Minotavrs Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μην κανεις καμια κουταμαρα η wind μπορει να λεει οτι θελει αν σπασεις το συμβολαιο θα πληρωσεις ... ποσους μηνες εχεις ακομα....? 12 μηνες ακομα απο 24μηνο συμβολαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Θεαματική μείωση του 65 plus στα 49 ευρω με αύξηση mbs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 12 μηνες ακομα απο 24μηνο συμβολαιο Μην το κουνας θα πληρωσεις. σου λενε ψεμα Θα πληρωεις 120 με 150 euro αν φυγεις Θεαματική μείωση του 65 plus στα 49 ευρω με αύξηση mbs. Και παλι πολλα ειναι το πολυ 30 το ταβανι πρεπει να ειναι που το περνεις μετα απο φορητοτητα Και 20 - το εχουν δωσει σε καποια παιδια ειναι χρυση τιμη ... 49 ειναι πολλαααα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μην το κουνας θα πληρωσεις. σου λενε ψεμα Θα πληρωεις 120 με 150 euro αν φυγεις Και παλι πολλα ειναι το πολυ 30 το ταβανι πρεπει να ειναι που το περνεις μετα απο φορητοτητα Και 20 - το εχουν δωσει σε καποια παιδια ειναι χρυση τιμη ... 49 ειναι πολλαααα Μα αν το μειώσει και άλλο τότε τα μικρότερα πακέτα πόσο θα τα βάλει 10 ευρώ;Πληρώνεις ποιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μα αν το μειώσει και άλλο τότε τα μικρότερα πακέτα πόσο θα τα βάλει 10 ευρώ;Πληρώνεις ποιότητα εγω δινω για το 35 το παλιο 41,50!!!6 ιουνιου τελειωνει αν δεν τους παρω στα 25 το απολυτο πακετο 65αρι εφυγα wind 49 δινει το δικο της απολυτο πακετο και το λεω ετσι για εχει τα παντα κοτσαρω και την εκπτωση της καρτας ανεργειας βαζω και την εκπτωση φορητοτητας χωρις συσκευη δεν θελω εχω και ελπιζω να πεσει στα στα ιδια λεφτα....φυσικα η cosmote μετα θα με παρει τηλ αλλα απο τι ακουσα αλλαξαν λιγο τα πραγματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μα η wind έχει απάτη 4g.Aν θέλεις να πληρώνεις 3g για 4g αυτό είναι θέμα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gto234 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Απαράδεκτοι στην cosmote. Μου δίνουν το mobile XL τελικη τιμη 63€ ακατέβατα! Τι θα παω σε αλλη εταιρια τι οι αλλοι δινουν το αντιστοιχο με 40 κλπ τιποτα αυτοι. Παμε για vodafone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Απαράδεκτοι στην cosmote. Μου δίνουν το mobile XL τελικη τιμη 63€ ακατέβατα! Τι θα παω σε αλλη εταιρια τι οι αλλοι δινουν το αντιστοιχο με 40 κλπ τιποτα αυτοι. Παμε για vodafone.. Ειναι η ποιοτητα που λεει παραπανω ο korkan κανε φορητοτητα κσι θα σε παρουν για αντιπροσφορα .... σε βλεπω να στο δινουν μετα 20-30 euro Ακου 63 τιιιιι;;;;;; οχι απλα πολλα . φαρμακειο σκετο Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Χθες εκανα απο κοσμοτε αιτηση φορητοτητας. Σε 2 ωρες με πηρανε και πηρα το 65αρι το νεο προγραμμα στα 28 ευρω. Ισως μπορουσε να πεσει και πιο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Χθες εκανα απο κοσμοτε αιτηση φορητοτητας. Σε 2 ωρες με πηρανε και πηρα το 65αρι το νεο προγραμμα στα 28 ευρω. Ισως μπορουσε να πεσει και πιο κατω. σας το λεω στα ισια αν οταν ερθει η ωρα με φορητοτητες και κολπα δεν μου δωσουν το απολυτο 65αρι 25-28 αλλαζω εταιρια....41 δινω με το 35 παλιο εδω και 2 χρονια και ολα πληρωμενα στην ωρα τους με χουν μαδησει οι αλη...ς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Οσοι σκεφτεστε να το κανετε καρτοκινητο να το κανετε μεχρι 17/4/2016 για να μην επιβαρυνθήτε το τελος μετατροπης/διακοπης των 10ευρω που ισχυει μετα τις 17/4/2016 . Τί είναι αυτό; Μπορείς να δώσεις link; Ισχύει ΜΟΝΟ για ΑΠΟ συμβόλαιο ΣΕ καρτοκινητό Cosmote; Ή και στις νέες ενεργοποιήσεις sim καρτοκινητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gto234 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Χθες εκανα απο κοσμοτε αιτηση φορητοτητας. Σε 2 ωρες με πηρανε και πηρα το 65αρι το νεο προγραμμα στα 28 ευρω. Ισως μπορουσε να πεσει και πιο κατω. Ερώτηση, τους έκανες παζάρι και κατέβηκαν τοσο ή σου είπαν κατευθείαν 28€; Επίσης τι δέσμευση έχει; 1,5 ή 2 χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Τί είναι αυτό; Μπορείς να δώσεις link; Ισχύει ΜΟΝΟ για ΑΠΟ συμβόλαιο ΣΕ καρτοκινητό Cosmote; Ή και στις νέες ενεργοποιήσεις sim καρτοκινητής; Ανακοινωση της COSMOTE 26/2/2016 "Ανακοινώνεται ότι από 17/4/2016 επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές στα οικονομικά προγράμματα ....κλπ κλπ στη συνεχεια αναφέρει .... Επίσης, από την ίδια ημερομηνία, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE, ισχύει τέλος 10€ στις περιπτώσεις μετατροπής της σύνδεσής τους σε καρτοκινητή τηλεφωνία και στις περιπτώσεις οριστικής αποσύνδεσής τους από το δίκτυο της COSMOTE, όταν η αποσύνδεση γίνεται μετά από αίτημα του συνδρομητή (εξαιρούνται οι περιπτώσεις φορητότητας αριθμού)." https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/timologiakes-allages-simvolaio-cost-control.pdf . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ερώτηση, τους έκανες παζάρι και κατέβηκαν τοσο ή σου είπαν κατευθείαν 28€; Επίσης τι δέσμευση έχει; 1,5 ή 2 χρόνια; Μου ειπανε 29 στην αρχη και μετα 28.....δεσμευση 18 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 γεια σας παιδια,θελω να με βοηθησετε σε καποιες αποριες που εχω εχω εταιρικο προγραμμα εγω και ο αδερφος μου ενας λογαρισμος 2 συνδεσεις εγω ειμαι στο προγραμμα 25 μου κανουν δωρο επιπλεον 50 λεπτα ομιλιας και 200mb. ληγει τον αλλο μηνα τους πηρα τηλ και τους ειπα αν γινεται μια καλυτερη προσφορα και ηταν αρνητικοι σε ολα. πειτε μου τι μπορω να κανω? σκεφτομαι να κανω φορητοτητα και να παω σε αλλη εταιρεια,πες οτι γινεται ερχεται η κουριερ σπιτι σου χτυπαει και σου ζηταει να τα υπογραψεις,εγω δεν θελω να τα υπογραψω και να περιμενω την κοσμοτε να μου κανει καλυτερη προσφορα,μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες για το πως θα το χειριστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 γεια σας παιδια,θελω να με βοηθησετε σε καποιες αποριες που εχω εχω εταιρικο προγραμμα εγω και ο αδερφος μου ενας λογαρισμος 2 συνδεσεις εγω ειμαι στο προγραμμα 25 μου κανουν δωρο επιπλεον 50 λεπτα ομιλιας και 200mb. ληγει τον αλλο μηνα τους πηρα τηλ και τους ειπα αν γινεται μια καλυτερη προσφορα και ηταν αρνητικοι σε ολα. πειτε μου τι μπορω να κανω? σκεφτομαι να κανω φορητοτητα και να παω σε αλλη εταιρεια,πες οτι γινεται ερχεται η κουριερ σπιτι σου χτυπαει και σου ζηταει να τα υπογραψεις,εγω δεν θελω να τα υπογραψω και να περιμενω την κοσμοτε να μου κανει καλυτερη προσφορα,μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες για το πως θα το χειριστω? Οι λυσεις ειναι 2:ειτε κανεις online τα συμβολαια στην αλλη εταιρια οποτε το αιτημα για φορητοτητα παει πολυ πιο γρηγορα στην cosmote σε σημειο που να μην προλαβουν να στειλει κουριερ η αλλη εταιρια ειτe επειδη εχει αλλαξει η διαδικασια και πρωτα πρεπει να υπογραψεις τα συμβολαια στον κουριερ,να επιστραφουν ,να καταχωρηθουν και να σταλει το αιτημα στην cosmote μιλαμε για μια βδομαδα διαδικασια. Και εγω και πολλλοι αλλοι υπογραψαμε συμβολαια στο κουριερ και ολα τελικα καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 γεια σας παιδια,θελω να με βοηθησετε σε καποιες αποριες που εχω εχω εταιρικο προγραμμα εγω και ο αδερφος μου ενας λογαρισμος 2 συνδεσεις εγω ειμαι στο προγραμμα 25 μου κανουν δωρο επιπλεον 50 λεπτα ομιλιας και 200mb. ληγει τον αλλο μηνα τους πηρα τηλ και τους ειπα αν γινεται μια καλυτερη προσφορα και ηταν αρνητικοι σε ολα. πειτε μου τι μπορω να κανω? σκεφτομαι να κανω φορητοτητα και να παω σε αλλη εταιρεια,πες οτι γινεται ερχεται η κουριερ σπιτι σου χτυπαει και σου ζηταει να τα υπογραψεις,εγω δεν θελω να τα υπογραψω και να περιμενω την κοσμοτε να μου κανει καλυτερη προσφορα,μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες για το πως θα το χειριστω? Οι λυσεις ειναι 2:ειτε κανεις online τα συμβολαια στην αλλη εταιρια οποτε το αιτημα για φορητοτητα παει πολυ πιο γρηγορα στην cosmote σε σημειο που να μην προλαβουν να στειλει κουριερ η αλλη εταιρια ειτe επειδη εχει αλλαξει η διαδικασια και πρωτα πρεπει να υπογραψεις τα συμβολαια στον κουριερ,να επιστραφουν ,να καταχωρηθουν και να σταλει το αιτημα στην cosmote μιλαμε για μια βδομαδα διαδικασια. Και εγω και πολλλοι αλλοι υπογραψαμε συμβολαια στο κουριερ και ολα τελικα καλα:) αν κανεις online συμβολαιο δεν μπορεις να κανεις παζαρι μαζι τους,απλα διαλεγεις ενα συμβολαιο που σου αρεσει και το στελνεις σωστα?το αλλο που λες αν τα υπογραψω στην κουριερ και δουν απο την cosmote οτι τα υπεγραψα λογικα θα με ξανα παρουν τηλεφωνο απο την cosmote και θα μου κανουν την προσφορα που θελω,εγω ομως πως θα ακυρωσω το συμβολαιο που εκανα με την αλλη εταιρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 αν κανεις online συμβολαιο δεν μπορεις να κανεις παζαρι μαζι τους,απλα διαλεγεις ενα συμβολαιο που σου αρεσει και το στελνεις σωστα?το αλλο που λες αν τα υπογραψω στην κουριερ και δουν απο την cosmote οτι τα υπεγραψα λογικα θα με ξανα παρουν τηλεφωνο απο την cosmote και θα μου κανουν την προσφορα που θελω,εγω ομως πως θα ακυρωσω το συμβολαιο που εκανα με την αλλη εταιρεια. κακως τους πηρες εσυ αρχικα...επρεπε να κανεις υπομονη...δευτερον πηγαινε σε ενα καταστημα τυπου γερμανο και πες τους οτι θες να αλλαξεις εταιρια και τα λοιπα αυτοι θα κανουν τα χαρτια και θα σε παρουν οταν ειναι ετοιμα να πας για υπογραφη μεχρι τοτε θα σε παρει η να σου δωσει καλυτερη προσφορα αν μεχρ τοτε δεν σε εχουν παρει αυτοι και σε παρει ο γερμανος πες οκ θα περασω μολις μπορεσω και περιμενε....λογικα θα σε παρουν αν οχι τοτε βλεπεις τι κανεις επομενος αν οντος δεν εισαι ευχαριστιμενος δες για πακετο αλλης εταιριας που σε καλυπτει!το μονο βεβαιο ειναι πως θα σε παρει η κοσμοτε για να ανανεωσει το συμβολαιο τηλεφωνικα....εσυ πες κοιταω να παω σε αλλη εταιρια γιατι εσεις δεν μου δινεται ουτε πυρετο χωρις φυσικα να κανεις μαγκιες γιατι δεν τα γουσταρουν αυτα πουλα λιγο αγαπη και χαμογελο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 η μ@λ@κια ειναι οτι ξανα πηρα και σημερα,και μου λενε ξανα πηρατε και χθες ε??? τους λεω ναι..μου λεει θα στειλω αιτημα στο τμημα προσφορων για να σας καλεσουν σημερα,δεν με εχουν καλεσει ακομα,και αν με καλεσουν δεν θα το σηκωσω,θα περιμενω σε ενα μηνα ληγει το συμβολαιο και θα δουμετ τι θα γινει..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 αν κανεις online συμβολαιο δεν μπορεις να κανεις παζαρι μαζι τους,απλα διαλεγεις ενα συμβολαιο που σου αρεσει και το στελνεις σωστα?το αλλο που λες αν τα υπογραψω στην κουριερ και δουν απο την cosmote οτι τα υπεγραψα λογικα θα με ξανα παρουν τηλεφωνο απο την cosmote και θα μου κανουν την προσφορα που θελω,εγω ομως πως θα ακυρωσω το συμβολαιο που εκανα με την αλλη εταιρεια. οταν με το καλο ο φιλος θα παρει τηλ. στην vodafone για φορητοτητα , θα του δωσουν τιμη καταλογου και οχι μια καλη τιμη.Οταν μετα θα παρει την προσφορα απο cosmote και θα ακυρωσει την φορητοτητα στην vodafone,τοτε και μονο τοτε θα του κανει η vodafone μια καλη προσφορα. Αν παει και κανει τα χαρτια της φορητοτητας σε καταστημα,δεν μπορει να κανει υπαναχωρηαση.Ο λογος που κανουμε αιτημα φορητοτητας μεσω τηλ και μεσω Internet ειναι γιατι θεωρειται πωληση απο αποσταση και εχουμε δυνατοτητα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων. αυτο που προτεινω στον φιλο ειναι μερικες μερες πριν ληξει το συμβολαιο να κανει φορητοτητα οπως ειπαμε πιο πανω και να κανει παιχνιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
himtan Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλησπέρα, κάτοχος 2 γραμμών κινητού Cosmote και ενός σταθερού Cosmote . Μετά από αίτηση φορητότητας στην Vodafone μου κάνανε μια προσφορά για το οικογενειακό πρόγραμμα COSMOTE Mobile Family L με 18μηνη δέσμευση και έκπτωση παγίου (+ έκπτωση από το σταθερό) στα 41,5 euro για 2 μέλη και 46,9 euro για 3 μέλη. Τι λέτε, είναι καλή προσφορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Είναι λίγο λακαμάδες εκεί στην Cosmote ? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160417/6b77d8720d284ae2c161f50ada8354d7.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160417/74a7cb28fc4fc81f59df9527dc5dbf4f.jpg Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 https://www.cosmote.gr/mobile/spotify/ ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλά γενικά, ναι είναι.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα παίδες θέλω εάν μπορείτε να την βοήθεια σας ... Έληξε το συμβόλαιο στα δυο νούμερα μου, είχα Cosmote plus 65 με πάγιο 25 ευρώ και πλέον μου δίνουν μετά αλλά και πριν από το κόλπο της αίτησης φορητότητας σε Vodafone το mobile XL στα 33 ή το mobile L στα 20 ευρώ ... Εμένα με ενδιαφέρει ποιο πολύ το mobile XL. Τι λέτε υπάρχει περίπτωση να μου το κατεβάσουν ποιο κάτω;; Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 μολις με πηρε η cyta να μου δωσει πακετο να παω σε αυτους!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ καν οτι υπηρχε κινητή της εν λογο εταιριας επαθα σοκ!!μου δινουν 1000λεπτα 1000 μην προς ολους αυτα και μονολεπτα οχι 3λεπτα και 1,5gb νετ!!!στα 39....τωρα δινω 41 με τα ψυχουλεα της κοσμοτε....της ειπα να με παρει αν μπορεσει να ριξει λιγο τα λεφτα γιατι αυτοι δεν εχουν εκπτωση ανεργων...η κοσμοτε ακομα δεν με πηρα για ανανεωση 6 ιουνιου τελειωνω....αυτοι ξερεται αν στελνουν με την μια τα συμβολαια ωστε να κανω την φορητοτιτα και να εχω αντιπορταση απο την κοσμοτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts