Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τι κάνεις με 2ΜΒ την ήμερα για πες :lol:

2ΜΒ/ημερα ειναι ψιχουλα για smartphone. Αντιθετως, για feature phone (με κατεβασμενο opera mini απο getjar.com) ειναι μια χαρά ;)

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ξέρει κανείς αν έχει πλέον αναγνώριση η CosmoΚάρτα στο εξωτερικό (roaming)?

Τελικά δεν έχει.

Και τι κάνεις με 2ΜΒ την ήμερα για πες :lol:

Κατεβάζω απο torrents Bluray ταινίες... και αν περισσέψει και τίποτα βλέπω και streaming κανα 3ωρο απο Ant1 web tv :happy::happy::happy:

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η COSMOTE. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΧΡΟΝΙΑ (και ευρώ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Πολύ ευχαρίστηση λέμε... :D

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Ένας φίλος έχει το nokia 2700. Δεν ξέρω τι κάνει αλλά μπαίνει στο ιντερνετ σχεδόν κάθε μέρα και ενεργοποιείται το internet day pass με χρέωση 1€/μέρα. Πως το απενεργοποιούμε από την cosmote ώστε να μην μπαίνει internet? Γίνεται? :O

EDIT: 'Εστειλα END DAY στο 1333 και λύθηκε.

Edited by djalma

Κατεβάζω απο torrents Bluray ταινίες... και αν περισσέψει και τίποτα βλέπω και streaming κανα 3ωρο απο Ant1 web tv :happy::happy::happy:

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η COSMOTE. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΧΡΟΝΙΑ (και ευρώ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Πολύ ευχαρίστηση λέμε... :D

Αναρωτιεμαι ωρες ωρες , το ιδιο κραξιμο κανετε και στον ψιλικατζη της γειτονιας σας που το αναψυκτικο το εχει πιο ακριβα απο αλλους ή απλα εκει δεν ασχοληστε και ψωνιζετε εκει που σας συμφερει . Δεν μπορω να βρω ενα λογο αφου δεν σας συμφερει τοσο απλα να μην ασχοληστε με αυτην την εταιρεια . ( Η μαλλον ψεματα , ο λογος λεγεται κοντα στο 50 % των ελληνικων κινητων αριθμων ) .

Αυτα και παντα μεσα στην συζητηση , δεν εχω μετοχες στην cosmote και θα χασω μερισμα.....

Αναρωτιεμαι ωρες ωρες , το ιδιο κραξιμο κανετε και στον ψιλικατζη της γειτονιας σας που το αναψυκτικο το εχει πιο ακριβα απο αλλους ή απλα εκει δεν ασχοληστε και ψωνιζετε εκει που σας συμφερει . Δεν μπορω να βρω ενα λογο αφου δεν σας συμφερει τοσο απλα να μην ασχοληστε με αυτην την εταιρεια . ( Η μαλλον ψεματα , ο λογος λεγεται κοντα στο 50 % των ελληνικων κινητων αριθμων ) .

Αυτα και παντα μεσα στην συζητηση , δεν εχω μετοχες στην cosmote και θα χασω μερισμα.....

Συγκρινεις πολύ ανόμοια πράγματα.

Το αναψυκτικό το πίνω μόνος μου όταν διψάω, αλλά όταν μεγάλο μέρος των επαφών μου έχει whats up, είναι σαφές οτι επηρρεαζει και εμένα. Και στο πως θα επικοινωνήσω εγώ μαζί τους, και στο πως θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου. Και είναι φυσικό οτι θα κράξω την εταιρία στα φόρα για να δώσει περισσότερα. Και είναι φυσικό οτι αν μπορέσω θα μεταφέρω φιλους μου στην εταιρία που επελεξα εγω για κυρια χρηση για να μιλάω φθηνότερα. Και είναι φυσικό οτι θα την πιέσω ωστε να μην έχει το 50%+ της αγοράς με όποιον τρόπο μπορώ για να καταφέρω να ριξει τιμές ή να αυξησει προσφορές. Αυτη είναι η δική μου δύναμη και σαφώς θα την χρησιμοποιήσω. Δεν ειμαι fanboy καμιάς εταιρίας. Την τσέπη μου κοιτάω. Οπως κάποτε ήρθα στην Cosmote στο whats up και έφερα και αλλους εδω, σήμερα φευγω και παίρνω όσους μπορώ, και αυριο μπορεί να ξαναγυρίσω αν με συμφέρει. Συμβόλαιο δεν υπογράφω με καμία!

Υ.Γ Και για να προλάβω καμιά κακεντρέχεια οτι δουλεύω σε κακούς ανταγωνιστές....είμαι φορτηγατζής!:p

Συγκρινεις πολύ ανόμοια πράγματα.

Το αναψυκτικό το πίνω μόνος μου όταν διψάω, αλλά όταν μεγάλο μέρος των επαφών μου έχει whats up, είναι σαφές οτι επηρρεαζει και εμένα. Και στο πως θα επικοινωνήσω εγώ μαζί τους, και στο πως θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου. Και είναι φυσικό οτι θα κράξω την εταιρία στα φόρα για να δώσει περισσότερα. Και είναι φυσικό οτι αν μπορέσω θα μεταφέρω φιλους μου στην εταιρία που επελεξα εγω για κυρια χρηση για να μιλάω φθηνότερα. Και είναι φυσικό οτι θα την πιέσω ωστε να μην έχει το 50%+ της αγοράς με όποιον τρόπο μπορώ για να καταφέρω να ριξει τιμές ή να αυξησει προσφορές. Αυτη είναι η δική μου δύναμη και σαφώς θα την χρησιμοποιήσω. Δεν ειμαι fanboy καμιάς εταιρίας. Την τσέπη μου κοιτάω. Οπως κάποτε ήρθα στην Cosmote στο whats up και έφερα και αλλους εδω, σήμερα φευγω και παίρνω όσους μπορώ, και αυριο μπορεί να ξαναγυρίσω αν με συμφέρει. Συμβόλαιο δεν υπογράφω με καμία!

Υ.Γ Και για να προλάβω καμιά κακεντρέχεια οτι δουλεύω σε κακούς ανταγωνιστές....είμαι φορτηγατζής!:p

Συμφωνω με οσα ειπες μονο σκεψου αυτο που εγραψες και σου τονισα αντιστροφα , ειναι Α.Ε. και κοιταει την τσεπη της . Εσυ αν μπορεις να περνεις τα ιδια χρηματα με λιγοτερες παροχες στον εργοδοτη σου θα ελεγες οχι θα δουλευω το ιδιο δεν με πειραζει ;

Αν καταλαβουμε καποτε οτι η καθε εταιρια κινητης ειναι Α.Ε. και οχι μη κερδοσκοπικος συλλογος , οπως κοιτας την τσεπη κοιτανε και την δικια τους..

H cosmote καλά κάνει και κοιτάει την τσέπη της,και εγώ καλά κάνω και κοιτάω την δικιά μου.

Η δυναμη της cosmote ειναι στις διαφημίσεις και την συνδρομητική της βάση, και η δική μου δύναμη είναι στο να διεκδικώ καλύτερες παροχές μέσω όποιου μέσου διαθέτω(φόρουμ) , καθώς και η ασκηση πίεσης μέσω αυτου.

Το πρόβλημα είναι όταν κάποιοι (όχι εσυ συγκεκριμένα, αλλά γενικώς) νευριάζουν όταν λέμε κάποιες αλήθειες εδω μέσα για την cosmote και για τις παροχές που δεν κάνει, και χαλιούνται όταν συγκρίνουμε με αλλες εταιρίες και πετάνε υπονοούμενα οτι έχουμε σχέση εξάρτησης με τις άλλες εταιρίες.

Κατά τα άλλα, όπως είπα στην αρχή. Η cosmote καλά κάνει, αλλά καλά κάνουμε κι εμείς. Το οτι είναι Α.Ε δεν σημαίνει οτι πρέπει να αγοράζουμε ντε και καλά απο αυτήν όταν το ίδιο προιον (και καλυτερο) το βρισκουμε και σε διπλανη Α.Ε φθηνότερα. Εκτός αν πιστευεις οτι δεν πρέπει να λέμε αυτά που βλέπουμε και δεν πρέπει να κάνουμε συγκρίσεις.

εχω whatsup στο οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό λάμβανα μηνύματα με τις κλήσεις που μου είχαν κάνει,όταν είχα κλειστο το κινητό μου.

Τώρα πλέον δε λαμβάνω κανένα τέτοιο μήνυμα.

Γνωρίζει κανείς σε ποιό νούμερο στέλνω μήνυμα για να ενεργοποιηθεί πάλι η υπηρεσία;

εχω whatsup στο οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό λάμβανα μηνύματα με τις κλήσεις που μου είχαν κάνει,όταν είχα κλειστο το κινητό μου.

Γνωρίζει κανείς σε ποιό νούμερο στέλνω μήνυμα για να ενεργοποιηθεί πάλι η υπηρεσία;

δεν υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης μέσω sms στην κοσμοτε είναι η μοναδική που πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να σου πουν τον κωδικό που πρέπει να πατήσεις για να ενεργοποιηθεί. Για είσαι σίγουρος/η ότι σίγουρα δεν δουλευει η ειδοποίηση κλήσεων. Κλείσε το κινητό σου και κάνε μια αναπάντητη απο ένα άλλο τηλέφωνο προς το κινητό σου να ακούσεις τι μυνημα λέει και μετά άνοιξε το κινητό σου να δεις εάν θα λάβεις μυνημα απο την ειδοποίηση κλήσεων και μετά πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών για να στο ενεργοποιήσουν.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Το έχω κάνει αυτό που λες (κλειστό κινητό),ακούω μηνυμα ότι θα ειδοποιηθώ για την κλήση αλλά μηνυμα δεν παίρνω ποτέ πλέον...

για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα... ή παρόμοιο.

http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/eidopoihsh_kleisewn_instructions.pdf

θα το δοκιμάσω. Έχει αναλυτικές οδηγίες.

για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα... ή παρόμοιο.

http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/eidopoihsh_kleisewn_instructions.pdf

θα το δοκιμάσω. Έχει αναλυτικές οδηγίες.

**62*+30697538εδω αριθμος μετα το 697#

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

μου ηρθε δωρο απτο reloadit διπλασιαμος επομενης καρτας, μεχρι τι ποσο μπορω να βαλω? το "μπονους" θα προστεθει στην κανονικη καρτα? θα λειξει νωριτερα?:O

Μπορείς μέχρι 100€ αλλά ή σε κατάστημα Γερμανός ή σε κατάστημα cosmote-oteshop. Η διάρκεια είναι κανονικής κάρτας, ενός έτους δηλαδή!

μου ηρθε δωρο απτο reloadit διπλασιαμος επομενης καρτας, μεχρι τι ποσο μπορω να βαλω? το "μπονους" θα προστεθει στην κανονικη καρτα? θα λειξει νωριτερα?:O

ο διπλασιασμος ειναι μονιμος η με καποια χρονικη διαρκεια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εε, δεν ανεφερα κατι. Τα 100€ ειναι το μεγιστο ποσο που μπορεις να κανεις ανανεωση! Οτι ποσο θελεις εσυ κανεις! Ο διπλασιασμος ειναι μονιμος! Εγω εβαλα 100€ τον φεβρουαριο και πηρα αλλα 100€ τα οποια τα εχω ακομη προφανως! :)

Για το διπλασιασμό κάρτας μέσω δώρου από το ReloadIt που λέτε, μου έτυχε δύο φορές. Έβαλα από 30€ και χωρίς να πάω σε κατάστημα Cosmote ή Γερμανό. Κανονικά, με το που έβαλα νέα κάρτα, μετά από λίγη ώρα το ποσό διπλασιάστηκε. Και όπως ειπώθηκε ήδη, ο διπλασιασμός είναι μόνιμος και ισχύει όπως η κανονική ανανέωση, για ένα χρόνο.

Να ρωτήσω κάτι άλλο μήπως ξέρει κάποιος; Εκείνο το πακετάκι που αγόραζες και είχες κάποια λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα (70-80 λεπτά αν θυμάμαι καλά), κόστιζε νομίζω 7-8€, υπάρχει ακόμα ή το κατήργησαν;

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι, ισχυει για ο,τι ποσο θελεις ο διπλασιασμος, παρελειψα να το αναφερω στην πρωτη μου απαντηση! Οσο γι'αυτο που ρωτας, http://www.cosmote.gr:80/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_paketa_omilias/section/Exclusive_CK εδω ειναι η απαντηση σου!

σε αλλον αριθμο whats up μπορω να στειλω καποιο ποσο απο αυτα που θα κερδισω?

edit

στο σιτε του whats up αναφερει:

Πώς μπορώ να μεταφέρω το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας του καρτοκινητού μου WHAT’S UP, σε άλλο καρτοκινητό COSMOΤE;

Καλώντας στην Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών [13838] από το κινητό σου τηλέφωνο, μπορείς να ζητήσεις τη μεταφορά του υπολοίπου του χρόνου ομιλίας σου σε κάποιο άλλο καρτοκινητό COSMOTE. Η μεταφορά γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και επιπλέον έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το ποσό που επιθυμείς να μεταφέρεις, με ελάχιστο ποσό μεταφοράς €5 και ημερήσιο όριο που δεν υπερβαίνει τα €100.

Δεν διευκρινιζει ομως αν γινεται σε περιπτωση διπλασιασμου:what:

Edited by aris1417

παιδιά καλησπέρα και καλό μήνα,

έάν κάνω το συμβόλαιο μου cosmoκάρτα, μετά απο πόσο καιρό μπορώ να επανέλθω πάλι σε συμβόλαιο?

και αν γίνεται σύντομα, θα έχω κέρδος της νέας σύνδεσης με μειωμένα πάγια?

ευχαριστώ

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, ισχυει για ο,τι ποσο θελεις ο διπλασιασμος, παρελειψα να το αναφερω στην πρωτη μου απαντηση! Οσο γι'αυτο που ρωτας, http://www.cosmote.gr:80/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_paketa_omilias/section/Exclusive_CK εδω ειναι η απαντηση σου!

Να τονίσουμε ότι τα λεπτά προς εθνικά δίκτυα είναι για χρήστες COSMOKARTA και όχι για What's up.

Γίνεται και χωρίς κλήση στην εξυπηρέτηση. Διαλέγεις εσύ τι θέλεις να κάνεις όταν είσαι απενεργοποιημένος/κατειλημμένος/εκτός δικτύου και προωθείς το αίτημα στον αντίστοιχο αριθμό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται σε προηγούμενο post.

(γιατί να δώσεις γαμ*σιάτικα 0.123€ για την κλήση?)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

παιδιά καλησπέρα και καλό μήνα,

έάν κάνω το συμβόλαιο μου cosmoκάρτα, μετά απο πόσο καιρό μπορώ να επανέλθω πάλι σε συμβόλαιο?

και αν γίνεται σύντομα, θα έχω κέρδος της νέας σύνδεσης με μειωμένα πάγια?

ευχαριστώ

To είχα κάνει πέρυσι τέτοια εποχή. Πρέπει να το κρατήσεις ένα μήνα ως κάρτα, γιατί να μην μπορείς μετά να το κάνεις σ'υνδεση από το site, φαντάζομαι μπορείς. Αυτοί τώρα κάνουν κρα για συνδέσεις