aromeo Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Και παλι δεν γινεται τιποτα.Ο safari μου λεει αδυνατη η συνδεση στο Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να συνδεθείς με iPhone. Απλά βάλε τις ρυθμίσεις και κάνε επανεκκίνηση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να συνδεθείς με iPhone. Απλά βάλε τις ρυθμίσεις και κάνε επανεκκίνηση του κινητού. Αν έχει V3 firmware ( 3g, 3gs ), δεν δέχεται ρυθμίσεις. Τις παίρνει αυτόματα και γι'αυτό ανέφερα τη διαδικασία επαναφοράς των ρυθμίσεων. Ή που έχει το 2g ( άρα πρέπει να καταχωρηθεί το apn internet ) ή αν έχει τη σειρα 3g θα πρέπει να δοκιμάσει με άλλο κινητό και τότε αν μπει με το άλλο θα πρέπει να τσεκάρει το iphone, αν όχι, θα πρέπει να ζητήσει τεχνικό έλεγχο της γραμμής απο τη cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas9799 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Γεια σας, εδω και περιπου 20 ημερες εκανα αιτηση για φορητοτητα σε cosmote. Σημερα πηρα την καρτα και επανω γραφει 3G και δεν γραφει πουθενα what`s up λετε να μπορω να βαλω what`s up ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Γεια σας, εδω και περιπου 20 ημερες εκανα αιτηση για φορητοτητα σε cosmote. Σημερα πηρα την καρτα και επανω γραφει 3G και δεν γραφει πουθενα what`s up λετε να μπορω να βαλω what`s up ???? Δεν υπαρχει προβλημα! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas9799 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 αχ σε ευχαριστω πολυ ανακουφιστηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Απλα οταν ενεργοποιηθει το νουμερο σου σε Cosmote θα γινει Cosmokarta να ξερεις. Στελνεις το "ΑΛΠΑΚ" στο 1314 και στο καπακι "W" στο 1314 για να γινει Whats up. Μην ξεχασεις πριν βαλεις την πρωτη καρτα (μοναδες) να παρεις τηλ στο 1330 για να σου δινει για ολο το 2010 1500 λεπτα + 1500 sms σε ολα τα whats up . Αυτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Ξέρει κανείς, αν πάρω τώρα μια κάρτα whats up από το περίπτερο και την βάλω στο κινητό μου, θα μπορώ να κάνω κλήση κανονικά, ή θα πρέπει πρώτα να κάνω ταυτοποίηση για να ενεργοποιηθεί η κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Θα πρεπει πρωτα να κάνεις ταυτοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Τελικα τα 120 λεπτα με καθε ανανεωση ισχυουν παραλληλα με το 0.01/λεπτο; Θυμαμαι στην αρχη δεν ισχυε αλλα τωρα που μπηκα στο site της cosmote, δεν το λεει καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas9799 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Γεια σας, θελω να ρωτησω κατι μπορψ στο what`s up να εχω ιντερνετ με τρια ευρω αλλα και να εχω τα δωρεαν λεπτα ομιλιας και sms?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Γεια σας, θελω να ρωτησω κατι μπορψ στο what`s up να εχω ιντερνετ με τρια ευρω αλλα και να εχω τα δωρεαν λεπτα ομιλιας και sms?????????? Στειλε 60 στο 1333. Δεν χανονται τα δωρεαν λεπτα και μηνυματα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Αυτό το πακέτο για internet με τα 3 ευρώ το έβαλα αλλά εχω πρόβλημα, ενώ συνδέεται κανονικά browser και ebuddy, εχω βάλει την εφαρμογή για IMAP email hosted στο Google και δε κάνει τίποτα..:( Μήπως μπλοκάρει το ssl ; HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Αυτό το πακέτο για internet με τα 3 ευρώ το έβαλα αλλά εχω πρόβλημα, ενώ συνδέεται κανονικά browser και ebuddy, εχω βάλει την εφαρμογή για IMAP email hosted στο Google και δε κάνει τίποτα..:( Μήπως μπλοκάρει το ssl ; HTC Desire/Tapatalk Προφανώς συνδέεσαι με προφιλ Cosmote wap. Μπες με προφιλ Cosmote Internet και όλα θα είναι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Προφανώς συνδέεσαι με προφιλ Cosmote wap. Μπες με προφιλ Cosmote Internet και όλα θα είναι ok. Δεν θα χρεωθώ με το cosmote internet; HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas9799 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Τελεια σε ευχαριστω α ξερει καποιοσ ποσο ιντερνετ δινει??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Δεν θα χρεωθώ με το cosmote internet; HTC Desire/Tapatalk Μα αυτό λέμε τόσο καιρό, ότι το πακέτο με τα 60ΜΒ (σ.σ 120ΜΒ μέχρι τέλος Αυγούστου) είναι κανονικό internet πλέον.;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Μα αυτό λέμε τόσο καιρό, ότι το πακέτο με τα 60ΜΒ (σ.σ 120ΜΒ μέχρι τέλος Αυγούστου) είναι κανονικό internet πλέον.;) Α ωραία! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! :) HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Εννοουσα οτι μπορεις να στειλεις INFO στο 1313 και αμεσως παιρνεις SMS με το υπολοιπο σου σε Mb καθως και το ποτε ληγει το πακετο σου. Επισης αν στειλεις 60 στο 1313 σου ενεργοποιει νεο πακετο. Κι εγω τον default browser τον εχω πια για wap (μονο για το myview) και τον opera για internet. Αμην, επιτελους μπορω να χρησιμοποιησω opera! Ηταν ο μεγαλος μου καημος με την κοσμοκαρτα :) εστειλα 60 στο 1313 και μου λεει η υπηρεσια 60 δε βρεθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 εστειλα 60 στο 1313 και μου λεει η υπηρεσια 60 δε βρεθηκε.. Κώστα, στο 1333 το στέλνεις... Όχι στο 1313;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Aν έχεις iphone πήγαινε ρυθμίσεις->γενικά->επαναφορά->επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου για να πάρει τις ρυθμίσεις του internet. το εκανα και ολα οκ,μπαινει απο safari κανονικα!δε πιστευω να παω να δω το υπολοιπο ομιλιας και να εχω (μειον) :p το 3g πειραζει που το χω απενεργοποιημενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 το εκανα και ολα οκ,μπαινει απο safari κανονικα!δε πιστευω να παω να δω το υπολοιπο ομιλιας και να εχω (μειον) :p το 3g πειραζει που το χω απενεργοποιημενο?? Δεν πειράζει που το έχεις απενεργοποιημένο, απλά έχεις μικρότερη ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ξέρει κανείς, αν πάρω τώρα μια κάρτα whats up από το περίπτερο και την βάλω στο κινητό μου, θα μπορώ να κάνω κλήση κανονικά, ή θα πρέπει πρώτα να κάνω ταυτοποίηση για να ενεργοποιηθεί η κάρτα? το έκανα εγώ πρόσφατα απλά έχεις σήμα και όταν πασ να πάρεις τηλέφωνο λέει ότι βάση του νόμου πρέπει να κανείς ταυτοποιηση για να λειτουργήσει και ότι πήγαινε σε ένα κατάστημα γερμανός,κοσμοτε, οτε, ή άλλο εξουσιοδότημενό κατάστημα κόσμοτε για να κανείς την ταυτοποιηση. Δεν μπορούνε να σε καλεσουνε διότι λέει ότι υπάρχει φραγη. Και γενικά είναι άχρηστος ο αριθμός εάν δεν κανείς ταυτοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Τελικα τα 120 λεπτα με καθε ανανεωση ισχυουν παραλληλα με το 0.01/λεπτο; Θυμαμαι στην αρχη δεν ισχυε αλλα τωρα που μπηκα στο site της cosmote, δεν το λεει καπου. Μπορει καποιος να με βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχω μπερδευτεί χοντρά τώρα τα 600 λεπτά 5€ έχουν και έχει πακέτο με 300 λεπτά ας πούμε ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts