Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενημέρωση υπολοίπου! Αυτό είναι το μόνο που πραγματικά θα έπρεπε να δώσει άμεσα η κοσμοτέ για να είναι ανταγωνιστική!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

άνοιξε η επιδότησή μου και μου τηλεφώνησαν από την Κοτέ ότι πρέπει εντός 2 εβδομάδων να την χρησιμοποιήσω. Είναι έτσι ή απλά θέλουν να "εκβιάσουν" ένα νέο συμβόλαιο όσο γίνεται νωρίτερα? Ευχαριστώ...

χαχαχαχααχα....τι κολπα ειναι τουτα?!

απλα lol..... Εκβιασμος στο μεγαλειο του!!!!!

Τι παει να πει, εντος 2 εβδομαδων!?!?

τι αλλο θα ακουσουμε?!

Αλλα λεω, *μηπως* απλα σου ειπε οτι η τιμη της αναβαθμισης ισχυει για αλλες 2 εβδομαδες?

Γιατι εαν αλλαξει ο τιμολογιακος σου μηνας, τοτε οι τελευταιοι 12 μηνες ειναι διαφορετικοι, και ενδεχεται το ποσο να αλλαξει!

Απλα για να ειναι και αυτοι ενταξει το λενε...οχι πως την χανεις...για ρωτα!

δεν το ξεκαθάρισα αυτό- ελπίζω να ξέρουν στο cosmote shop της Λάρισας που θα ρωτήσω...

δεν πιστεύω να χάνεται η επιδότηση πάντως... τι αστεία είναι ετούτα στις μέρες του.. σκληρού ανταγωνισμού!!

Έχω την εξής απορία:

Η Cosmote δίνει εγγύηση στις κάρτες sim;

Πχ η Wind δίνει τρίμηνη εγγύηση.

Έψαξα στην ιστοσελίδα της, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό...

Έχω την εξής απορία:

Η Cosmote δίνει εγγύηση στις κάρτες sim;

Πχ η Wind δίνει τρίμηνη εγγύηση.

Έψαξα στην ιστοσελίδα της, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό...

Όχι, δεν δίνει.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Όχι, δεν δίνει.

Δίνει εγγύηση έξι μηνών. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία.

Δίνει εγγύηση έξι μηνών. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία.

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι και μια εβδομάδα μετά που θα πάρεις τη σιμ αν χαλάσει ή τη χάσεις, θα πληρώσεις για την αντικατάσταση. Περιμένουμε άλλες γνώμες λοιπόν...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι και μια εβδομάδα μετά που θα πάρεις τη σιμ αν χαλάσει ή τη χάσεις, θα πληρώσεις για την αντικατάσταση. Περιμένουμε άλλες γνώμες λοιπόν...

Βρε αν την χάσεις σίγουρα αλλά αν έχεις την απόδειξη της αντικατάστασης τότε είναι υποχρεωμένοι να την κάνουν δωρεάν.

Ένας φίλος μου έχει οικογενειακή σύνδεση (3 αριθμοί) στην Cosmote. Πήρε τηλέφωνο σήμερα στην εξυπηρέτηση πελατών για να μάθει την επιδότηση που θα του δίναν. Για κάθε μία γραμμή του δώσαν ξεχωριστά ένα ποσό. Ρώτησε αν μπορεί να αθροίσει συνολικά και τις 3 επιδοτήσεις προκειμένου να πάρει μια καλή και ακριβή συσκευή και του είπαν ότι δεν γίνεται!!! Ισχύει κάτι τέτοιο? Και οι 3 γραμμές είναι στο όνομα του ίδιου ατόμου (οικογενειακό πακέτο).

Από την στιγμή που ενημερωθείς για το ύψος της επιδότησης, έχεις περιθώριο περίπου 20 μέρες προκειμένου να την αξιοποιήσεις. Μετά τις 20 μέρες η επιδότηση αλλάζει (αναπροσαρμόζεται) βάσει των μηνιαίων λογαριασμών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένας φίλος μου έχει οικογενειακή σύνδεση (3 αριθμοί) στην Cosmote. Πήρε τηλέφωνο σήμερα στην εξυπηρέτηση πελατών για να μάθει την επιδότηση που θα του δίναν. Για κάθε μία γραμμή του δώσαν ξεχωριστά ένα ποσό. Ρώτησε αν μπορεί να αθροίσει συνολικά και τις 3 επιδοτήσεις προκειμένου να πάρει μια καλή και ακριβή συσκευή και του είπαν ότι δεν γίνεται!!! Ισχύει κάτι τέτοιο? Και οι 3 γραμμές είναι στο όνομα του ίδιου ατόμου (οικογενειακό πακέτο).

περιγράφεις ακριβώς την δική μου περίπτωση. 3 αριθμοί στο δικό μου όνομα και με οικογενειακό πακέτο. Για ένα-δύο χρόνια αρνούνταν να αθροίσουν τις επιδοτήσεις. Πέρυσι και φέτος το κάνανε και επιτέλους έχω το αξιοπρεπές ποσό των 300 ευρώ για μια νέα συσκευή. Πες του να επιμείνει. Το δικαιούται!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το λογικό είναι να μπορείς να τις αθροίσεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]

emeis persi sta 2 xronia, to kaname oikogeneiako gia na tis αρθροισουμε.

κ φετος ειπαν οτι το δεχονται (ξανα)

Οι επιδοτήσεις έχουν γενικά πέσει... Και έχουμε και τις i-mode συσκευές τις οποίες προωθούν περισσότερο και είναι περισσότερο εκνευριστικές από τις voda live συσκευές!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Γεια σας

Θα παω σε ενα καταστημα Γερμανος για να πραγματοποιησω μια μεταβιβαση συμβολαιου απο τον πατερα μου σε εμενα.Ο πατερας μου ειναι συνδρομητης στο βασικο απο το 99 χωρις να εχει ψαξει ποτε το θεμα της επιδοτησης.

Υπαρχει τροπος να παρω εγω πλεον επιδοτηση αμεσα??Τι να ζητησω στον πωλητη??Να μεινω κ εγω στο βασικο??Αμα παω στο cosmote 120 δικαιουμε επιδοτηση συσκευης ή οχι?? (Τα στοιχεια αλλαζουν,οχι ο αριθμος)

Υπαρχει δυνατοτητα για καποιο πακετο διεθνων κλησεων οπως στη wind;

Δές εδώ!! http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/dieth_promotion.xml&_nfpb=true Καλύτερα να κοιτάμε πρίν απαντάμε!!

Γεια σας

Θα παω σε ενα καταστημα Γερμανος για να πραγματοποιησω μια μεταβιβαση συμβολαιου απο τον πατερα μου σε εμενα.Ο πατερας μου ειναι συνδρομητης στο βασικο απο το 99 χωρις να εχει ψαξει ποτε το θεμα της επιδοτησης.

Υπαρχει τροπος να παρω εγω πλεον επιδοτηση αμεσα??Τι να ζητησω στον πωλητη??Να μεινω κ εγω στο βασικο??Αμα παω στο cosmote 120 δικαιουμε επιδοτηση συσκευης ή οχι?? (Τα στοιχεια αλλαζουν,οχι ο αριθμος)

To καλύτερο είναι να κάνεις την ανανέωση τώρα και μετά να κάνεις την μεταβίβαση γιατί αλλιώς την χάνεις!!

Δηλαδή κάνοντας την μεταβίβαση δικαιούσαι επιδότηση μετά που θα κλείσει ένα χρόνο στο όνομα σου!!

:O:O Βλεπεις, τοσες και τοσες υπηρεσιες....ξεχασα οτι , η αληθεια ειναι, μπολικο καιρο αφου εβγαλε η Wind την υπηρεσια, την αντεγραψε κατα γραμμα και η cosmote(30 min, 9.90 euro) , oops :(

Διαβαζεις μια ενημερωση, που αναφερει και τα της υπολοιπης αγορας και μενει...αν και τωρα που το λες, θυμαμαι που βγηκε και στο myphone σαν ειδηση, με πιανουν τα γεραματα , φτου...

To καλύτερο είναι να κάνεις την ανανέωση τώρα και μετά να κάνεις την μεταβίβαση γιατί αλλιώς την χάνεις!!

Δηλαδή κάνοντας την μεταβίβαση δικαιούσαι επιδότηση μετά που θα κλείσει ένα χρόνο στο όνομα σου!!

thanks fanish.

Κ κατι αλλο.Υπαρχουν πλεον 12μηνες δεσμευσεις στα συμβολαια γενικα??

Η μεταβιβαση εγινε αναγκαστικα τελικα κ με βαλανε στο cosmote 120.Μπορω να κανω φορητοτητα σε wind flexy??Ετσι θα παρω μια επιδοτηση.Γινεται??