Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε μενα και σε μια φιλη μου ακριβως το ιδιο!Το "φαινομενο" αυτο το επαθα πρωτη φορα το σαββατο 07/01/09 και ακομα και σημερα το ιδιο!Βγαζω την μπαταρια του κινητου, το ξανανοιγω μπας και ξεμπλοκαρει και παλι τπτ....

Εχει προβλημα το δικτυο τους προφανως...

ρε παιδια

ειναι λιγο σπαστικο

να θελω τηλ , το θελω τωρα

και δεν ...

:p:wacko::confused::X:ninja:

το ξερω ειναι χαζο

αλλα μηπως διαχωριζονται οι ποροι ρωταω

και στα συμβολαια cosmote

το προβλημα ειναι το ιδιο???????........

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στα συμβόλαια μια χαρά είναι τα πράγματα... εκτός από τις περιπτώσεις γιορτών που "πέφτουν" όλα τα δίκτυα από το φόρτο των κλήσεων...

Κατά τ' άλλα στο What's up το έχω παρατηρήσει και εγώ το πρόβλημα αλλά σε μένα διορθώνεται μόνο του... :)

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

αφου ρε παιδια το βλεπετε το προβλημα γιατι δεν αλλαζετε δικτυο;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

αφου ρε παιδια το βλεπετε το προβλημα γιατι δεν αλλαζετε δικτυο;

Έχω δοκιμάσει τις άλλες εταιρείες και δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Με την Cosmote τουλάχιστον έχω σήμα κάτι που δεν γινόταν με TIM (τότε νυν WIND) και δεν είχα χαζές χρεώσεις όπως με την Vod και τη Wind...

Never stop dreaming

μπορεις να μου πεις ενα παραδειγμα χαζων χρεωσεων; και θεσ/νικη δεν εχει σημα η wind?

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Βεβαίως να σου πω κανένα πρόβλημα... με μια προηγούμενη συσκευή μου, που είχε κουμπί για σύνδεση στο Internet, σε λάθος θέση για μένα, κατά λάθος (πάντα!) πατούσα το κουμπί αντί για το Select... και πάντα χρεωνόμουν σαν να έχω μπει... σκέψου ότι ούτε τις ρυθμίσεις για Internet δεν είχα κάνει... πως χρεώθηκα ότι μπήκα όταν κατευθείαν πατούσα το Cancel? Στο λογαριασμό έβγαζε Σύνδεση και κάποια δευτερόλεπτα... αλλά γιατί να με χρεώνουν; Όταν πήγα σε κατάστημα της εταιρείας Wind μου είπε να αλλάξω τις ρυθμίσεις... Μα του λέω δεν έχω κάνει τις ρυθμίσεις... ε τότε μου λέει μίλα με Αθήνα! :(

Για το σήμα... σε μερικές περιοχές της Θεσσαλονίκης δεν υπήρχε κάλυψη, Περίεργο, το ξέρω. Αλλά με Nokia που είχα ξαφνικά έχανε το σήμα και έκανε Αναζήτηση Δικτύου. Η πλάκα είναι ότι το παρουσίασε στην ίδια ακριβώς περιοχή (και στο ίδιο σημείο) και σ' ενός φίλου μου το κινητό Sony Ericsson... ίδια εταιρεία! :worry:

Never stop dreaming

Κάποιος με what's up *και πακέτο δωρεάν μηνυμάτων στην Ελλάδα, αν στείλει μήνυμα σε αριθμό cosmote (συμβόλαιο) που βρίσκεται στο εξωτερικό χρεώνεται;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μια γρηγορη απορια για το πακετο με τα 1000sms/ομιλια.Την 3ευρη καρτα την βαζω ακριβως τη μερα που εβαλα το πακετο αλλα σ'ενα μηνα η μπορω να εχω μια στανταρ μερα,πχ την 1η καθε μηνα και να βαζω μια 3ευρη?Το πακετο το εβαλα γυρω στις 3 του μηνα.
ΜΑΧ.

Κάποιος με what's up *και πακέτο δωρεάν μηνυμάτων στην Ελλάδα, αν στείλει μήνυμα σε αριθμό cosmote (συμβόλαιο) που βρίσκεται στο εξωτερικό χρεώνεται;

Χρεωνεται όπως θα χρεωνόταν το μήνυμα αν ο παραλήπτης ήταν εντός Ελλάδος.

Μια γρηγορη απορια για το πακετο με τα 1000sms/ομιλια.Την 3ευρη καρτα την βαζω ακριβως τη μερα που εβαλα το πακετο αλλα σ'ενα μηνα η μπορω να εχω μια στανταρ μερα,πχ την 1η καθε μηνα και να βαζω μια 3ευρη?Το πακετο το εβαλα γυρω στις 3 του μηνα.

πρέπει να κάνεις ανανέωση μέσα στον Φεβρουάριο για να έχεις τον Μάρτιο.

Επίσης πρέπει να κάνεις ανανέωση μέσα στον Μάρτιο για να έχεις τον Απρίλιο κ.τ.λ

Δηλαδη εγω που εβαλα 3 ευρω τον Φεβρουαριο και μετα το πακετο,πρεπει να ξαναβαλω ως το τελος του μηνα?
ΜΑΧ.

Δηλαδη εγω που εβαλα 3 ευρω τον Φεβρουαριο και μετα το πακετο,πρεπει να ξαναβαλω ως το τελος του μηνα?

Ναι, μετά την ενεργοποίηση του πακέτου πρέπει να ξαναβάλεις κάρτα για να μπορείς να 'χεις αλλά 1000 τον επόμενο μήνα

Όχι αν έβαλες κάρτα αφού ενεργοποίησες το πακέτο θα βάλεις τον αλλο μήνα τώρα

πρέπει να ξαναβάλει κάρτα γιατί λέει ότι πρώτα έβαλε κάρτα και μετά ενεργοποίησε το πακέτο

πρέπει να ξαναβάλει κάρτα γιατί λέει ότι πρώτα έβαλε κάρτα και μετά ενεργοποίησε το πακέτο

Αν είναι έτσι τοτε έχεις δίκιο.Εγώ αλλιώς το κατάλαβα

παιδια ξαφνικα μου εφυγαν 2 ευρω απο τη καρτα χωρις να εχω καλεσει η στηλει SMS καποιον αριθμο μη WHATS UP!μηπως χρεωνετε το μνμ ΥΠΟΛ στο 1313?

παιδια ξαφνικα μου εφυγαν 2 ευρω απο τη καρτα χωρις να εχω καλεσει η στηλει SMS καποιον αριθμο μη WHATS UP!μηπως χρεωνετε το μνμ ΥΠΟΛ στο 1313?

Όχι δεν σε χρεώνει το ΥΠΟΛ στο 1313.

Κοίτα λίγο μην έχεις κάποια μηναία συνδρομή κάπου όπως για παράδειγμα το windows live messenger από το cosmote myview. Παράδειγμα είπα.

οχι δεν εχω τπτ τετοιο, τι να πω δε ξερω μου φαινετε παραξενο , χεστηκα για τα 2 ευρω οκ το θεμα ειναι απλα μη ξαναγηνει

Τρελο προβλημα με το δικτυο. Με την 5-6η φορα βγαζεις κληση και αυτο διαρκει ολο το απογευμα...
Samsung S21 Ultra

Σημερα μου εστειλε mms διαφημιση το whats up οτι μπορω να ευχομαι στη γιορτη του αγιου βαλεντινου με mms ΜΟΝΟ με 0,44 ευρω /mms.

Τι να πω? Καταπληκτικο!

Oταν το cu τα δινει δωρεαν απο την προσφορα του 2009...

Κι εμένα μου έστειλαν αυτό το mms με τα δύο emo...

Πάντως ομολογώ πως ήταν έξυπνο mms! χαχαχα

Αλλά όχι, ευχαριστώ... Αν θέλω να δώσω ευχή στην κοπέλα μου θα της την δώσω κατ'ιδίαν!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Η προσφορά είναι συμβατή με την κάρτα sim 2 in 1? Ακόμη και αν το wu είναι το δεύτερο νούμερο?

Με τη προϋπόθεση ότι θα καλείς απο το καρτοκινητό, σαν ενεργή γραμμή δηλαδή.

Σύμφωνα με εδώ, η πιθανότητα να καλέσεις το 1313 και να επικοινωνήσεις με κάποιον υπάλληλο είναι 34,10% (με ευθύνη και των ίδιων των χρηστών)
.

Σύμφωνα με εδώ, η πιθανότητα να καλέσεις το 1313 και να επικοινωνήσεις με κάποιον υπάλληλο είναι 34,10% (με ευθύνη και των ίδιων των χρηστών)

Ε, εντάξει πόσο θέλετε? Ένας στους τρεις εξυπηρετείται! Με πιθανότητες αν το πάρουμε, αν καλέσεις 3 φορές, θα εξυπηρετηθείς, εκτός κι αν είσαι ο Μητσοτάκης!!! :lol::lol::lol:

Επίσης κατά μέσο όρο χρειάζεστε 0,119*3=0,357 ευρώ για να εξυπηρετηθείτε, εκτός κι αν (και πάλι) είσαι ο Μητσοτάκης!!! :lol::lol::lol: