laplace Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 να γραψω κατι για να μην την πατησει καποιος οπως εγω. ειχα την προσφορα με τα 3'-1500 λεπτα ομιλιας και sms. Πηγα στο προγραμμα οπου τα δινει δωρεαν με καθε ανανεωση χρονου ομιλιας με κληση στο 1330. Τα 1500λεπτα/sms τελειωναν 21/3 και εβαλα την κάρτα ανανεωσης απο τωρα για να δω αν θα προσθεσει τα 1500 στα εναπομείναντα λεπτα ομιλιας και δωρεαν sms αλλα διαπιστωσα οτι πλεον σε κλησεις μου χρεωνει απο τα νέα 1500 λεπτα της ανανεωσης,οποτε τα λεπτα/sms που ειχα εως 21/3 τα εχασα. οποτε την καρτα ανανεωσης να την βαζετε μια ημερα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 μολις βαλεις καρτα τα λεπτα της προσφορας με τα 3€ τα χανεις νομιζω. και οποτε κανεις ανανεωση σου ανανεωνει τα 1500 λεπτα. ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 μολις βαλεις καρτα τα λεπτα της προσφορας με τα 3€ τα χανεις νομιζω. και οποτε κανεις ανανεωση σου ανανεωνει τα 1500 λεπτα. ετσι δεν ειναι? ακριβως απλα νομιζα οτι θα γινοταν οπως στην wind που τα εναπομείναντα λεπτα/sms στα προσθετει στα 1500 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Oσον αφορα την περιαγωγη, οταν θελω να μαθαινω ποσο καρτα εχω καλω το 1314 κανονικα χωρις χρεωση? Επισης οταν με καλουν απο Ελλαδα τι χρεωσεις εχει αυτος που με καλει? Εγω ξερω σαν εισερχομενη θα χρεωνομαι καπου 0,20 ευρω το λεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Πήγαινε σ'αυτό το link :) http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=WHATSUP&catID=0b0f42bb802647ee&rootid=0b0f42bb802647c0&pageLabel=pricelist&catName=%CE%95%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82&typecalls=Incoming&typeID=roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Eνταξει το ξερω αυτο, 0.228 το λεπτο ειναι η εισερχομενη για μενα. Για τα αλλα που ρωτησα ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Νομίζω πως έχεις χρέωση εξερχόμενης κλήσης από τη ζώνη στην οποία θα βρίσκεσαι προς Ελλάδα. Αλλά ας απαντήσει και κάποιος με βεβαιότητα. Πρόσεχε λίγο σχετικά με τον τηλεφωνητή. Σου παραθέτω το εξής: Προώθηση Κλήσεων/Χρήση Προσωπικού Τηλεφωνητή Ο συνδρομητής που βρίσκεται στο εξωτερικό και κάνει χρήση των υπηρεσιών Περιαγωγής δε χρεώνεται για τις εισερχόμενες κλήσεις που προωθούνται προς τον τηλεφωνητή του παρά μόνο στην περίπτωση που ενόσω είναι στο εξωτερικό το κινητό του είναι κλειστό ή εκτός δικτύου. Από τη στιγμή όμως που θα ενεργοποιήσει το κινητό του έστω και μία φορά, εάν λάβει μήνυμα στον Προσωπικό Τηλεφωνητή χρεώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο χρεώσεων των εισερχομένων κλήσεων της COSMOTE (επιπρόσθετη χρέωση εισερχόμενης κλήσης ξένου δικτύου, εάν υπάρχει), καθώς επίσης και μία εξερχόμενη κλήση προς Ελλάδα (προώθηση προς τον Τηλεφωνητή του). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Tηλεφωνητη δεν εχω. Εννοεις σαν εξερχομενη οσον αφορα το 1314? Τωρα οταν με καλουν απο Ελλαδα τι χρεωση ισχυει για αυτους που με καλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Εννοώ όπως όταν καλείς τηλέφωνο στην Ελλάδα από τη χώρα του εξωτερικού στην οποία θα βρίσκεσαι. Κανονική χρέωση εξερχόμενης κλήσης. Αυτοί που θα σε καλούν δε θα χρεώνονται αν έχουν δωρεάν χρόνο στο κινητό ή στο σταθερό τους. Αν δεν έχουν δωρεάν χρόνο, θα χρεώνονται σα να είσαι στην Ελλάδα. Δεν αλλάζει κάτι. Το σκεπτικό άλλωστε είναι πως εφόσον εσένα στην "έδωσε" να πας εξωτερικό( για shopping π.χ. :p ), δεν είναι υποχρεωμένος αυτός που θα σε καλέσει να χρεωθεί κλήση στο εξωτερικό. Γι'αυτό και χρεώνεσαι εσύ. Συνοψίζοντας: Εξερχόμενη- χρέωση ανάλογα τη ζώνη στην οποία θα βρίσκεσαι, για τον καλούμενο τίποτα. Εισερχόμενη- για εσένα χρέωση ανάλογα τη ζώνη στην οποία θα βρίσκεσαι, για αυτόν που θα σε καλεί τίποτα ή χρέωση εθνικής κλήσης σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του σε περίπτωση που δεν έχει δωρεάν χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Πεδες να κανω μια ερωτηση γιατι δεν μπορω να καταλαβω αυτο που γινετε οφειλετε στο software του κινητου η στην cosmote... Ενω εβαλα μια καρτα f2g για την καινουργια προσφορα με τα 3 gb .. πηγα εκανα κανονικα της ρυθμισεις στις ριθμισεις-γενικα-δυκτιο-ρυθμισεις κινιτου δικτυου δεδομενον οταν βαλω την Whats up sim... πηγαινοντας στις ριθμισεις-γενικα-δυκτιο- η επιλογη για να βαλεις ρυθμισεις στο καρτοκινητο whats up ρυθμισεις κινιτου δικτυου δεδομενον δν υπαρχει. Δεν παρεχει internet η cosmote σε καρτοκινιτα για αυτο δν υπαρχει η επιλογη η μονο σε μενα γινετε αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Το ότι δεν παρέχει Ίντερνετ αλλά μόνο wap στα καρτοκινητά η Κοσμοτέ- προς το παρόν τουλάχιστον- είναι δεδομένο. Από κει και πέρα, αποκλείεται να είναι θέμα του δικτύου της Κοσμοτέ. Κάτι έχει να κάνει μάλλον με το συνδυασμό της κάρτας σου και του τηλεφώνου. Ουσιαστικά, για να λειτουργήσει το wap της Κοσμοτέ απαιτεί proxy server. Στο i-phone δεν υπάρχει ρύθμιση για proxy server, συνεπώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί Ίντερνετ/wap( πες το όπως θες :p ) σε i-phone από καρτοκινητό Κοσμοτέ( παρά μόνο με κάποια πολύπλοκη διαδικασία). Αλλά αυτή η απουσία ρύθμισης σίγουρα δεν οφείλεται στο δίκτυο της Κοσμοτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Αυτο λεω κ εγω δεν εξηγητε... για αυτο καπιος με iphone και whats up να το ριξει μια ματια ? Παντως νομιζω οτι πρεπει να ειναι ρυθμιση της cosmote και να μην υπαρχει επιλογη γιατι μεσω των carrier settings αρχειων που βγαζουν αναβαθμισεις οι εταιριες μεσω του itunes... και απλα επηδει η κοσμοτε δν δινει ιντερενετ κ για wap δν χρησημευει στο iphone γιατι δεν υποστιριζετε οποτε ετσι μαλλον δν εχει προσθεση την επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Πιθανόν να είναι κι αυτό. Δεν ξέρω με σιγουριά, γιατί και γω το χρησιμοποιώ με συμβόλαιο που παρέχει Ίντερνετ, οπότε... :) Αλλά πώς αναγνωρίζει τις κάρτες που ανήκουν σε καρτοκινητό, στην περίπτωση αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Η Cosmote θα πρέπει να δώσει την προσφορά internet on the go, έστω και των 5 ευρώ μόνο, στην καρτοκινητή. ¨Ετσι δεν θα αναγκαζόμουν να βάλω F2G στο iPhone και το what's up στη μπακατέλα που έχω για δεύτερο κινητό! Η Cosmote είναι η μόνη εταιρία τώρα που δεν παρέχει καν πακέτο ίντερνετ στην καρτοκινητό καθώς η Voda και η Wind δίνουν. Καλύτερα να δώσει ένα -έστω υπερκοστολογημένο- πακέτο στην καρτοκινητή από το wap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SomniusX Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 να δεις που θα το βάλουν αλλά με έναν χαζό τρόπο, εδώ δεν έχουν στo whats up ενεργά τα mms by default, έβαλα Wind και ήμουν έτοιμος mms και σερφάρισμα κομπλέ, και στο iPhone.. Τώρα πήρα dual sim να δω πως θα κάνω δουλειά.. Παράθεση Ξέρω και γ4μώ τα κομπιούτερ λέμε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Η Cosmote θα πρέπει να δώσει την προσφορά internet on the go, έστω και των 5 ευρώ μόνο, στην καρτοκινητή. ¨Ετσι δεν θα αναγκαζόμουν να βάλω F2G στο iPhone και το what's up στη μπακατέλα που έχω για δεύτερο κινητό! Η Cosmote είναι η μόνη εταιρία τώρα που δεν παρέχει καν πακέτο ίντερνετ στην καρτοκινητό καθώς η Voda και η Wind δίνουν. Καλύτερα να δώσει ένα -έστω υπερκοστολογημένο- πακέτο στην καρτοκινητή από το wap. το πρόγραμμα με το μηνιαιο πασο των 4€ δηλαδή με τα 40μβ ίντερνετ από το κινητό καθώς και το απεριόριστο Κοσμοτε my view μπαίνεις μόνο Wap?. Δεν νομίζω ; μπαίνεις κανονικά μέσω gprs έτσι δεν είναι;.Εχω μπει με την κοσμοτε και με την vodafone με το πρόγραμμα surf&email 30 με τα 3,5€ και τώρα με την προσφορά της wind και δεν εχω δει διαφορά. Αλλά μόνο τις vodafone και τις wind αξίζει διότι έχεις το δικαίωμα να ενημερώνεσάι για το υπόλοιπο των δωρεάν μβ ίντερνετ ενώ στην κοσμοτε τόσο καιρό δεν υπάρχει. Βέβαια ουτε και στην καινούργια προσφορά της Wind δεν υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθείς για το υπόλοιπο από τα gb Internet μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 το πρόγραμμα με το μηνιαιο πασο των 4€ δηλαδή με τα 40μβ ίντερνετ από το κινητό καθώς και το απεριόριστο Κοσμοτε my view μπαίνεις μόνο Wap?. Δεν νομίζω ; μπαίνεις κανονικά μέσω gprs έτσι δεν είναι;.Εχω μπει με την κοσμοτε και με την vodafone με το πρόγραμμα surf&email 30 με τα 3,5€ και τώρα με την προσφορά της wind και δεν εχω δει διαφορά. Αλλά μόνο τις vodafone και τις wind αξίζει διότι έχεις το δικαίωμα να ενημερώνεσάι για το υπόλοιπο των δωρεάν μβ ίντερνετ ενώ στην κοσμοτε τόσο καιρό δεν υπάρχει. Βέβαια ουτε και στην καινούργια προσφορά της Wind δεν υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθείς για το υπόλοιπο από τα gb Internet μέχρι στιγμής. gprs είναι το μέσο, η γραμμή. wap(a) και Internet είναι η υπηρεσία. Και τα καρτοκινητά έχουν μόνο wap(a). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Άντε να έρθει η Δευτέρα να δούμε πρόωρη Ανάσταση στα καρτοκινητά... Edited March 18, 2010 by alany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Άντε να έρθει η Δευτέρα να δόμε πρόωρη Ανάσταση στα καρτοκινητά... Κάτι ξέρεις εσύ, οπότε... ΑΜΗΝ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Άντε να έρθει η Δευτέρα να δόμε πρόωρη Ανάσταση στα καρτοκινητά... Θες να μας δώσεις μια ιδέα;:rolleyes: Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Κάτι αντίστοιχο με αυτό της Vodafone. Με 5€ προς ολους τους What' s Up και με 10€ προς όλη την Cosmote. Άντε και λίγο Internet(όχι μόνο wap).:shifty: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Χμ... Ένα θα πω ότι η vodafone ξεκίνησε πρώτη τα απεριόριστα στα συμβόλαια και κατέληξε μετά από 3 μήνες να έχει τα ποιο ακριβά απεριόριστα στης αγοράς. Κάτι ανάλογο έρχεται στα καρτοκινητά. Να θυμίσω ότι παλιότερα κάποιοι είτε βγάλανε απεριόριστα τα οποία στην πορεία έγιναν περιορισμένα είτε βγάλανε απεριόριστα με περιορισμούς. Η πορεία έδειξε ότι κάποιοι άλλοι βγάλανε τα ποιό πετυχημένα απεριόριστα τα οποία ακολούθησαν και οι άλλοι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Πείτε μου λίγο ρε παιδιά. Έστειλα ΑΛΠΑΚ στο 1314 και μου ήρθε μήνυμα, αν θέλω να μεταφερθώ στο νέο what' s up να πληκτρολογήσω 'W' και να το στείλω στο 1314. Κάνοντας το όμως που έρχεται μήνυμα και μου λέει 'Λάθος πληκτρολόγηση' :X:X:X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Πείτε μου λίγο ρε παιδιά. Έστειλα ΑΛΠΑΚ στο 1314 και μου ήρθε μήνυμα, αν θέλω να μεταφερθώ στο νέο what' s up να πληκτρολογήσω 'W' και να το στείλω στο 1314. Κάνοντας το όμως που έρχεται μήνυμα και μου λέει 'Λάθος πληκτρολόγηση' :X:X:X Θέλει λίγο υπομονή το θέμα αυτό. Προσπάθησε ξανά, άλλαξε την συσκευή που χρησιμοποιείς και θα τα καταφέρεις. Είναι ένα λάθος που δεν έχει διορθώσει ακόμα η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Άντε να έρθει η Δευτέρα να δούμε πρόωρη Ανάσταση στα καρτοκινητά... Cosmokarta ή WU? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts