konstantinoslp Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Δικαιούσαι κανονικά την νέα Ακαδημαϊκή ταυτότητα , απλά δεν θα έχει ισχύ εισιτηρίου . Την ακαδημαϊκή ταυτότητα πήρε ο πρώτος μου υιός στο 9ο έτος σπουδών ο δεύτερος στο 7ο και εγώ στο 6ο έτος και από κατατακτήριες (δεύτερο πτυχίο ) .Στα 51 μου ούτε εμένα με λες φοιτητή . Καμμία από αυτές βέβεα δεν ισχύει για εισιτήριο , αλλα πήραμε κανονικά όλες τις προσφορές σε Cosmote , και Vodafone Αγαπητε Βασιλη το γνωριζω. Διαβασα στο νεο συστημα τον τροπο που βγαινουν οι ταυτοτητες εκανα την αιτηση εδω και ποσες μερες αλλα τιποτα.. γιαυτι θα παω με βεβαιωση σπουδων να κανω την δουλεια μου. Να εισαι καλα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 μπορώ να κάνω online ανανέωση με χρεωστική VISA απο το σπίτι μου ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Δικαιούσαι κανονικά την νέα Ακαδημαϊκή ταυτότητα , απλά δεν θα έχει ισχύ εισιτηρίου . Την ακαδημαϊκή ταυτότητα πήρε ο πρώτος μου υιός στο 9ο έτος σπουδών ο δεύτερος στο 7ο και εγώ στο 6ο έτος και από κατατακτήριες (δεύτερο πτυχίο ) .Στα 51 μου ούτε εμένα με λες φοιτητή . Καμμία από αυτές βέβεα δεν ισχύει για εισιτήριο , αλλα πήραμε κανονικά όλες τις προσφορές σε Cosmote , και Vodafone εμένα της vodafone δεν μου δώσανε τις προσφορές στο cu γιατί ούτε εγώ δικαιούμαι πάσο! μόνο την προσφορά ιντερνετ του ΕΔΕΤ μου έδωσαν! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 εμένα της vodafone δεν μου δώσανε τις προσφορές στο cu γιατί ούτε εγώ δικαιούμαι πάσο! μόνο την προσφορά ιντερνετ του ΕΔΕΤ μου έδωσαν! :( Στον κολλητο μου που δεν δικαιουται αλλα εχει την ταυτοτητα (απλα δεν εχεις μειωμενο στα μεσα) του δωσε η κοτε στο συμβολαιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 μπορώ να κάνω online ανανέωση με χρεωστική VISA απο το σπίτι μου ?? http://www.viva.gr/mobilerefill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Στειλτε 100 στο 1330 για να παρετε 100 λεπτα ομιλιας προς wu μεχρι την Δευτερα στις 12:00! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Στειλτε 100 στο 1330 για να παρετε 100 λεπτα ομιλιας προς wu μεχρι την Δευτερα στις 12:00! +1 τα πηρα και εγω αλλα δεν βρηκα καμια ανακοινωση που να λεει για τα 100λεπτα δωρεαν :wacko: που το ειδες εσυ? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 εμένα της vodafone δεν μου δώσανε τις προσφορές στο cu γιατί ούτε εγώ δικαιούμαι πάσο! μόνο την προσφορά ιντερνετ του ΕΔΕΤ μου έδωσαν! :( Αν είσαι στο ανοικτό πανεπιστήμιο , δεν δικαιούσε ακαδημαϊκήταυτότητα και τις προσφορές πέρνεις όμως το φοιτητικό Internet , Αν έχεις Ακαδημαϊκη ταυτότητα τις δικαιούσε . Αν σου λένε όχι, πήγαινε σε άλλο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Αν είσαι στο ανοικτό πανεπιστήμιο , δεν δικαιούσε ακαδημαϊκήταυτότητα και τις προσφορές πέρνεις όμως το φοιτητικό Internet , Αν έχεις Ακαδημαϊκη ταυτότητα τις δικαιούσε . Αν σου λένε όχι, πήγαινε σε άλλο κατάστημα. Ευχαριστώ, θα το κάνω. Απλά στο κατάστημα που μου έδωσαν την Ακαδημαϊκή ταυτότητα γράφει πάνω ότι δεν δικαιούμαι πάσο οπότε μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι και την προσφορά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 +1 τα πηρα και εγω αλλα δεν βρηκα καμια ανακοινωση που να λεει για τα 100λεπτα δωρεαν :wacko: που το ειδες εσυ? Τυχαία το είδα από την σελίδα τους στο facebook και είπα να ενημερώσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Πύρα 500ΜΒ :lol: αρε realodit και ήμουν έτοιμος να κατεβάσω 5 σειρές καντήλια στο cosmote FB :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αυτή η προσφορά των 500ΜΒ μέσω reload it, ισχύει κι αν βάλουμε και δεύτερο και τρίτο πακέτο; Μπορώ να ανανεώσω ξανά με 10€ και να ξαναέχω την προσφορά; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εχω καρτοκινητο Cosmote και σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια για να εχω πιο φτηνες χρεωσεις στο ιντερνετ(σκεφτομαι την Q). Το Whats up αξιζει για το ιντερνετ?Το Reloaded? Τί αλλο προτεινετε? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εχω καρτοκινητο Cosmote και σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια για να εχω πιο φτηνες χρεωσεις στο ιντερνετ(σκεφτομαι την Q). Το Whats up αξιζει για το ιντερνετ?Το Reloaded? Τί αλλο προτεινετε? Ευχαριστώ!! για τι χρηση mb μιλαμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Στο reloadit, πλεον, αναμεσα στις 3 επιλογες καθε φορα, βρισκονται και τα 500ΜΒ ιντερνετ εξαργυρωνοντας gold κωδικο, δηλαδη εχοντας βαλει 10€ καρτα προηγουμενως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Υπολογιζω το πολυ 500 το μηνα. Το Reloaded σε αφηνει να επιλεξεις τα δωρεαν ΜΒ ή ειναι θεμα τυχης αν θα ερθουν?Για αλλη εταιρια? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εχω καρτοκινητο Cosmote και σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια για να εχω πιο φτηνες χρεωσεις στο ιντερνετ(σκεφτομαι την Q). Το Whats up αξιζει για το ιντερνετ?Το Reloaded? Τί αλλο προτεινετε? Ευχαριστώ!! οι χρεώσεις στην q είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με της κοσμοτέ...σήμα δεν θα έχεις παράπονο ειδικά αν είσαι σε αστικό κέντρο. Εγώ πάντως το m.whatsup.gr πολλές φορές δεν καταφέρνω να το ανοίξω,μιλάμε για ένα απλό gprs dual sim κινητό και πάλι ζορίζεται. Δεν ξέρω αν είναι η συσκευή, αλλά το δίκτυο είναι σίγουρα "πίτα".;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 οι χρεώσεις στην q είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με της κοσμοτέ...σήμα δεν θα έχεις παράπονο ειδικά αν είσαι σε αστικό κέντρο. Εγώ πάντως το m.whatsup.gr πολλές φορές δεν καταφέρνω να το ανοίξω,μιλάμε για ένα απλό gprs dual sim κινητό και πάλι ζορίζεται. Δεν ξέρω αν είναι η συσκευή, αλλά το δίκτυο είναι σίγουρα "πίτα".;) στα καρτοκινητά της cosmote ούτε το m.facebook.com δεν φορτώνει γρήγορα:lol: Q -> 240MB με 3€, 600ΜΒ με 5€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλησπερα σε ολους, εχω εδω και μερικα χρονια ενα whatsup αριθμο, με αρκετα παλια sim, και αποφασισα να το κανω φορητοτητα σε vodafone. ομως, εχουν και οι 2 αιτησεις απορριφθει, λόγω "προβληματος επωνυμιας΅". σημερα μολις μου το ξαναειπαν για 2 φορα, περασα επι τοπου απο cosmote καταστημα και ελεγξαμε ακριβως τα στοιχεια δηλωμενου αριθμου και ειναι οπως ακριβως τα λεει η ταυτοτητα μου, ΑΦΜ, αριθ.ταυτοτητας, ονομα κτλ. τι μπορει να φταιει? αμεσως μετα, περνωντας από vodafone, απλα μου ειπαν θα ξαναπερασουν την αιτηση μου. ΥΓ. αν χρειαζεται να μεταφερθει το θεμα στην vodafone, ας το κανει καποιος διαχειριστης. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Υπολογιζω το πολυ 500 το μηνα. Το Reloaded σε αφηνει να επιλεξεις τα δωρεαν ΜΒ ή ειναι θεμα τυχης αν θα ερθουν?Για αλλη εταιρια? Ευχαριστώ! Μπορεις να πας και cu που με καθε 10 ευρω σου δινει δωρο 500mb και αν τελειωσουν εχει με 5 ευρω 500mb και αν το ενεργοποιησεις απο το ιντερνετ σου δινει και αλλα 100 δωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση για φορητότητα σε cosmote από vodafone (συμβόλαιο) και έχω σκοπό όταν με πάρουν τηλ να πάω απο το Γερμανό να το κάνω καρτοκινητό και οχι σύνδεση. Διαβάζω όμως εδώ οτι η ταχύτητα internet είναι διαφορετική σε κάρτα σε σχέση με σύνδεση συμβολαίου. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; γιατί αν ισχύει αλλάζουν τα πράγματα. Πάντως κάτι τέτοιο μου φαίνεται εντελώς παράλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση για φορητότητα σε cosmote από vodafone (συμβόλαιο) και έχω σκοπό όταν με πάρουν τηλ να πάω απο το Γερμανό να το κάνω καρτοκινητό και οχι σύνδεση. Διαβάζω όμως εδώ οτι η ταχύτητα internet είναι διαφορετική σε κάρτα σε σχέση με σύνδεση συμβολαίου. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; γιατί αν ισχύει αλλάζουν τα πράγματα. Πάντως κάτι τέτοιο μου φαίνεται εντελώς παράλογο Μπα παράλογο μου φαίνεται. Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Μου ήρθαν 2 sms χτες ενα δώρο 100 sms και ενα με gold κωδικό βεβαία απο gold έδωσε απευθείας 3€ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 καλησπέρα! έβαλα χθες κάρτα για τον μηνα νοέμβριο και δεν μ έστειλαν μηνυμα ότι τον δεκεμβρίο θα εχω 600+600mb. δν στελνουν πια; έτυχε σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 στα καρτοκινητά της cosmote ούτε το m.facebook.com δεν φορτώνει γρήγορα:lol: Q -> 240MB με 3€, 600ΜΒ με 5€ Η Wind άλλαξε τα δεδομένα για άλλη μια φορά με το F2G. Με 5ευρώ έχεις πλέον 1GB και με ανανέωση 10ευρώ επιλέγεις ή 300΄ προς όλους ή 500mb.Eκεί στην COSMOTE τα βλέπετε αυτά; Ο κόσμος ξύπνησε και πάει εκεί που δίνουν περισσότερα. Δεν έχω λόγο πλέον να έχω wu ως δεύτερο νούμερο. Το F2G με καλύπτει στην κυριολεξία γιατί έχει και πακέτα με 5ευρώ 200' προς όλους.Απλά καλείς και δεν σε νοιάζει τι δίκτυο έχει ο άλλος.ΑΝΤΙΟ COSMOTE... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts