mol Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 καλως! ουτε προσεξα κατι! θα το χω στα υποψιν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Αληθεύει ότι το τέλος διακοπής συμβολαίου είναι 10 ευρώ όπως μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Αληθεύει ότι το τέλος διακοπής συμβολαίου είναι 10 ευρώ όπως μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών; ναι αλλα αφαιρείτε απο τον τελευταιο λογαριασμό αν δηλαδη ηταν να λήξει το συμβόλαιο στις 30 του μηνα και ο λογαριασμός σου εκδίδεται καθε 5 του επομενου η διαφορα αυτων των ημερων καλυπτουν αυτο το 10ευρω δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος....εμενα ας πουμε το συμβόλαιο τελείωνε 26 Αυγούστου αλλα ο λογαριασμος εβγαινε στις 5 Σεπτεμβρίου οπου θα εδινα 41 ευρω τελικα εδωσα 32ευρω και μεσα σε αυτα ηταν υπολογισμένο και το 10ευρω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Εδώ και πολύ καιρό παίζει προσφορά με την Κόκα κόλα και το Whats up.Κατω από κάθε καπάκι έχει έναν κωδικό τον οποίο αφού μπαίνεις και τον βαζεις εδώ https://summer.coca-cola.gr (αφού κάνεις εγγραφή) σου λέει αν κερδισες κάποια mb για 24 ωρες(συνήθως κερδίζεις) ενώ ταυτόχρονα μπαίνεις σε κληρώσεις για πακέτα επικοινωνίας για 3 μήνες ή 1 χρόνο η δωρεάν Smartphone.Εγω τελικά κέρδισα στην εβδομαδιαία κλήρωση αυτά τα λεπτά και τα mb για 3 μήνες. Ωπ! Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Και πήρα κοκακολα σήμερα αλλά δεν ήξερα κάτι και το πέταξα το καπάκι... Ευχαριστούμε!! --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 ναι αλλα αφαιρείτε απο τον τελευταιο λογαριασμό αν δηλαδη ηταν να λήξει το συμβόλαιο στις 30 του μηνα και ο λογαριασμός σου εκδίδεται καθε 5 του επομενου η διαφορα αυτων των ημερων καλυπτουν αυτο το 10ευρω δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος....εμενα ας πουμε το συμβόλαιο τελείωνε 26 Αυγούστου αλλα ο λογαριασμος εβγαινε στις 5 Σεπτεμβρίου οπου θα εδινα 41 ευρω τελικα εδωσα 32ευρω και μεσα σε αυτα ηταν υπολογισμένο και το 10ευρω!! Εμένα έληγε στις 10 Σεπτεμβρίου και είδα το σήμα του κινητού να χάνεται κάπου στις 3 το πρωί στις 11. Θα δω με τον εκκαθαριστικό λογαριασμό τι θα συμβεί. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Στα καταστήματα Γερμανός ή του ΟΤΕ η φορητότητα από άλλο δίκτυο σε καρτοκινητό cosmote είναι δωρεάν ή έχει κάποιο κόστος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undo77 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 [/color]Στα καταστήματα Γερμανός ή του ΟΤΕ η φορητότητα από άλλο δίκτυο σε καρτοκινητό cosmote είναι δωρεάν ή έχει κάποιο κόστος . Αν δεν κάνω λάθος...νομίζω πως δεν υπάρχει κάποιο κόστος στην φορητότητα...:confused: Παράθεση ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Για λογους οικονομικους θα κανω φορητοτητα το νουμερο μου σημερα απο Vodafone Red 1 σε COSMOΚΑΡΤΑ.. Οι αναγκες μου πλεον ειναι καποιος χρονος ομιλιας προς ολους (προφανως θα βολευτω με το πακετο 300' προς ολους με 7ε) και θελω και Ιντερνετ, ισως ψιλοκαλυπτομαι με τα 500GB με τα 5ε, ισως και να χρειαζομαι λιγο παραπανω. αν πουμε οτι βαζωκαθε μηνα καρτα 10-12ε και προτιμω να τα βαζω ηλεκτρονικα μεσω χρεωστικης καρτας (ή δεν ξερω τι αλλο τροπο εχει για να μη τρεχω στα μαγαζια) παιρνω καμια δωρο προσφορα σε σχεση με το να παω σε καταστηματα; πχ τοποτα GB θα με βολευε Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 [/color] Αν δεν κάνω λάθος...νομίζω πως δεν υπάρχει κάποιο κόστος στην φορητότητα...:confused: είναι 20€ και αν θυμαμαι καλα τα 10 η 15 μπαινουν στην καρτα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Είναι 10 και μπαίνουν όλα στην κάρτα. Sent from my A0001 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ... Φαντάζομαι έκανες αναζήτηση και δεν βρήκες τις απαντήσεις που θες ε? Οτι θες να μάθεις από προγράμματα και προσφορές υπάρχουν στο σαιτ. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Είναι 10 και μπαίνουν όλα στην κάρτα. Sent from my A0001 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάζομαι έκανες αναζήτηση και δεν βρήκες τις απαντήσεις που θες ε? Οτι θες να μάθεις από προγράμματα και προσφορές υπάρχουν στο σαιτ. Sent from my A0001 using Tapatalk ναι δε βλεπω να αναφερουν κατι συγκεκριμενα για την περιπτωση που βαζεις καρτα ονλαιν... οπως σε Voda πχ Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Για λογους οικονομικους θα κανω φορητοτητα το νουμερο μου σημερα απο Vodafone Red 1 σε COSMOΚΑΡΤΑ.. Οι αναγκες μου πλεον ειναι καποιος χρονος ομιλιας προς ολους (προφανως θα βολευτω με το πακετο 300' προς ολους με 7ε) και θελω και Ιντερνετ, ισως ψιλοκαλυπτομαι με τα 500GB με τα 5ε, ισως και να χρειαζομαι λιγο παραπανω. αν πουμε οτι βαζωκαθε μηνα καρτα 10-12ε και προτιμω να τα βαζω ηλεκτρονικα μεσω χρεωστικης καρτας (ή δεν ξερω τι αλλο τροπο εχει για να μη τρεχω στα μαγαζια) παιρνω καμια δωρο προσφορα σε σχεση με το να παω σε καταστηματα; πχ τοποτα GB θα με βολευε Εαν θέλεις ρίξε και μία ματιά σε frog (της κοσμοτε), ή Q (της γουιντ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά σχετικά με τι ποστ που είχε κάνει πριν ένα παιδί.... Οι κωδικοί που βάζουμε στο site της κοκακολα βρίσκονται μόνο σε μπουκάλι κ όχι σε κουτάκι? Γιατί αγόρασα κοκακολα λαητ κουτάκι και δεν βλέπω πουθενά κωδικό για δώρο. Η είναι κάπου που δεν το βρίσκω εγώ..... --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 εγω σε μπουκάλι μεγσλο δεν ειδα κατι. ούτε στην ετικετα αναφερει κατι. σε 3 σουπερ μαρκετ πηγα, δε δοαβασα κατι στις ετικετες των μπουκαλιων. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μόνο σε μπουκάλι, και εννοείτε από την κάτω μεριά στο καπάκι.... Σε κουτάκι που ψάχνετε δηλαδή που θα μπορούσε να μπει ώστε να μην είναι ορατό, πάτα μόνο στον αγοραστή? Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) εγω σε μπουκάλι μεγσλο δεν ειδα κατι. ούτε στην ετικετα αναφερει κατι. σε 3 σουπερ μαρκετ πηγα, δε δοαβασα κατι στις ετικετες των μπουκαλιων. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έτσι είναι!! Δεν έχουν όλες οι συσκευασίες. Έχουν μόνο αυτές που έχουν απέξω γυαλιά ηλίου... Στα περίπτερα μόνο έχει λογικά.... Στο σούπερ μάρκετ ούτε εγώ δεν βρήκα. Δεν το ήξερα ότι έχουν κωδικό μόνο οι καλοκαιρινές παρτίδες και δεν είδα να το αναφέρει κάνεις εδώ από τα παιδιά που έστειλαν κάποιο κωδικό στον διαγωνισμό... :/ Πήρα κ εγώ 8 απλές και μου είναι άχρηστες χαχαχα. Την επόμενη.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160913/9813513aa30be12e88148fa1a0e91de8.jpg --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο σε μπουκάλι, και εννοείτε από την κάτω μεριά στο καπάκι.... Σε κουτάκι που ψάχνετε δηλαδή που θα μπορούσε να μπει ώστε να μην είναι ορατό, πάτα μόνο στον αγοραστή? Sent from my A0001 using Tapatalk Θα μπορούσε άνετα κάτω από αυτό το μεταλλικό που την ανοίγεις!! Συνήθως όταν τρέχει κάποιος διαγωνισμός αλλάζουν λίγο το άνοιγμα κ αντί να έχει τρύπα την καλύπτουν με μεταλο. Μιλάω γι αυτό το ανοιχτιρι. Κ αν δεις στον διαγωνισμό στις φωτογραφίες όλοι κουτάκια ανεβάζουν. Δεν είδα μπουκάλι κάπου :D --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited September 13, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 διαβαστε τους ορους https://summer.coca-cola.gr/contest αλλιως παιρνεις μερος με μπουκαλια (εκει εχει κωδικο) αλλιως με τα κουτακια (ανεβαζεις φωτο) Για τον φιλο που ρωταει παραπανω για ιντερνετ στο κινητο,με 5.04 δινει 1 γιγα ως 30/9,δεν ξερω αν παρει ανανεωση η προσφορα. Σε whatsup επισης με 10 ευρώ online ανανεωση δινει 1 γιγα για 15 μερες,δεν φαινεται στη σελιδα αν ισχυει για κοσμοκαρτα.Αν εχει ανανεώσει κανεις προσφατα ας πει. Στο whatsup θα μπορουσες να βολευτεις αν εχεις αρκετους με whatsup,προς ολους εχει ομως μονο το πακετο με τα 200' με 5 ευρώ. Στα υπολοιπα πακετα δινει 100' προς ολους και χρονο προς whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά γειά! να ρωτήσω κάτι και συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου. Θέλω να πάρω στην πεθερά μου ένα whatsup νούμερο αλλά επειδή είναι ηλικιωμένη θέλω να διαχειρίζομαι εγώ το νούμερο (να βάζω χρόνο ομιλίας, να διαλέγω πακέτα, να βλέπω υπόλοιπα κλπ κλπ). Επειδή όμως θα το έχει το κινητό αυτή και μένει σε άλλη περιοχή, τι λύση υπάρχει; από ότι ξέρω η εφαρμογή από αντρόιντ απαιτεί να υπάρχει η σιμ για να παίξει. Υπάρχει κάποια άλλη λύση ; πχ δημιουργία web λογαριασμού μέσω browser ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ για τυχόν πληροφορίες. υγ. θέλω κοσμοτέ γιατί οι περισσότεροι γνωστοί της έχουν whatsup και βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Δυστυχώς μόνο το υπόλοιπο σε ευρώ ή σε λεπτά ομιλίας μπορείς να βλέπεις απο web ή την εφαρμογή Android της κοσμοτέ. Πακέτα δεν θα μπορείς εξ αποστάσεως να ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Δυστυχώς μόνο το υπόλοιπο σε ευρώ ή σε λεπτά ομιλίας μπορείς να βλέπεις απο web ή την εφαρμογή Android της κοσμοτέ. Πακέτα δεν θα μπορείς εξ αποστάσεως να ενεργοποιήσεις. Μπορεί αν ανανεώσει σε κατάστημα και ζητήσει και ταυτόχρονα κάποια ενεργοποίηση. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά σχετικά με τι ποστ που είχε κάνει πριν ένα παιδί.... Οι κωδικοί που βάζουμε στο site της κοκακολα βρίσκονται μόνο σε μπουκάλι κ όχι σε κουτάκι? Γιατί αγόρασα κοκακολα λαητ κουτάκι και δεν βλέπω πουθενά κωδικό για δώρο. Η είναι κάπου που δεν το βρίσκω εγώ..... --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Ισχύει και σε κουτάκι απλα το βγάζεις φωτογραφία και ανεβάζεις την φωτο και σου λέει αν κέρδισες MB.Νομίζω σε 1,5 λίτρο δεν ισχύει και επίσης σε αυτα που ισχύει φαίνεται διαφορετικό το σήμα και λέει κερδίστε δώρα ή κάπως ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Σε χθεσινή αγορά μέσω της εφαρμογής 500 mb, μου έδωσε άλλα 500 σύνολο 1000 αλλά δεν μου πρόσθεσε τα υπόλοιπα 450 που είχα για 15 μέρες από την πίστωση 10€.. Άλλαξε κάτι στην πολιτική τους;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Από τις αρχές Αυγούστου τα ΜΒ από ανανέωση δεν προστίθενται στα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Έστειλα μήνυμα στο 1330 να μάθω το υπόλοιπο σε λεπτά κλπ και μου λέει τεχνικο πρόβλημα δοκιμάστε αργότερα... Ωραία πράγματα πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Έστειλα μήνυμα στο 1330 να μάθω το υπόλοιπο σε λεπτά κλπ και μου λέει τεχνικο πρόβλημα δοκιμάστε αργότερα... Ωραία πράγματα πάλι. Όντως... Κάτι γίνεται πάλι! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160914/e585ad2d16c2f79d12ac8311c3c1b2c8.jpg Ούτε αν πάρεις τηλέφωνο να δεις το υπόλοιπο σου δεν δουλεύει!! Επίσης δεν λειτουργεί από το μεσημέρι κ αυτός ο διαγωνισμός που είναι με την κοκακολα και την κοσμοτε. Σε μένα τουλάχιστον. Πάω να βάλω φωτο η κωδικό και μου λέει να προσπαθήσω αργότερα. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited September 14, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts