για 30 μερες .Το μονο μου ειπε πως θα κανω εγω ειναι να παω σε ενα καταστημα να κανω ταυτοποιηση στοιχειων,ισχυει τετοια προσφορα? Αυτη η προσφορα υπαρχει μονο σε φοιτητικο?Τι πακετα εχει το whats up γιατι μπορει να με συνφερει να το κρατησω σαν βασικο νουμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Το 10gb για 2 μηνες ειναι σουπερ! παμε/ζουμε στην εποχη που η συσσώρευση των mb/gb ειναι πλεον αχρηστη/ανουσια... προσωπικα μαζευω/ανανεωνω ολο το χρονο για να χρησιμοποιησω το καλοκαιρι, αλλα απ οτι φαινεται βγαινουν (επιτελους...) αξιοπρεπη πακετα (ακομα και τα νεα πακετα να μην υπηρχαν, με κατι gigaday/gigask καλυπτομασταν..), αντε να ξεφορτωθουμε τωρα τα gb για να απαλλαγουμε απ τις ανουσιες ανανεωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Γενικά τηλεφωνικά λένε διάφορες ανακρίβειες για να σε πείσουν να κάνεις κάτι. Μιας και 1500+1500 με 8,5€ δεν υπάρχει σε καρτοκινητό cosmote, φοιτητικό ή μη, ίσως πρόκειται για κάποιο καρτοσυμβόλαιο με έκπτωση. Επειδή έχει το συνθετικό της κάρτας στο όνομα, πολλές φορές προσπαθούν να στο φέρουν ότι θα έχετε αυτό με την κάρτα σας, κλπ. Η τιμή είναι καλή πάντως, και αν δεν σε ενοχλείτο ενδεχομένως η δέσμευση ίσως είναι καλή περίπτωση. Αν έχεις καρτοκινητό πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να πας να δηλώσεις τα στοιχεία σου, και ίσως είναι μια ένδειξη ακόμη ότι πρόκειται για σύνδεση. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Σε κλήση διάρκειας 4 λεπτών και 52 δευτερολέπτων αφαιρέθηκαν 5 λεπτά. Θα τους καλέσω να δω τι ισχύει. Το Υπόλοιπο το ακούς στρογκυλοποιημένο . Δεν αναφέρει δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 μα δεν μου ζητησε στοιχεια μου για να πεις οτι θα κανει συμβολαιο,απλα την διευθυνση της εδωσα για να μου φερει δωρεαν ο κουριερ την καρτα,και το μονο που μου ειπε ηταν πως θα πατε σε ενα καταστημα μετα να κανετε ταυτοποηση στοιχειω η οποια ειναι δωρεαν μου ειπε και οτι θα εχω για παντα αυτο το πακετο με τα 8,5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 μα δεν μου ζητησε στοιχεια μου για να πεις οτι θα κανει συμβολαιο,απλα την διευθυνση της εδωσα για να μου φερει δωρεαν ο κουριερ την καρτα,και το μονο που μου ειπε ηταν πως θα πατε σε ενα καταστημα μετα να κανετε ταυτοποηση στοιχειω η οποια ειναι δωρεαν μου ειπε και οτι θα εχω για παντα αυτο το πακετο με τα 8,5 ευρω Πάντως αν ισχύει σε καρτοκινητό είναι πολύ καλό και ανταγωνιστικό με το φοιτητικό f2g/q. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts