Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει κατι νεοτερο για την ανανεωση της προσφορας ρων 1500΄λεπτων?φημεσ λενε οτι τελευταια χρονια θα ειναι φετος για τετοια αφου θα σπρωξει το καρτοσυμβολαιο

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

για να δουμε το υπολοιπο χρονο για σταθερα ποιο μηνυμα στελνουμε?

y και απαντα για ολα στο 1313 εννοειται

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλησπέρα στο καρτοthead...:)

Έχω δύο συνδέσεις στο Cosmote 120 και μου ήρθε ανανέωση συμβολαίου. 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ επιδότηση για κάθε σύνδεση… Με άφησε κόκαλο… :X

Η αλήθεια είναι ότι έχω χοντροαπογοητευτεί από τα προγράμματα της Cosmote. Ήτανε η εταιρεία με τα περισσότερα προγράμματα και τώρα έμεινε με 2-3. Το Cosmote Myway που το θεωρούσα από τα καλύτερα καταργήθηκε…:(

Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ, αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου ταιριάζει. Μου δώσανε και αυτή τη γελοία επιδότηση και εκνευρίστηκα. :mad:

Λέω να γυρίσω τα νούμερα σε Cosmoκάρτα. Μέχρι να αποφασίσουν να δώσουν στην αγορά κανένα σοβαρό (και φθηνό) πρόγραμμα. Βλέπω ότι η Cosmoκάρτα γενικά είναι αρκετά ευέλικτη. Έχει και αυτό το 2ωρο προς όλους με 10 ευρώ (μέχρι 31/12 βέβαια, μετά δεν ξέρουμε τι θα γίνει), το 0.01 ευρώ προς 2 αριθμούς και άλλα τα οποία είναι αρκετά δελεαστικά.

Δεν είχα ποτέ κάρτα. Από το 1995 έχω συμβόλαιο. Ξαφνικά όμως όλες οι εταιρείες αποφάσισαν να γίνουν ακόμη ακριβότερες. Οπότε λέω να πάω σε κάρτα. Έχετε να προτείνεται κάτι εσείς.

Σημείωση: Δεν αλλάζω δίκτυο!

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλησπέρα στο καρτοthead...:)

Έχω δύο συνδέσεις στο Cosmote 120 και μου ήρθε ανανέωση συμβολαίου. 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ επιδότηση για κάθε σύνδεση… Με άφησε κόκαλο… :X

Η αλήθεια είναι ότι έχω χοντροαπογοητευτεί από τα προγράμματα της Cosmote. Ήτανε η εταιρεία με τα περισσότερα προγράμματα και τώρα έμεινε με 2-3. Το Cosmote Myway που το θεωρούσα από τα καλύτερα καταργήθηκε…:(

Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ, αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου ταιριάζει. Μου δώσανε και αυτή τη γελοία επιδότηση και εκνευρίστηκα. :mad:

Λέω να γυρίσω τα νούμερα σε Cosmoκάρτα. Μέχρι να αποφασίσουν να δώσουν στην αγορά κανένα σοβαρό (και φθηνό) πρόγραμμα. Βλέπω ότι η Cosmoκάρτα γενικά είναι αρκετά ευέλικτη. Έχει και αυτό το 2ωρο προς όλους με 10 ευρώ (μέχρι 31/12 βέβαια, μετά δεν ξέρουμε τι θα γίνει), το 0.01 ευρώ προς 2 αριθμούς και άλλα τα οποία είναι αρκετά δελεαστικά.

Δεν είχα ποτέ κάρτα. Από το 1995 έχω συμβόλαιο. Ξαφνικά όμως όλες οι εταιρείες αποφάσισαν να γίνουν ακόμη ακριβότερες. Οπότε λέω να πάω σε κάρτα. Έχετε να προτείνεται κάτι εσείς.

Σημείωση: Δεν αλλάζω δίκτυο!

φιλε μου αυτα τα προγραμμα πλεον δεν επιδοτουνται.αν πασ τωρα και το κανεις ειναι αοριστου χωρις δεσμευση.μην το αλλαξεις σε καρτα τρωει πολλα και το κυριοτερο ανεισαι καπου κα ξεμεινεις θα ψαχνεις περιπτερο?φιλικα νικος

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Και πώς μπορούμε να μάθουμε αν έχουμε νέο ή παλαιό What's up?

Στείλε ΠΑΚ στο 1314. Είναι το μήνυμα που σου λέει σε τι πακέτο είσαι

lalista.gr

Ποιές είναι οι κάρτες ανανέωσης στη Cosmote;

http://www.whatsup.gr/join-us/kartes-ananeosis

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

παντα διαθεσιμος;)

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλησπερα σε ολους!

Ειχα κατα καιρους συνδεσεις στην cosmote. Συγκεκριμενα εκανα καρτοσυμβολαιο,μετα τη ληξη του το γυρναγα σε cosmoκαρτα,μετα παλι καρτοσυμβολαιο για να επωφεληθω απο την επιδοτηση κ ξανα στο τελος cosmoκαρτα,μεχρι που εμεινα με την cosmoκαρτα γιατι με συμφερει περισσοτερο επειδη δεν κανω πολλα τηλεφωνα κ εχω τον ελεγχο.

Τωρα εχω κινητο samsung με 2 καρτες cim cosmote κ vodafone κ αισθανομαι οτι μου εχει φυγει ενα βαρος απο την υποχρεωση με τις συνδεσεις κ τα συμβολαια. Δε μου αρεσε να βλεπω κ το φακελο στην εισοδο του σπιτιου μου! Με χαλαγε ρε παιδια πως να το κανουμε?

Βαζω μια καρτα 10ε κ εχω για 1 μηνα 120 λεπτα προς ολους! Αυτο ισχυει κ στην cosmoκαρτα k στη vodafone. Tαυτοχρονα εχω ομιλια 1 λεπτο το λεπτο σε 2 αριθμους cosmote κ το ιδιο σε αλλους 2 αριθμους vodafone.

K ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που λενε οτι εχουν συνδεση γιατι εχουν αγχος οτι δε θα εχουν μοναδες στο κινητο τους! Τι λετε ρε παιδια? Να εχετε παντα 10ε μεσα κ να μην τα χαλατε αυτα. Να γεμιζετε απο κει κ περα με καρτες. Σιγα το πραγμα! Κ περιπτερα εχει παντου! Ελεος πια! Μην τα κανουμε δυσκολα απο μονοι μας!

Ετσι κ αλλιως τωρα κοβουμε απο παντου!

Φιλικα παντα!!!!

Samsung S8

Καλησπερα σε ολους!

Ειχα κατα καιρους συνδεσεις στην cosmote. Συγκεκριμενα εκανα καρτοσυμβολαιο,μετα τη ληξη του το γυρναγα σε cosmoκαρτα,μετα παλι καρτοσυμβολαιο για να επωφεληθω απο την επιδοτηση κ ξανα στο τελος cosmoκαρτα,μεχρι που εμεινα με την cosmoκαρτα γιατι με συμφερει περισσοτερο επειδη δεν κανω πολλα τηλεφωνα κ εχω τον ελεγχο.

Τωρα εχω κινητο samsung με 2 καρτες cim cosmote κ vodafone κ αισθανομαι οτι μου εχει φυγει ενα βαρος απο την υποχρεωση με τις συνδεσεις κ τα συμβολαια. Δε μου αρεσε να βλεπω κ το φακελο στην εισοδο του σπιτιου μου! Με χαλαγε ρε παιδια πως να το κανουμε?

Βαζω μια καρτα 10ε κ εχω για 1 μηνα 120 λεπτα προς ολους! Αυτο ισχυει κ στην cosmoκαρτα k στη vodafone. Tαυτοχρονα εχω ομιλια 1 λεπτο το λεπτο σε 2 αριθμους cosmote κ το ιδιο σε αλλους 2 αριθμους vodafone.

K ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που λενε οτι εχουν συνδεση γιατι εχουν αγχος οτι δε θα εχουν μοναδες στο κινητο τους! Τι λετε ρε παιδια? Να εχετε παντα 10ε μεσα κ να μην τα χαλατε αυτα. Να γεμιζετε απο κει κ περα με καρτες. Σιγα το πραγμα! Κ περιπτερα εχει παντου! Ελεος πια! Μην τα κανουμε δυσκολα απο μονοι μας!

Φιλικα παντα!!!!

Αυτο ακριβώς σκέφτομαι και γω. Με τα προνομοια που δινουν οι καρτες, δεν νομιζω οτι αξιζουν πλεον τα συμβολαια. Για εμας που δεν μιλάμε πολυ νομιζω οτι ειναι οκ. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα γίνει μετα τις 31/12...

Καλησπερα σε ολους!

Φιλικα παντα!!!!

Ειλικρινά, αν έδιναν και οι 2 εταιρείες τα 120 λεπτά προς όλους ΑΛΛΆ στα πακέτα What's up και CU θα είχαν χ*στεί στο τάλιρο...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Βεβαια, αν τα λεω καλα, απο 1-1-11, επιστρεφουμε παλι στο 45λεπτο με 20αρα καρτα...

παει το 2ωρο με 10αρα καρτα...

Βεβαια, αν τα λεω καλα, απο 1-1-11, επιστρεφουμε παλι στο 45λεπτο με 20αρα καρτα...

παει το 2ωρο με 10αρα καρτα...

Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα : Τί θα γίνει απο 01/01/11 :confused:

Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα : Τί θα γίνει απο 01/01/11 :confused:

1/1/11 όλα τα ψηφία είναι τα ίδια

Η επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί αυτό θα είναι στις 2 Φερουαρίου του 2022

Μπορεί να συμβεί και η συντέλεια το κόσμου :lol:

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

1/1/11 όλα τα ψηφία είναι τα ίδια

Η επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί αυτό θα είναι στις 2 Φερουαρίου του 2022

Μπορεί να συμβεί και η συντέλεια το κόσμου :lol:

Μήπως απλά ξανασυμβεί στις 1/11/11 ; και άλλη μία φορά στις 11/11/11 ; .....και όχι το 2022 .....

Δεν νομίζω να αφήσουν τον αριθμό συνδρομητών χωρίς "προσφορές". Για να δούμε όμως, γιατί πολύ περίεργα είναι τα καινούργια πακέτα που έβγαλαν.

edit: πως βλέπω τα υπόλοιπα mms που πήρα από το Bonus της ανανέωσης ?

Edited by sv2evs

Δεν νομίζω να αφήσουν τον αριθμό συνδρομητών χωρίς "προσφορές". Για να δούμε όμως, γιατί πολύ περίεργα είναι τα καινούργια πακέτα που έβγαλαν.

για ποια μμς μιλας?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Στείλε MMS YP στο 1313

Στείλε MMS YP στο 1313

πως το έπαθε η κοσμοτε και δίνει δώρο μμς;. Τα μμς αφορούν προορισμούς whats up ή προς όλους;. Και πόσα δίνει συνήθως;

πως το έπαθε η κοσμοτε και δίνει δώρο μμς;. Τα μμς αφορούν προορισμούς whats up ή προς όλους;. Και πόσα δίνει συνήθως;

Προς όλους.

Κέρδισα 100 MMS προς όλους για 7 ημέρες με 10€ κάρτα ανανέωσης χρόνου.

Προς όλους.

σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Προς όλους.

Εγώ με κάρτα 5 ευρώ, 30 για επίσης 7 ημέρες (reload)