Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτό δεν το πρόσεξα :lol: μονο που είδα οτι κρατάνε τις ταυτότητες και στον πάγκο είχε ενα βουνό κάρτες επειδή δεν είχα χρονο δεν μπήκα στο κόπο να ρωτήσω ασε που κάνω αποτοξίνωση απο την cosmote :lol:

μονο για internet ειναι καλή :p

σε ποιο πήγες να περασουμε μια βολτα;;;

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Νομίζω βγάλανε φοιτητικό όπως η βοντα, το λέω με κάθε επιφύλαξη, γιατί μου φάνηκε πως το είδα γρήγορα σαν τίτλο στο fb από το κινητό..

Στη Πάντειο χθες υπήρχαν κοπέλες της Cosmote οι οποίες έβαζαν την προσφορά με κάθε φοιτητή που'χει Whats up μέσω tablet. Επίσης, όπως μου είπαν, για όσους έχουν πρόγραμμα συμβολαίου, αντί για δωρεάν λεπτά, θα πληρώνουν μόνο 25€/μήνα πάγιο.

Τέλος, η προσφορά του Whats up "αναβαθμίστηκε" και εκτός από λεπτά, τώρα δίνει και 600mb, αλλά δεν ισχύουν τα δώρα (ποδήλατα, τηλεοράσεις κ.τ.λ).

Στη Πάντειο χθες υπήρχαν κοπέλες της Cosmote οι οποίες έβαζαν την προσφορά με κάθε φοιτητή που'χει Whats up μέσω tablet. Επίσης, όπως μου είπαν, για όσους έχουν πρόγραμμα συμβολαίου, αντί για δωρεάν λεπτά, θα πληρώνουν μόνο 25€/μήνα πάγιο.

Τέλος, η προσφορά του Whats up "αναβαθμίστηκε" και εκτός από λεπτά, τώρα δίνει και 600mb, αλλά δεν ισχύουν τα δώρα (ποδήλατα, τηλεοράσεις κ.τ.λ).

και στο the mall athens μπαίνοντας το ίδιο έγινε και εχτες . Κάτι άλλο θα ήθελα να ρωτήσω το εξής οσον αφορά το κοσμοτε at home δινει μονο το huawei fc312e απο ότι είδα στο internet στισ οδηγίες του την καρτα σημ την παίρνει το ίδιο το τηλέφωνο. Άρα δεν μπορούμε να πάρουμε voice box ; πάλιa έδινε τις sony ericsson τώρα δινει μονο αυτο ; άρα για κάποιον που έχει προβλήμa σήματος μέσα στο σπίτι δεν μπορεί να το πάρει διότι απλά λειτουργεί ως κινητό τηλέφωνο απλά η βάση μονο φόρτιζεί ; τι βλακεία αντίστοιχα η vodafone δινει το voice box και είναι πολύ καλύτερο αυτο να το βάλεις κάπου που έχει σημα και με ένα ασύρματο πάνω θα έχει σημα σε ολο το σπίτι και θα μιλάς χωρίς προβλήματα, χώριa ότι μου είπανε ότι δεν είναι κλειδωμένο και μπορείς να βάλεις μέσα και καρτα σημ άλλης εταιρείας αυτο είναι πολύ ΚΑΛΟ αυτο που μου την χαλάει είναι ότι συνδέεται μονο στο 2g δίκτυο και όχι στο 3g το voice box τις vodafone. Στην cosmote υπάρχει κάτι αντίστοιχο ; που να έχει 3g ;ευχαριστω εκ των προφέρων οποίον ξέρει να μου πει.

μου ηρθε μηνυμα οτι αν βαλω καρτα εως τελος του μηνα θα εχω δωρο 600 λεπτα προς wu εχει ερθει και σε αλλον?λογικα για 5 ευρη και πανω θα ειναι?δεν πιστευω να ειναι για 10 και πανω!

εγώ για αυτό έλεγα

http://whatsup.gr/studentsoffer

600 λεπτά για wu και 600mb για ενα μηνα.

αρκει συνολική ανανέωση 10€ τον προηγουμενο μηνα, και τα λεπτα και τα mb μπαινουν την πρωτη του μήνα.

μου ηρθε μηνυμα οτι αν βαλω καρτα εως τελος του μηνα θα εχω δωρο 600 λεπτα προς wu εχει ερθει και σε αλλον?λογικα για 5 ευρη και πανω θα ειναι?δεν πιστευω να ειναι για 10 και πανω!

Επιλεκτική προσφορά είναι , 5 ευρώ φτάνουν...

εγώ για αυτό έλεγα

http://whatsup.gr/studentsoffer

600 λεπτά για wu και 600mb για ενα μηνα.

αρκει συνολική ανανέωση 10€ τον προηγουμενο μηνα, και τα λεπτα και τα mb μπαινουν την πρωτη του μήνα.

παει να χτυπήσει την vodafone αλλα δεν...

παει να χτυπήσει την vodafone αλλα δεν...

για δοκιμασε να αγορασεις πακετο cu, μετά που θα το εχεις κανει student edition... η 'κομπίνα' του 2012!

για δοκιμασε να αγορασεις πακετο cu, μετά που θα το εχεις κανει student edition... η 'κομπίνα' του 2012!

Θα βάζω 7ευρώ , θα χω τα λεπτα μου , τα μβ μου κ τα Σμς μου! Θα παίρνω οσους γουστάρω χωρις να χω περιορισμό και θα χω 2ο νουμερο wu να με παίρνουν οσοι θα χουν ακομα wu και τελος.Αν νομίζεις οτι είναι κομπίνα να χεις με 7ευρώ 10 ωρες προς ολους & 100 ΣΜΣ προσ ολους τοτε οκ!

Θα βάζω 7ευρώ , θα χω τα λεπτα μου , τα μβ μου κ τα Σμς μου! Θα παίρνω οσους γουστάρω χωρις να χω περιορισμό και θα χω 2ο νουμερο wu να με παίρνουν οσοι θα χουν ακομα wu και τελος.Αν νομίζεις οτι είναι κομπίνα να χεις με 7ευρώ 10 ωρες προς ολους & 100 ΣΜΣ προσ ολους τοτε οκ!

οταν εχεις συνηθισει να εχεις και 600 sms προς cu, μαλλον θα σε χαλασει που δε θα μπορεις να τα παρεις ;)

σοβαρα τωρα, πιστευεις οτι δε θα υπηρχε 'φακα'; Για τη vodafone μιλαμε ;)

οταν εχεις συνηθισει να εχεις και 600 sms προς cu, μαλλον θα σε χαλασει που δε θα μπορεις να τα παρεις ;)

τι λες? κανονικά παίρνεις τα πακέτα του cu στο students edition. Μην λέμε ότι θέλουμε

τι λες? κανονικά παίρνεις τα πακέτα του cu στο students edition. Μην λέμε ότι θέλουμε

Δεν θα βγαλεις ακρη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θα βγαλεις ακρη

Με τίποτα όμως...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δεν θα βγαλεις ακρη

Με τίποτα όμως...

μακαρι παιδια να πανε ολοι οι what's up φανς στη vodafone, να δουμε εαν αντεχει το δικτυο της την υπερφορτωση ;)

μακαρι παιδια να πανε ολοι οι what's up φανς στη vodafone, να δουμε εαν αντεχει το δικτυο της την υπερφορτωση ;)

καλύτερα απ οτι την «αντέχει» (?) η κοσμοτέ

καλύτερα απ οτι την «αντέχει» (?) η κοσμοτέ

Και απο πού το υποθετεις αυτο; Δε θυμαμαι ποτέ να ετυχε η voda να εχει το 50% των συνδρομητων...

Και απο πού το υποθετεις αυτο; Δε θυμαμαι ποτέ να ετυχε η voda να εχει το 50% των συνδρομητων...

η voda είχε πολύ περισσότερους συνδρομητές πριν χρόνια απ ότι τώρα. κι έχει δίκτυο που εξασφαλίζει άψογη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες της. η Κοσμοτέ ενώ έχει τα λεφτά για αναβάθμιση του δικτύου της, δεν το κάνει με αποτέλεσμα να χει προβλήματα και να παρέχει άθλια ποιότητα υπηρεσιών, ειδικά στα καρτοκινητά. η vodafone έχει το πιο οργανωμένο και ποιοτικό δίκτο και σερβερς, κι αν είχε αύξηση πελατών θα εξασφάλιζε να παρέχει σωστές υπηρεσίες σ αντίθεση με την απαράδεκτη κοσμοτέ

Κανονικά μπορεις να αγοράσεις όλα τα πακέτα και να έχεις όλες τις υπηρεσίες που έχει καθε συνδρομητής CU. Μη λες οτι θες

η voda είχε πολύ περισσότερους συνδρομητές πριν χρόνια απ ότι τώρα. κι έχει δίκτυο που εξασφαλίζει άψογη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες της. η Κοσμοτέ ενώ έχει τα λεφτά για αναβάθμιση του δικτύου της, δεν το κάνει με αποτέλεσμα να χει προβλήματα και να παρέχει άθλια ποιότητα υπηρεσιών, ειδικά στα καρτοκινητά. η vodafone έχει το πιο οργανωμένο και ποιοτικό δίκτο και σερβερς, κι αν είχε αύξηση πελατών θα εξασφάλιζε να παρέχει σωστές υπηρεσίες σ αντίθεση με την απαράδεκτη κοσμοτέ

οταν ειχε ( ; ) περισσοτερους συνδρομητες, ηταν μαλλον η εποχη που η βοντα ειχε 1εκ και η κοσμοτε 900χιλ, με άλλα λογια καμμια σχεση με το σημερινο ογκο συνδρομητων και κινησης.

οσο αφορα τη ποιοτητα και υπηρεσιες της βοντα, το μονο στο οποιο την παραδεχομαι ειναι οτι το cc ειναι πιο ενημερωμενο απο τους αλλους 2 (με χειροτερη τη γουιντ). Απο εκει και περα, εχει το χειροτερο συστημα λογαριασμων, που παντα κανει λαθος εις βαρους του συνδρομητη. Και το αστειο ειναι οτι το αναβαθμισαν :lol:

Τουλάχιστον παίρνεις τηλέφωνο και στέλνεις μηνύματα σαν άνθρωπος. στη κοσμοτέ δεν

Τουλάχιστον παίρνεις τηλέφωνο και στέλνεις μηνύματα σαν άνθρωπος. στη κοσμοτέ δεν

σε ποιοτητα κλησης και sms η κοσμοτε ειναι η χειροτερη, εχει ομως καλυψη στα πιο ξεχασμενα μερη της ελλαδος. Τη καλυτερη ποιοτητα στο 2G εχει η wind αυτη τη στιγμη.

Εαν δεν υπηρχαν οι αθλιοι δημαρχοι, που για λιγες ψηφους κατεβαζαν και κατεβαζουν κεραιες, η κοσμοτε δε θα ειχε υπερφορτωση

σε ποιοτητα κλησης και sms η κοσμοτε ειναι η χειροτερη, εχει ομως καλυψη στα πιο ξεχασμενα μερη της ελλαδος. Τη καλυτερη ποιοτητα στο 2G εχει η wind αυτη τη στιγμη.

Εαν δεν υπηρχαν οι αθλιοι δημαρχοι, που για λιγες ψηφους κατεβαζαν και κατεβαζουν κεραιες, η κοσμοτε δε θα ειχε υπερφορτωση

δεν έχει πρόβλημα με τις κεραίες η κοσμοτε! έχει τις περισσότερες, και βάζει κι όπου θέλει, σε κάθε δημόσιο κτήριο κεραία. το πρόβλημα της είναι στους σερβερς και το γνωρίζω καλά αυτό. πρέπει να τους αναβαθμίσει όλους γιατί χάνει σε bandwidth. λεφτά έχει, αλλά δεν το κάνει γιατί έχει καθησυχάσει με τόσους πελάτες

δεν έχει πρόβλημα με τις κεραίες η κοσμοτε! έχει τις περισσότερες, και βάζει κι όπου θέλει, σε κάθε δημόσιο κτήριο κεραία. το πρόβλημα της είναι στους σερβερς και το γνωρίζω καλά αυτό. πρέπει να τους αναβαθμίσει όλους γιατί χάνει σε bandwidth. λεφτά έχει, αλλά δεν το κάνει γιατί έχει καθησυχάσει με τόσους πελάτες

φανταζομαι επισης οτι δε θελει να περασει το 50%, γιατι μετά θα εχει θεμα με την επιτροπη ανταγωνισμου