moment_v Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Τηλεφώνησε να δεις τι γίνεται και να στο ενεργοποιήσουν. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Το ΥΠΟΛ στο 1313 εδώ και λίγες μέρες μου λέει ότι λόγο εργασιών αναβάθμισής του συστήματος η υπηρεσία ενημέρωσης υπόλοιπου δεν είναι διαθέσημη. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Εδω και κανενα μηνα οποτε στελνω ΥΠΟΛ στο 1313 μου απανταει παντα οτι ωρα και να ειναι. Ταυτοχρονα αν στειλω πχ απο της αδερφης μου το whats up λεει ότι λόγο εργασιών αναβάθμισής του συστήματος η υπηρεσία ενημέρωσης υπόλοιπου δεν είναι διαθέσιμη....κυριως απο το απογευμα και μετα,ενω εμενα παντα απανταει οπως πρεπει...τι γινεται ???Πως γινεται σε μενα να απανταει και στο αλλο να μην απανταει λεγοντας οτι κανουν αναβαθμιση? Δηλαδη σε μενα τελειωσε η αναβαθμιση?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τα καρτοκινητά της COSMOTE που να έχεις ένα σταθερό πάγιο για να μπορείς να σερφάρεις στο Internet, χωρίς επιπλέον χρεώσεις; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Εδω και κανενα μηνα οποτε στελνω ΥΠΟΛ στο 1313 μου απανταει παντα οτι ωρα και να ειναι. Ταυτοχρονα αν στειλω πχ απο της αδερφης μου το whats up λεει ότι λόγο εργασιών αναβάθμισής του συστήματος η υπηρεσία ενημέρωσης υπόλοιπου δεν είναι διαθέσιμη....κυριως απο το απογευμα και μετα,ενω εμενα παντα απανταει οπως πρεπει...τι γινεται ???Πως γινεται σε μενα να απανταει και στο αλλο να μην απανταει λεγοντας οτι κανουν αναβαθμιση? Δηλαδη σε μενα τελειωσε η αναβαθμιση?:p Ότι να'ναι!Δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Έκανα το Μαιο το i35 και θέλω να πάω στη Vodafone. Πόσοι μήνες πρέπει να περάσουν για να μη πληρώσω κάτι? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Έκανα το Μαιο το i35 και θέλω να πάω στη Vodafone. Πόσοι μήνες πρέπει να περάσουν για να μη πληρώσω κάτι? Πρέπει να μείνεις στην Cosmote 12 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Θέλω να ρωτήσω το εξής.. Έχω δυο αριθμούς συμβολαίου στην Vodafone. Μπορώ να τους πάω στην cosmote και να τους κάνω WHAT'S UP.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Θέλω να ρωτήσω το εξής.. Έχω δυο αριθμούς συμβολαίου στην Vodafone. Μπορώ να τους πάω στην cosmote και να τους κάνω WHAT'S UP.? Ναι,μπορείς.Θα κάνεις αίτηση φορητότητας προς την Cosmote.Είναι δωρεάν και θα πάρει γύρω στις 10-15 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί.Άν έχεις συμπληρώσει 12 μήνες στη Vodafone δεν θα πληρώσεις τίποτα,ενώ αν φύγεις πριν το 12μηνο θα πληρώσεις κάποιο ποσό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα cosmote και έχω την εξής απορία. Θυμάμαι παλιότερα μια διαφήμιση η οποίο ανέφερε πως με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας, κέρδιζες 45 λεπτά προς όλους. Αυτό ισχύει ακόμα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα cosmote και έχω την εξής απορία. Θυμάμαι παλιότερα μια διαφήμιση η οποίο ανέφερε πως με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας, κέρδιζες 45 λεπτά προς όλους. Αυτό ισχύει ακόμα; Ναι,ισχύει.Στην Cosmoκάρτα.Κάθε φορά που θα βάζεις κάρτες των 9,15,20 και ευρώ θα κερδίζεις 45 λεπτά χρόνο ομιλίας.Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία κάλεσε δωρεάν στο 1317. Δες το περιθώριο που έχεις για να καταναλώσεις τα δωρεάν λεπτά ανάλογα με τις κάρτες που βάζεις: Ποσό ανανέωσης χρόνου ομιλίας:(9 - 14,99 ) - (15 - 19,99 ) - (20 - 29,99 ) - (30 και πάνω) Περίοδος ισχύος: 24 ώρες - 7 ημέρες - 7 ημέρες - 30 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Ναι,μπορείς.Θα κάνεις αίτηση φορητότητας προς την Cosmote.Είναι δωρεάν και θα πάρει γύρω στις 10-15 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί.Άν έχεις συμπληρώσει 12 μήνες στη Vodafone δεν θα πληρώσεις τίποτα,ενώ αν φύγεις πριν το 12μηνο θα πληρώσεις κάποιο ποσό.:) Και που θα πάω για να το κάνω.? στην cosmote.? η vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Και που θα πάω για να το κάνω.? στην cosmote.? η vodafone? Για την αίτηση φορητότητας μπορείς είτε τηλεφωνικά να επικοινωνήσεις με την εταιρία που σε ενδιαφέρει, ή από υποκατάστημα της. Αν είσαι στη voda και θες να πας στην cote, εννοείται ότι πας στην cote και κάνεις το αντίστοιχο αίτημα! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Ναι,ισχύει.Στην Cosmoκάρτα.Κάθε φορά που θα βάζεις κάρτες των 9,15,20 και ευρώ θα κερδίζεις 45 λεπτά χρόνο ομιλίας.Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία κάλεσε δωρεάν στο 1317. Δες το περιθώριο που έχεις για να καταναλώσεις τα δωρεάν λεπτά ανάλογα με τις κάρτες που βάζεις: Ποσό ανανέωσης χρόνου ομιλίας:(9 - 14,99 ) - (15 - 19,99 ) - (20 - 29,99 ) - (30 και πάνω) Περίοδος ισχύος: 24 ώρες - 7 ημέρες - 7 ημέρες - 30 ημέρες Thanks για την άμεση απάντηση! Για να ισχύει αυτό θα πρέπει να ανανεώσω με κάρτα cosmote συγκεκριμένα;; Ρωτάω καθώς κάποιες κάρτες ανανέωσης αναγράφουν επάνω CosmoΚαρτα, ενώ κάποιες άλλες "προνομιακή", κτλ. Έχει σημασία αυτό; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Thanks για την άμεση απάντηση! Για να ισχύει αυτό θα πρέπει να ανανεώσω με κάρτα cosmote συγκεκριμένα;; Ρωτάω καθώς κάποιες κάρτες ανανέωσης αναγράφουν επάνω CosmoΚαρτα, ενώ κάποιες άλλες "προνομιακή", κτλ. Έχει σημασία αυτό; Με όλες τις κάρτες της Cosmote έχεις bonus.Απλά,η κάρτα των 20 ευρώ σου δίνει φθηνότερες χρεώσεις για ένα μήνα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 προϋπόθεση να έχεις καλέσει 1317 και να έχεις πατήσει 1 Αλλιώς μην περιμένεις να λάβεις τα 45 λεπτά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 μιας και θα χρειαστεί να μιλάω αρκετά τους επόμενους μήνες με εναν συγκεκριμένο αριθμό cosmote, σκέφτομαι να πάρω ένα πακετο κοσμοκάρτα και να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό. θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος κρυφός όρος (όπως έχει η βονταφον με την υποχρεωτική ανανέωση των 10 ευρώ ανά μήνα). Τα πακέτα των 5 ευρώ που πουλάνε έχουν μέσα χρόνο ομιλίας? Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 μιας και θα χρειαστεί να μιλάω αρκετά τους επόμενους μήνες με εναν συγκεκριμένο αριθμό cosmote, σκέφτομαι να πάρω ένα πακετο κοσμοκάρτα και να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό. θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος κρυφός όρος (όπως έχει η βονταφον με την υποχρεωτική ανανέωση των 10 ευρώ ανά μήνα). Τα πακέτα των 5 ευρώ που πουλάνε έχουν μέσα χρόνο ομιλίας? Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Oχι ειναι χωρις δεσμευσεις και δεν ακολουθησε την voda (ακομη) κανοντας αυτη την μικροαπατεωνια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papitsa Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 ton proigoumeno mina eixa energopoiisei tin ypiresia pou mou dinei aperiorista sms pros ta what's up kai mou eixan meinei gyrw sta 17.700 apo ta 20.000, alla me to pou mpike o avgoustos, exei arxisei kai afairei apo ta 1000. molis teleiwsoun ta 1000, tha exei lixei kai i periodos tou enos minos gia ta aperiorista. esteila simera na energopoiisw pali ta aperiorista me alla 5e, alla den to pairnei. leei pws exei energopoiithei i ypiresai... kai isxyei mexri avrio i energopoisi!! ara profanws tha ta xasw... :-( :!:Κατάργηση γραφής Greeklish. Από 1η Σεπτεμβρίου τα μηνύματα αυτής της μορφής θα διαγράφονται :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, δεν έχεις να χάσεις κάτι! (Απο 1 Σεπτεμβρίου 2009 απαγορεύονται τα Greeklish, διάβασε εδώ) Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papitsa Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 ok...pira twra k mou eipan na steilw sms600 sto 1313 kai me 5e tha exw pali aperiorista sms gia ena mina, apla logika tha argisei i energopoiisi.....pffff....to steila k elpizw na isxyei... Από Ο.Δ. : Από 1η Σεπτεμβρίου τα Greeklish μηνύματα θα διαγράφονται. Παρακαλώ να χρησιμοποιούνται ελληνικοί χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Σημερα 90 λεπτα που μιλησα προς whats up δεν αφαιρεσε καθολου απο το υπολοιπο των 1000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Πρέπει να υπάρχει κάποιο ελάχιστο υπόλοιπο για να δουλεύουν οι υπηρεσίες 600' κλπ? (Οπως γίνεται στη wind..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 To Call600 όταν το χρησιμοποιούσα, λειτουργούσε και με υπόλοιπο κάτω του 0, αλλα δεν γνωρίζω άν ισχύει ακόμα αυτό ή αν άλλαξε. Για τα sms, πρέπει να έχεις 0,12ευρώ υπόλοιπο στον λογαριασμό σου για να στέλνεις. Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εγω εβαλα χθες κατα τις 10 καρτα και δε μου εχει ερθει μνμα για τα δωρεαν σμσ ωστοσο εβαλα και το call 600 μου πε οτι θα ερθει μνμ για σμς απεριορηστα αλλα και απο εκει τζιφος!ποσο καιρο κανουν να στηλουν μνμ να σε ενημερωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts