lek88 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Υπάρχουν οι δημοσιεύσεις αυτές στις επίσημες σελίδες της cosmote και γουατσαπ στο facebook αν θέλουν να τις βρουν και να τις βάλουν στην κεντρική του φόρουμ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ρώτησα την εξυπηρετηση και με ενημερωσαν ότι υπάρχει η ανανέωση με paypal αλλά δεν δίνει το 20% bonus!!!! Οπότε τελικά όσοι κάνετε ανανέωση με paypal δεν θα πάρετε bonus 20%:( Εκτός αν: α) κράτησε μόνο 1 μέρα η διάρκεια της προσφοράς, β) το "μετάνιωσαν" από την Cosmote ή γ) ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΠΟΤΕ. :) Δεν χρειάζεται να έχεις υπόλοιπο στο paypal και τα τραβάει απευθείας από την κάρτα και όντως στα 10€ ανανεωση έδωσε καθαρό 10,71€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εγώ πάντως το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Υπάρχουν οι δημοσιεύσεις αυτές στις επίσημες σελίδες της cosmote και γουατσαπ στο facebook αν θέλουν να τις βρουν και να τις βάλουν στην κεντρική του φόρουμ!! Ορίστε και το λινκ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37b/xml/Company__pressrelease__cosmote-velgio/section/Company Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εγώ πάντως το πήρα. τι ποσο έβαλες και το πήρες και πότε έκανες την ανανέωση; Γιατί στην αρχή στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι ισχύει και όταν τους ρώτησα για ποια ποσά ισχύει μου είπαν θα το κοιτάξουμε και θα σας πούμε και όταν με κάλεσαν μου είπαν ότι τελικά δεν δίνουν μπόνους!!!!! Οπότε πες μας πότε έβαλες κάρτα και τι ποσό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ορίστε και το λινκ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37b/xml/Company__pressrelease__cosmote-velgio/section/Company Κάντε ένα tip να το δούνε οι Mods να το ανεβάσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ήταν με κάρτα 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Κάντε ένα tip να το δούνε οι Mods να το ανεβάσουν εαν ήταν θα το είχαν ανεβάσει εδώ και 2 μέρες. Εδώ ανέβασαν τα ψίχουλα των γουιντ και βονταφον, χωρίς τιπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ορίστε και το λινκ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37b/xml/Company__pressrelease__cosmote-velgio/section/Company Δεν το είχα δει αυτό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 τι ποσο έβαλες και το πήρες και πότε έκανες την ανανέωση; Γιατί στην αρχή στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι ισχύει και όταν τους ρώτησα για ποια ποσά ισχύει μου είπαν θα το κοιτάξουμε και θα σας πούμε και όταν με κάλεσαν μου είπαν ότι τελικά δεν δίνουν μπόνους!!!!! Οπότε πες μας πότε έβαλες κάρτα και τι ποσό! Ήταν με κάρτα 10€. :)................................:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Έστειλα tip για την κοσμοτε έτσι να υπαρχει. Μπορει κάποιος να ενδιαφέρεται.... Πιστεύω να το δουν πριν τελειώσει!! Edited March 24, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Έστειλα tip για την κοσμοτε έτσι να υπαρχει. Μπορει κάποιος να ενδιαφέρεται.... Πιστεύω να το δουν πριν τελειώσει!! ??????????? :ninja: ????????? ;) Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς το Βέλγιο Μετά τα γεγονότα στο Βέλγιο, η COSMOTE αναγνωρίζει την αυξημένη ανάγκη των πελατών της συμβολαίου κινητής, καρτοκινητής, καθώς και σταθερής, για επικοινωνία από και προς το Βέλγιο. Στο πλαίσιο αυτό: στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE θα επιστραφεί στο λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Βέλγιο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Βέλγιο προς την Ελλάδα και το Βέλγιο, για την περίοδο 22 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου. για τους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα είναι δωρεάν οι διεθνείς κλήσεις και τα SMS προς το Βέλγιο, καθώς και οι κλήσεις περιαγωγής από το Βέλγιο προς την Ελλάδα και το Βέλγιο από τις 25 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου, ενώ η αξία τους θα επιστραφεί αναδρομικά για την περίοδο 22-24 Μαρτίου. στους πελάτες σταθερής COSMOTE θα επιστραφεί στο λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς το Βέλγιο για την περίοδο 22 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου. Το alert λήγει 4/4. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37b/xml/Company__pressrelease__cosmote-velgio/section/Company Edited March 24, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ήταν με κάρτα 10€. τι να πω δεν ξερω:blink: πάντως η εξυπηρέτηση μου είπε πως δεν δίνει 20% μπόνους, μακάρι να κάνει λάθος! Επίσης ένα άλλο μέλος ανέφερε μερικές σελίδες πίσω πως δεν πήρε το μπόνους με 10Ε κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) ??????????? :ninja: ????????? ;) Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς το Βέλγιο Μετά τα γεγονότα στο Βέλγιο, η COSMOTE αναγνωρίζει την αυξημένη ανάγκη των πελατών της συμβολαίου κινητής, καρτοκινητής, καθώς και σταθερής, για επικοινωνία από και προς το Βέλγιο. Στο πλαίσιο αυτό: στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE θα επιστραφεί στο λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Βέλγιο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Βέλγιο προς την Ελλάδα και το Βέλγιο, για την περίοδο 22 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου. για τους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα είναι δωρεάν οι διεθνείς κλήσεις και τα SMS προς το Βέλγιο, καθώς και οι κλήσεις περιαγωγής από το Βέλγιο προς την Ελλάδα και το Βέλγιο από τις 25 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου, ενώ η αξία τους θα επιστραφεί αναδρομικά για την περίοδο 22-24 Μαρτίου. στους πελάτες σταθερής COSMOTE θα επιστραφεί στο λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς το Βέλγιο για την περίοδο 22 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου. Το alert λήγει 4/4. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37b/xml/Company__pressrelease__cosmote-velgio/section/Company για τους πελάτες*καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίουCOSMOTE θα είναι δωρεάν οι διεθνείς κλήσεις και τα SMS προς το Βέλγιο, καθώς και οι κλήσεις περιαγωγής από το Βέλγιο προς την Ελλάδα και το Βέλγιο από τις*25 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου, ενώ η αξία τους θα επιστραφείαναδρομικά*για την περίοδο 22-24 Μαρτίου. Μάλιστα.......... Edited March 24, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 τι να πω δεν ξερω:blink: πάντως η εξυπηρέτηση μου είπε πως δεν δίνει 20% μπόνους, μακάρι να κάνει λάθος! Επίσης ένα άλλο μέλος ανέφερε μερικές σελίδες πίσω πως δεν πήρε το μπόνους με 10Ε κάρτα! Εγώ ήμουν: α) 10€ μέσω paypal από cosmote.gr β) 2:00 της 22/3/2016. 8,93€ μπήκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Θέλω να φέρω έναν αριθμό από Vodafone συμβόλαιο σε καρτοκινητό Cosmote (με σκοπό μετά να το κάνω frog αλλά να έχω και mycosmote). Πήγα σε Γερμανό και έδειξα την ταυτότητα μου, κάτι έκαναν σε ένα κομπιούτερ, υπέγραψα σε ένα παντ, και μου είπαν ότι ζήτησαν τον αριθμό μου από τη Vodafone και θα πρέπει να ξαναπάω στο κατάστημα την Τρίτη για να συνεχίσουμε τη διαδικασία. Στο συμβόλαιο Vodafone δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσουν γιατί φεύγω. Σας ακούγονται οκ όλα αυτά, μέχρι στιγμής; Θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι για να ενεργοποιηθώ στο καρτοκινητό Cosmote; Θα έχω υπόλοιπο μηδέν; Μπορώ να στείλω ευρώ από άλλο What's Up ή θα πρέπει πρώτα να κάνω μια ανανέωση; Ή μπορώ με μηδέν υπόλοιπο να πάω σε frog και να στείλω από άλλο frog μερικά ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλημέρα μια ερώτηση από εμένα γιατί έχω πολύ καιρό να κάνω ανανέωση cosmote. Το 1 gb δώρο για ανανέωση σε καταστημα ισχύει για Γερμανό ή και κατάστημα cosmote? Και κάτι ακόμα ισχύει για cosmokarta μόνο ή και για whatsap και για Frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλημέρα μια ερώτηση από εμένα γιατί έχω πολύ καιρό να κάνω ανανέωση cosmote. Το 1 gb δώρο για ανανέωση σε καταστημα ισχύει για Γερμανό ή και κατάστημα cosmote? Και κάτι ακόμα ισχύει για cosmokarta μόνο ή και για whatsap και για Frog? Καλημέρα.Ισχύει και σε καταστήματα Cosmote και για What's up αλλα και Frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση. Και ακόμα κάτι : Είναι μόνιμη προσφορά ή ξέρουμε ημερομηνία λήξης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση. Και ακόμα κάτι : Είναι μόνιμη προσφορά ή ξέρουμε ημερομηνία λήξης; Παίρνει παράταση μέχρι την επόμενη παράταση...ηταν μέχρι 31/3,τωρα εγινε μέχρι 15/4,πιο πριν είχε αλλη ημερομηνία λήξης κλπ.Είναι η τακτική της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Θέλω να φέρω έναν αριθμό από Vodafone συμβόλαιο σε καρτοκινητό Cosmote (με σκοπό μετά να το κάνω frog αλλά να έχω και mycosmote). Πήγα σε Γερμανό και έδειξα την ταυτότητα μου, κάτι έκαναν σε ένα κομπιούτερ, υπέγραψα σε ένα παντ, και μου είπαν ότι ζήτησαν τον αριθμό μου από τη Vodafone και θα πρέπει να ξαναπάω στο κατάστημα την Τρίτη για να συνεχίσουμε τη διαδικασία. Στο συμβόλαιο Vodafone δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσουν γιατί φεύγω. Σας ακούγονται οκ όλα αυτά, μέχρι στιγμής; Θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι για να ενεργοποιηθώ στο καρτοκινητό Cosmote; Θα έχω υπόλοιπο μηδέν; Μπορώ να στείλω ευρώ από άλλο What's Up ή θα πρέπει πρώτα να κάνω μια ανανέωση; Ή μπορώ με μηδέν υπόλοιπο να πάω σε frog και να στείλω από άλλο frog μερικά ευρώ; Η αλλαγή σε Frog χρεώνεται πλέον με 3 ευρώ. Άρα θα χρειαστεί να κάνεις μία ανανέωση πρώτα πριν μεταφερθείς σε FROG ή θα μεταφέρεις χρόνο από άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το 1 gb δωρο δεν το δινει σε cosmocarta; Τι ρατσισμος ειναι αυτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Το 1 gb δωρο δεν το δινει σε cosmocarta; Τι ρατσισμος ειναι αυτος! Στην κάρτα 10€ με paypal που έκανα μέσω του cosmote.gr στην cosmokarta την Τρίτη αυτή στις 2:00 μου έδωσε 1024ΜΒ για 15 μέρες (ως 6/4). Το έδωσε στις 11 το πρωΐ της Τρίτης. Να ρωτήσω: Αν βάλω πακέτο 500ΜΒ με 5€ την 6/4 ως τις 10:00 θα προστεθούν/μεταφερθούν όλα τα ΜΒ ως τις 6/5; Edited March 25, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Στην κάρτα 10€ με paypal που έκανα μέσω του cosmote.gr στην cosmokarta την Τρίτη αυτή στις 2:00 μου έδωσε 1024ΜΒ για 15 μέρες (ως 6/4). Το έδωσε στις 11 το πρωΐ της Τρίτης. Να ρωτήσω: Αν βάλω πακέτο 500ΜΒ με 5€ την 6/4 ως τις 10:00 θα προστεθούν/μεταφερθούν όλα τα ΜΒ ως τις 6/5; Ναι αν βαλεις πακετο πριν την ληξη τους θα προστεθουν ολα μαζι για ενα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας νέων ενώ δεν είναι η κάρτα στο όνομά μας πχ έχω εγώ μια κάρτα και δεν έχω αριθμό what's up και θέλω να δώσω σε έναν φίλο μου να την ενεργοποιήσει μπορεί? και πώς ενεργοποιείται ? στέλνει κάποιο μυνημα ? επίσης θα πρέπει να βάλει πρώτα κάρτα και μετά να το ενεργοποιήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts