Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά περιμένω τα 10Gpps από Nova...... 😳

images.jpeg

Nova only Edge SA For Ever.. 

Έχει πιλοτικά ο ΟΤΕ μέχρι τώρα δοκιμαστικό 

https://www.cosmote.gr/static/otegroup/el/article/cosmote-fiber-10gbps

1 hour ago, Antonio21 said:

Αντε να φτάσουν οι οπτικές σε κάθε σπίτι πρώτα ο Θεός. 

Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό. Βασικά στις πόλεις παίζει να γίνει, επαρχία με τίποτα εννοείται δεν το βλέπω για παντού. Τώρα ο ΟΤΕ από την άλλη όπου πάει έχει καλή διείσδυση και γενικά αναλαμβάνει μεγάλα έργα, πχ Αθήνα έχει την μεγαλύτερη πίτα και ας πούμε άλλες πόλεις πχ Καβάλα και Ξάνθη που κοιτούσα στον χάρτη του voucher, έχει σχεδόν διαθεσιμότητα σε όλη την έκταση των πόλεων, ενώ οι άλλοι άμα αναλάβουν έργα είναι κατά πολύ μικρότερης κλίμακας και οι περιοχές αυτές τελικά καταλήγουν να μην είναι από τις πλέον "τυχερές" δυστυχώς. Βέβαια έχουμε και περιπτώσεις όπως Χαλκίδα που η διαθεσιμότητα είναι απαράδεκτη @elkonsκαι Πάτρα άμα δείτε, χάλι μαύρο, εκεί έχουμε δύο εργολαβίες, Vodafone Και ΟΤΕ. Η Vodafone μας έβγαλε το λάδι να δώσει διαθεσιμότητα FTTH στις περιοχές τις βορεινες από Τερψιθεα μέχρι Προάστιο, ενώ ο ΟΤΕ δεν έχει καθόλου καλή διείσδυση στην πόλη στο FTTH, δεν ξέρω γιατί. Κάτι παίχτηκε στο διαγωνισμό για τις εργολαβίες πιθανότατα και έχει μείνει παραπάνω από τη μισή πόλη χωρίς διαθεσιμότητα. Αλλο ένα απαράδεκτο λοιπόν.. 

6 ώρες πριν, kxtsao said:

λήγει το συμβόλαιο σε κοσμοτέ τον επόμενο μήνα και πήραν τηλέφωνο για την εξής προσφορά, οπτική ίνα στο σπίτι 200άρα πραγματική, ακατέβατη και σταθερή όπως μου είπε, απεριόριστα όλα σταθερά και κινητά ομιλία, παραμένω με τα 2 κινητά στο σχήμα one, με τελική τιμή για 2 έτη στα 34,20€. τέλη σύνδεσης και αναβάθμισης δωρεάν 

και ερωτώ, είναι καλή η τιμή για οπτική ίνα στην ταχύτητα που μου δίνει?

Καλά είναι, τσίμπα την. Σκέψου τιμή καταλόγου περίπου τόσο δίνει την 100αραβστο site αν δεν κάνω λάθος. Η φώτο σου με ξεγέλασε στο μεταξύ, λέω ξεχασμένη φώτο από Steve Jobs και μετά παρατήρησα καλύτερα. Επική φώτο από τα πρώτα χρόνια των μνημονίων 🤣

μάλλον πήρα κάτι καλύτερο γιατί μόλις ενεργοποίησα το gigabit voucher 300 ftth της κοσμοτέ με τηλεφωνία απεριόριστα στα 32,71€ για 2 χρόνια. όλα αυτά έγιναν με την βοήθεια της τηλεφωνήτριας, μόλις της είπα ότι βρήκα καλύτερη προσφορά στην hcn. η αλήθεια ήταν ότι δεν ήθελα να φύγω από κοσμοτέ, γιατί έχω και 2 καρτοκινητά και ζήτησα επίσης προσφορά οπότε αναμένω τηλέφωνο λείαν συντόμως αν και δεν έχω πολλές προσδοκίες. ως τώρα μου έδιναν στα κινητά 1000' ομιλίας προς όλους και από 10€ μηνιαίως μαζί με την 100άρα fiber ευρυζωνική στα 28,90€

καλά, η φωτο του γιωργάκη ως steve jobs και η ατάκα δίπλα ήταν η πιο αστεία που μπορώ να θυμηθώ από εκείνα τα αξέχαστα χρόνια και την έχω από τότε νομίζω😁

KT23

4 ώρες πριν, elkons said:

Βγήκε πακέτο 3Gbps σταθερή για όποιον ενδιαφέρεται 

Όπου υπάρχει λογικά διαθέσιμη υποδομή 1Gbps θα έχει κ 3Gbps

Ένας έλεγχος διαθεσιμότητας σε Χαλάνδρι 

Screenshot_20250116_180914_Chrome.thumb.jpg.64f02854f98f6189156ed79d2b575447.jpg

1 Gbps δίνει πρακτικά οπουδήποτε έχει οπτικές, πάνω από τεχνολογία GPON, η οποία επιτρέπει πολύπλεξη μέχρι 2.5Gbps down / 1.25Gbps up.

Τα 3Gbps τα δίνει με τεχνολογία XGSPON, η οπoία υποστηρίζει μέχρι 10/10. Επειδή προφανώς χρειάζεται νέο εξοπλισμό, τα 3Gbps είναι διαθέσιμα σε υποσύνολο των περιοχών που ο ΟΤΕ έχει δική του υποδομή οπτικών.

2 ώρες πριν, elkons said:

Έχει πιλοτικά ο ΟΤΕ μέχρι τώρα δοκιμαστικό 

https://www.cosmote.gr/static/otegroup/el/article/cosmote-fiber-10gbps

Από τη nova το παίρνει καλέ μην σας ξεγελάει η προπαγάνδα του Π-ΟΤΕ

1 ώρα πριν, Gv2008 said:

Τώρα μιλάς σωστά 😂

11 ώρες πριν, Gv2008 said:

Είπαμε. Όλες οι κεραίες του ΟΤΕ παίζουν με εσωτερικό roaming από νόβα, αλλά κανείς δεν βγάζει λαλιά. Τώρα αποκαλυπτεται και η ανωτερότητα του δικτύου οπτικών ινών της Νόβα. Σκέψου να έρθουν και οι Άραβες!! Κάθε 50 μέτρα κεραία και αφανισμός του Π-ΟΤΕ!!! 😎🤣🤣🤣🤣 Μόνο την βονταφονιτσα θα αφήσουν έτσι για να έχουν να γελάνε μαζί της 😂🤣🤣🤣

Edited by johnny_htc

Την καλημέρα μου. 

Συμβόλαιο Gigamax 5 φορητότητα από καρτοκινητό τιμή 12.52€.

Ήτανε στο όνομα μου ο συγκεκριμένος αριθμός, αλλά λόγο ότι μου ζήτησαν πάλι εγγύηση 100€ το γυρίσαμε στο όνομα της μητέρας μου χωρίς να ζητάει το σύστημα εγγύηση. 

Screenshot_20250117_105922.jpg

6 minutes ago, Antonio21 said:

Την καλημέρα μου. 

Ήτανε στο όνομα μου ο συγκεκριμένος αριθμός, αλλά λόγο ότι μου ζήτησαν πάλι εγγύηση 100€ το γυρίσαμε στο όνομα της μητέρας μου χωρίς να ζητάει το σύστημα εγγύηση. 

Μόνο σε τέτοια τιμή παίρνεις τέτοια προγράμματα, καλά είναι έτσι 👌🏻 Καλημερες φίλε 

Edited by johnny_htc

2 ώρες πριν, Antonio21 said:

Την καλημέρα μου. 

24.40€ είναι πανάκριβο και εννοείται δεν αξίζει καθόλου αν συγκρίνουμε τον ανταγωνισμό 

12.52€ πένα 

Εξυπηρέτηση πελατών Cosmote άψογη δέκα με τόνο από μένα στην κοπέλα που εξυπηρέτησε. 

Μήπως τελικά στην εξυπηρέτηση  κοντράρουν'' την Vodafone 😊

3 ώρες πριν, elkons said:

24.40€ είναι πανάκριβο και εννοείται δεν αξίζει καθόλου αν συγκρίνουμε τον ανταγωνισμό 

12.52€ πένα

Με 13€ κάρτα ανανέωσης έχεις πιο πολλές παροχές σε άλλο δίκτυο το 24.40€ δεν το συζητάμε καν. 

Ε απλά ήθελε να αποφύγει την καρτοκινητή ήθελε συμβόλαιο 

Δεν είναι κακό έχει κ απεριόριστα ομιλία δν έχει πχ με 13.50€ απεριόριστα ομιλία και 2.5GB αλλά 5GB οπότε για τα δεδομένα της Cosmote κομπλέ. Συν τις έρευνες που δίνουν πιο συχνά.

1 minute ago, elkons said:

Ε απλά ήθελε να αποφύγει την καρτοκινητή ήθελε συμβόλαιο 

Δεν είναι κακό έχει κ απεριόριστα ομιλία δν έχει πχ με 13.50€ απεριόριστα ομιλία και 2.5GB αλλά 5GB οπότε για τα δεδομένα της Cosmote κομπλέ. Συν τις έρευνες που δίνουν πιο συχνά.

Ακριβώς αυτό 😊

3 minutes ago, Antonio21 said:

Εξυπηρέτηση πελατών Cosmote άψογη δέκα με τόνο από μένα στην κοπέλα που εξυπηρέτησε. 

Σε τι είδους θέμα σε εξυπηρέτησε;

Έχει αλλάξει η εξυπηρέτηση τους πριν 1.5,2χ είχαν τεράστια ααα αναμονή τώρα τελευταία πιάνω γρήγορα γραμμή,σε εξυπηρέτηση τηλεφωνικά ναι σαν της Vodafone μου φαίνεται και εμένα.

Στο τσατ δυστυχώς δεν το χει η Cosmote καθόλου σε θέματα πχ κινητής σε προβλήματα δικτύου κινητής δεν είναι οργανωμένα τα αιτήματα και αν πάρουν τηλ.

Συνδέθηκα αμέσως. 

Σε νέα σύνδεση, ερωτήσεις κτλ. 

22 ώρες πριν, kxtsao said:

μάλλον πήρα κάτι καλύτερο γιατί μόλις ενεργοποίησα το gigabit voucher 300 ftth της κοσμοτέ με τηλεφωνία απεριόριστα στα 32,71€ για 2 χρόνια. όλα αυτά έγιναν με την βοήθεια της τηλεφωνήτριας, μόλις της είπα ότι βρήκα καλύτερη προσφορά στην hcn. η αλήθεια ήταν ότι δεν ήθελα να φύγω από κοσμοτέ, γιατί έχω και 2 καρτοκινητά και ζήτησα επίσης προσφορά οπότε αναμένω τηλέφωνο λείαν συντόμως αν και δεν έχω πολλές προσδοκίες. ως τώρα μου έδιναν στα κινητά 1000' ομιλίας προς όλους και από 10€ μηνιαίως μαζί με την 100άρα fiber ευρυζωνική στα 28,90€

καλά, η φωτο του γιωργάκη ως steve jobs και η ατάκα δίπλα ήταν η πιο αστεία που μπορώ να θυμηθώ από εκείνα τα αξέχαστα χρόνια και την έχω από τότε νομίζω😁

Μίλησα σήμερα για το ίδιο, voucher 300αρι και μου έδωσε τιμή 29,90 με απεριόριστα σταθερά κινητά (ανανέωση από 100). Το θέμα είναι ότι δεν μου ανανεώνει την προσφορά στα δύο καρτοκινητα (από 10€ και 3gb έκαστο) οπότε την ευχαρίστησα και αρνήθηκα την ανανέωση. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα έβαζα και το tv full pack και της το είπα αλλά αρνήθηκε. Να δω τώρα τι πρόσφορα δίνει η voda  σε φορητότητα μπας και κουνηθούν λίγο. Όσοι ανανεώσετε πρόσφατα σας έκοψαν τις παροχές στα καρτοκινητα (όσοι είχατε);;;

29 minutes ago, jaguar13 said:

Μίλησα σήμερα για το ίδιο, voucher 300αρι και μου έδωσε τιμή 29,90 με απεριόριστα σταθερά κινητά (ανανέωση από 100). Το θέμα είναι ότι δεν μου ανανεώνει την προσφορά στα δύο καρτοκινητα (από 10€ και 3gb έκαστο) οπότε την ευχαρίστησα και αρνήθηκα την ανανέωση. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα έβαζα και το tv full pack και της το είπα αλλά αρνήθηκε. Να δω τώρα τι πρόσφορα δίνει η voda  σε φορητότητα μπας και κουνηθούν λίγο. Όσοι ανανεώσετε πρόσφατα σας έκοψαν τις παροχές στα καρτοκινητα (όσοι είχατε);;;

Άμα πας βοντα για φορητότητα και μετά σε πάρουν για αντιπροσφορά, ρίξε μας μια κουβέντα εδώ μέσα πάλι, γιατί και γω ετοιμάζομαι να κάνω το ίδιο από βδομάδα, αν και θα προσπαθήσω μια φορά ακόμα στο τηλέφωνο μπας και τους μεταπείσω για να μην μπλέκω με τη διαδικασία 

καλημερα σε ολους. εχω φυγει απο την κοσμοτε καπου 2,5 χρονια. ξαφνικα προχθες εκει που καθομουν μου ηρθε μια χρεωση απο κοσμοτε στην revolut 5.5euro. εχω στειλει ηδη μεσω της φορμας επικοινωνιας αλλα δεν βλεπω να μου απαντανε, εχει κανεις ιδεα που μπορω να απευθυνθω για να βγαλω ακρη για αυτο το ζητημα; πιστευετε σε καταστημα θα κανω δουλεια;

το προβληα που βλεπω ειναι οτι δεν ειμαι πελατης οποτε δεν θα μπορουν να βρουν την καρτελα πελατη, πρεπει καποιο τμημα να δει που πηγε αυτη η χρεωση απο την καρτα μου. φοβαμαι κιολας μην την χρησιμοποιησε την καρτα καποιος 3ος

Edited by GaleaNatur

13 ώρες πριν, jaguar13 said:

Μια χαρά τιμή για 300αρα, αυτό που σου έκοψαν με τα καρτοκινητά… αν δεν το πάρω και εγώ θα φύγω προς Vodafone. Εμένα τώρα σε ανανέωση σταθερής μου έδιναν 10€ στον επόμενο λογαριασμό και 15GB. Και μου λένε στο chat ότι δεν ισχύει η προσφορά αυτή, αλλά ΚΑΤ εξαίρεση μου έδωσαν 10GB/μήνα για όλα τα νούμερα. 
Από τις 4 γραμμές οι δύο θα φύγουν Vodafone αν δεν δώσουν καλή προσφορά.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

47 minutes ago, GaleaNatur said:

καλημερα σε ολους. εχω φυγει απο την κοσμοτε καπου 2,5 χρονια. ξαφνικα προχθες εκει που καθομουν μου ηρθε μια χρεωση απο κοσμοτε στην revolut 5.5euro. εχω στειλει ηδη μεσω της φορμας επικοινωνιας αλλα δεν βλεπω να μου απαντανε, εχει κανεις ιδεα που μπορω να απευθυνθω για να βγαλω ακρη για αυτο το ζητημα; πιστευετε σε καταστημα θα κανω δουλεια;

το προβληα που βλεπω ειναι οτι δεν ειμαι πελατης οποτε δεν θα μπορουν να βρουν την καρτελα πελατη, πρεπει καποιο τμημα να δει που πηγε αυτη η χρεωση απο την καρτα μου. φοβαμαι κιολας μην την χρησιμοποιησε την καρτα καποιος 3ος

Αφού δεν χρωστάς στην Cosmote γιατι δεν κάνεις ένσταση στη Revolut;
Απο που και ως που γίνεται χρέωση στην κάρτα σου χωρίς την έγκρισή σου;

1 ώρα πριν, opmgls said:

Αφού δεν χρωστάς στην Cosmote γιατι δεν κάνεις ένσταση στη Revolut;
Απο που και ως που γίνεται χρέωση στην κάρτα σου χωρίς την έγκρισή σου;

Ελα ντε, για αυτο θελω να μιλησω τηλεφωνικα να μου πουν που κατεληξε αυτη η χρεωση,αλλα δεν ξερω που να παρω. το 13888 εχει επιλογες μονο για πελατες

όταν καλέσεις και ακούσεις το " πείτε μου σε τι μπορώ να σας εξυπηρετήσω " πες εξυπηρέτηση πελατών κάπως έτσι πέτυχα παλιά να με συνδέσουν απ΄ευθείας με εκπρόσωπο EDIT σε ότι ρωτήσει το αυτόματο εσύ θα λες το ίδιο, μετά από 2-4 προσπάθειες πρέπει να σε συνδέσει με εκπρόσωπο

Edited by babis3g