Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι. Θα είναι δωρεάν.

Γενικά η μετάβαση απο ένα πρόγραμμα σε ένα άλλο (χαμηλότερου παγίου) τί χρέωση έχει; Εγώ π.χ έχω Cosmote 150 και λέω να το κάνω 120. Θα έχω κάποια χρέωση για την αλλαγή αυτή; (ο χρόνος των 6 μηνών που σου δίνει το δικαίωμα για την αλλαγή προγράμματος έχει περάσει.)

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

@tsafou

Εγώ πάλι νομίζω ότι χρόνος για Εθνικές κλήσεις είναι τα 120. Τα 1500 δεν είναι για εθνικές κλήσεις. Είναι η πολιτική ορθής χρήσης της απεριόριστης επικοινωνίας με κοσμοτέ. Με επιφύλαξη επαναλαμβάνω. Ρώτησες στο 1212?

@pavlidisc

Η αλλαγή προγράμματος δεν έχει επιπλέον χρέωση.

Edited by mourtzman

Για το traveller ( και για τις χώρες στις οποίες παρέχεται αυτή η υπηρεσία, φυσικά ) ισχύει ο χρόνος ομιλίας που παρέχεται για τις λοιπές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και όχι ο "απεριόριστος" προς cosmote / και σταθερά. Όπως επίσης δεν ισχύει η απεριόριστη επικοινωνία στα προγράμματα απεριόριστα 1/2/3, όπως δεν ισχύει ο όποιος χρόνος παρέχεται απο πρόσθετη υπηρεσία ( π.χ. οικογενειακό πακέτο, 600 προς cosmote, 200 προς σταθερά κλπ ).

Σχετικά με το ερώτημα για την αλλαγή οικονομικού προγράμματος και αν χρεώνεται κάτι, είναι δωρεάν αλλά προτείνεται η αλλαγή να γίνει μια μέρα πριν την έκδοση του λογαριασμού για να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες οι αποκλίσεις απο τις αναλογίες που θα προκύψουν στον χρόνο ομιλίας και γενικότερα στις παροχές του κάθε οικονομικού προγράμματος.

Σε ποιο νούμερο μπορώ να καλέσω για να δω σε ποιο στάδιο είναι η φορητότητα μου απο τη wind στη cosmote; Έχουν περάσει σχεδόν 20 μέρες κι ακόμη ούτε αντιπρόταση ούτε τίποτα!

Τι ώρες τους βρίσκω;

Edited by tiraklakis

καλεις κανονικα στο 13897 και τους λες σε ποιο σταδιο βρισκεται η αιτηση... ισχυει μονο αν εκανες τηλεφωνικα την αιτηση!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Από κατάστημα την έκανα στις 10 ιουνίου! Φτάσαμε 28 και προχωράμε! Σε πόσες μέρες θα έπρεπε να κάνουν αντιπρόταση;

αντιπροταση δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου κανουν αλλα η φορητοτητα θα ολοκληρωθει μεσα στο πρωτο τριημερο του ιουλιου...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Αυτό είναι 25 ημέρες! Όχι 15! Γιατί έτσι;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επισπεύσουν; Θα φύγω εξωτερικό και θα μείνω χωρίς τηλέφωνο έτσι!

Πάρε στο 13897 ή πήγαινε στο κατάστημα που έκανες την αίτηση. Στο 13897 μου είχαν πει για πορεία αίτησης που είχα κάνει σε κατάστημα.

Καλά που πήρα τηλέφωνο! Την πέμπτη θα γινόταν ενεργοποίηση και θα έμενα χωρίς σύνδεση! :O

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Guest triptico
Ερώτηση: Στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα μπορουμε να πληροφορηθούμε το υπολοιπο του δωρεαν χρόνου με μηνυμα και πως?

Ερώτηση: Στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα μπορουμε να πληροφορηθούμε το υπολοιπο του δωρεαν χρόνου με μηνυμα και πως?

Με αποστολή sms του λεκτικου ΥΠ ή YP ή 1 στο 1256 δωρεάν.

Με ΥΠ και YP δεν δουλεύει, αλλα με το 1 οκ. Ευχαριστώ...

Φυσικά και δεν δουλεύει αφού το σωστό είναι EY.

παιδια να σας κανω μια ερωτηση (σαν ποιο ειδικοι που ειστε )

Εχω προγραμμα cosmote ι35 (18μηνη διαρκεια... τελειωνει φεβρουαριο) και βασικα με ενδιαφερει να αγοράσω το νεο iphone4

Σημερα που ρωτησα η επιδότησή μου βγαινει στα 85 Ευρώ , Αν ανέβω σε πάγιο πχ στο επόμενο η σε καποιο αλλο μεγαλυτερο θα έχω 85 ευρω επιδότηση + εκπτωση απο την αγορά κινητου ? επίσης τι αλλο μπορω να κανω ? (για να φυγω με φορητοτητα μου ειπαν οτι θα πληρωσω προστιμο 160 Ευρω)

Λοιπον τι μου συμβουλευετε ?

(φυσικα ενδιαφερομαι για αυγουστο οπου θα ερθει και το νεο iphone4 οπως μου ειπαν στον γερμανο )

Ευχαριστω προκαταβολικά

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

αρχες μου ειπαν , τωρα αν λενε αληθεια τι να πω

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Γιατι εγω ειχα ακουσει για τελος αυγουστου και σημερα ειδα εναν φιλο μου που δουλευει Γερμανο και μου ειπε τελικα οτι θα ερθει αρχες αυγουστου, ισως και τελος ιουλιου...

Για να δουμε! :)

Samsung S21 Ultra

οχι τιποτε αλλο αλλα αν ερθει και τελος Ιουλιου τα πρωτα κομματια μεχρι να παραγγειλεις και να στηθεις στην ουρα για το δικο σου τελος Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβρη το βλεπω να το παιρνεις.

Τελικα θα γινει μαχη για το ποιος θα το φερει πρωτος

Πέρασα μια βόλτα από το Γερμανό να ρωτήσω τι γίνεται με την επιδότηση, και δεν ήξερε να μου απαντήσει. Πήγε και η κουβέντα στην αύξηση χρεώσεων και μου λέει ότι πέσανε!!!

Καταγγελία της σύμβασης για συμβόλαια πως κάνουμε? Μπορούμε μετά την καταγγελία να μετατρέψουμε τον αριθμό σε πακέτο καρτοκινητής της cosmote ή πρέπει να κάνουμε φορητότητα σε άλλη εταιρεία?

καταγγελία κάνεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα , και ζητόντας να το κόψεις.

Θα σου πρωτείνουν οι ίδιοι να γίνει καρτοκινητό , αλλιώς ζήτα το εσύ.

καταγγελία κάνεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα , και ζητόντας να το κόψεις.

Θα σου πρωτείνουν οι ίδιοι να γίνει καρτοκινητό , αλλιώς ζήτα το εσύ.

Όταν είχα κόψει ένα συμβόλαιο παλιότερα, χρειάστηκε να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να μου δώσουν κάποιον κωδικό ακύρωσης. Με είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά τότε και είχα γράψει την εμπειρία μου εδώ στο φόρουμ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν είχα κόψει ένα συμβόλαιο παλιότερα, χρειάστηκε να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να μου δώσουν κάποιον κωδικό ακύρωσης. Με είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά τότε και είχα γράψει την εμπειρία μου εδώ στο φόρουμ.

Βασικά ήθελα να διακόψω εδώ και λίγο καιρό και μιας και με τις νέες χρεώσεις δίνεται η δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης σκέφτομαι να το κάνω τώρα που με συμφέρει ακόμα λιγότερο η σύνδεση. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ :worry: