Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια σε cosmoκαρτα μεχρι ποσα mb μπορω να κατεβαζω σε γρηγορο ιντερνετ(3g) ανα ημερα ? μετα απο καποιο οριο ''ριχνει'' την ταχυτητα ?

Ευχαριστω

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έλα ντε, αυτό θα έπρεπε να το διαφημίζει συνέχεια..

Παιδια αν τα διαφημιζει ολα θα περασει το 50% τον συνδρομιτων και μετα κλαφτα χαραλαμπη.

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδια σε cosmoκαρτα μεχρι ποσα mb μπορω να κατεβαζω σε γρηγορο ιντερνετ(3g) ανα ημερα ? μετα απο καποιο οριο ''ριχνει'' την ταχυτητα ?

Ευχαριστω

δεν πρεπει να υπαρχει ημερησιο οριο για να αλλαζει η ταχυτητα παρα μονο στο ιντερνετ ολη μερα!! .

δεν πρεπει να υπαρχει ημερησιο οριο για να αλλαζει η ταχυτητα παρα μονο στο ιντερνετ ολη μερα!! .

Αν ειναι ετσι με βολευει !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Επιβεβαιώνω και γω τον φίλο Mano.Απο το Facebook ενός φίλου έστειλα και γω για πλάκα το πρωι και μου είπαν το ιδιο.Πηρα και γω Τηλ.και μετά από 2-3 αναμονές βρηκε τι παίζει και μου είπε μόλις βγαλω την κάρτα νέων να πάρω στην εξυπηρέτηση να μου ενεργοποιήσουν την προσφορά.

Τα 1000 λεπτά προς όλους τα δίνουν;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τα 1000 λεπτά προς όλους τα δίνουν;

Εννοείς με την κάρτα νέων?Υποθέτω πως ναι...Δεν μου είπε αναλυτικα,είπε την φοιτητική προσφορά.

Αν μάθεις/διευκρινιστεί πες μας σε παρακαλώ γιατί θα είναι πολύ κρίσιμο σημείο της προσφοράς με την κάρτα νέων...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αν μάθεις/διευκρινιστεί πες μας σε παρακαλώ γιατί θα είναι πολύ κρίσιμο σημείο της προσφοράς με την κάρτα νέων...

Ο φίλος Μάνος θα μάθει πιο γρηγορα από μένα αλλα αν βρω κατι παραπάνω σύντομα,θα ενημερώσω.

Παιδιά αυτή την κάρτα εννοείτε http://www.europeanyouthcard.gr ;

Δίνουν φοιτητικό σε όλους όσους την έχουν η πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω Facebook/τηλέφωνου και να ρωτήσω αν μπορούν να μου δώσουν;

Παιδιά αυτή την κάρτα εννοείτε http://www.europeanyouthcard.gr ;

Δίνουν φοιτητικό σε όλους όσους την έχουν η πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω Facebook/τηλέφωνου και να ρωτήσω αν μπορούν να μου δώσουν;

Εχεις την καρτα;

Όχι αλλά αν όντως δίνουν το φοιτητικό με αυτήν, τότε θα την πάρω

Τις επομενες μερες θα ξερουμε σιγουρα, τι πως και ποτε. Τωρα προς το παρων ειμαστε στο περιμενε. Αν εισαι κατω των 30 μπορεις να βγαλεις την καρτα.

Τελικα εχει μαθει κανεις τιποτα με την Ευρωπαικη Καρτα νεων σιγουρα τι προσφορα δινετε και για ποσο καιρο?

Τελικα εχει μαθει κανεις τιποτα με την Ευρωπαικη Καρτα νεων σιγουρα τι προσφορα δινετε και για ποσο καιρο?

Αν εχεις την καρτα νεων εχεις και τα φοιτητικα πακετα για οσο καιρο ειναι διαθεσημα απο την cosmote.

Αν εχεις την καρτα νεων εχεις και τα φοιτητικα πακετα για οσο καιρο ειναι διαθεσημα απο την cosmote.

Οσο καιρο ειναι διαθεσιμα δηλαδη τι εννωει ρωτησες? Δεν υσχιουν για οσο υσχιει και η καρτα νεων ?

Οσο καιρο ειναι διαθεσιμα δηλαδη τι εννωει ρωτησες? Δεν υσχιουν για οσο υσχιει και η καρτα νεων ?

Τα πακέτα ισχύουν μέχρι τέλος Ιουνίου του 14. Μπορεί μετά να αλλάξουν. Η ιδιότητα να έχεις αυτά τα πακέτα δεν χάνετε όσο έχεις την κάρτα ή πιο σωστά όσο αποφασίσει η κοσμοτε να παρέχει προσφορά

Edited by pReHiStoRik

Τα πακέτα ισχύουν μέχρι τέλος Ιουνίου του 14. Μπορεί μετά να αλλάξουν. Η ιδιότητα να έχεις αυτά τα πακέτα δεν χάνετε όσο έχεις την κάρτα ή πιο σωστά όσο αποφασίσει η κοσμοτε να παρέχει προσφορά

Μπορει να μας ενημερωσει καποιος τι πακετα υπάρχουν για το φοιτητικο whats up? Η cosmote δεχεται φορητοτητα στο καρτοκινητο της? Γτ η vodafone δεν δεχεται.

Μπορει να μας ενημερωσει καποιος τι πακετα υπάρχουν για το φοιτητικο whats up? Η cosmote δεχεται φορητοτητα στο καρτοκινητο της? Γτ η vodafone δεν δεχεται.

Αυτο ειναι το φοιτητικο πακετο για τα whats up Αυτα ακριβως αποκτας και με την ευρωπαικη καρτα νεων.

Η προσφορα της cosmocarta για 300' με καθε ανανεωση 10€ (για παλαιους συνδρομητες) συνεχιζεται μέχρι την επόμενη συνέχεια της συνέχειας .

Η προσφορα της cosmocarta για 300' με καθε ανανεωση 10€ (για παλαιους συνδρομητες) συνεχιζεται μέχρι την επόμενη συνέχεια της συνέχειας .

.οντως... τι ξεφτύλα ειναι αυτή? μας εχουν πρηξει... με αυτο το σταγονόμετρο της παράτασης της αβεβαιότητας:ninja:

.οντως... τι ξεφτύλα ειναι αυτή? μας εχουν πρηξει... με αυτο το σταγονόμετρο της παράτασης της αβεβαιότητας:ninja:

Απλα προσεχουν, γιατι αν τυχη και την κοψουν απλα δε γινει χωρις προειδοποιηση. Το πανε μηνα μηνα.

κάπου πήρε το μάτι μου οτι το 1λεπτό ανα λεπτό,θα ενεργοποιείται πλέον με ένα εφάπαξ κόστος (5 ευρώ αν δεν κάνω λάθος).Ξέρει κανείς από πότε θα ισχύει?

κάπου πήρε το μάτι μου οτι το 1λεπτό ανα λεπτό,θα ενεργοποιείται πλέον με ένα εφάπαξ κόστος (5 ευρώ αν δεν κάνω λάθος).Ξέρει κανείς από πότε θα ισχύει?

Θα ισχύει από 17/03/2014. Δες εδώ.;)