elkons Δημ. Πέμπτη στις 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:00 μμ Στις τιμές σταθερής η Cosmote το έχει ξεφτιλίσει και σε ADSL και VDSL. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Πέμπτη στις 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:30 μμ 29 minutes ago, elkons said: Στις τιμές σταθερής η Cosmote το έχει ξεφτιλίσει και σε ADSL και VDSL. Αυτό ξαναπες το. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:00 μμ 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 01:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:38 μμ Καλό μεσημέρι. Έχει γίνει αναφορά ξανά στο παρελθόν αλλά θυμίστε μου λίγο. Γιατί στην cosmote το συμβόλαιο που υπογράφουμε γράφει άλλη τιμή από την τιμή που έχουμε συμφωνήσει;;;; Ευχαριστώ πολύ!! 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:42 μμ 2 minutes ago, Antonio21 said: Καλό μεσημέρι. Έχει γίνει αναφορά ξανά στο παρελθόν αλλά θυμίστε μου λίγο. Γιατί στην cosmote το συμβόλαιο που υπογράφουμε γράφει άλλη τιμή από την τιμή που έχουμε συμφωνήσει;;;; Ευχαριστώ πολύ!! Κάποιες φορές ναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 01:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:46 μμ Θα μπει η κανονική τιμή που έχω συμφωνήσει η θα τρέχω με τους γιώταδες; 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 01:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:53 μμ Μπορεί στις παροχές ή στην ονομασία του αν δεις να λέει πχ 24 μήνες-45% (discount) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 01:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:57 μμ 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Παρασκευή στις 02:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:14 μμ 15 minutes ago, Antonio21 said: Σου δίνουν προσφορά για 24 μήνες στα 30.75 αυτό βλέπω 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 02:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:17 μμ Ναι η τιμή που έκλεισα στο τηλέφωνο είναι στα 22€ 3 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Παρασκευή στις 02:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:21 μμ 3 minutes ago, Antonio21 said: Ναι η τιμή που έκλεισα στο τηλέφωνο είναι στα 22€ Εφόσον έγινε τηλεφωνικά υπάρχει ηχογράφηση όποτε είσαι καλυμμένος μην ανησυχείς 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 04:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:11 μμ 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Ναι η τιμή που έκλεισα στο τηλέφωνο είναι στα 22€ Εγώ θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο για διευκρινήσεις έκτός αν έχει εσύ στον τηλέφωνο σου την ήχογράφηση της συνομιλιας. Γιατί να παιδεύεσαι εκ των υστέρων; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Παρασκευή στις 04:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:33 μμ 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Ποιο Gigamax πήρες? Σημειωτέον ότι από 1/1/25 δεν πληρώνουμε φόρο κινητής 5 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:37 μμ 4 minutes ago, makap said: Ποιο Gigamax πήρες? Σημειωτέον ότι από 1/1/25 δεν πληρώνουμε φόρο κινητής Unlimited λέει Καταργείται σε όλους; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 04:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:51 μμ 17 minutes ago, makap said: Σημειωτέον ότι από 1/1/25 δεν πληρώνουμε φόρο κινητής και στα καρτοκινητά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:57 μμ Καταργείται; δεν κατάλαβα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ (edited) 2 ώρες πριν, opmgls said: Εγώ θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο για διευκρινήσεις έκτός αν έχει εσύ στον τηλέφωνο σου την ήχογράφηση της συνομιλιας. Γιατί να παιδεύεσαι εκ των υστέρων; Κάλεσα και μου είπαν ότι έχετε συμφωνήσει τηλέφωνικα με την συνάδελφο. Στα συμβόλαια γράφουμε τις τιμές καταλόγου μην ανησυχείτε. Θα δούμε σε 2 μήνες γιατί έχει δώρο το πρώτο πάγιο. Μήπως εννοείτε τον φόρο στις Fiber ταχύτητες;; Καταργείται οριστικά ο ειδικός φόρος σταθερής τηλεφωνίας ο οποίος ανερχόταν σε 5% και επιβαλλόταν στις συνδέσεις οπτικής ίνας με ταχύτητες άνω των 100Mbps. Εν ολίγοις όσοι έχουν ταχύτητες πάνω από 100Mbps θα βλέπουν πλέον τον λογαριασμό τους μειωμένο κατά 5% σε μια προσπάθεια να στηριχθεί η ευρυζωνικότητα υψηλών ταχυτήτων. Edited Παρασκευή στις 07:11 μμ by Antonio21 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 07:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:12 μμ Just now, Antonio21 said: Κάλεσα και μου είπαν ότι έχετε συμφωνήσει τηλέφωνικα με την συνάδελφο. Στα συμβόλαια γράφουμε τις τιμές καταλόγου μην ανησυχείτε. Θα δούμε σε 2 μήνες γιατί έχει δώρο το πρώτο πάγιο. Εντάξει, μην ανησυχείς τώρα άλλο. Συμβαίνει η τελική τιμή και η επιπλέον promo εκπτωση να φαίνεται μόνο στο έντυπο του λογαριασμού και όχι στο συμβόλαιο. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο δεν δεσμεύονται να διατηρήσουν ίδια τιμή μετά τη λήξη αν το αφήσεις να γίνει αορίστου. Υπάρχει πια κάποια θεσμοθέτηση ώστε οταν λήξει θα πληρώνεις 30 και όχι 80 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prototypegr Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 11 ώρες πριν, Antonio21 said: Κάλεσα και μου είπαν ότι έχετε συμφωνήσει τηλέφωνικα με την συνάδελφο. Στα συμβόλαια γράφουμε τις τιμές καταλόγου μην ανησυχείτε. Θα δούμε σε 2 μήνες γιατί έχει δώρο το πρώτο πάγιο. Μήπως εννοείτε τον φόρο στις Fiber ταχύτητες;; Καταργείται οριστικά ο ειδικός φόρος σταθερής τηλεφωνίας ο οποίος ανερχόταν σε 5% και επιβαλλόταν στις συνδέσεις οπτικής ίνας με ταχύτητες άνω των 100Mbps. Εν ολίγοις όσοι έχουν ταχύτητες πάνω από 100Mbps θα βλέπουν πλέον τον λογαριασμό τους μειωμένο κατά 5% σε μια προσπάθεια να στηριχθεί η ευρυζωνικότητα υψηλών ταχυτήτων. Ποια εταιρεία σου έκανε την πρόταση? Η ίδια η Cosmote ή συνεργαζόμενη? Επειδή βλέπω το χαρτί που ανέβασες και παρόμοιο είχαν στείλει κι εμένα από την συνεργαζόμενη εταιρεία. Γιατί είχα κι εγώ παρόμοιο θέμα και όταν σε ηχογραφούν για την συμφωνία, αναφέρουν "τελική τιμή 22€ συν ΦΠΑ και τέλη κινητής" κι εννοούν ότι αυτά είναι εξτρά. Ευτυχώς ο πρώτος λογαριασμός ήρθε γρήγορα και είδα τι πραγματικά χρεώνουν. Πρόσεξέ το, εγώ έτρεχα κοντά στους 2 μήνες, βέβαια το πήγα στην υπαναχώρηση το θέμα και τελικά δικαιώθηκα, αλλά με βγήκε η πίστη. Επίσης, πολλές φορές η τιμή βγαίνει σε συνδυασμό με Cosmote ONE. Edited 19 ώρες πριν by prototypegr 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) Η προφορά είναι από την ίδια την cosmote. Στην αρχή ρώτησα για φορητότητα μόνο το κινητό και μου είπαν 30.75€ λέω είναι πολλά. Εάν φέρετε και το σταθερό σας θα πάει στα 22€ με cosmote one. Πήγα και το σταθερό. Θα περιμένω την πρώτη λογαριασμό εάν και είναι δωρεάν το πρώτο πάγιο. Εάν δω κάτι περίεργο έφυγα. Edited 15 ώρες πριν by Antonio21 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Α ναι το Cosmote one δε φαίνεται στο συμβόλαιο μόνο αφού ξεκινήσει στο app. Μην αγχώνεσαι αφού οι κλήσεις είναι ηχογραφημένες. Αυτά είναι τα τέλη διακοπής. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Just now, elkons said: Α ναι το Cosmote one δε φαίνεται στο συμβόλαιο μόνο αφού ξεκινήσει στο app. Μην αγχώνεσαι αφού οι κλήσεις είναι ηχογραφημένες. Αυτά είναι τα τέλη διακοπής. Ναι λέω εάν δω στον πρώτο λογαριασμό κάτι περίεργο δίνω 15€ και το σπάω. Το cosmote one είναι 10% και πάλι δεν βγαίνει 22€ τελική τιμή. 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Αλλά γιατί τόσο πολύ με Cosmote one? Just now, Antonio21 said: Ναι λέω εάν δω στον πρώτο λογαριασμό κάτι περίεργο δίνω 15€ και το σπάω. Το cosmote one είναι 10% και πάλι δεν βγαίνει 22€ τελική τιμή. Μήπως έχεις και Cosmote tv και σου δίνει μεγαλύτερη έκπτωση; Αυτή η Cosmote καλό δίκτυο δε λέω αλλά με τα συμβόλαια είναι πάρα πολύ μπέρδεμα, κατά τη γνώμη μου μόνο με τη Vodafone ξέρεις τι θα πληρώνεις 100%. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Έχω και cosmote Tv. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Θα δω στην πρώτο λογαριασμό ακόμα δεν έχω συνδεθεί χτες ήρθε ο COURIER. 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Just now, Antonio21 said: Έχω και cosmote Tv. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Θα δω στην πρώτο λογαριασμό ακόμα δεν έχω συνδεθεί χτες ήρθε ο COURIER. Σου έφεραν το ρουτερ; Μπορεί να συνδεθείς αφού μπει το ρουτερ από τον τεχνικό για να φαίνεται και το One 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts