Makinen Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 eatmydust said: Αυτο που λενε οτι ειναι λαθος τα στοιχεια, δεν ειναι δικο τους φταιξιμο. Η Cosmote της ακυρωνει το αιτημα με την εν λογω προφαση μεχρι η τελευταια να σε καλεσει για αντιπροταση. ;) Πόσο ακριβώς θα περιμένουμε; Έχει συμπληρωθεί βδομάδα και βάλε κι ακόμα τηλέφωνο δεν είδαμε από Cosmote... :worry: Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 manosn2 said: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_Anagnorisi_Paroxou/section/MobileServices καλο κ αυτο! Αφου ακολουθει/αντιγραφει τη Vodafone σε αυτο το θεμα, τουλαχιστον ας το κανει καθολικα και οχι μονο για συνδρομητες συμβολαιου!:mad: Makinen said: Πόσο ακριβώς θα περιμένουμε; Έχει συμπληρωθεί βδομάδα και βάλε κι ακόμα τηλέφωνο δεν είδαμε από Cosmote... :worry: Αν δεις οτι δε σε καλουν απο την Cosmote για αντιπροταση, καλεσε στη Vodafone/WIND και ρωτα για την πορεια του αιτηματος φορητοτας που ειχες κανει. Κατα 99% θα το εχει ακυρωσει η Cosmote. Σε αυτην την περιπτωση ξανακανεις αιτημα φορητοτητας. Ειναι σιγουρο οτι θα σε καλεσει καποια στιγμη. Ολες οι εταιρειες πεθαινουν για συμβολαια αλλα μην περιμενεις αστρονομικα ποσα επιδοτησεων οπως παλαιοτερα. Το πολυ πολυ να διεκδικησεις περισσοτερα παγια δωρο ή μεγαλυτερη εκπτωση στο παγιο. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyrkp Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 stathis123 said: παιδια ειναι εως. στο κοβουνε την ημερα που εκδιδεται ο λογαριασμος σου. αν εκδιδεται 15 του μηνος και πας στις 16 να κανεις διακοπη θα κανει ενα μηνα. Αν πας στις 14, μια μερα και μετα μπορει να παρει εως δυο μερες να στο γυρισουν σε καρτα αν το εχεις επιλεξει.. Σωστό! Τελικά έκανα τη διακοπή της σύνδεσης σήμερα και στην αίτηση καταγγελίας αναφέρει "...το αργότερο εντός 30 ημερών" Πράγματι στο PC του αντιπροσώπου είδα ότι η διακοπή θα γίνει 31/7 δηλαδή μία ημέρα πριν την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού μου (1/8). Ζήτησα επίσης μετατροπή σε καρτοκινητό. Στην αίτηση καταγγελίας σύμβασης γράφει ότι θα μετατραπεί σε COSMOKARTA. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να έχω την επιλογή για άμεση μετατροπή της σύνδεσης σε WHATSUP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 cyrkp said: Σωστό! Τελικά έκανα τη διακοπή της σύνδεσης σήμερα και στην αίτηση καταγγελίας αναφέρει "...το αργότερο εντός 30 ημερών" Πράγματι στο PC του αντιπροσώπου είδα ότι η διακοπή θα γίνει 31/7 δηλαδή μία ημέρα πριν την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού μου (1/8). Ζήτησα επίσης μετατροπή σε καρτοκινητό. Στην αίτηση καταγγελίας σύμβασης γράφει ότι θα μετατραπεί σε COSMOKARTA. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να έχω την επιλογή για άμεση μετατροπή της σύνδεσης σε WHATSUP... Mη σε απαχολεί, μόλις γίνει cosmokarta θα στείλεις ΑΛΠΑΚ STO 1314 κ αμέσως θα γίνει whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 παιδια μπορειτε να μου εξηγηστε γιατι ειναι τοσο χαμηλος ο λογαριασμος μου? (δειτε συννημενο) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 dimitris15 said: παιδια μπορειτε να μου εξηγηστε γιατι ειναι τοσο χαμηλος ο λογαριασμος μου? (δειτε συννημενο) Λείπουν τα δεδομένα :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 dimitris15 said: παιδια μπορειτε να μου εξηγηστε γιατι ειναι τοσο χαμηλος ο λογαριασμος μου? (δειτε συννημενο) 3kb και το έκανε και rar.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 η κοροιδια και ο εμπαιγμος θα μπορουσαν να λειπουν το εςκανα zip γιατι ο manager δεν δεχεται αρχεια .xls δεν το εκανα για εξικονομηση χωρου. τεσπα μπορειτε να κατεβασε το αρχειο απο εδω https://www.dropbox.com/s/xfboomczytyc8z0/%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82.xls Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 παλι το αρχειο λειπει, καλυτερα θα ηταν να κανεις print screen! ;) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Συμφωνώ απόλυτα : η κοροϊδία και ο εμπαιγμός ας λείπουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 οριστε παιδια η εικονα. δεν ξερω τι γινοταν πριν εμω το .xls στο pc εμφανιζε κανονικα το λογαριασμο μολις το ανεβαζα η το εβαζα σε zip εχανε τα δεδομενα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Vasileios said: Συμφωνώ απόλυτα : η κοροϊδία και ο εμπαιγμός ας λείπουν . σταματαω εδω εαν νομιζεις οτι ειναι σω στη η συμπεριφορα σου συνεχισε ετσι Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 @dimitris15 Έχει μπει μια μεγάλη έκπτωση λόγω πιστωτικής κάρτας! Μπορεί τόσο καιρό να μην έμπαινε και στην έβαλαν συνολικά-αναδρομικά τώρα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 DemetreKre said: @dimitris15 Έχει μπει μια μεγάλη έκπτωση λόγω πιστωτικής κάρτας! Μπορεί τόσο καιρό να μην έμπαινε και στην έβαλαν συνολικά-αναδρομικά τώρα... η εκπτωση εχει μεπι κανονικα ειναι αυτου του μηνα. ετσι οπως τα υπολογιζω μου βγαινει οτι επρεπε να πληρωσω γυρω στο 10ρικο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 το ιδιο εγινε και τον λογαριασμο του αδερφου που ειμαστε στο ιδιο οικογενειακο πακετο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 dimitris15 said: το ιδιο εγινε και τον λογαριασμο του αδερφου που ειμαστε στο ιδιο οικογενειακο πακετο Υπολογίζεις ότι θα πλήρωνες 10 ευρώ , αλλά πληρώνεις πολύ λιγώτερα Αυτό συμβαίνει γιατί η έκπτωση της Cosmote Mastrcard είναι ονομαστικά 2 % αλλά αυτό παρασέρνει και τον οφειλόμενο Φ.Π.Α 2 *1,23 = 2,46% και παρασέρνει επίσης και τον φόρο κινητής τηλεφωνίας 2,46*1,12 = 2,76 % Κοντολογίς , αυτή είναι η έκπτωση της Cosmote Mastercard = 2,76 % . Τώρα κάνε τους υπολογισμούς και θα σου βγεί σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Vasileios said: Υπολογίζεις ότι θα πλήρωνες 10 ευρώ , αλλά πληρώνεις πολύ λιγώτερα Αυτό συμβαίνει γιατί η έκπτωση της Cosmote Mastrcard είναι ονομαστικά 2 % αλλά αυτό παρασέρνει και τον οφειλόμενο Φ.Π.Α 2 *1,23 = 2,46% και παρασέρνει επίσης και τον φόρο κινητής τηλεφωνίας 2,46*1,12 = 2,76 % Κοντολογίς , αυτή είναι η έκπτωση της Cosmote Mastercard = 2,76 % . Τώρα κάνε τους υπολογισμούς και θα σου βγεί σωστό.χιλια ευχαριστω. αρα με την cosmote mastercard απαλλασομαι απο ΦΠΑ και τελη κινητης καλο αυτο:lol: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 παιδια οποιος χει την δυνατοτητα του προτεινω να βγαλει την πιστωτικη της Cosmote γλυτωνεις πραγματικα πολλα λεφτα να φανταστει στον λογαριασμ που θα ερθει τωρα θα εχω εκπτωση 33 ευρω το Απεριοριστα 45 μου βγαινει τζαμπα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Παιδιά βοήθεια! Ακόμη περιμένουμε 3 βδομάδες σχεδόν μετά το αίτημα φορητότητας στη Vodafone για αντιπροσφορά από την Cosmote, ήρθαν σήμερα τα χαρτιά της Voda για υπογραφή κι ακόμη δεν μας έχει καλέσει η Cosmote για καλύτερη επιδότηση, τι κάνουμε; :wacko::blink: Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Makinen said: Παιδιά βοήθεια! Ακόμη περιμένουμε 3 βδομάδες σχεδόν μετά το αίτημα φορητότητας στη Vodafone για αντιπροσφορά από την Cosmote, ήρθαν σήμερα τα χαρτιά της Voda για υπογραφή κι ακόμη δεν μας έχει καλέσει η Cosmote για καλύτερη επιδότηση, τι κάνουμε; :wacko::blink: Μπορεις να καλεσεις το τμημα φορητοτητας της Vodafone και να ρωτησεις για την πορεια του αιτηματος σου για να σου πουν εαν εχει ακυρωθει ή εαν εχει εγκριθει απο την Cosmote. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 eatmydust said: Μπορεις να καλεσεις το τμημα φορητοτητας της Vodafone και να ρωτησεις για την πορεια του αιτηματος σου για να σου πουν εαν εχει ακυρωθει ή εαν εχει εγκριθει απο την Cosmote. Από τη στιγμή που έχει έρθει το συμβόλαιο σε μένα δε σημαίνει ότι έχει εγκριθεί η φορητότητα; Πώς μπορώ να κερδίσω χρόνο και να παλέψω για την προσφορά της Cosmote; Είναι γελοίο ρε παιδιά 50€ μας δώσανε δηλαδή έλεος για 100€ παλεύουμε επιδότηση να πάρουμε κανένα κινητό κανονικό αντί τα κινέζικα των 40-50€... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Makinen said: Από τη στιγμή που έχει έρθει το συμβόλαιο σε μένα δε σημαίνει ότι έχει εγκριθεί η φορητότητα; Πώς μπορώ να κερδίσω χρόνο και να παλέψω για την προσφορά της Cosmote; Είναι γελοίο ρε παιδιά 50€ μας δώσανε δηλαδή έλεος για 100€ παλεύουμε επιδότηση να πάρουμε κανένα κινητό κανονικό αντί τα κινέζικα των 40-50€... Αφου δεν σε πηραν τηλ τις πρωτες μερες,μαλλον τους εισαι αδιαφορος.Γι αυτο και σε αφησαν να φυγεις. Αν ειχες και χαμηλους λογαριασμους τοτε μην περιμενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Makinen said: Από τη στιγμή που έχει έρθει το συμβόλαιο σε μένα δε σημαίνει ότι έχει εγκριθεί η φορητότητα; Πώς μπορώ να κερδίσω χρόνο και να παλέψω για την προσφορά της Cosmote; Είναι γελοίο ρε παιδιά 50€ μας δώσανε δηλαδή έλεος για 100€ παλεύουμε επιδότηση να πάρουμε κανένα κινητό κανονικό αντί τα κινέζικα των 40-50€... tsigo21 said: Αφου δεν σε πηραν τηλ τις πρωτες μερες,μαλλον τους εισαι αδιαφορος.Γι αυτο και σε αφησαν να φυγεις. Αν ειχες και χαμηλους λογαριασμους τοτε μην περιμενεις. Εγώ έκανα διακοπή συμβολαίου σε δύο προγράμματα ένα ulimited 60 κι ένα unlimited 35 (μου δίνανε έκπτωση στο πάγιο 3,5 και 2,5 ευρώ αντίστοιχα) και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Οι καιροί άλλαξαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 dimitris15 said: παιδια οποιος χει την δυνατοτητα του προτεινω να βγαλει την πιστωτικη της Cosmote γλυτωνεις πραγματικα πολλα λεφτα να φανταστει στον λογαριασμ που θα ερθει τωρα θα εχω εκπτωση 33 ευρω το Απεριοριστα 45 μου βγαινει τζαμπα Σωστό είναι αυτό. Προσωπικά έβαλα τον χειμώνα 3 φορές πετρέλαιο στην οικοδομή απο 2000,-€ η κάθε μία & συνολικά πήρα 120,-€ από το 2% στο κινητό και 3%(180,-€) στο πρόγραμμα επιστροφή καθώς το πετρέλαιο ήταν της ΕΚΟ που είχε 3% επιστροφή & 4 άτοκες δόσεις. Βέβαια, καλό θα ήταν, όσοι χρησιμοποιείτε την κάρτα και όχι μόνο την συγκεκριμένη να δικαιολογεί το εισόδημα σας τις κινήσεις της. Δεν γίνεται να κάνεις ετήσιο τζίρο στη κάρτα 12.000€ και να δηλώνεις εισόδημα 12.000€ ή 14.000€.!! Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 dnik said: Σωστό είναι αυτό. Προσωπικά έβαλα τον χειμώνα 3 φορές πετρέλαιο στην οικοδομή απο 2000,-€ η κάθε μία & συνολικά πήρα 120,-€ από το 2% στο κινητό και 3%(180,-€) στο πρόγραμμα επιστροφή καθώς το πετρέλαιο ήταν της ΕΚΟ που είχε 3% επιστροφή & 4 άτοκες δόσεις. Βέβαια, καλό θα ήταν, όσοι χρησιμοποιείτε την κάρτα και όχι μόνο την συγκεκριμένη να δικαιολογεί το εισόδημα σας τις κινήσεις της. Δεν γίνεται να κάνεις ετήσιο τζίρο στη κάρτα 12.000€ και να δηλώνεις εισόδημα 12.000€ ή 14.000€.!! Νομίζω πως το τελευταίο δεν ισχύει, γιατί η εφορία δεν ελέγχει τις συναλλαγές που κάνουμε με την κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts