steve9 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Η εφαρμογη απο το google play στελνει μηνυμα σε περιπτωση που δεν εχεις ενεργοποιημενο ιντερνετ στο κινητο,οποτε παλι δωρεαν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 "ΣΗΜΕΡΑ Η WHATS UP ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 20€ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ". αυτο το μηνυμα ηρθε σε γνωστο μου. ισχυει; η συνταξη του μηνυματος, η οποια μου φαινεται λιγο περιεργη, με κανει να σκεφτομαι πως ειναι μουφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Μούφα είναι http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37b/xml/Company__pressrelease__31052001gr/section/Pressrelease_OtherNews 31/5/2001 Ήδη εορτάσαμε τα 11 χρόνια του Whats Up και πάμε για τα 12 Edited November 19, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μούφα είναι http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37b/xml/Company__pressrelease__31052001gr/section/Pressrelease_OtherNews 31/5/2001 Ήδη εορτάσαμε τα 11 χρόνια του Whats Up και πάμε για τα 12 :lol: ευχαριστω πολυ. η αληθεια ειναι οτι εκανε λιγο μπαμ.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ela_M_Nte Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Νομιζω οτι αυτο το θεμα εχει ξαναειπωθει αλλα δεν βρηκα την απαντηση που ηθελα...το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να στειλω σμσ ενω λαμβανω κανονικα και εχω 2 ερωτισεις... 1)οταν το υπολυπο του χρονου ειναι μειον το προγραμμα π εχω ενεργοποιημενο δουλευει(προγραμμα για σμσ παντα) 2)διαβασα οτι εχει να κανει με το κεντρο σμσ και οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι +3097100000 αλλα εμενα εχει "+3097100000,(και ενα τριψιφιο αριθμο)" και θελω να ξερω εαν εχει καμια διαφορα απο το +3097100000 η οποια επιρεαζει το οτι δν μπορω να στειλω σμσ (εχω whats up) Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Να τον βγάλεις τον τριψήφιο αριθμό . το σωστό είναι +3097100000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ela_M_Nte Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Ευχαριστω πολυ..τα "να τα αφισω η σκετο +3097100000?Τωρα μολις τα δοκιμασα και τα δυο οταν βαζω "+3097100000" παταω ενημερωση αλλα δν αλαζει τιποτα παραμενει το ιδιο και να βαλω +3097100000 μ λεει update error..ταχει παιξει το κινητο η ειναι η καρτα σιμ το προβλημα? Edited November 19, 2012 by Ela_M_Nte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Κλείσε το κινητό , βγάλε την κάρτα και βάλτην πάλι , κανονικά θα πάρει μόνο του τις σωστές ρυθμίσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 "ΣΗΜΕΡΑ Η WHATS UP ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 20€ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ". αυτο το μηνυμα ηρθε σε γνωστο μου. ισχυει; η συνταξη του μηνυματος, η οποια μου φαινεται λιγο περιεργη, με κανει να σκεφτομαι πως ειναι μουφα.καλα, ακόμα κυκλοφορούν αυτά τα σπαμ? τα θυμαμαι πριν 4-5 χρόνια χαχαχαχ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλα, ακόμα κυκλοφορούν αυτά τα σπαμ? τα θυμαμαι πριν 4-5 χρόνια χαχαχαχ ηταν τοτε που οντως εκλεινε 8 χρονια μαλλον.:p απο καπου ξεμεινε αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ela_M_Nte Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 νταξει δεν πιανει τιποτα..τι το εβαλα σε αλλο κινητο τι την βγαζω απο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Άρα είναι θέμα υπολοίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ela_M_Nte Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 απλα με παραξενευει το οτι δεν μπορω να στειλω ουτε στο 1314...θα βαλω καρτα και θα δω....ευχαριστω για τιν βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Γιατί ζορίζεστε; Από τη στιγμή που έχεις αρνητικό υπόλοιπο, μήνυμα ΔΕΝ μπορείς να στείλεις πουθενά και για κανένα λόγο. Μόνο αν έχεις δωρεάν λεπτά ομιλίας. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ela_M_Nte Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ηταν τοτε που οντως εκλεινε 8 χρονια μαλλον.:p απο καπου ξεμεινε αυτο! μα σπαμ ήταν κι εκείνο. και έκαναν πολλά τέτοια και στο cu Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBarcode Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 για εμας που δεν ειμαστε φοιτητες τι γινεται ρε παιδια;;; ετσι μου ρχεται να την κανω απο το γουα******απ και να κρατησω μονο το καρτοκινητο ολυμπιακος.. το βγαλανε και στο σαιτ του ολυμπιακου http://www.olympiacos.org/video-gallery/16776/kartokinito-olympiakos-1-eyro-gia-kathe-gkol-toy-thryloy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Παιδες μετα απο 20 ημερες μου πιστωσανε 3 GB internet που ηχαν χαθει λογο μη αποστολης SMS 24 ωρες πριν την ληξη του πακετου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ρε παιδες μεχρι ποτε θα ειναι η προσφορα των φοιτητων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Ρε παιδες μεχρι ποτε θα ειναι η προσφορα των φοιτητων; Αν λάβουμε υπ'όψην την ημερομηνία λήξης της προσφοράς για το φοιτητικό πακέτο internet on the go student/5gb, τότε στο τέλος του μήνα (30/11) θα λήξει η προσφορά. :) Edited November 22, 2012 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ρε παιδες μεχρι ποτε θα ειναι η προσφορα των φοιτητων; Χρόνια στο δίκτυο της cosmote αλλά δυστυχώς η vodafone είναι πολύ μπροστά στις φοιτητικές προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Αν λάβουμε υπ'όψην την ημερομηνία λήξης της προσφοράς για το φοιτητικό πακέτο internet on the go student/5gb, τότε στο τέλος του μήνα (30/11) θα λήξει η προσφορά. :) Δεν δικαιουμαι πασο εδω και δυο χρονια. Θα παω να παρω μια βεβαιωση σπουδων και ελπιζω να κανω δουλεια στον Γερμανο. Χρόνια στο δίκτυο της cosmote αλλά δυστυχώς η vodafone είναι πολύ μπροστά στις φοιτητικές προσφορές. Δεν με χαλαει η προσφορα της κοτε απο το πουθενα καθως στα 25 μου δεν με λες και φοιτητη.:p Ολες οι προσφορες ειναι καλοδεχουμενες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Δεν δικαιουμαι πασο εδω και δυο χρονια. Θα παω να παρω μια βεβαιωση σπουδων και ελπιζω να κανω δουλεια στον Γερμανο. Δεν με χαλαει η προσφορα της κοτε απο το πουθενα καθως στα 25 μου δεν με λες και φοιτητη.:p Ολες οι προσφορες ειναι καλοδεχουμενες. Δικαιούσαι κανονικά την νέα Ακαδημαϊκή ταυτότητα , απλά δεν θα έχει ισχύ εισιτηρίου . Την ακαδημαϊκή ταυτότητα πήρε ο πρώτος μου υιός στο 9ο έτος σπουδών ο δεύτερος στο 7ο και εγώ στο 6ο έτος και από κατατακτήριες (δεύτερο πτυχίο ) .Στα 51 μου ούτε εμένα με λες φοιτητή . Καμμία από αυτές βέβεα δεν ισχύει για εισιτήριο , αλλα πήραμε κανονικά όλες τις προσφορές σε Cosmote , και Vodafone Edited November 23, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Διακιούσε κανονικά την νέα Ακαδημαϊκή ταυτότητα , απλά δεν θα έχει ισχύ εισιτηρίου . Την ακαδημαϊκή ταυτότητα πήρε ο πρώωτος μου γυιός στο 9ο έτος σπουδών ο δεύτερος στο 7ο και εγώ στο 6ο έτος και από κατατακτήριες (δεύτερο πτυχίο ) .Στα 51 μου ούτε εμένα με λές φοιτητή . Καμμία από αυτές βέβεα δεν ισχύει για εισιτήριο , αλλα πήραμε κανονικά όλες τις προσφορές σε Cosmote , και Vodafone για ένα χρονο πήρατε την προσφορά ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 για ένα χρονο πήρατε την προσφορά ;. Ναι για ένα χρόνο από 5 ευρώ στα συμβόλαια Cosmote , και φοιτητικά CU. Whats Up μόνο εγώ έχω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts