Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλεστε 1330(για cosmocarta) ρε παιδια, ελεος

καλα ντε, καλεσαμε, το ελεος επρεπε να πηγαινει στην κοσμοτε που δεν ανανεωνει το site :wacko:

ελπιζω οπως κ οι προηγουμενοι να μεταφερονται αυτα

γιατι σιγα μην προλαβουμε να τα καταναλωσουμε :lol:

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μαζι σου, αλλα κανετε σαν 60αρηδες που μπαινουν στο γερμανο, γιαυτο λεω ελεος, μπορει να υπαρχει και καποιος λογος που δε το ανακοινωνουν στο site..

Πως μπορούμε να μάθουμε το υπόλοιπο από ενα πακέτο whatsup που αγοράσαμε π.χ 300' προς whatsup και 100' προς όλους με 5€;

Μπορείς να ενημερωθείς για τα δωρεάν λεπτά που έχεις στη διάθεσή σου με:

• δωρεάν πλοήγηση από το κινητό σου στο mobile site του WHAT’S UP m.whatsup.gr

• δωρεάν πλοήγηση στο WHAT’S UP Application αν έχεις iPhone ή android κινητό

• με δωρεάν αποστολή του μηνύματος Υ στο 1330

πάνε και τα 500mb που έδινε το reload it!!!!Πλεον μονο 100Mb για 7 μέρες κιόλας!!!Απο το κακό στο χειρότερο αυτή η εταιρεία!!!

Εγώ προχθές τα ενεργοποίησα, πότε τα έβγαλαν;

Εγώ προχθές τα ενεργοποίησα, πότε τα έβγαλαν;

Μάλλον χθες. Τους ρώτησα στο facebook και μου απαντήσαν πλαγίως να κοιτάξω στην σελίδα με τα δώρα του reloadit, βέβαια εκεί δεν δείχνει πλέον 500mb σαν δώρο και στο facebook μου πρότειναν το πακέτο με τα 500mb, 5 ευρώ (αυτό έλειπε) :mad:

Μέχρι χθες κατηγορούσαμε γιατί δεν δίνει 500mb με 5€. Σήμερα κατηγορούμε διότι στα δώρα δεν περιλαμβάνονται τα 500mb. Εγώ λέω να τα δώσει όλα τζάμπα.

όταν υπάρχει πακέτο στην αγορά 1 giga με 5 ευρώ, τα υπόλοιπα είναι υποδιέστερα

τόσα σχόλια και κανένας δεν το είπε... Αυτό σημαίνει 1 πράγμα: ο κόσμος δε ψάχνεται...

Ποιό είναι αυτό;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μέχρι χθες κατηγορούσαμε γιατί δεν δίνει 500mb με 5€. Σήμερα κατηγορούμε διότι στα δώρα δεν περιλαμβάνονται τα 500mb. Εγώ λέω να τα δώσει όλα τζάμπα.

Σωστά. Σε σχέση με πριν 10 μέρες πχ που μας έδινε δώρο 500mb με την ανανέωση τώρα πρέπει να κάνουμε κωλοτούμπες που μας τα χρεώνει 5 ευρώ :lol:

Απορώ, εσύ δε νιώθεις έστω και λίγο μαμάκας από τη συμπεριφορά της εταιρίας; Δεν λέω ότι είναι άσχημο που δίνει το πακέτο πλέον (μέχρι 28/2/2013 μην ξεχνιόμαστε, δεν μονιμοποιήθηκε ;) ) αλλά το δώρο ανανέωσης γιατί το κατάργησαν; Και στα 2 άλλα ανταγωνιστικά καρτοκινητά δίνουν είτε λεπτά ομιλίας είτε ίντερνετ με τις ανανεώσεις, εδώ πλέον τίποτα!

Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ την wu μιας και στα χανιά η cosmote έχει καλό δίκτυο και προφανώς αρκετοί γνωστοί μου έχουν wu. Ευτυχώς έχω αγοράσει δίκαρτο android smartphone για να χρησιμοποιώ και την cu κάρτα μου να παίρνω σαν άνθρωπος τηλέφωνα. Αλλά πλέον προστέθηκαν 5 ευρώ στο μηνιάτικο κονδύλι μόνο και μόνο για ίντερνετ, let's praise Cosmote for that.

Ποιό είναι αυτό;

η wind :D

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Ναι, μπορείς.

Γιατί όμως ανοίχτηκε νέο θέμα; Υπάρχει εδώ σχετικό.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

οχι αν η κοσμοτε προσφερει LTE ταχυτητες και έχεις 4g κινητό

Πόσος ειναι ο ελαχιστος χρόνος παραμονής στην καρτοκινητή? Ο αδελφός μου θέλει να αλλάξει από συμβόλαιο wind σε f2g, και επειδη αυτό παίρνει 1 μηνα,σκέφτομαι να του προτείνω διπλή φορητότητα,πρώτα προς κοσμοκάρτα,και μετα καπάκι απο κοσμοκάρτα σε f2g. Υπάρχει περίπτωση να εμποδίσει η κοσμοτε την 2η φορητότητα?

http://www.justsaypictures.com/images/implied-face-palm.jpg

και το 'σημα καμπανα' ξεχασες να γραψεις :lol:

χωρις πλακα τωρα, πιο προσφατο μου φαινεται το μετρό της θεσ/νικης, παρα το 4g...

Cosmocarta 500MB και επισημα απο το site

Internet Monthly Pass 200

Με το Internet Monthly Pass 200 έχεις 200 MB για να σερφάρεις στο internet από το κινητό σου, μόνο με 5€ για ένα μήνα. Και τώρα, με τη νέα προσφορά από την COSMOΚΑΡΤΑ με κάθε Internet Monthly Pass 200 έχεις 500ΜΒ μόνο με 5€ για ένα μήνα.

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις πακέτων έως 28/2/2013.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

* Το πακέτο Internet Monthly Pass 200 απενεργοποιείται σε 31 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης του

* Είναι δυνατή η ταυτόχρονη ενεργοποίηση περισσότερων από ένα πακέτα Internet Montly Pass 200

* Ο όγκος δεδομένων (ΜΒ) που δεν καταναλώνεται εντός της διάρκειας ισχύος του, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία απενεργοποίησης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου Internet Monthly Pass 200 ή της υπηρεσίας SMS 100 PLUS 120MB ή της υπηρεσίας SMS 100 PLUS 250MB ή της Υπηρεσίας Cosmote Internet Monthly Pass 60, οπότε ο συνολικός όγκος δεδομένων που προκύπτει μπορεί να καταναλωθεί μέχρι τη λήξη του πακέτου όγκου δεδομένων με τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης

* Η χρήση του πακέτου Internet Monthly Pass 200 γίνεται είτε ο συνδρομητής επιλέξει στη συσκευή του τη ρύθμιση COSMOTE Internet είτε τη ρύθμιση COSMOTE WAP

* Η ενσωματωμένη μηναία χρήση περιλαμβάνει την πλοήγηση σε WAP και Internet sites εκτός περιβάλλοντος «COSMOTE my view» και δεν αφορά στη χρήση δεδομένων κατά την περιαγωγή σε δίκτυα του εξωτερικού

* Σε περίπτωση περιαγωγής, δεν ισχύουν τα δωρεάν MB της Υπηρεσίας, ακόμη και αν ο χρήστης εξακολουθεί να είναι εγγεγραμμένος σε αυτήν. Κατά την περιαγωγή, ισχύουν οι χρεώσεις βάσει του τιμοκαταλόγου Περιαγωγής

* Η ογκοχρέωση μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης γίνεται ανά 1 KB με ελάχιστη χρέωση 1ΚΒ ανά σύνδεση. (1MB = 1024 KB και 1GB = 1024 MB)

* Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ενεργό πακέτο Internet Monthly Pass η πρόσβαση στο Internet χρεώνεται με 1 € /ημέρα μέσω της υπηρεσίας Internet Day Pass προσφέροντας απεριόριστη πλοήγηση στο Internet και στο μενού υπηρεσιών COSMOTE my view για 24 ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η πρόσβαση στο Internet

* Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%.

http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_Internet_Monthly_Pass200_ck/section/Prepaid_COSMOKARTA

Αρκετα καλη πλέον η κοσμοκαρτα. Καλο να υπάρχουν επιλογές για πακέτα Ίντερνετ. Προσωπικα θα συνεχίσω να ανανεωσω το Ίντερνετ με το monthly pass 60 για να μεταφέρω τα ΜΒ που είχα απο το καλοκαίρι, μια και τα 120 τον μηνα μου φτάνουν και μου περισσεύουν...

EDIT: τώρα είδα πως μας τελείωσαν τα 120ΜΒ, ξανά γίνανε μόλις 60... Οπότε τι κάνουμε, δίνουμε το 5€ κάθε μηνα για ανανεωση και άθροισμα των ΜΒ ή τα χάνουμε και όταν τα χρειαστούμε ελπίζουμε να έχει ακόμα κανένα καλο πακέτο;

Edited by kgian

Αρκετα καλη πλέον η κοσμοκαρτα. Καλο να υπάρχουν επιλογές για πακέτα Ίντερνετ. Προσωπικα θα συνεχίσω να ανανεωσω το Ίντερνετ με το monthly pass 60 για να μεταφέρω τα ΜΒ που είχα απο το καλοκαίρι, μια και τα 120 τον μηνα μου φτάνουν και μου περισσεύουν...

EDIT: τώρα είδα πως μας τελείωσαν τα 120ΜΒ, ξανά γίνανε μόλις 60... Οπότε τι κάνουμε, δίνουμε το 5€ κάθε μηνα για ανανεωση και άθροισμα των ΜΒ ή τα χάνουμε και όταν τα χρειαστούμε ελπίζουμε να έχει ακόμα κανένα καλο πακέτο;

Ολα τα mb προσθετονται!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Έχω cosmokarta και από την αρχή που πήρα τον αριθμό δεν έχει ενεργοποιημένη την ειδοποίηση κλήσεων. Ξέρει κανείς που στέλνω μήνυμα να την ενεργοποιήσω?

Έκανα και της οδηγίες που λέει στο site της cosmote http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/eidopoihsh_kleisewn_instructions.pdf (να προσθέσω οτι ο αριθμός μου ξεκινάει απο 698....) αλλά όταν κάποιος μου κάνει μια κλήση και είναι κλειστό το κινητό μου λέει ότι έχω ενεργοποιήσει την την προώθηση κλήσεων σε λάθος αριθμό!!

Edited by mobile_32

Έχω cosmokarta και από την αρχή που πήρα τον αριθμό δεν έχει ενεργοποιημένη την ειδοποίηση κλήσεων. Ξέρει κανείς που στέλνω μήνυμα να την ενεργοποιήσω?

Έκανα και της οδηγίες που λέει στο site της cosmote http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/eidopoihsh_kleisewn_instructions.pdf (να προσθέσω οτι ο αριθμός μου ξεκινάει απο 698....) αλλά όταν κάποιος μου κάνει μια κλήση και είναι κλειστό το κινητό μου λέει ότι έχω ενεργοποιήσει την την προώθηση κλήσεων σε λάθος αριθμό!!

**62*697538αριθμος κινητου σου χωρις το 698# πληκτρο κλησης

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ως σημερα εστελνα SMS 100 στο 1330 και επαιρνα 100 sms με διαρκεια ενος μηνα και 120mb δωρο.Σημερα ανανεωσα και πηρα μονο τα 100 sms τα mb τα κοψανε

Τωρα ειδα οτι το αντικατεστησαν με τουτο http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_SMS100_PLUS120MB/section/COSMOKARTA_Services

Edited by johnsot-1