Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογη απο το google play στελνει μηνυμα σε περιπτωση που δεν εχεις ενεργοποιημενο ιντερνετ στο κινητο,οποτε παλι δωρεαν ειναι.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

"ΣΗΜΕΡΑ Η WHATS UP ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 20€ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ".

αυτο το μηνυμα ηρθε σε γνωστο μου. ισχυει; η συνταξη του μηνυματος, η οποια μου φαινεται λιγο περιεργη, με κανει να σκεφτομαι πως ειναι μουφα.

Μούφα είναι

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37b/xml/Company__pressrelease__31052001gr/section/Pressrelease_OtherNews

31/5/2001

Ήδη εορτάσαμε τα 11 χρόνια του Whats Up και πάμε για τα 12

Edited by Vasileios

Μούφα είναι

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37b/xml/Company__pressrelease__31052001gr/section/Pressrelease_OtherNews

31/5/2001

Ήδη εορτάσαμε τα 11 χρόνια του Whats Up και πάμε για τα 12

:lol:

ευχαριστω πολυ. η αληθεια ειναι οτι εκανε λιγο μπαμ.:p

Νομιζω οτι αυτο το θεμα εχει ξαναειπωθει αλλα δεν βρηκα την απαντηση που ηθελα...το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να στειλω σμσ ενω λαμβανω κανονικα και εχω 2 ερωτισεις...

1)οταν το υπολυπο του χρονου ειναι μειον το προγραμμα π εχω ενεργοποιημενο δουλευει(προγραμμα για σμσ παντα)

2)διαβασα οτι εχει να κανει με το κεντρο σμσ και οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι +3097100000 αλλα εμενα εχει "+3097100000,(και ενα τριψιφιο αριθμο)" και θελω να ξερω εαν εχει καμια διαφορα απο το +3097100000 η οποια επιρεαζει το οτι δν μπορω να στειλω σμσ

(εχω whats up) Ευχαριστω εκ των προτερων

Να τον βγάλεις τον τριψήφιο αριθμό .

το σωστό είναι +3097100000

Ευχαριστω πολυ..τα "να τα αφισω η σκετο +3097100000?Τωρα μολις τα δοκιμασα και τα δυο οταν βαζω "+3097100000" παταω ενημερωση αλλα δν αλαζει τιποτα παραμενει το ιδιο και να βαλω +3097100000 μ λεει update error..ταχει παιξει το κινητο η ειναι η καρτα σιμ το προβλημα? Edited by Ela_M_Nte

Κλείσε το κινητό , βγάλε την κάρτα και βάλτην πάλι , κανονικά θα πάρει μόνο του τις σωστές ρυθμίσεις .

"ΣΗΜΕΡΑ Η WHATS UP ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 20€ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ".

αυτο το μηνυμα ηρθε σε γνωστο μου. ισχυει; η συνταξη του μηνυματος, η οποια μου φαινεται λιγο περιεργη, με κανει να σκεφτομαι πως ειναι μουφα.

καλα, ακόμα κυκλοφορούν αυτά τα σπαμ? τα θυμαμαι πριν 4-5 χρόνια χαχαχαχ

καλα, ακόμα κυκλοφορούν αυτά τα σπαμ? τα θυμαμαι πριν 4-5 χρόνια χαχαχαχ

ηταν τοτε που οντως εκλεινε 8 χρονια μαλλον.:p απο καπου ξεμεινε αυτο!

Γιατί ζορίζεστε;

Από τη στιγμή που έχεις αρνητικό υπόλοιπο, μήνυμα ΔΕΝ μπορείς να στείλεις πουθενά και για κανένα λόγο.

Μόνο αν έχεις δωρεάν λεπτά ομιλίας.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

ηταν τοτε που οντως εκλεινε 8 χρονια μαλλον.:p απο καπου ξεμεινε αυτο!

μα σπαμ ήταν κι εκείνο. και έκαναν πολλά τέτοια και στο cu

για εμας που δεν ειμαστε φοιτητες τι γινεται ρε παιδια;;; ετσι μου ρχεται να την κανω απο το γουα******απ και να κρατησω μονο το καρτοκινητο ολυμπιακος.. το βγαλανε και στο σαιτ του ολυμπιακου

http://www.olympiacos.org/video-gallery/16776/kartokinito-olympiakos-1-eyro-gia-kathe-gkol-toy-thryloy

Παιδες μετα απο 20 ημερες μου πιστωσανε 3 GB internet που ηχαν χαθει λογο μη αποστολης SMS 24 ωρες πριν την ληξη του πακετου.

Ρε παιδες μεχρι ποτε θα ειναι η προσφορα των φοιτητων;

Αν λάβουμε υπ'όψην την ημερομηνία λήξης της προσφοράς για το φοιτητικό πακέτο internet on the go student/5gb, τότε στο τέλος του μήνα (30/11) θα λήξει η προσφορά. :)

Edited by DonJuan

Ρε παιδες μεχρι ποτε θα ειναι η προσφορα των φοιτητων;

Χρόνια στο δίκτυο της cosmote αλλά δυστυχώς η vodafone είναι πολύ μπροστά στις φοιτητικές προσφορές.

Αν λάβουμε υπ'όψην την ημερομηνία λήξης της προσφοράς για το φοιτητικό πακέτο internet on the go student/5gb, τότε στο τέλος του μήνα (30/11) θα λήξει η προσφορά. :)

Δεν δικαιουμαι πασο εδω και δυο χρονια. Θα παω να παρω μια βεβαιωση σπουδων και ελπιζω να κανω δουλεια στον Γερμανο.

Χρόνια στο δίκτυο της cosmote αλλά δυστυχώς η vodafone είναι πολύ μπροστά στις φοιτητικές προσφορές.

Δεν με χαλαει η προσφορα της κοτε απο το πουθενα καθως στα 25 μου δεν με λες και φοιτητη.:p

Ολες οι προσφορες ειναι καλοδεχουμενες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν δικαιουμαι πασο εδω και δυο χρονια. Θα παω να παρω μια βεβαιωση σπουδων και ελπιζω να κανω δουλεια στον Γερμανο.

Δεν με χαλαει η προσφορα της κοτε απο το πουθενα καθως στα 25 μου δεν με λες και φοιτητη.:p

Ολες οι προσφορες ειναι καλοδεχουμενες.

Δικαιούσαι κανονικά την νέα Ακαδημαϊκή ταυτότητα , απλά δεν θα έχει ισχύ εισιτηρίου .

Την ακαδημαϊκή ταυτότητα πήρε ο πρώτος μου υιός στο 9ο έτος σπουδών ο δεύτερος στο 7ο

και εγώ στο 6ο έτος και από κατατακτήριες (δεύτερο πτυχίο ) .Στα 51 μου ούτε εμένα με λες φοιτητή .

Καμμία από αυτές βέβεα δεν ισχύει για εισιτήριο , αλλα πήραμε κανονικά όλες τις προσφορές σε Cosmote , και Vodafone

Edited by Vasileios

Διακιούσε κανονικά την νέα Ακαδημαϊκή ταυτότητα , απλά δεν θα έχει ισχύ εισιτηρίου .

Την ακαδημαϊκή ταυτότητα πήρε ο πρώωτος μου γυιός στο 9ο έτος σπουδών ο δεύτερος στο 7ο

και εγώ στο 6ο έτος και από κατατακτήριες (δεύτερο πτυχίο ) .Στα 51 μου ούτε εμένα με λές φοιτητή .

Καμμία από αυτές βέβεα δεν ισχύει για εισιτήριο , αλλα πήραμε κανονικά όλες τις προσφορές σε Cosmote , και Vodafone

για ένα χρονο πήρατε την προσφορά ;.

για ένα χρονο πήρατε την προσφορά ;.

Ναι για ένα χρόνο

από 5 ευρώ στα συμβόλαια Cosmote , και φοιτητικά CU. Whats Up μόνο εγώ έχω ....