nikolasn80 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 υπαρχει κατι νεοτερο για την ανανεωση της προσφορας ρων 1500΄λεπτων?φημεσ λενε οτι τελευταια χρονια θα ειναι φετος για τετοια αφου θα σπρωξει το καρτοσυμβολαιο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 για να δουμε το υπολοιπο χρονο για σταθερα ποιο μηνυμα στελνουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 για να δουμε το υπολοιπο χρονο για σταθερα ποιο μηνυμα στελνουμε? y και απαντα για ολα στο 1313 εννοειται Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα στο καρτοthead...:) Έχω δύο συνδέσεις στο Cosmote 120 και μου ήρθε ανανέωση συμβολαίου. 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ επιδότηση για κάθε σύνδεση… Με άφησε κόκαλο… :X Η αλήθεια είναι ότι έχω χοντροαπογοητευτεί από τα προγράμματα της Cosmote. Ήτανε η εταιρεία με τα περισσότερα προγράμματα και τώρα έμεινε με 2-3. Το Cosmote Myway που το θεωρούσα από τα καλύτερα καταργήθηκε…:( Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ, αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου ταιριάζει. Μου δώσανε και αυτή τη γελοία επιδότηση και εκνευρίστηκα. :mad: Λέω να γυρίσω τα νούμερα σε Cosmoκάρτα. Μέχρι να αποφασίσουν να δώσουν στην αγορά κανένα σοβαρό (και φθηνό) πρόγραμμα. Βλέπω ότι η Cosmoκάρτα γενικά είναι αρκετά ευέλικτη. Έχει και αυτό το 2ωρο προς όλους με 10 ευρώ (μέχρι 31/12 βέβαια, μετά δεν ξέρουμε τι θα γίνει), το 0.01 ευρώ προς 2 αριθμούς και άλλα τα οποία είναι αρκετά δελεαστικά. Δεν είχα ποτέ κάρτα. Από το 1995 έχω συμβόλαιο. Ξαφνικά όμως όλες οι εταιρείες αποφάσισαν να γίνουν ακόμη ακριβότερες. Οπότε λέω να πάω σε κάρτα. Έχετε να προτείνεται κάτι εσείς. Σημείωση: Δεν αλλάζω δίκτυο! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα στο καρτοthead...:) Έχω δύο συνδέσεις στο Cosmote 120 και μου ήρθε ανανέωση συμβολαίου. 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ επιδότηση για κάθε σύνδεση… Με άφησε κόκαλο… :X Η αλήθεια είναι ότι έχω χοντροαπογοητευτεί από τα προγράμματα της Cosmote. Ήτανε η εταιρεία με τα περισσότερα προγράμματα και τώρα έμεινε με 2-3. Το Cosmote Myway που το θεωρούσα από τα καλύτερα καταργήθηκε…:( Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ, αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου ταιριάζει. Μου δώσανε και αυτή τη γελοία επιδότηση και εκνευρίστηκα. :mad: Λέω να γυρίσω τα νούμερα σε Cosmoκάρτα. Μέχρι να αποφασίσουν να δώσουν στην αγορά κανένα σοβαρό (και φθηνό) πρόγραμμα. Βλέπω ότι η Cosmoκάρτα γενικά είναι αρκετά ευέλικτη. Έχει και αυτό το 2ωρο προς όλους με 10 ευρώ (μέχρι 31/12 βέβαια, μετά δεν ξέρουμε τι θα γίνει), το 0.01 ευρώ προς 2 αριθμούς και άλλα τα οποία είναι αρκετά δελεαστικά. Δεν είχα ποτέ κάρτα. Από το 1995 έχω συμβόλαιο. Ξαφνικά όμως όλες οι εταιρείες αποφάσισαν να γίνουν ακόμη ακριβότερες. Οπότε λέω να πάω σε κάρτα. Έχετε να προτείνεται κάτι εσείς. Σημείωση: Δεν αλλάζω δίκτυο! φιλε μου αυτα τα προγραμμα πλεον δεν επιδοτουνται.αν πασ τωρα και το κανεις ειναι αοριστου χωρις δεσμευση.μην το αλλαξεις σε καρτα τρωει πολλα και το κυριοτερο ανεισαι καπου κα ξεμεινεις θα ψαχνεις περιπτερο?φιλικα νικος Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Και πώς μπορούμε να μάθουμε αν έχουμε νέο ή παλαιό What's up? Στείλε ΠΑΚ στο 1314. Είναι το μήνυμα που σου λέει σε τι πακέτο είσαι Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ποιές είναι οι κάρτες ανανέωσης στη Cosmote; http://www.whatsup.gr/join-us/kartes-ananeosis Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 y και απαντα για ολα στο 1313 εννοειται σ'ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παντα διαθεσιμος;) Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπερα σε ολους! Ειχα κατα καιρους συνδεσεις στην cosmote. Συγκεκριμενα εκανα καρτοσυμβολαιο,μετα τη ληξη του το γυρναγα σε cosmoκαρτα,μετα παλι καρτοσυμβολαιο για να επωφεληθω απο την επιδοτηση κ ξανα στο τελος cosmoκαρτα,μεχρι που εμεινα με την cosmoκαρτα γιατι με συμφερει περισσοτερο επειδη δεν κανω πολλα τηλεφωνα κ εχω τον ελεγχο. Τωρα εχω κινητο samsung με 2 καρτες cim cosmote κ vodafone κ αισθανομαι οτι μου εχει φυγει ενα βαρος απο την υποχρεωση με τις συνδεσεις κ τα συμβολαια. Δε μου αρεσε να βλεπω κ το φακελο στην εισοδο του σπιτιου μου! Με χαλαγε ρε παιδια πως να το κανουμε? Βαζω μια καρτα 10ε κ εχω για 1 μηνα 120 λεπτα προς ολους! Αυτο ισχυει κ στην cosmoκαρτα k στη vodafone. Tαυτοχρονα εχω ομιλια 1 λεπτο το λεπτο σε 2 αριθμους cosmote κ το ιδιο σε αλλους 2 αριθμους vodafone. K ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που λενε οτι εχουν συνδεση γιατι εχουν αγχος οτι δε θα εχουν μοναδες στο κινητο τους! Τι λετε ρε παιδια? Να εχετε παντα 10ε μεσα κ να μην τα χαλατε αυτα. Να γεμιζετε απο κει κ περα με καρτες. Σιγα το πραγμα! Κ περιπτερα εχει παντου! Ελεος πια! Μην τα κανουμε δυσκολα απο μονοι μας! Ετσι κ αλλιως τωρα κοβουμε απο παντου! Φιλικα παντα!!!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπερα σε ολους! Ειχα κατα καιρους συνδεσεις στην cosmote. Συγκεκριμενα εκανα καρτοσυμβολαιο,μετα τη ληξη του το γυρναγα σε cosmoκαρτα,μετα παλι καρτοσυμβολαιο για να επωφεληθω απο την επιδοτηση κ ξανα στο τελος cosmoκαρτα,μεχρι που εμεινα με την cosmoκαρτα γιατι με συμφερει περισσοτερο επειδη δεν κανω πολλα τηλεφωνα κ εχω τον ελεγχο. Τωρα εχω κινητο samsung με 2 καρτες cim cosmote κ vodafone κ αισθανομαι οτι μου εχει φυγει ενα βαρος απο την υποχρεωση με τις συνδεσεις κ τα συμβολαια. Δε μου αρεσε να βλεπω κ το φακελο στην εισοδο του σπιτιου μου! Με χαλαγε ρε παιδια πως να το κανουμε? Βαζω μια καρτα 10ε κ εχω για 1 μηνα 120 λεπτα προς ολους! Αυτο ισχυει κ στην cosmoκαρτα k στη vodafone. Tαυτοχρονα εχω ομιλια 1 λεπτο το λεπτο σε 2 αριθμους cosmote κ το ιδιο σε αλλους 2 αριθμους vodafone. K ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που λενε οτι εχουν συνδεση γιατι εχουν αγχος οτι δε θα εχουν μοναδες στο κινητο τους! Τι λετε ρε παιδια? Να εχετε παντα 10ε μεσα κ να μην τα χαλατε αυτα. Να γεμιζετε απο κει κ περα με καρτες. Σιγα το πραγμα! Κ περιπτερα εχει παντου! Ελεος πια! Μην τα κανουμε δυσκολα απο μονοι μας! Ετσι κ αλλιως τωρα κοβουμε απο παντου! Φιλικα παντα!!!! Αυτο ακριβώς σκέφτομαι και γω. Με τα προνομοια που δινουν οι καρτες, δεν νομιζω οτι αξιζουν πλεον τα συμβολαια. Για εμας που δεν μιλάμε πολυ νομιζω οτι ειναι οκ. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα γίνει μετα τις 31/12... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπερα σε ολους! Ειχα κατα καιρους συνδεσεις στην cosmote. Συγκεκριμενα εκανα καρτοσυμβολαιο,μετα τη ληξη του το γυρναγα σε cosmoκαρτα,μετα παλι καρτοσυμβολαιο για να επωφεληθω απο την επιδοτηση κ ξανα στο τελος cosmoκαρτα,μεχρι που εμεινα με την cosmoκαρτα γιατι με συμφερει περισσοτερο επειδη δεν κανω πολλα τηλεφωνα κ εχω τον ελεγχο. Τωρα εχω κινητο samsung με 2 καρτες cim cosmote κ vodafone κ αισθανομαι οτι μου εχει φυγει ενα βαρος απο την υποχρεωση με τις συνδεσεις κ τα συμβολαια. Δε μου αρεσε να βλεπω κ το φακελο στην εισοδο του σπιτιου μου! Με χαλαγε ρε παιδια πως να το κανουμε? Βαζω μια καρτα 10ε κ εχω για 1 μηνα 120 λεπτα προς ολους! Αυτο ισχυει κ στην cosmoκαρτα k στη vodafone. Tαυτοχρονα εχω ομιλια 1 λεπτο το λεπτο σε 2 αριθμους cosmote κ το ιδιο σε αλλους 2 αριθμους vodafone. K ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που λενε οτι εχουν συνδεση γιατι εχουν αγχος οτι δε θα εχουν μοναδες στο κινητο τους! Τι λετε ρε παιδια? Να εχετε παντα 10ε μεσα κ να μην τα χαλατε αυτα. Να γεμιζετε απο κει κ περα με καρτες. Σιγα το πραγμα! Κ περιπτερα εχει παντου! Ελεος πια! Μην τα κανουμε δυσκολα απο μονοι μας! Ετσι κ αλλιως τωρα κοβουμε απο παντου! Φιλικα παντα!!!! Ειλικρινά, αν έδιναν και οι 2 εταιρείες τα 120 λεπτά προς όλους ΑΛΛΆ στα πακέτα What's up και CU θα είχαν χ*στεί στο τάλιρο... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Βεβαια, αν τα λεω καλα, απο 1-1-11, επιστρεφουμε παλι στο 45λεπτο με 20αρα καρτα... παει το 2ωρο με 10αρα καρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Βεβαια, αν τα λεω καλα, απο 1-1-11, επιστρεφουμε παλι στο 45λεπτο με 20αρα καρτα... παει το 2ωρο με 10αρα καρτα... Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα : Τί θα γίνει απο 01/01/11 :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα : Τί θα γίνει απο 01/01/11 :confused: 1/1/11 όλα τα ψηφία είναι τα ίδια Η επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί αυτό θα είναι στις 2 Φερουαρίου του 2022 Μπορεί να συμβεί και η συντέλεια το κόσμου :lol: Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 1/1/11 όλα τα ψηφία είναι τα ίδια Η επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί αυτό θα είναι στις 2 Φερουαρίου του 2022 Μπορεί να συμβεί και η συντέλεια το κόσμου :lol: Μήπως απλά ξανασυμβεί στις 1/11/11 ; και άλλη μία φορά στις 11/11/11 ; .....και όχι το 2022 ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Δεν νομίζω να αφήσουν τον αριθμό συνδρομητών χωρίς "προσφορές". Για να δούμε όμως, γιατί πολύ περίεργα είναι τα καινούργια πακέτα που έβγαλαν. edit: πως βλέπω τα υπόλοιπα mms που πήρα από το Bonus της ανανέωσης ? Edited December 9, 2010 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Δεν νομίζω να αφήσουν τον αριθμό συνδρομητών χωρίς "προσφορές". Για να δούμε όμως, γιατί πολύ περίεργα είναι τα καινούργια πακέτα που έβγαλαν. edit: πως βλέπω τα υπόλοιπα mms που πήρα από το Bonus της ανανέωσης ? για ποια μμς μιλας? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarksonDAP Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 μηπως λεει για κανα δωρο του reload it?? Παράθεση Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Δεν νομίζω να αφήσουν τον αριθμό συνδρομητών χωρίς "προσφορές". Για να δούμε όμως, γιατί πολύ περίεργα είναι τα καινούργια πακέτα που έβγαλαν. edit: πως βλέπω τα υπόλοιπα mms που πήρα από το Bonus της ανανέωσης ? Στείλε MMS YP στο 1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Στείλε MMS YP στο 1313 πως το έπαθε η κοσμοτε και δίνει δώρο μμς;. Τα μμς αφορούν προορισμούς whats up ή προς όλους;. Και πόσα δίνει συνήθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 πως το έπαθε η κοσμοτε και δίνει δώρο μμς;. Τα μμς αφορούν προορισμούς whats up ή προς όλους;. Και πόσα δίνει συνήθως; Προς όλους. Κέρδισα 100 MMS προς όλους για 7 ημέρες με 10€ κάρτα ανανέωσης χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Προς όλους. Κέρδισα 100 MMS προς όλους για 7 ημέρες με 10€ κάρτα ανανέωσης χρόνου. σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Προς όλους. Κέρδισα 100 MMS προς όλους για 7 ημέρες με 10€ κάρτα ανανέωσης χρόνου. Εγώ με κάρτα 5 ευρώ, 30 για επίσης 7 ημέρες (reload) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Εγώ με κάρτα 5 ευρώ, 30 για επίσης 7 ημέρες (reload) MMS ή SMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts