Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι. Όπως σου'πε: Δε "φεύγει" κανένα (ούτε μη χρεώσιμο) sms με μειον υπόλοιπο.

Για τα 1500΄ προς όλους με sms 2017 sto 1330 δε γίνεται τπτ σε αυτή την περίπτωση.

Μόνο

για xmas δωρα, μέσω του app my cosmote.

ΟΚ, ευχαριστώ φίλε μου, θα δω μήπως βολευτώ μέσω του app γιατί η σιμ αυτή της κοσμοτέ είναι βοηθητική και δεν θέλω ούτε 5 ευρώ να τους δώσω πριν κλείσει ο χρόνος!

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν 'εχεις WU online μμπορείς να βάλεις και τα 1500!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Άσχετο, η εφαρμογή εξακολουθεί να μην λειτουργεί στο 2ο slot δικαρτου.Σωστά?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπάρχει δυνατότητα να διαγραφεί απο την παλιά προσφορά στο 1330. Ακου λιγο με προσοχή και υπομονή το μενού και θα βρεις την επιλογή.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

@kmpatra: Είχες δίκιο φίλε μου!! Εκεί πέρα ήταν η επιλογή...απορώ τι ...άκουγα!

Άσχετο, η εφαρμογή εξακολουθεί να μην λειτουργεί στο 2ο slot δικαρτου.Σωστά?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ και μια βδομάδα έχω μετακινήσει το what's up μου από το 1ο στο 2ο slot, και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Λειτουργεί το ίδιο όπως γινόταν και στο 1ο.

Sent from my XT1562

Μην ταράζεσαι γιορτιάρες μέρες.

Και τα δύο μηνύματα που δοκίμασα να στείλω είναι χωρίς χρέωση, άρα δεν χρειαζόταν να έχω υπόλοιπο για να φύγουν. Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει φραγή μηνυμάτων (δηλ. και προς τα δωρεάν νούμερα της κοσμοτέ) όταν έχεις αρνητικό υπόλοιπο (ή και μηδενικό). Αυτό κατάλαβα από κάποια ποστ στη σελίδα τους στο facebook, αλλά ήθελα επιβεβαίωση από κάποιον που να γνωρίζει.

Άσχετα που το μήνυμα που θες να στείλεις είναι δωρεαν. Αν είσαι με μείον δεν στελνει πουθενά τίποτα. Ετσι ξερω τουλάχιστον.... Χρειάζεται να έχεις υπόλοιπο για να φύγουν!!! Άσχετα που δεν θα το χρεωθεις το μήνυμα.

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

Μου εχουν στειλει δωρο 200 sms. Ομως το υπολοιπο μου θα μηδενιστει στις 28-12 λογω οτι συμπληρωνεται το 3μηνο και δεν εχω σκοπο να ανανεωσω. Πιστευετε οτι τα sms θα μηδενιστουν μαζι με το υπολοιπο, η θα ισχυσει για αυτα κανονικα το 7μερο ?

Μου εχουν στειλει δωρο 200 sms. Ομως το υπολοιπο μου θα μηδενιστει στις 28-12 λογω οτι συμπληρωνεται το 3μηνο και δεν εχω σκοπο να ανανεωσω. Πιστευετε οτι τα sms θα μηδενιστουν μαζι με το υπολοιπο, η θα ισχυσει για αυτα κανονικα το 7μερο ?

Γενικά , ακόμα κ μειον υπόλοιπο € να'χεις στην Cosmote ή κ να'χει τελειώσει το 3μηνο διάρκειας υπολοίπου, ΑΝ έχεις πακέτο ομιλίας,

Το μιλάς κανονικά.

Για sms πακέτο δεν ξέρω (ΑΝ έχεις μ€ιον ή μετά το 3μηνο).

Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις την Πέμπτη.

Αλλά μάλλον ΝΑΙ: Αν δεν έχεις αρνητικό υπόλοιπο -..€, αλλά έχεις 0€ μετά την Τετάρτη, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πακέτο sms,

καθώς ΜΟΝΟ με αρνητικό υπόλοιπο δε "φεύγουν" sms.

Με 0€ υπόλοιπο "φεύγουν" sms.

Edited by jimmiss

Μην ταράζεσαι γιορτιάρες μέρες.

Και τα δύο μηνύματα που δοκίμασα να στείλω είναι χωρίς χρέωση, άρα δεν χρειαζόταν να έχω υπόλοιπο για να φύγουν. Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει φραγή μηνυμάτων (δηλ. και προς τα δωρεάν νούμερα της κοσμοτέ) όταν έχεις αρνητικό υπόλοιπο (ή και μηδενικό). Αυτό κατάλαβα από κάποια ποστ στη σελίδα τους στο facebook, αλλά ήθελα επιβεβαίωση από κάποιον που να γνωρίζει.

Δε ταράζεται καποιος φιλε μου. Σου εξηγω πως εχει η κατασταση. Με μειον δε φευγει κανενα απολυτος μνμ ειτε χρεωσιμο ειτε μη.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

τελικά η εφαρμογή της κοσμοτε η δεν θα δουλεύει καθόλου η θα δουλεύει τέλεια. από χτες λειτουργεί και με δεδομένα άλλης εταιρείας!

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

όχι από χθες, έχει πολύ καιρό που παίζει κι έτσι

εδώ πριν 2-3 μερες ειχε προβλημα και δεν εμπαινε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,μακραν η χειροτερη εταιρεια στις εφαρμογες....

Sent from mTalk

Εξαρτάται. Εδώ και 1-1,5 χρόνο και με 3-4 διαφορετικές συσκευές δεν έχω συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμα και πριν την αναβάθμιση που υποστηρίζει δίκαρτα είχα βρει τον τρόπο να το κάνω να δουλεύει μια χαρά.

άμα βγάλετε την κάρτα she'll club δωρεάν σε ένα πρατήριο καυσίμων κάθε φορά που βάζετε βενζίνη μαζεύετε πόντους. Και μέσα στα δώρα έχει και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας Cosmote . Ρίξτε μια ματιά εδώ https://www.shellsmart.gr/17-catalogue#/-cosmote πχ με 2900 πόντους κερδίζεις 10 ευρώ χρόνο ομιλίας Cosmote έχει και δώρο επιταγές από την cosmote !

Χρονια πολλα σε ολους τους φιλους. Μια ερωτηση σχετικα με τις android apps της cosmote. Το whats up λεει υπολοιπο χρονου ομιλιας και ποτε ληγει ο χρονος ενω μπορεις να κανεις online ανανεωση . H εφαρμογη για κοσμοκαρτα δεν σου λεει καν ποτε τελειωνει ο χρονος ( μονο ποιο ειναι το υπολοιπο) ενω εχει και σημαντικα λιγοτερες δυνατοτητες (πιο φτωχη εφαρμογη γενικα) Ειναι σωστες οι εντυπωσεις μου ? Γιατι η cosmote εριξε τοσο πολυ τη κοσμοκαρτα ?

μετά μου λετε η εφαρμογή. λειτουργεί σωστά, ενώ το μεσημέρι δούλευε ακόμα και με δεδομένα άλλης εταιρείας τώρα πάλι λέει η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινα διαθεσιμη.... εύγε τόσα δις μας κλέβουν με τις πανάκριβες χρεώσεις μια εφαρμογή σωστή δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν.

επίσης κορυδαλλο το μεσημέρι δεδομένα γιοκ για αρκετή ώρα

τώρα πάλι έφτιαξε.

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

Συνεχόμενα Μηνύματα

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Mark_K

20 χρονια στη καρτοκινητη της cosmote χωρις να εχω ενοχλησει ποτέ για οτιδηποτε, 1 φορα τους χρειαστηκα αμεσα στις 23/12/2016 και αφορουσε το παιδι μου και σε κατι τοσο απλο εν ετει 2016, sms προς υπηρεσιες εξωτερικου που απετυχαν αλλά χρεωθηκαν ομως και αρα να εχω αμεση απαντηση απο το 13888 οτι ναι το βλεπουμε και το λυνουμε, με παραπεμπουν σε αιτημα σε καταστημα για να απαντησουν σε 15 μερες το λιγοτερο. Μετα απο 20 χρονια μου ειναι αδιαφορο αν η οποια άλλη εταιρεια θα ειχε αμεση λυση, απλα αποχωρω απο αυτην. Ασε που χρεωθηκα και αλλα χρηματα στο 13888 που δεν απαντησε ποτέ και επεφτε η γραμμη με μεγαλη αναμονη. Edited by subgr

Συγνωμη αν εχει γραφτει αλλα για Cosmocarta αμα παρεις στο 1330 και ακουσεις το μυνημα, πατωντας μετα το 0 εχεις 1500 λεπτα ομιλιας προς ολους μεχρι 31/12 23:59 φτανει να εχεις κανει μια ανανεωση απο τον Νοεμβρη και μετα, κατι τετοιο.

Και στο φρογκ ομοίως.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Τι παίζει με αυτή την προσφορά, ξέρει κανείς; Είναι μόνο για αυτές τις μέρες ή θα ισχύει για καιρό ακόμα;

Screenshot_2016_12_28_12_16_14.jpg' alt=

Θέλω σύντομα να πάρω πολλά GB από Cosmote, γιατί θέλω σίγουρα να έχω έστω και 3G, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Σκέφτομαι για Φοιτητικό Συμβόλαιο με 20GB στα 15€, αλλά επειδή δε θέλω να μπλέξω με ελάχιστη παραμονή (18 μήνες) και πληρώνω τζάμπα λεφτά για GB που ίσως αργότερα δε χρησιμοποιώ, σκέφτομαι και για καρτοκινητο.

Η άλλη προσφορά της Frog με 9GB στα 10€, υπάρχει ακόμα; Που μπορώ να την αποκτήσω; Ευχαριστώ.

δεν θυμάμαι να υπήρχε αυτό που λες. 2 ενεργοποιήσεις του πακέτου που γράφεις πιο πάνω δίνουν 8 γιγα με 8.88 ευρώ.

Στα του whatsup,διπλάσιος χρόνος ομιλίας σε ολα τα call them all ως 2/1.

Edited by kmpatra

Εντάξει, βρήκα άκρη με την ερώτησή μου. Τώρα το "κοστούμι" για φορητότητα αριθμού από Q σε Frog (ή Cosmote γενικά), πόσο πάει;; :rolleyes: Μήπως συμφέρει καλύτερα να πάρω νέο αριθμό; Γιατί αυτόν της Q δεν τον χρησιμοποιώ, ούτως ή άλλως...