Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ανανέωση συγγενικου προσώπου στο 1330 δεν άκουσα το πακέτο με τα 400/100 SMS και λεπτά,ότι να νε είναι.

• Απαντήσεις 44,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτή θα χρεώνεται κανονικά το κόστος περιαγωγής (roaming). Η φτηνότερη λύση είναι να πάρει μια καινούρια κοσμοκάρτα, να την βάλεις στο 1 λεπτό το λεπτό και μετά (αν το αλλάξει πριν τη βάλεις στο 1 λεπτό το λεπτό δε θα μπορείς να τη βάλεις) να την κάνει frog, που δίνει διπλασιασμό κάρτας, με ΑΛΠΑΚ στο 1314 (νομίζω ψάξτο αυτό).

Αν εισαι σε κοσμοκαρτα με 2 δηλωμενους αριθμους στο 1 λεπτο το λεπτο και πας σε frog, τους διατηρεις σε αυτην την χρεωση και αποκτας και τον διπλασιασμο καρτας? Καλα καταλαβαινω ή καπου το χασα?

http://www.voipstunt.com

χρεώσεις 0.012 / λεπτό ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ και σταθερά

μέσω της υπηρεσίας local access ή callback έχει ποιότητα GSM με χρεώσεις VOIP!!

Η λύση που προτείνω σε κάποιον αρχάριο είναι να αρχίσει να χρησιμοποιεί κάποιον betamax provider και να κάνεις τις κλήσεις του από εκεί. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο άλλος να έχει αντίστοιχο πρόγραμμα (viber, skype κλπ.). Κάνεις κλήσεις ό,που θες.

Οκ απλα το παιδι στο quote που εκανα ανεφερε υγκεκριμενα viber.

0.012 δηλαδη κατι παραπανω απο 1 λεπτο προς ολα τα κινητα ελλαδας? Αυτο ειναι πολυ καλο. Εψαχνα καιρο κατι τετοιο σε Voip παροχο, με καλη ποιοτητα κλησης. Αν αυτο ισχυει τοτε αξιζει να ενεργοποιησει πακετο ιντερνετ και να χρησιμοποιεις αυτην την χρεωση. Ειανι δοκιμασμενο?

Betamax provider τι ειναι? Δεν εχω ψαχτει πολυ σε θεματα Voip.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Καλησπερα..εβαλα μια καρτα whatsup σε συσκευη συναγερμου για να ειδοποιει με μηνυματα. μπορω να ενημερωνομαι για υπολοιπο και να ανανεωνω αυτη την καρτα χωρις να βγαζω την καρτα απο εκεινη τη συσκευη;;;;ευχαριστω

Για να ενημερώνεσε για το υπόλοιπο , κάλεσε 13838 από οποιοδήποτε κινητό Cosmote , και μίλα με την εξυπηρέτηση

Θα σου ζητήσουν τα στοιχεία ταυτότητας , και θα σου το πούν .

Για ανανέωση κάλεσε 6971001314 και ακολούθα την διαδικασία

Στο τέλος της διαδικασίας θα ακούσεις και το νέο σου υπόλοιπο.

Σε ανανέωση συγγενικου προσώπου στο 1330 δεν άκουσα το πακέτο με τα 400/100 SMS και λεπτά,ότι να νε είναι.

Ορθά δεν το άκουσες αν δεν επέλεξες το 9. Επιλέγοντας το 9, σου λέει και τα δυο πακέτα της προσφοράς που λήγει 31/3.

Καλησπέρα!

Αγόρασα από το περίπτερο έναν αριθμό what's up (μιας και δεν έβρισκα στα καταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ για 2 βδομάδες) και έπειτα πήγα ξανά στον κατάστημα Γερμανός για ενεργοποίηση της φοιτητικής προσφοράς. Προς έκπληξη μου ανέφεραν πως δεν μπορούσαν να το ενεργοποιήσουν για λόγο που δεν κατάλαβα.

Θυμάμαι βέβαια πως μπορούσα να κάνω την διαδικασία μέσω ίντερνετ οπότε και δεν επέμεινα. Έτσι λοιπόν έκανα την αίτηση και την έστειλα!

Την Τρίτη το βράδυ έκανα την διαδικασία αλλά ακόμα δεν έχει έρθει κάποιο σχετικό μήνυμα. Γνωρίζεται πόσο χρόνο μπορεί να χρειαστεί; Επίσης λόγο του ότι είναι αγορασμένο από περίπτερο μήπως δεν έχει γίνει η μεταβίβαση στο όνομά μου και έχει απορριφθεί για αυτόν τον λόγο;

παιδιά τι παίζει με την προσφορά για τους φοιτητές;; Για ένα χρόνο δεν είναι;; έβαλα κάρτα 10αρα όπως έπρεπε και δεν μου μπήκαν αυτόματα τα 600 λεπτά και 500mb! Το κατάργησαν; Μήπως να τους πάρω ένα τηλεφωνάκι να δω τι παίζει; Ποια είναι η εξυπηρέτηση πελατών what's up;
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά τι παίζει με την προσφορά για τους φοιτητές;; Για ένα χρόνο δεν είναι;; έβαλα κάρτα 10αρα όπως έπρεπε και δεν μου μπήκαν αυτόματα τα 600 λεπτά και 500mb! Το κατάργησαν; Μήπως να τους πάρω ένα τηλεφωνάκι να δω τι παίζει; Ποια είναι η εξυπηρέτηση πελατών what's up;

Μέχρι Ιούνιο - Ιούλιο είναι νομίζω. Πρέπει να έχεις βάλει κάρτα τον προηγούμενο μήνα για σου μπουν τα 600 και 600 την πρώτη του τρέχοντος μήνα

Μέχρι Ιούνιο - Ιούλιο είναι νομίζω. Πρέπει να έχεις βάλει κάρτα τον προηγούμενο μήνα για σου μπουν τα 600 και 600 την πρώτη του τρέχοντος μήνα

Αφού τον προηγούμενο μήνα πάλι το ξέχασα να βάλω και παρόλα αυτά ενεργοποιήθηκε τη στιγμή που το έκανα. Δηλαδή τώρα θα μου μπούνε τον Απρίλη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν εβαλες τωρα την καρτα, τα λεπτα και τα mb θα ερθουν τον Απριλιο.

Καλησπέρα!

Αγόρασα από το περίπτερο έναν αριθμό what's up (μιας και δεν έβρισκα στα καταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ για 2 βδομάδες) και έπειτα πήγα ξανά στον κατάστημα Γερμανός για ενεργοποίηση της φοιτητικής προσφοράς. Προς έκπληξη μου ανέφεραν πως δεν μπορούσαν να το ενεργοποιήσουν για λόγο που δεν κατάλαβα.

Θυμάμαι βέβαια πως μπορούσα να κάνω την διαδικασία μέσω ίντερνετ οπότε και δεν επέμεινα. Έτσι λοιπόν έκανα την αίτηση και την έστειλα!

Την Τρίτη το βράδυ έκανα την διαδικασία αλλά ακόμα δεν έχει έρθει κάποιο σχετικό μήνυμα. Γνωρίζεται πόσο χρόνο μπορεί να χρειαστεί; Επίσης λόγο του ότι είναι αγορασμένο από περίπτερο μήπως δεν έχει γίνει η μεταβίβαση στο όνομά μου και έχει απορριφθεί για αυτόν τον λόγο;

Η ενεργοποίηση της φοιτητής προσφοράς γίνεται μέσα σε 3 - 5 μέρες. Σε κάποιες περιπτώσεις, έχει περάσει και βδομάδα.

Αφού τον προηγούμενο μήνα πάλι το ξέχασα να βάλω και παρόλα αυτά ενεργοποιήθηκε τη στιγμή που το έκανα. Δηλαδή τώρα θα μου μπούνε τον Απρίλη;

Τι να σου πω.. η ανακοίνωση αναφέρει: "Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ανανέωση χρόνου ομιλίας τον προηγούμενο μήνα και θα λαμβάνεις το δώρο σου την πρώτη μέρα του μήνα."

Και εγώ περιμένω αυτές τις ημέρες να μου ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

@DonJuan Ευχαριστώ για την απάντηση!

Την πάτησα δηλαδή..Δεν πειράζει..Ελπίζω να μην με ξεχάσει τον Απρίλη και μου το κάνει γαργάρα! :p

Όχι την έχω ενεργοποιήσει εδώ και μήνες. Εννοώ την ανανέωση με κάρτα..

Πάντως παλιότερα ένα παιδί εδώ μέσα μου χε πει ότι θα μπούνε όποτε την βάλω. Και μάλιστα τον προηγούμενο μήνα αυτό έκανα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την πάτησα δηλαδή..Δεν πειράζει..Ελπίζω να μην με ξεχάσει τον Απρίλη και μου το κάνει γαργάρα! :p

Όχι την έχω ενεργοποιήσει εδώ και μήνες. Εννοώ την ανανέωση με κάρτα..

Πάντως παλιότερα ένα παιδί εδώ μέσα μου χε πει ότι θα μπούνε όποτε την βάλω. Και μάλιστα τον προηγούμενο μήνα αυτό έκανα.

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου από τη 1η Μαρτίου έως και τις 31, θα λάβεις τα δώρα τον Απρίλη.

Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να απενεργοποιήσουμε για πάντα την υπηρεσία Internet Day Pass.είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου

Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να απενεργοποιήσουμε για πάντα την υπηρεσία Internet Day Pass.είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου

Μπορείς να απενεργοποιήσεις το Internet Daily Pass στέλνοντας την εντολή "End day" στο 1330.

Μπορείς να απενεργοποιήσεις το Internet Daily Pass στέλνοντας την εντολή "End day" στο 1330.

Στέλνοντας αυτό το μήνυμα στο 1330 απενεργοποιείς θεωρητικά την υπηρεσία, αργότερα αν βάλεις ένα πακέτο πχ 500μβ με 5 εύρο σε ένα μηνά που θα λήξει το πακέτο αυτόματος επανέρχεται η υπηρεσία Internet Day Pass:mad:

Στέλνοντας αυτό το μήνυμα στο 1330 απενεργοποιείς θεωρητικά την υπηρεσία, αργότερα αν βάλεις ένα πακέτο πχ 500μβ με 5 εύρο σε ένα μηνά που θα λήξει το πακέτο αυτόματος επανέρχεται η υπηρεσία Internet Day Pass:mad:

Λογικό το βλέπω αν αποφασίσεις ότι θέλεις internet να εξακολουθεί να στο παρέχει

Λογικό το βλέπω αν αποφασίσεις ότι θέλεις internet να εξακολουθεί να στο παρέχει

Ναι από αυτή την άποψη ότι δεν μπορείς να μείνεις ποτέ χωρίς ιντερνέτ αλλά:mad: με χρέωση 1 εύρο για 24 ώρες για 20μβ παραμένει άκρος ακριβή η υπηρεσία

Είδα ότι τα προγράμματα του WU προς όλους προϋποθέτουν ότι πρέπει να ενεργοποιείς το πακέτο κάθε 15 ημέρες. Αυτό δεν καλύπτει γιατί στο μήνα χρειάζονται 10 Ευρώ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση, εκτός από την αλλαγή από WU σε κάτι άλλο;

Ναι από αυτή την άποψη ότι δεν μπορείς να μείνεις ποτέ χωρίς ιντερνέτ αλλά:mad: με χρέωση 1 εύρο για 24 ώρες για 20μβ παραμένει άκρος ακριβή η υπηρεσία

Μπορείς να αφήσεις ενεργή την συγκεκριμένη υπηρεσία και να χρησιμοποιείς τα δεδομένα της γραμμής σου μόνο όταν έχεις ενεργοποιημένο πακέτο mb και όταν δεν έχεις, να απενεργοποιείς τα δεδομένα έτσι ώστε να μην γίνεται χρήση της γραμμής από τη συσκευή.

Επίσης, το ημερήσιο πάσο δεν προσφέρει 20mb πλοήγησης, αλλά είναι απεριόριστο, απλώς μετά τα 20mb μειώνεται η ταχύτητα.

Μπορείς να αφήσεις ενεργή την συγκεκριμένη υπηρεσία και να χρησιμοποιείς τα δεδομένα της γραμμής σου μόνο όταν έχεις ενεργοποιημένο πακέτο mb και όταν δεν έχεις, να απενεργοποιείς τα δεδομένα έτσι ώστε να μην γίνεται χρήση της γραμμής από τη συσκευή.

Επίσης, το ημερήσιο πάσο δεν προσφέρει 20mb πλοήγησης, αλλά είναι απεριόριστο, απλώς μετά τα 20mb μειώνεται η ταχύτητα.

Η υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass είναι προενεργοποιημένη σε όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου,

ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής που δεν έχουν ενεργοποιημένο κάποιο πρόγραμμα ή πρόσθετη υπηρεσία που

να

παρέχει πρόσβαση στο Internet.Με λίγα λόγια με υποχρεώνει με νταβατζηλίκι style μόλις τελειώνει κάποιο πακέτο ιντερνέτ η να απενεργοποιώ το 3g η να στέλνω end day:X Επίσης Για όσους συνδρομητές δεν έχουν πρόγραμμα που να προσφέρει δωρεάν ΜΒ ή δεν έχουν

ενεργοποιήσει ένα από τα διαθέσιμα πακέτα COSMOTE Int

ernet Monthly Pass η πρόσβαση στο

Internet χρεώνεται με 1 € /ημέρα μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Internet Day Pass. Η χρέωση του

COSMOTE Internet Day Pass ξεκινά με την πρώτη είσοδο στο Internet από το κινητό και επιτρέπει

απεριόριστη πλοήγηση έως τις 4 π.μ

Edited by artemios

Είδα ότι τα προγράμματα του WU προς όλους προϋποθέτουν ότι πρέπει να ενεργοποιείς το πακέτο κάθε 15 ημέρες. Αυτό δεν καλύπτει γιατί στο μήνα χρειάζονται 10 Ευρώ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση, εκτός από την αλλαγή από WU σε κάτι άλλο;

Η άλλη λύση , είναι να ξανακοιτάξεις καλύτερα. Τα πακέτα προς όλους είναι για 30 ημέρες.

κοίτα στην παρακάτω σελίδα κάτω κάτω όπου το λέει ρητά.

http://www.whatsup.gr/news/prosfora-what-s-mexri-31032013-gia-na-milas-kai-me-olo-ton-kosmo-toy-what-s-alla-kai-me-ola-ta-

Η άλλη λύση , είναι να ξανακοιτάξεις καλύτερα. Τα πακέτα προς όλους είναι για 30 ημέρες.

κοίτα στην παρακάτω σελίδα κάτω κάτω όπου το λέει ρητά.

http://www.whatsup.gr/news/prosfora-what-s-mexri-31032013-gia-na-milas-kai-me-olo-ton-kosmo-toy-what-s-alla-kai-me-ola-ta-

χα χα χα. βασιλη εισαι απαιχτος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν μήπως το γύριζα σε καρτοσυμβόλαιο αλλά θα είναι wu μόνο για 12 μήνες. Χώρια που για να πάρεις την έκπτωση του καρτοσυμβολαίου 25 (18,75) πρέπει να δεσμευτείς σε συμβόλαιο 18μηνο. Έπειτα τα έβαλα κάτω και είδα τα εξής:

1500' προς cosmote

30' προς όλους

και

1500sms προς cosmote

50sms προς όλους

με 18,75€ (το ίντερνετ δεν το αναφέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ στο κινητό).

Για μενα τα 1500 είναι πάρα πολλά οπότε αρκετά λεπτά θα μου έληγαν. Αντίθετα στο wu βολεύομαι με το πακέτο 300'+sms με 5€. Από κει και πέρα, σίγουρα θα κάνω μια ενεργοποίηση 100sms με 4€. Πάμε στα 9. Ίσως κάνω και μια ενεργοποίηση του 2ωρου προς όλους με άλλα 5€. Πάμε στα 14.

Με 14€ λοιπόν έχω: 300'-300sms προς wu και 120'-100sms προς όλους. Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ακόμα και με απανωτές ενεργοποιήσεις πακέτων και "σπατάλες" (σε καμία περίπτωση δεν θα χρειαστώ 120'), και πάλι το wu συμφέρει περισσότερο από το καρτοσυμβόλαιο. Εξαρτάται και τι ανάγκες έχει ο καθένας βέβαια. Άλλος μπορεί όντως να καταναλώνει 1500' ή να χρειάζεται και ίντερνετ.

Edited by kostas_v