zerokill Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Τοσο δυσκολο ειναι πια να βγαλουν πακετα ομιλιας προς τρίτους;;; Ειναι δυνατόν να υπάρχει στο ακρως ανταγωνιστικο δίκτυο και εσυ να μην εχεις;;; Ειπαμε μεχρι πρότεινος όντως η Κοσμοκαρτα μας ηταν συμφέρουσα αλλα πλέον ειναι ασύμφορη. Δεν μπορουν να κάτσουν να το σκεφτούν;;; Ειναι δυνατόν;;; Γιατί το έχουνε αμελήσει;; Μη σας πω πως ακόμα δεν πήρανε χαμπάρι τι συμβαίνει στον ανταγωνισμό!!!! :angry::angry::angry: Οσο παραμενει πρωτη σιγα μην κανει τιποτα της προκοπης οπως η βονταφον...αμα περασει 2η .. τοτε να δεις... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Μόλις πήρα στο 1313 για να ρωτήσω το πιο απλό πράγμα του κόσμου και με μπέρδεψε περισσότερο η κοπέλα.. :wacko: Εδώ σίγουρα θα πάρω πιο κατατοπιστική απάντηση! Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να σερφάρουμε από το whats up μας; Το πιο απλό πράγμα ρε παιδιά.. Μπαίνουμε στον browser του κινητού μας (όλα έχουν πλέον...) και πηγαίνουμε εκεί που λέει url. Δίνουμε τα πάντα όπως ακριβώς και στο pc με IE, Firefox κ.ο.κ. και σερφάρουμε κανονικά. Η κοπέλα μου είπε "μόνο μέσω mycosmos menu" και "στείλτε wapa στο 1333" και κάτι τέτοια μυστήρια και μπερδεύτηκα.. :blink: Αν κάποιος γνωρίζει, θα του ήμουν υπόχρεος! Πέραν της προσφοράς 2009 δεν το χρησιμοποιώ για άλλες κλήσεις (έχω και συμβόλαιο) οπότε λέω να τα "φάω" έτσι τα 30-κάτι ευρώ που έχουνε μαζευτεί από κάρτες που βάζω στο τέλος του μήνα... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Θα εγκαταστήσεις τις ρυθμίσεις WAP (αν δεν τις έχεις) με γραπτό μήνυμα "WAPA" στο 1313 και όταν εγκατασταθούν οι ρυθμίσεις θα μπεις στο Internet με τον browser του κινητού σου. Αν είναι η πρώτη φορά που θα μπεις στο Internet θα έχεις 15 ημέρες δωρεάν πλοήγηση. Σου συνιστώ, μετά τις 15 ημέρες (αν έχεις), να ενεργοποιήσεις το μηνιαίο πάσο του Cosmote My View που σου προσφέρει 40Mb δωρεάν πλοήγηση σε Mobile Sites. Αν ο browser του κινητού σου σε βγάζει στην κεντρική σελίδα του Cosmote My View, μπορείς από τις επιλογές να επιλέξεις να πας σε άλλο link (Google κλπ). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Θα εγκαταστήσεις τις ρυθμίσεις WAP (αν δεν τις έχεις) με γραπτό μήνυμα "WAPA" στο 1313 και όταν εγκατασταθούν οι ρυθμίσεις θα μπεις στο Internet με τον browser του κινητού σου. Αν είναι η πρώτη φορά που θα μπεις στο Internet θα έχεις 15 ημέρες δωρεάν πλοήγηση. Σου συνιστώ, μετά τις 15 ημέρες (αν έχεις), να ενεργοποιήσεις το μηνιαίο πάσο του Cosmote My View που σου προσφέρει 40Mb δωρεάν πλοήγηση σε Mobile Sites. Αν ο browser του κινητού σου σε βγάζει στην κεντρική σελίδα του Cosmote My View, μπορείς από τις επιλογές να επιλέξεις να πας σε άλλο link (Google κλπ). :) Η ενεργοποίηση στοιχίζει κάτι; Πως θα ξέρω αν έχω τις 15 ημέρες δωρεάν (δεν έχω ξαναμπει ποτέ από το whats up); Το μηνιαίο πάσο πως ενεργοποιείται και πόσο στοιχίζει; Είναι υποχρεωτικό να έχω το my view σαν πρώτη σελίδα (δε μπορώ κατευθείαν να μπαίνω όπου θέλω); Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! Με βοήθησες πολύ! Στέλνω τώρα αμέσως wapa στο 1313 για να το ενεργοποιήσω... EDIT: Μόλις έστειλα και μου λέει "η υπηρεσία wapa δεν βρέθηκε"! Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Στείλτο στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Στείλτο στο 1333 Το έστειλα στο 1333 και μου λέει ότι "η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέσω sms δεν είναι άμεσα δυνατή. επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπ. πελατών"! Πλάκα μου κάνουν; :mad: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Η ενεργοποίηση στοιχίζει κάτι; Πως θα ξέρω αν έχω τις 15 ημέρες δωρεάν (δεν έχω ξαναμπει ποτέ από το whats up); Το μηνιαίο πάσο πως ενεργοποιείται και πόσο στοιχίζει; Είναι υποχρεωτικό να έχω το my view σαν πρώτη σελίδα (δε μπορώ κατευθείαν να μπαίνω όπου θέλω); Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! Με βοήθησες πολύ! Στέλνω τώρα αμέσως wapa στο 1313 για να το ενεργοποιήσω... EDIT: Μόλις έστειλα και μου λέει "η υπηρεσία wapa δεν βρέθηκε"! Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν. Μόλις μπεις στη σελίδα του My View θα σε καλωσορίσει και θα σου γράφει ότι έχεις για 15 ημέρες δωρεάν πλοήγηση. Το μηνιαίο πάσο μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσα από το My View και στοιχίζει 4 ευρώ. Η κεντρική σελίδα είναι το Cosmote My View. Δεν ξέρω πως μπορείς να την αλλάξεις. Το έστειλα στο 1333 και μου λέει ότι "η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέσω sms δεν είναι άμεσα δυνατή. επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπ. πελατών"! Πλάκα μου κάνουν; :mad: Καταρχήν, σου ζητάω συγνώμη που σου έδωσα λάθος αριθμό. Τον έγραψα λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Όσον αφορά το πρόβλημα, πολλές συσκευές δεν είναι δυνατόν να λάβουν τις ρυθμίσεις WAP/MMS μέσω Sms. Θα πρέπει να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα Γερμανός/Cosmote/ΟΤΕShop. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν. Μόλις μπεις στη σελίδα του My View θα σε καλωσορίσει και θα σου γράφει ότι έχεις για 15 ημέρες δωρεάν πλοήγηση. Το μηνιαίο πάσο μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσα από το My View και στοιχίζει 4 ευρώ. Η κεντρική σελίδα είναι το Cosmote My View. Δεν ξέρω πως μπορείς να την αλλάξεις. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Όταν λέω να αλλάξω τη σελίδα, εννοώ αν μπορώ να μπω σε οποιαδήποτε σελίδα (π.χ. myphone.gr, facebook, google κ.λπ.) ή μόνο στις σελίδες του cosmote my view. Καταρχήν, σου ζητάω συγνώμη που σου έδωσα λάθος αριθμό. Τον έγραψα λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Όσον αφορά το πρόβλημα, πολλές συσκευές δεν είναι δυνατόν να λάβουν τις ρυθμίσεις WAP/MMS μέσω Sms. Θα πρέπει να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα Γερμανός/Cosmote/ΟΤΕShop. :) Δεν πειράζει! ;) Μόλις επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου έστειλε η κοπέλα τις ρυθμίσεις χειροκίνητα. Έχω σπάνια συσκευή (MOTO VE538) γι' αυτό έγινε μπέρδεμα. Μου είπε επίσης μόλις έρθουν οι ρυθμίσεις, να τις αποθηκεύσω και να κλείσω το τηλέφωνο για 10' για να γίνει η ενεργοποίηση. Θα δείξει, περιμένω να περάσει το δεκάλεπτο τώρα... :cool: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Όταν λέω να αλλάξω τη σελίδα, εννοώ αν μπορώ να μπω σε οποιαδήποτε σελίδα (π.χ. myphone.gr, facebook, google κ.λπ.) ή μόνο στις σελίδες του cosmote my view. Δεν πειράζει! ;) Μόλις επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου έστειλε η κοπέλα τις ρυθμίσεις χειροκίνητα. Έχω σπάνια συσκευή (MOTO VE538) γι' αυτό έγινε μπέρδεμα. Μου είπε επίσης μόλις έρθουν οι ρυθμίσεις, να τις αποθηκεύσω και να κλείσω το τηλέφωνο για 10' για να γίνει η ενεργοποίηση. Θα δείξει, περιμένω να περάσει το δεκάλεπτο τώρα... :cool: Θα μπορείς να μπαίνεις και σε άλλα sites. Μπορεί με ένα απλό restart ενός λεπτού να έχει γίνει η ενεργοποιήσει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Θα μπορείς να μπαίνεις και σε άλλα sites. Μπορεί με ένα απλό restart ενός λεπτού να έχει γίνει η ενεργοποιήσει. ;) Η δωρεάν πλοήγηση είναι για όλα τα sites ή μόνο για το my view; Το άνοιξα. Πατάω για να μπω στην αρχική σελίδα και μετά από κάνα λεπτό μου λέει "Σφάλμα: Ο διακομιστής δεν αποκρίνεται"... :confused: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Η δωρεάν πλοήγηση είναι για όλα τα sites ή μόνο για το my view; Το άνοιξα. Πατάω για να μπω στην αρχική σελίδα και μετά από κάνα λεπτό μου λέει "Σφάλμα: Ο διακομιστής δεν αποκρίνεται"... :confused: Η δωρεάν πλοήγηση είναι για όλα τα mobile sites. Πρόβλημα των Motorola (το έκανε και το δικό μου).. Πήγαινέ το αύριο το πρωί σε ένα κατάστημα Γερμανός/Cosmote/OTEShop να δουν τι συμβαίνει...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Η δωρεάν πλοήγηση είναι για όλα τα mobile sites. Πρόβλημα των Motorola (το έκανε και το δικό μου).. Πήγαινέ το αύριο το πρωί σε ένα κατάστημα Γερμανός/Cosmote/OTEShop να δουν τι συμβαίνει...! :) Θα δοκιμάσω κι από έξω το βράδυ που θα πάω μια βόλτα (ίσως να πρέπει να περάσει λίγη ώρα). Όταν λες mobile sites τι εννοείς; Για παράδειγμα το facebook mobile (http://m.facebook.com) συμπεριλαμβάνεται σ' αυτά που είναι δωρεάν; Πως τα ξεχωρίζεις από τα "κανονικά"; Όντως έχεις δίκιο, αν δε στρώσει μέχρι αύριο το μεσημέρι, θα το πάω στο oteshop απ' όπου το πήρα να το δουν.. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Θα δοκιμάσω κι από έξω το βράδυ που θα πάω μια βόλτα (ίσως να πρέπει να περάσει λίγη ώρα). Όταν λες mobile sites τι εννοείς; Για παράδειγμα το facebook mobile (http://m.facebook.com) συμπεριλαμβάνεται σ' αυτά που είναι δωρεάν; Πως τα ξεχωρίζεις από τα "κανονικά"; Όντως έχεις δίκιο, αν δε στρώσει μέχρι αύριο το μεσημέρι, θα το πάω στο oteshop απ' όπου το πήρα να το δουν.. Όταν λέω "Mobile Sites", εννοώ τις ιστοσελίδες που έχουν φτιαχτεί για τα κινητά. Για να δεις διαφορά μεταξύ μιας "κανονικής" ιστοσελίδας και μιας "κινητής" μπες στο myphone.gr και στο wap.myphone.gr..!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Το πακετο plus διπλασιάστηκε και δινει 1200' και 1200 sms με 7 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Το πακετο plus διπλασιάστηκε και δινει 1200' και 1200 sms με 7 ευρω. Φιλε πως εστειλες το μηνυμα?WAPA η wapa γιατι εγω το κανω με μικρα γραμματα και μου γινεται η δουλεια.Εμενα μου εχουν πει απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων οτι πρεπει να στειλεις με μικρα αγγλικα το μηνυμα στο 1333. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Το πακετο plus διπλασιάστηκε και δινει 1200' και 1200 sms με 7 ευρω. πολυ καλη προσφορα. εχει ημερομηνια λξης η απο εδω και περα θα δινει τοσα λεπτα και μηνυματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 πολυ καλη προσφορα. εχει ημερομηνια λξης η απο εδω και περα θα δινει τοσα λεπτα και μηνυματα? Δεν προσεξα, το ειδα στη tv σε διαφημιση. edit τελικα μεχρι 31/10 ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Το «Call Them All 600 Plus 600 SMS» διπλασιάζεται και προσφέρει 1.200 λεπτά και 1.200 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP 1.200 λεπτά ομιλίας και videoκλήσεων αλλά και 1.200 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές της νεανικής καρτοκινητής της COSMOTE, με κάθε ενεργοποίηση της υπηρεσίας “Call Them All 600 Plus 600 SMS”. Η νέα προσφορά του WHAT’S UP, που διπλασιάζει τις δωρεάν μονάδες της υπηρεσίας “Call Them All 600 Plus 600 SMS”, ισχύει αυτόματα για κάθε ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2009. Η διάρκεια ισχύος των δωρεάν μονάδων είναι 30 ημέρες και το κόστος της υπηρεσίας παραμένει στα 7 €. Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία “Call Them All 600 Plus 600 SMS” ενεργοποιείται με την δωρεάν αποστολή του μηνύματος PLUS στο 1313. Γιατί στο WHAT’S UP με τόσο μεγάλη παρέα όλα είναι δυνατά. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Το «Call Them All 600 Plus 600 SMS» διπλασιάζεται και προσφέρει 1.200 λεπτά και 1.200 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP 1.200 λεπτά ομιλίας και videoκλήσεων αλλά και 1.200 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές της νεανικής καρτοκινητής της COSMOTE, με κάθε ενεργοποίηση της υπηρεσίας “Call Them All 600 Plus 600 SMS”. Η νέα προσφορά του WHAT’S UP, που διπλασιάζει τις δωρεάν μονάδες της υπηρεσίας “Call Them All 600 Plus 600 SMS”, ισχύει αυτόματα για κάθε ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2009. Η διάρκεια ισχύος των δωρεάν μονάδων είναι 30 ημέρες και το κόστος της υπηρεσίας παραμένει στα 7 €. Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία “Call Them All 600 Plus 600 SMS” ενεργοποιείται με την δωρεάν αποστολή του μηνύματος PLUS στο 1313. Γιατί στο WHAT’S UP με τόσο μεγάλη παρέα όλα είναι δυνατά. δεν με χαλαει κιολας αλλα θα μποροσαν να κρατησουν την προσφορα για περισσοτερο χρονικο διαστημα. πυροτεχνηματα ειναι αυτα οχι ουσιαστικες προσφορες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Κάθε μέρα μπαίνω επειδή ελπίζω σε νέα πακέτα ομιλίας και μηνυμάτων για την Κοσμοκάρτα. Ειναι επιεικώς απαράδεκτοι οι άνθρωποι ετσι; Δεν ειναι δυνατόν πλέον να ξοδεύομαι κανονικότατα και να μην τους ιδρώνει το αφτάκι. Είναι πλέον το χειρότερο καρτοκινητό σε χρεώσεις και παροχές. Το παρατήσανε μάλλον ή ετσι μου φαίνεται; Απογοητευμένος....πολύ απογοητευμένος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Κάθε μέρα μπαίνω επειδή ελπίζω σε νέα πακέτα ομιλίας και μηνυμάτων για την Κοσμοκάρτα. Ειναι επιεικώς απαράδεκτοι οι άνθρωποι ετσι; Δεν ειναι δυνατόν πλέον να ξοδεύομαι κανονικότατα και να μην τους ιδρώνει το αφτάκι. Είναι πλέον το χειρότερο καρτοκινητό σε χρεώσεις και παροχές. Το παρατήσανε μάλλον ή ετσι μου φαίνεται; Απογοητευμένος....πολύ απογοητευμένος!!!! Είναι προφανές ότι έχουν δώσει περισσότερη βάση στο whats up. Προσωπικά χωρίς να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, πιστεύω πως η cosmoκάρτα θα μετατραπεί σε κάτι σαν το καινούριο καρτοκινητό της κόκκινης εταιρίας με πακέτα δωρεάν χρόνου προς όλους. Αν δεν το κάνουν, θα είναι χαζοί γιατί θα τους φύγει πολύς κόσμος (υπάρχει και η φορητότητα)! :rolleyes: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Είναι προφανές ότι έχουν δώσει περισσότερη βάση στο whats up. Προσωπικά χωρίς να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, πιστεύω πως η cosmoκάρτα θα μετατραπεί σε κάτι σαν το καινούριο καρτοκινητό της κόκκινης εταιρίας με πακέτα δωρεάν χρόνου προς όλους. Αν δεν το κάνουν, θα είναι χαζοί γιατί θα τους φύγει πολύς κόσμος (υπάρχει και η φορητότητα)! :rolleyes: Εγω πατως βαρεθηκα να περιμενω και μαλλον θα την κανωμε ελ.αφρα πηδηματακια...τοσο καιρο και δεν φιλοτιμηθηκαν να βγαλουν εστω ενα πακετακι για σταθερα που αλλοι δυο εχουν εδω και κατι χρονια. Τι να περιμενω λοιπον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Εγω πατως βαρεθηκα να περιμενω και μαλλον θα την κανωμε ελ.αφρα πηδηματακια...τοσο καιρο και δεν φιλοτιμηθηκαν να βγαλουν εστω ενα πακετακι για σταθερα που αλλοι δυο εχουν εδω και κατι χρονια. Τι να περιμενω λοιπον? Ή περιμένεις το τρόλεϋ της Cosmote, ή ανεβαίνεις στην Vodafone με καλά νέα πακέτα και καλό δίκτυο ή ανεβαίνεις στην WIND με καλές βασικές χρεώσεις αλλά υποδεέστερο δίκτυο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Εγω πατως βαρεθηκα να περιμενω και μαλλον θα την κανωμε ελ.αφρα πηδηματακια...τοσο καιρο και δεν φιλοτιμηθηκαν να βγαλουν εστω ενα πακετακι για σταθερα που αλλοι δυο εχουν εδω και κατι χρονια. Τι να περιμενω λοιπον? ελευθερη αγορα υπαρχει , κανεις το πιο συμφερον για την τσεπη σου. αν και προσωπικα πιστευω οτι θα απαντησει σε συντομο χρονικο διαστημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Και εγω πιστευω οτι η Κοσμοτε απλα ακολουθει καθυστερημενα τις εξελιξεις..και οτι κανει το κανει οχι για να πρωτοπορισει απλα να μην χασει μαζικα πελατες.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts